Love



Fotograf: Fanny

Godmorgon!

Idag är det alltså stressiga onsdagen... Skolan börjar 11 men slutar 5, och därefter tar ja mig direkt till träningen. Uppdateringen kan komma i kläm, men ska göra så gott jag kan! Puss!


Snart ute på vägarna!

Hejhej alla! :)

Vet ni vad jag gjorde när jag åkte hem? Jo jag stannade till på trafikskolan, och gjorde syntest! Lyckades med alla rätt, så nu är jag ett steg närmare körkort! Eller det var kanske en överdrift, men nu saknas bara ett par papper och någon kurs innan ni kan se mig köra en bil ute på vägarna. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Tänkt er mig i förarsätet på en bil...


Och juste, en skyld måste fixas också... ;)

Trött tjej här

Tjena!
Kom precis hem.. Glömde att gå av bussen haha, så fick gå en omväg förbi mamma. Skolan idag var väl sådär. Bara två lektioner så det var ju skönt. På engelskan tittade vi på Little Miss Sunshine, kan säga att man inte blev lite trött av film på morgonen. På lunchen drog nästan hela klassen till Kvarnen igen och åt, det är jättebra där! Sen var det typ biologi då vi skulle samla grejer i skogen och så.. Mindre kul.

Förövrigt så är jag sjukt trött. Måste plugga lite idag, sen ska jag sova tidigt!


Tisdag 08.21

Godmorgon!
Det blev ingen bloggning igårkväll som ni kanske märkte. Men i alla fall, idag börjar jag kl 10.15 och slutar vid 15. Har tisdagsschema idag, något som är speciellt för min skola, och vi ska bla. ut i skogen... Nej nu ska jag fixa klart, hörs i eftermiddag!


Barngypma

Tjena!
Tänkte bara säga att nu blir det säsongsstart för barngympan! Tränar två grupper idag, en timme var. Ska bli rätt kul ändå. Bloggar mer ikväll tror jag, nu ska jag till hallen!


Naaaw, jag och min grupp i Tumba! Ser ni mig? Var detta vår första tävling tro..?

Musik ♥


Ulrik Munther - Alburn Road



Beyonce - We Run the World



Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to You



Mot skolan

Nu drar jag mot skolan tillsammans med min fina Annie! Äntligen en dag vi börjar samma tid och utan problem kan åka tillsammans. Slutar vid två idag och åker in till centralen för att vänta på att Annie slutar. Måste umgås lite känner vi. Puss!


Kan inte låta bli att älska denna bild! :D


Träningen

Hejhej!
Kom nyss hem från träningen. Kom ju ungefär en och en halv timme sent, men det var bara skönt. Då hade jag massa extra energi mot slutet - vilket ledde till bra prestation! Sånt gillas, särskillt nu när det gått dåligt tidigare i veckan. Det var i alla fall mina helskruvar som satt! Härligt, bara lite finslipning kvar innan den är tävlingsbar.

Nu väntar duschen. Sen ska jag försöka sova tidigt för att orka en ny vecka med skola och träningar!


Repeterat och gjort om

Tjena!

Kom precis hem från återträffen! Det var rätt kul, dock var knappt hälften där så det var ju lite trist. Repade gjorde vi iaf! Tills på söndag då vi kör igen, då en lite nerkortad och omgjord version.. Men hoppas det blir bra ändå.

Snart ska jag på träning, måst ebara äta lite först annars lär jag dö. Och det vill vi ju inte. Puss hej!


Reunion

Godmorgon!

Var tvungen att ställa klockan, för klockan 12 ska jag vara i Alby. Vad jag ska göra där? Återträff med sommarjobbet! Ska bli grymt roligt faktiskt! Och vi ska även repetera själva pjäsen? För vad då? Jo vi ska tydlign visa upp den igen på Hågelby för den var så uppskattad! Roligt va?


Salemdagen

Puuh..!
Hemma nu efter en dag ute i Rönninge. Det var Salemdagen idag, vilket innebär att det är massa stånd med föreningar och företag vid Rönninge centrum. Och där var alltså jag, som Salemgymnast. Vi hade en uppvisning på airtruck och trampett och körde även lite fritt. Dock satt jag mest ner, förstår inte hur dom kunde ha så mycket energi...

