Pictures

Lite bilder från kvällen. Släkten var här och fikade, och även Annie kom. Sen gick vi ut en stund. Bra dag faktiskt! hade kunnat vara bättre, men helt klart bra. :D


Två fina tjejer. Och jo, jag har faktiskt byxor på mig hah!


Haha. Lekparker är ju roliga!


Hehe, snyggingar. ;)


Sen hittade vi en fotboll..


Man är ju inte proffs direkt, men kul är det!


Haha sorry Annie, men var typ tvungen att lägga ut denna! Haha...

31 Maj

Ja som de flesta av er listat ut, så är det alltså min födelsedag idag!

16 år. Tiden går tydligen snabbt. Haft en bra dag i alla fall, flera har grattat dock inte alla man trodde och hoppades? Efter skolan åkte jag iaf in till stan med pappa och handlade present till mig själv, och nu kommer strax lite av släkten och Annie på fika. Mys!
Visar senare eller imorn vad jag fått! ;)


Idag är det ingen vanlig dag

Någon som kan gissa vad det är för speciell dag idag? ;)


Grease

God kväll mina kära bloggläsare! ;)
Mitt goda hömör är fortfarande kvar, bra dag det här!
Sprang okej för att vara mig på idrotten, chill engelska sen baka massa gott på hemkunskapen. Sen efter var jag som sagt med Annie och Max, och det var inte bara jag som var på bra humör kan man säga! Roligt roligt. Kollade på MMs Grease show också! Helt okej, vissa delar bättre än andra, men roligt att kolla på. Ibland ångrar man ju lite att man inte valde MM, trots allt tjat..
Men godnatt på er! :)



Om sanningen ska fram

Tjeeena tjeenna! :)
Är på jättebra humör, nice va? :D
Annie är här och snart kommer Max, vi dunkar lite musik. Senare blir det Grease show i skolan. Grym dag, berättar ikväll! ;)

 

Smile

Godmorgon!
Lite sovmorgon idag, fast gick upp tidigt för måste gå förbi mamma och hämta skor, vi ska springa idag på idrotten.. Vaknade i alla fall på riktigt bra humör, tack vare ett sms. Sjukt att smågrejer kan göra en så glad! Glad att du blev glad.. :)

Vet ni förresten vad det är för dag idag? Okej, dagen innan min födelsedag är det ju, men också min namnsdag! Vera. Hihih!

The Hangover part two

Hejhej, hemma nu efter bion!
Tittade ju som sagt med Annie och Max, mys såhär en söndag. Filmen var rätt bra, skrattade en hel del och det gjorde resten av salongen också haha. Ibland blev den lite för mycket, men rolig ändå!
Sen fick vi skjuts hem av Max pappa och syrra, typ älskar hans famlij! Så härliga på nåt sätt, fast jag knappt känner dom.. Haha.

Nu tittar jag på finalen i Mästarnas mästare. Och är proppmätt.. För mycket godis och grejer i min mage just nu asså. Blää.


Heron City

Nu blir det bio på Heron City!

Pappa skjutsar, så vi ska strax åka. Annie och Max ska med, Tonie kunde inte. Ska bli kul i alla fall, har liksom inte gjort  ågot på hela helgen känns det som. Det blir Baksmällan 2 förresten.
Har det bra!


Pluggar

Tjeena! :)
Vaknare tidigt idag, av att tjejerna började snacka och hålla på. Lika bra det, för har en del att göra idag. Två skolarbeten ska skickas in, och det är vad jag håller på med just nu. När det är klart blir det bio som belöning, mer om det sen! ;)


Godnatt

Asså åh, varför fungerar det inte att ladd aupp vissa bilder?

Hade tänkt fixa ny design ikväll, när jag ändå inte hade nåt annat att göra. Men nej, nu vill inte datan ladda upp headern. Kul. Vad är felet? Det kan ju ladda upp andra bilder.. Åh. Nej nu tror jag jag går och lägger mig istället. Inget att göra, suttit vid datan i för många timmar nu. Inte bra. Godnatt!


-


© Vera Belaieff

              
Foto och text av mig. Fotot är från i sommras, och texten kom jag på själv igårkväll. Så hemskt sann..