Nej nu ska jag byta om snabbt och gå med Fanny till filmkedjan. Hörs!


Bild från... I höstas?

In love with Kan Dee



Ett halvfult kollage jag gjorde med plagg från Kan Dee shop.


Kenza i Kan Dee t-shirt!


Kan Dee linne.


Grymma kläder från Kan Dee shop!. Älskar tröjorna med tryck. Och tygkassarna! Nån mer än jag som är svag för det?
Hennes webshop; http://www.kandeeshop.se/

/Fanny

Helg

Godmorgon! :)

Det var verkligen skönt att sova ut idag! Sov dock inte längre än till halv 10, jag är ju trots allt en morgonmänniska. Igår firade vi mamma, några kompisar kom och åt middag och hembakad tårta här. Mysigt faktiskt!

Förresten, så kommer det in fler och fler komentarer, vilket jag tycker är jätteroligt! Tack tack tack! :D



Dagens outfit







Linne - H&M
Jeans - Vero Moda
Skärp - Åhléns
Ring - Marknad i Varberg

Såhär gled jag runt i skolan idag! Gillar instoppat mer och mer. Det piffar upp nästan vilken outfit som helst. Och ringen! En klar favorit bland ringarna. Älskar den turkosa färgen!


Svar på komentarer

       
"Hej! Har din syster (hon som gästbloggar här ibland) någon blogg? Om inte, kan inte du be henne skaffa en? :)"  Sara

Sva; Neej, Fanny har ingen blogg. Hon har provat det förut men tröttnat rätt snabbt. Då och då är hon dock intresserad av en, men just nu nöjer hon sig med att gästblogga här. Tycker ni jag ska be henne skriva här oftare? Kanske en gång i veckan? :)

"Vilket gymnasium går du i och vilken linje? Verkar det som en bra skola?" D

Svar; Jag går på Värmdö Gymnasium. Det ligger inte på Värmdö - utan på Gullmarsplan i Stockholm. Linjen är Natur samhälle, med global profil. En bra blandning, helt enkelt! Och jaa, skolan verkar bra. Lokalerna är okej, lärarna bra osv. Vill du/ni veta mer så får ni besöka skolans hemsida, www.vgy.se.


Grattis mamma!

Idag fyller min kära mamma år! Grattis, grattis, grattis! Massa pussar och kramar!


Gårdagens look

Ett av inläggen jag inte han lägga ut igår får helt enkelt komma ut idag istället. Bättre sent än aldrig?







Linne med tryck - Zara (Spanien)
Oversize kavaj - H&M
Coverse
Strumpbyxor

Såhär såg jag ut igår. Jag gillar det verkligen! Älskar den för stora kavajen från mammas garderob. Det är verkligen underbart att ha samma storlek (ungefär) som sin mamma och syster!


Ulrik signering!

Gissa vad jag och Annie gjorde idag efter skolan? Vi var på Ulriks skivsignering! Han körde två låtar också, han är verkligen sjukt duktig. Och snygg.. Fick signerad skiva plus två autografer, en tillmig och en till Fanny. Och en följdfråga; kan ni gissa vad jag gör just nu? Lyssnar på skivan såklart! :D

Annars då. Blev ju som sagt sisådär med uppdatering igår. Körde bowling med några på lunchen (jag vann!), stressade hem och tränade. Inga komentarer om träningen alltså. Det gick inge vidare. Idag var det också skola, rätt bra. So- och mattelärarna är så sköna! Och klassen är inget att klaga på heller. Har dock en del jag vill snacka mer med.. Fortfarande.

Bilder från Ulrik kommer så fort jag fått de från Annie!


Godmorgon

Idag börjar lektionerna enligt schemat! Lite nervös är jag, jaa... Spanska som första också, hjälp. Stressig dag för mig idag, slutar 5 och har träning halv 7, så vi får se hur det blir med uppdateringen. Puss!


Dagens



Korallfärgade byxor, enkelt linne, jeansjacka och converse. Till det den blåa väskan.

Kände för lite färg, så färg blev det! Byxor i en härlig färg gör verkligen susen, både man själv och människorna i sin omgivning piggas upp, tycker ni inte? Både för tjejer och killar! :)

Lång dag!

Tjena!

Det blev en rätt lång dag för mig idag. Slutade halv 5! Sent, speciellt för att vara andra dagen. Men det funkade! På förmiddagen gick vi i alla fall runt i stan på någon slags rundvandring, åt lunch där och så. Börjat prata med några fler som verkar schyssta, men har fortfarande fler jag vill lära känna såklart!
Kl 3 hade vi genomgång om datasystemet i en av datorsalarna. First Class och grejer, förstod inte mycket. Hehe.





08.55

Godmorgon!

Skoldag nummer två börjar klockan 10.00 för min del. Idag ska vi på stadsvandring och så, antagligen lära känna varandra bättre och så. Inte alls lika nervös idag som igår! Nu känns det liksom "som vanligt".

Outift kommer upp i eftermiddag!


Terminen är igång!

Hejsan!

Vet inte riktigt hur jag ska börja... Antar att ni vill veta hur det var första dagen på gymnasiet? Det var faktiskt bra! Eller alltså, svårt att säga efter bara 5 timmar tillsammans, men det kan nog bli riktigt bra hoppas jag. Många schyssta elever, de två lärarna jag träffat var jättebra osv. Jag lovar att hålla er uppdaterade om hur det är i alla fall, men kan inte säga så mycket mer nu. För jag vet inge mer.. Haha.

Efter skolan träffade jag Annie, gick runt i stan och fikade och snackade ut. Härligt! Finns ju en hel del för oss att snacka om nu, inte bara skolan utan även privat och så.

Puss på er!

 
Bildbrist, ska försöka bli bättre på att fota mer varje dag!

Skolstart!

Just ni sitter en nervös, spännd och väldigt förväntansfull tjej på tåget. Om 35 minuter ska jag vara vid Gullmarsplan i min nya skola. Helt själv, helt nytt. Gaaah, längtar och har ångest på samma gång!

Lovar att uppdatera om skolan osv ikväll, dock senare eftersom jag ska träffa Annie i stan först och lär väl stanna inne ett tag. Men sen så!


20.25

Tjena!

Möten gick bra, gick som jag trodde igenom grupper osv och fick även en genomgång angående vanliga sportskador. Bra att veta! Fick testa att linda varandras fötter, tror inte jag och Mickis lyckades helt.. Hehe, vi får hoppas våra gymnasiet inte skadar sig helt enkelt.
Sen stannade vi lite extra och började på ett fristående.

Efter dagen känner jag mig genast mycket mer taggad på att sätta igång terminen på riktigt! Ska bli roligt båda att träna själv och träna andra. Själv börjar jag på onsdag, tagga!


Möte

Nu drar jag iväg på möte i Salem. Höstterminens träningar drar igång nästa vecka, vilket betyder att jag börjar träna själv igen samt fortsätter träna småbarnen. Idag antar jag att vi ska prata om gruppindelningarna, viktiga datum osv osv. Jag lägger ner väldigt många timmar i veckan på träningen och föreningen, dock tror jag att jag måste skära ner lite i höst då det antagligen blir mer plugg i gymnasiet...


Sista dagen

Godmorgon alla!

Sista dagen på sommarlovet idag alltså. Har lite delade tankar om det, känns ju båda sorligt och spännande på samma gång. Till skillnad från när man var liten, då sommarlovet var en hel livstid, så tar det ju faktiskt slut. Men man kan ju även tänka såhär; nu är det mindre än ett år kvar till nästa sommarlov! Och därimellan finns det ju andra lov.


What to wear?!

Första skoldagen närmar sig med stormsteg.. Tänk, i övermorgon börjar jag i gymnasiet! Ett helt nytt liv. Nästan.

Om jag är nervös? Nja, sådär. Inte så närvös för första dagen och så, mer för att det inte ska vara bra i längden, att jag valt fel. Ni förstår vad jag menar?