Äntligen klar

Nu är jag hemma igen, och det är typ fullt hus här hemma. Fannys kompisar är här, typ 10 pers? De flesta ska sova här också, så kommer nog hålla mig på rummet hela kvällen känner jag. Men de får ha det så kul, jag ska hålla mig undan..

Just det! Blev klar med klänningen, och den blev rätt fin faktiskt! I början hade jag tänkt sy på volanger, men hade inte tid med det. Då trodde jag den skulle bli ful utan, men det blev den inte. MVG på den asså!

Lovar att fixa foton på den, men inte just nu!


Sprungit spåret

Godmorgon!
Eller morgon och morgon.. God dag?
Själv är jag i alla fall uppe och igång! Har redan hunnit sprungit spåret med Annie. Skönt att komma ut och gå dit och så, men kan inte direkt säga att jag tycker det är skönt att springa. Så enormt dålig kondition att det nästan är pinsamt. Ett varv på 2,5 km sprang vi på 16.27 min. Enligt vår idrottslärare är 17 minuter på G nivå, så jaa... Inte bra. Och vi ska ta tid och så på måndag. Lycka till..

Nu ska jag duscha och göra mig fräsch igen. Sen måst ejag gå till skolan. På en lördag?! Jaa. Är inte klar med en klänning på slöjden och har inget annat tillfälle, så det blir att göra den idag. Jag dör om jag inte hinne rklart idag, tänker inte dra dit imorgon igen!


Fredagsmys med familjen

Tjatja alla! :)
Har årecis titat på så ska det låta, nu är det talang som gäller. Chipsen är framme, och nästan uppätna. Riktigt fredagsmys!
Har inte pluggat någonting idag, trots att det skulle behövas. Då jag onte tog tag i det direkt, fastnade jag liksom i massa annat. Så plugget tar jag imorn, då jag ändå måste stänga in mig på rummet när Fannys kompisar kommer för att fira henne.

Vad gör ni denna fredagskväll? ;)

Gitarr med Änni

Hejsan hejsan!
Sitter hemma  med Annie nu. Lyssnar på musik, pratar och så. har försökt lärt oss lite på gitarren, gick väl sådär. Själv ackorden är inge problem, men att sen få in flytet.. Hm. ringde Max och han lärde oss en låt via telefon haha. Kan ackorden nu, men ingen spelar den så bra som Max. ;)

Bjuder på lite bilder!


Söta Annie! :D


Ackord på datorn, gitarr i handen och Max i telefon.. ;)


Nej men titta, jag kan ju! :))


Haha, sen blev dte mack-pause! Bjuden på denna snygga bild, crazy..


Låg uppdatering

Jag antar att ni också har märkt att uppdateringen är väldigt dålig just nu?

Inte många inlägg, knappt några bilder och bara tråkiga texten om mina dagar. Ingen rolig blogg just nu. Mern det finns anledningar till att jag inte satsar på bloggen just nu. 1. Jag har massor att plugga, betygen sätts nästa vecka! 2. Den fristid jag har, spenderar jag hellre med vännerna än vid datorn. 3. Bloggen är ful. Ingen ordentlig design. Det sk afixas, men hinner osm sagt inte nu.

När detta fixat sig, om ca. en vecka, så återgår uppdateringen till det normala. Håll ut tills dess! ;)

Grattis Jim!

Idag är det så att en av mina nära barndomsvänner fyller år! :D

Jim, schysst kille som jag känt i stort sett hela livet. Idag fyller han 15, så tycker alla ska gratta honom! Jim Tönners @ facebook.

Själv har jag uppvaktat honom. Jag och Annie grattade honom imorse innan skolan, men present och blommor! Hade köpt en ram och satt in massa bilder på oss tre, mest på Jim, både gamla och nya. Roligt idé va?
Så gick vi upp tidigt trots sovmorgonen och överraskade honom på väg till skolan. Har blev glad, eller det hoppas jag i alla fall. Sen visade det sig att han också började senare så vi gick hem hit och var här nån timma innan vi gick till skolan. ;)


Grattis, grattis och grattis igen! :)


People makes mistakes. I´m one of those people.