Men kan gissa vad jag tänker mest på just nu? Kläderna. Vad ska man ha på sig fösta dagen, eller första veckan till och med? Man vill ju självklart göra ett bra första intryck, samtidigt vill man visa vem man själv är osv osv. Kanske fel att oroa sig för men...

Sitter nu och surfar runt på olika hemsidor, lookbook.nu och minoutfit.se bla, för att få inspiration. Tyvärr ser inte min garderob ut som deras verkar göra..




Kräftfiske

Tjena!

Gissa vad jag ska göra ikväll? Nej, inte the Voice. Så normal är jag inte. Jag ska fiska kräftor haha! Medan resten av Stockholm är i stan är jag ute på sjön.
Nej men det ska väl bli kul antar jag.. Fast egentligen. Vad är det som är så roligt med att sitta ute på sjön i regnet och mörkret, och fiska? Kräftor?! Haha jag gillar dom varken levande eller döda på en tallrik. Usch.


Och på tal om ingenting. Jag saknar Spanien! Och blev påminna nyss när jag pratade med Max, han kom hem därifrån igår. Kvällen kommer ju inte se lite anorlunda ut än kvällarna i Spanien..


News









T-shirt med snyggt tryck,
Blå, tighta jeans,
Rosa blus/tunika,
Beige långärmad.

Detta köpte jag igår på en outlet utanför Leksand! Lager 70 heter den, och det är faktiskt riktigt bra där. Inte första gången jag kommer hem med en full påse därifrån! De jag köpte kom alla från Vero Moda, utom den rosa som är från Vila.

Totalt gick det på 447 kronor! Billigt va? Jeansen fick jag för 78 (!!) kronor, halva reapriset. Bra köp? Oh ja. Även de andra plaggen var nedsatta. Riktigt nöjd!

Elsas Mode & Elsas Värld

När jag var i stugan, så läste jag väldigt mycket. Det hör liksom till, man ska läsa när man är där. Men i alla fall, jag har börjat läsa en jättebra serie!

Första boken heter Elsas Mode och andra som jag håller på med nu heter Elsas Värld. En tredje bok är på väg. Jag är lite efter med att läsa dom, men ändå! De handlar om en 20 årig tjej som modebloggar, är tillsammans med Stockholms modeprins och lever livet i sin nya hemstad Stockholm. Mycket mode, festande, kärlek och konflikter. Sjukt bra tycker jag!

Och det bästa av allt; det ska bli en serie av dom. Wohoo! Det kommer sändas i höst, på TV3 tror jag det var. Helt klart en serie jag ska följa, ska ni? :)



Författaren, Sofi Fahrman, är förresten själv modebloggare på Aftonbladet!

Alone

Tjena!

Just nu sitter jag hemma själv, Fanny åkte just till en kompis som fyllt år och pappa och några snickare åkte också iväg.. Någonstans.

Suttit vid datorn alldeles för mycket idag känner jag. Och inte har jag fått ut mycket utav det. Letat som en galning efter en friståendelåt, tittar efter snygga tavlor, och läst mailen angående träningsstarten.

Nej nu tänkte jag faktiskt slita mig härifrån, för att snart komma tillbaka igen. Då väntar ett inlägg med shopping!



Riktig dusch

Har inga direkta planer för dagen, men innan den börjar måste jag i alla fall duscha!
Tvätta håret, raka benen, skrubba ansiktet, hårinpackning.. Ni vet, en riktigt uppfräschning som behövs då och då. På landet har vi inget rinnande vatten, dvs ingen dusch, så när man kommit hem såhär igen är det extra behagligt med en långdusch. Fast att duscha under en vattenkanna har ju sin charm.. ;)


Tillbaka!

Godmorgon! :)

Nu är jag tillbaka, kom hem igårkväll. Hemskt ledsen för den otroligt dåliga uppdaterinen under veckan, men internet gjorde en bara arg och dessutom tog jag en semester från bloggen lite med mening. Koncentrerade mig på annat där uppe.

Härligt har det varit i alla fall! Inte gjort så mycket speciellt, så det har varit en riktigt avslappnande sista vecka såhär innan skolan.

Men nu är uppdateringen tillbaka igen! Så håll utkik. ;)



The Sims

Godmorgon godmorgon! :)

Idag är det sämre väder här uppe vid stugan.. Helt mulet och regnet kommer väl vilken sekund som helst, så idag blir det ytterligare en innedag. Med The Sims som jag tänkte starta upp på en gång! Medan de flesta spelar CS eller WoW spelar jag Sims. Det är ju så mycket roligare?! Och ja faktiskt, jag har testat Wow en gång. Hehe.


I stugan

Godmorgon! :)

Förlåt för det dåliga uppdateringen, men internet är verkligen segt här uppe och dessutom är Leksand liksom till för att göra annat än att sitta vid datorn om ni förstår.

Hittills har vi iaf bla spelat massa Monopol, varit hos en kompis som ställt ut massa tavlor, pressat en Per Gesle skiva och haft det allmänt bra. Hur har ni det där hemma?

Och juste, inatt drömde jag världens bästa dröm! Helt underbar, värsta filmen.. Äkta drömkille, i en tyvärr äkta dröm. Jag vill till Usa och förverkliga detta, det är en sak som är säker! ;)


Leksand

Vet inte om jag nämnt det, men idag åker jag till landet! :)

Vår enormt mysiga stuga utanför Leksand i Dalarna. Jag har inte varit där sedan sportlovet, vilket var väldigt länge sen, och saknar det faktiskt rätt mycket! Vi lär vara där i knappt en vecka, men tyvärr kommer nog inte vädret vara på topp. Så det blir nog mest mysiga dagar inne i storstugan med Monopol, godsaker och en brasa i öppna spisen. Mysigt!
Datorn och internet följer med, men internetmottagningen där är är dålig så uppdateringen kommer inte vara på topp. Men jag ska försöka!


Typ glädjehop?! :D


Jag tror jag är ett får, en i flocken. Jag tror jag misstog mig lite..


Glad tjej på gräsklipparen. Vem har sagt att det är tråkigt att klippa gräset?!



Transformers 3

Tjena! :)
Nu drar jag och Fanny till Jim och Jennifer, tillsammans med Annie och Alicia! Älskar att samla oss allihopa. Det blir middag hemma hos dom, sen ska vi se på bio, Transformers 3 3D, och sen sover vi där. Ska bli kul! :D


Godmorgon!

Annie sov här inatt, men nu är hon redan på jobbet. Gick upp vid halv sju, och jag somnade självklart om. Oops! Igårkväll var även Max här. Intre träffat honom på en vecka, och kommer inte se honom igen på ytterligare än. Vem sägar att man har mer tid för kompisar på loven? Det är ju alltid någon som reser bort någonstans.. Blä.


Haha letade efter bilder, och hittade denna! Snyggt.. ;)
Men insåg att jag inte har en enda på mig, Annie och Max?

Skippade shoppingen

Tjena! Sitter hemma i soffan med Annie och Fanny och gör inget speciellt. Bloggar från annies mobil moahah..! vi åkte förresten aldrig in till stan eftersom det regnade. Och det regnade inte lite heller, det öste verkligen ner! Så den planen förstördes. Dessutom testade jag min nya kajal, bara för att märka att den inte funkade. Kul. Och kvittot är blött och trasigt och förpackningen är ju bruten, så att reklamera kanske inte går. Perfekt... Nej nu ska vi göra nägor här känner jag, annars lär vi dö av tråkighet! Nej jag skojja, det lät inte bra. Vi har det kul som vanligt haha, spelar lite gitarr, snackar och gör upp massa roliga planer! : d puss!

Modelista

Favoritplagg i garderoben just nu: De nya ljusgröna kilklackarna

Byter gärna garderob med: Det finns många jag velat byta med. Bl.a. Kenza, Selena Gomez eller Blake Lively!

   

Trivs bäst i: Lagom uppklädda kläder, alltid med smycken! Trivs inte i gamla jeans och vanligt linne.

Bästa stiltipset: Hm.. Att bära det just du gillar, inte vad som råkar finnas i den senaste modetidningen eller i kompisens garderob. Jag har massa gamla kläder som kanske inte är helt moderiktiga, men som jag gillar! Ett annat är att våga ha färg och mönster.