Heej heej! :)
Vet ni vad? Min skolavslutningsklänning har kommit! Tror den passar, men funderar på om jag ska ha en storlek mindre..? Annie kommer ikväll så hon får vara mitt smakråd. ;)
Hade det inte varit för klänningen hade jag varit depp nu. Ibland gör man dumma saker som bara gör en själv på dåligt humör. Orka skapa problem som påverkar en själv liksom? Fast hoppas det går över, har sagt förlåt och vill ha det som det har varit. För när det är bra, är det bäst.

Förretsen så sjöng vi för klassen idag på musiken, vilket gick rätt bra. Kanske ska vi sjunga även den låten på skolavslutningen? Får se, men kommer i alla fall sjunga minst en låt då!

Nej nu måste jag plugga. Pussar!


18.15

Hejsan.
Humöret är inte på topp direkt., För nån timme sen var det rättare sagt i botten..
Börjar bli bättre nu, skönt det. Vet inte vad det var, var bara sjukt hemst trött och seg och ville bara dö typ. Och jag har inte direkt tid att sega, har så mycket att plugga och göra.

Men peppar som sagt upp mig igen nu.. Hur då? Med Justin Bieber såklart! ;)






Spontant uppträdande!

Tjena tjena, allt bra med er? :)

Själv mår jag toppen, efter en grym dag! Skolan var ju som sagt bara två lektioner idag. På ena lektionen kom en speciallärare in och frågade Max om vi ville uppträda på ett event öfr boken Tånårstankar 4. Jag, Annie och Max snackade ihop oss, och så blev det! Drog hem snabbt och duschade och så, sen åkte vi till Max. Var där och repade faktiskt in en ny låt som vi inte kört förut. Orkade verkligen inte med Fix You igen, så denna gång blev det Collide! Måst emedge att det blev riktigt bar för att bara övar en eftermiddag.. ;)
Vi repade, hade klädkris haha, hoppade studsmatta.. Sen drog vi till skolan.

Var tidiga, så övade lite mer. Dock fungerade inte mickarna, så vi körde faktiskt utan! Lite konstig känndes det, men det gick. Hjälpte även till lärarna med maten, gjorde lite smågrejer som man kunde plocka och äta. Riktigt gott haha.
Och så kom folket. Författarna till boken och deras familjer osv. Kan inte säga riktigt hur uppträdandet gick, och inte fick vi det filmat heller. Men hoppas det gick bra, kändes helt okej! Fick positiv kritik i alla fall. ;)
Stannade en stund efter också. Fick varsin signerad bok och en ros, ska även få biobiljetter. Sjöng lite mer och snackade, innan vi gick hem.

En anorlunda, men väldigt rolig måndag mer andra ord! På bra humör nu, men trött så sängen väntar. Puss!

Vad ska jag göra..?

Nu blev det snabbt ändrade planer!

Tänkte råplugga idag, men nej det kommer inte hinnas med nu. Stress, stress.. Uppdaterar ikväll och berättar vad jag gjort! ;)

Måndag 23 Maj

Godmorgon!
Känner på mig att skolan kommer bli riktigt skön idag. Har sovmorgon från första lektionen, sen bara idrott och engelska. Och så slutar vi tydligen vid lunch. Härligt! Får hoppas att solen kommer fram igen..  Det har ju regnat här inatt.
Puss och hörs senare!



Söndag i solen

Hejhej! :)

Har haft en skön och avslappnande söndag i solen, tillsammans med födelsedagsbarnet Annie! Legat ute och pressat, snackat skit och pluggat. Eller okej, stryk det sista. Vi klarade inte av det..

Nu däremot flyttade jag in, det blåste lite mycket. Så nu kom plugget ikapp mig. Först på tur är en historieuppsats om Mayariket. Oh gosh... "/


Grattisgrattis! :D

Är det bara på min facebook som det verkar som typ hela världen fyller år idag? Nej men seriöst, många som fyller idag!

Två av dom är Annie och Linnea, stort grattis till er tjejer! Hoppas ni haft en toppendag båda två, ni har ju värdet på er sida i alla fall! Massa kramar! ;)


Weekend

Tjeeeena! :)

Visst har det varit rätt dålig uppdatering nu i helgen? Hemskt ledsen för det, men har gjort så mycket annat! När man har som mest saker att skriva är man alltid som mest upptagen, typiskt asså. Men nu blir det en snabb genomgång om min härliga helg!