Vanligaste färgen på mina kläder:
Svart och vitt. Tyvärr! 

I höst kommer jag gå klädd i:
Boots, halsdukar,  stora tröjor och mycket accesoarer!

Men absolut inte i: Boots/Stövletter som går längre upp på vaden! Föredrar låga.

Jag doftar just nu: DKNY Pure

Om du fick ett plagg/ en väska/ ett par skor gratis, vad skulle du välja?: Jeffrey Campbell lita, snyggare skor får man leta efter!




Höstens köp: Låga boots och höstkappa. 

Höstens släng: Allt som inte använts på över ett halvår. Och alla gamla strumpbyxor! Dags att köpa nya.

En ideal höstoutfit: Ett par stumpbyxor med en stor stickad tröja, en mysig halsduk, bruna boots och guldsmycken.


Lista kopierad från Originalet.


Otränad

Godmorgon! :)

Måste bara säga att usch vad jag börjar känna mig otränad.. Jag har knappt tränat något under sommarlovet, jag kommer dö de första träningarna i höst! Och Fanny håller igång som bara den, nu ska hon ut och springa.. Och nej tyvärr så orkar jag inte hänga på. "/

Men jag ska faktiskt in till stan idag, och visst är det väl så att det är lite träning också? Att gå och shoppa en hel dag? Säg att det är det! ;)


Mysig dag

Tjena! :)

Haft en riktig mysig slappardag hos världens bästa Annie idag. Satt på hennes säng, drack te lyssnade på Daniel Adams Ray som sommarpratade och snackade om allt mellan himmel och jord. Riktigt härligt med sånna dagar faktiskt!


10.10

Godmorgon! :)
Kom som sagt hem igår vid kl 18 ungefär. Men så var inte internet inkopplat så har inte kunnat blogga förrän nu. Sitter njust nu och spelar sims med Fanny, ska snart äta frukost och fixa mig lite. Sen ska jag träffa Annie, en vecka sen sist ju! Till om med mer?! Saknat henne, ska bli mysigt! :D


Två veckor

Sitter nu i bilen på väg hem till Stockholm igen! Har haft en bra vecka, som känns mycket längre. Har hunnit med mycket roliga grejer, men det ska bli skönt att komma hem också!

Sen är det ju bara två veckor kvar. Två veckor, och sommarlovet är slut. Två veckor, och jag börjar gymnasiet. En helt nu värld typ. Börjar bli lite smått nervös. Har lite svårt för nya grejer faktiskt.. Och helt själv är jag också. Inte en människa med som jag känner..

Men det kan ju också bli sjukt bra. Bara klassen och lärarna är bra, så kan det ju bli grymt trotts allt! Massa nya människor är ju inte direkt helt fel ändå. Hoppas självklart på det bästa! :)


Kommer sakna klassen, klass 9a. Fast hoppas nya klassen blir bättre? Allt kan ju alltid bli bättre, så kan väl säga så utan att klaga på den gamla.. ;)

Småbarn

Hejhej! :)

Kan inte börja inlägget på annat sett än at säga; bebisar är bara för söta!
Vi var ju på middag hos några av Nillas släktingar, jättetrevligt var det. Alla var så snälla och härliga. Där var ju även 4 söta ungar! De sjuåriga tvillingarna Moa och Klara, helt galna, och treåriga Kasper. Med världens finaste hår. Och sist, och absolut minst, var den nyfödda! Så liten, så söt. Bara några veckor gammal var han! Fick hålla i honom, och man börja ju nästa längta efter en egen liten gullunge. Fast det ska dock dröja många år innan det blit aktuellt!


Själv har man också varit liten.. ;)

Svar på tal


"Hej! Brukar du och din syrra sjunga mycket tillsammans? Eftersom du skrev i ett inlägg att ni båda gillar musik. Eller har du några andra kompisar du brukar sjunga med?"