Fredag:
Efter skolan drag jag hem till Annie. Gjorde inget speciellt egentligen, hade det skönt bara. Senare mötte vi upp Max, och så gick vi hem och lagade mat och satt ute och åt. Mys. Sen gick vi ut och traffade Tonie, Wiktor och Alice och var ute med dom ett tag, gjord einget speciellt men ja, roligt! Sen sov jag hos Annie. :)

Lördag:
vaknade tidigt hos Annie, och förjade förbereda inför uppvisningen! Var i hallen kl 9. Fixade oss till 80 tals tjejer, dock had ejag inget smink för det glömde jag hos Annie. Duktigt tjej. Så det blev inge galna ögonskuggor för min del haha. Värmde upp, snackade, tog hand om barngruppen, värmde upp med dom... Så satte det igång. Pappa var det som pratade i micken ni vet? Pinsamt. Som vanligt.
Barnen i lilla gruppen gick upp typ först, heeelt okoncentrerade och allt blev kaos. Men det var kanske bara gulligt? Jag vet inte. Själv gick jag upp och körde både tu,bling, hopp och fristående. Även fristående med en annan grupp, där vi är tränare också.
I helhet gick det bra i alla fall, och roligt var det trots stressen! Kanske att några videor kommer upp..?

Efter uppvisningen åkte jag hem och duschade och så, sen kom Annie till mig. Lite senare tog vi moppen bort till Max. var där hela kvällen med han, Tonie, Wiktor och Alice. Riktigt härlig kväll! Grillade, åt, hoppa studsmatta, grilla marshmallows, lyssna musik, allsång... Satt ute hela kvällen i ett partytält typ. Var tvugna at dra hemvid 12 sen, pappa... -.-

Idag väntar plugg. Plugg och solning. Hörs senare! ;)


Godis, gitarr och grillning med härligt folk!

Angående uppvisningen

Tänkte bara kolla om någon är intresserad av att kolla på våra gymnastikuppvisning imorgon?
Det är en uppvisning där alla grupper i föreningen visar upp sig, visar vad dom kan osv. Självklart är både min grupp och min barngrupp med.
Temat är som sagt 80-talet, så lär ju bli rätt roligt!

Vore kul om folk kom och tittade! :)

Var: Skogsängshallen i Salem
När: 12-14 (ungefärligt slut) imorgon, lördag 21/5
Pris: 40/60 kr, tror jag.

Det finns en kaffeteria och sittplatser såklart. Kom och titta vettja! :D


Outfit 2011-05-20





Ursäkta det dåliga mobilbilderna. Fanny har tagit systemkameran med sig..

Byxor-Gina Tricot  Linne-Bikbok  Volangväst-H&M

Till det lite enkla smycken och converse. Nice! ;)


Sovmorgon!

Godmorgon alla, är det bra med er? :)
Själv är det bra, vi fick sovmorgon idag till 11.10, hur skönt? Gick dock upp redan vid 8, dels ville jag säga hejdå till mamma och Fanny som åker till Kloten idag (avis?!), och så har jag lite att göra. Har duschat och tvättat håret osv, och just ätit frukost. Så måste jag packa för sover inte hemma inatt, och plugg ainför provet idag. Och håret måste torkas, troligtvis kommer det se förskräckligt ut.. Av någon anledning är mitt hår som fulast då det är nytvättat? Bara mitt?

Hade tänkt lägga upp en osminkad bild här... Men så kom jag på att Max tycker jag ser ut osm en bebisindian (??) då, så skippar nog det haha! Inte för att jag brukar ha så mycket smink ens..Hm!

Sista träningen

Tjenatjena! :)
Nu har ja ätit, och innan det tränat. Ingen toppenträning, men inte dålig heller. Lite ont i foten, speciellt när vi körde fristående. Det försvinner nog tills lördag. Hoppas jag? Elin och Elin kommer ju inte på lördag, så sista gången jag såg dom på ett tag nu. Dock inte tills nästa termin, har ju ett läger i början av sommarlovet också! Det ser jag fram emot. :)


I don´t like waiting. But if waiting means having you, I´ll wait until I have you. <3

Hejhej! :)

Hemma från skolan nu. Dagen har väl varit.. okej? Mitt humör var lite upp och ner ibland, men helt okej. Höll i mattalektionen, vilket gick bra. Ska tydligen fortsätta imorn. Juste, på tal om matte.. Jag får behålla mitt MVG! Wiho, överlycklig tjej här allstå. :D

Idag är det i alla fall träning osm gäller, sista nu! Både tråkigt och roligt på samma gång. Skönt med lite mer fritid såhär års, men man lär ju glömma grejerna och blir otränad... Hm.