Svar: Tjena! Jaa alltså, jag och Fanny sjunger mycket och ofta tillsammans. Dock blir det mest hemma. Fanny spelar gitarr så det händer dagligen att vi sitter tillsamman och hittar låtar som vi spelar och sjunger. Jätteroligt med ett sådant gemensamt intresse, något som vi nog alltid kommer dela! :D

Men jag har även kompisar som sjunger. Max framför allt, han både sjunger och spelar precis som Fanny. Jätteduktig! Vi sjunger ofta tillsammans också, har uppträtt flera gånger samt spelat in två musikvideor. Sjunger ju mest utan publik, t.ex. under grillkvällar osv. Har fler kompisar som sjunger, man kanske inte lika mycket och inte tillsammans! :)



   

Loppis

Nu blir det att strax åka på loppis. Finns inte mycket annat att göra här! Nej men det kan vara lite mysigt sådär, ett plus är ju alltid om man fyndar något riktigt bra.
Sen ikväll blir det middag hos dom vi lånat huset av! Hörs senare, puss.


Söndagsmorgon

Godmorgon godmorgon! :)

Idag tog jag tydligen lite sovmorgon.. Har verkligen sovit hårt inatt, inte vaknat förrän nu, och det är inte lika mig. Men skönt var det!
Idag är det sista hela dagen här. Vi åker hem imorgon, tidigare än vi planerat pga dåligt väder. Men det ska bli rätt skönt att få komma hem faktiskt..



Lyckad dag på Liseberg

Hejsan! :)

Blev en lyckad dag idag på Liseberg. Vädret var bra, det regnade ingenting och var heller inte för varmt. Dock var det en hel del folk, därav massa köer, men det var värt det! Åkte ju i stort sett allt där för första gången.. Jättekul! Favoriterna var nog Balder och Uppswinget tror jag den hette. Läskiga och roliga, perfect match! Fick en fråga om jag åkte Atmos Fear, ett sjuuuukt högt frittfall. Svaret blir nej, det vågade jag inte! Blir helt stum när jag åker det vanliga, så jag tänkte inte ens tanken..
Det värsta med dagen måste ha varit att vi inte kunde åka Kanonen. Den med looper ni vet? Vi stod i kö jättelänge, oc precis när vi kommer fram blir det tekniskt fel. Och alla måste gå ute. Inte första gången jag råkar ut för det, men lika irriterande varje gång.. Blä.

Totalt sett; härlig dag i nöjesparken! :D


You know those nights when you can not sleep? Well, maybe you're awake in someone else's dream...


Liseberg

Godmorgon! :)

Idag är det bättre väder, så idag blir det Liseberg! Stugan vi är i ligger ju strax utanför Göteborg, så klart man måste dit eller hur? Ska blir roligt, har varit där förut men det var 5 år sedan. Och då var jag feg och åkte ingenting. Idag blir det anorlunda!


I ♥ Shoes

Detta är mina nya favoritskor!

Köpte ju dessa snyggingar på outleten igår. På Scorett, fick dom för 299 kronor. Så värt det!







Vad tycker ni? ♥

Tjeenare! :)

Kom precis hem från en outlet där vi tillbringat några av dagens timmar. Köpte ingenting, utom en present. Till mamma, som snart fyller år!
Ikväll blir det lugn innekväll skulle jag tro. Ladda upp med ny energi, min är helt slut.. Puss!


09.41

Godmorgon!

Ojojoj vad jag är trött idag. Och vädret ät inte det bästa heller. Hade tänk ta Liseberg idag, men pga vädret blir det imorgon istället. Så idag vet jag inte riktiigt vad som händer faktiskt.. Det återstår att se! ;)


Ny design

Puuh, ikväll har jag suttit en stund här i mörkret och fixat med en ny design.. Vad tycker ni? :)

Jag är nöjd, dock blev inte allt perfekt. Kanske försöker fixa lite mer en annan dag, men så länge duger detta!

Godnatt! ♥

@ Stugan

Hejsan svejsan! :)

Sitter just nu på loftet i stugan, här är det litet men väldigt fräscht och mysigt! Vi åkte från Varberg vid 11 imorse, men åkte inte direkt hit utan tog ett stop på en outlet. Köpte världens finaste skor, bilder kommer!
Sen kom vi hit, åt och fikade med dom vi lånat stugan av. Jättegulliga människor, en mamma med två tvillingtjejer på 7 år och deras mormor. Åkte och badade tillsammans, galna tjejer det där alltså!
Sen har vi grillat middag och nu är jag så trött hade kunnat somna vilken sekund som helst.. Puss hej!


Utcheckning

Nu är det utcheckning som gäller!

Efter 4 riktigt sköna dagar här på spahotellet i Varberg, ska vi idag åka ca 1 timme norrut och landa en bit utanför Göteborg. Då blir det annat än fyrstjärnit hotell, nu blir det nämligen en liten stuga i knappt en vecka! Men det blir nog mysigt, vädret kanske inte blir super så vi åker nog in till staden minst en gång. Och håller regnet i sig åker vi hem till Stockholm tidigare!

Hörs från stugan! :)



Smile, it makes you happy!

Heej! :)

Inte direkt bra uppdatering idag, har knappt varit på hotelrummet någonting! Dagen började med frukost, och direkt efter tog vi en sväng på marknaden på torget utanför. Köpte en jättefin ring, precis en sådan jag letat efter! Turkos, och exakt rätt storlek.
Sen åkte vi vi till havet och solade och badade där. Det var riktigt fint väder, sjukt härligt. Var där flera timmar, åt sallad till lunch. Sen åkte vi hem, tog en tur på stan. Köpte lite sminkgrejer, tog en fika.
Sen gick vi till spat en sista gång, var där tills det stängde och då åte vi middag på hotellets fina restaurang. Suttit där nere sedan dess, men kom precis upp.

Hur har eran dag varit? :)


Be mine... ♥





Mys!

Tjena tjena! :)

I förmiddags var vi som sagt på Ullared, och kan inte säga annat än att det var smått galet. Sjukt stort, människor överallt och produkter i massor. Var där ett par timmar och irrade runt, köpte lite småsaker så som hårspray, kalender och strumpor. Om jag hade velat hade jag kunnat köpa mycket mer, för det fanns verkligen allt.. Crazy.

Eftermiddagen har vi tillbringat på spat. Jättemysigt, satt även ute på terassen och i såna där mysiga hängstolar och läste.. Så härligt!

Nu ska jag och Fanny dra ut en sväng på stan. Hörs senare!


Jag och Fanny på saltarö.

Ullared

Godmorgon!
Nu har vi precis ätit frukost, ochg ska bara fixa oss lite sen ska vi till Ullared! Hahah, jag har varken varit där eller sett programmet på tv, så vet verkligen inte vad jag ska förvänta mig. Men antar att det ska bli lite roligt i alla fall!

Blir inte där hela dagen, så i eftermiddag blir det antingen standen eller spa beroende på vädret. Puss hej! ♥


Sol och bad

Heej! :)

Just nu ligger jag här på sängen med morgonrocken, efter någon timme uppe på spat. Dagen har varit lång, och den är inte slut än! Var på ett badställe fram timm 2 ungefär, solade och badade och hade det skönt. Sen åkte vi hem, och jag och Fanny tog en snabb runda på stan. Rea över allt.. Inte bra när man planerat att spara pengar! Sen var vi som sagt på spa, och nu ska vi strax fixa i ordning oss. Vi är bjudna på middag hos en av Nillas kompisar som har hus här i närheten. Så där tillbringar vi kvällen.

Hoppas ni har det bra, har hört att det är varmare hemma i Stockholm faktiskt! Kul för er. ;)


Underbart

Hejhej!
Måste bara säga att det är såååå härligt här! Var på spat ett par timmar igårkväll efter att ha ätit ute, och det var verkligen avslappnande. Vet inte om jag kan ta med kameran dit direkt, men tänk er, en stor pool med flera olika massagestrålar, 5 olika bastu, varm pool, iskall pool.. Utsikt över staden, goda dofter, skön stämning.. Underbart!

Nu är vi uppe tidigt och ska äta frukostbuffé. Idag blir det att åka och bada någonstans, men hinner ju även med spa. Vi hörs senare! ♥



RSS 2.0