Jaja, hörs senare, puss på er! ;)


Bildbrist, måste ut och fota snart! Ny header är ett måste också.. Håll utkik!

School

Godmorgon! :)
Ska alldeles strax börja gå mot skolan, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg!
Foten ät bättre idag, det var som sagt bara en smäll, ingenting på insidan. Men känns gör det ju fortfarande. Idag ska jag förresten hålla lektion på matten, hur ska det gå? Snälla säg att det går bra, vill inte sänka mig i matte nu.. Skulle kunna hända, för nationella gick jättedåligt. Blä!


Slutar på topp...eller?

Hm. Kan inte säga om träningen idag var bra eller dålig?

Den gick bra och var rolig, skrattade massa och körde dubblar. Och mina flickisar satt perfekt.
Sen hände nåt typ. De sista flickisarna blev kaos, en var typ 4 meter lång? Undanplockningen var värst. Svårt och förklara för er som in te vet hur ett tumblinggolv ser ut, men det är i alla fall uppbyggt av galler. Jag stod och höll i typ 6 stycken så de inte skulle ramla.. Men vad gör jag då? Tappar dom. På min fot. Aotch.. Hade foten varit 1 dm längre in hade den vääl krossats, men som tur var fick jag bara en ytlig skada, lite blå och skrapad. Men jag är inte van att göra illa mig, så tyckte det gjorde rätt ont..

Två minuter efter springer alla till Elin, som också gjort illa sig. Hon var i andra förrådet, och fick tydligen en matta på sig så hon ramla rakt på ryggen. Ajaj för ryggen och nacken.

Så vi var ett helt gäng som till slut haltade ut ur hallen. Förutom jag och Elin, så har ju Emma skadat armen och Benny foten. Och Mickis är ju skadad. Och Louise gjorde illa sig tidigare på träningen så åkte hem. Haha, vilket gäng asså... -.-

Träning

Hejhej, nu drar jag strax iväg på träning!
Eftersom att alla tävlingar är slut nu och det endast är uppvisningen kvar, så blir det nog en rolig och kanske lite annorlund träning. Inga speciella varv man måste köra och så. Troligtvis blir det dubelvolter också, alltid kul! Eller rättare sagt, alltid kul när det går bra. Som med allt annat. ;)


Den enda in action bilden jag hittade. Och ja benen ska faktiskt vara böjda på denna övning. Fast inte armarna.. Oops. ;)

Lugn dag

Tjena! :)

Jag skrev faktiskt ett till inlägg igår, lite positivare haha, men det han jag aldrig publicera för mamma drog ut internet när det åskade.. Jaja.

Onsdag idag, har varit i skolan som vanligt. Väldigt lugn dag, knappt gjort någonting när jag tänker efter! Sånna dagar gillar, speciellt såhär när man börjar bli skoltrött och bara vill ha sommarlov.. Kom för sent till en lektion gjorde vi också. Det brukar inte direkt hända ofta, så snacka om att alla kolla när vi kom in. Haha. Det var faktiskt av en sjukt viktig anledning, hade kunnat skippa hela lektionen om det hade behövts.. Fast vi fick ändå gå hem och jobba. Så nu väntar plugg. Pluggpluggplugg, sen träning.

Ha det bra, puss!


Depp inlägg? Oh ja.

Hejhej!
Kom hem från skolan för en halvtimme sen typ. Seeeg dag. Hela jag är seg nu haha. Inga roliga lektioner heller, basket på idrotten, vilket jag hatar, och så fick jag veta ett resultat på nationella matte. Sämst. Sämstsämstsämst. Och jag ska ha Mvg.. jo men tjena. Och när skolan äntligen slutade, kom vi på att vi skulle stanna på syslöjden. Jippi. Så var där i några timmar, och blev ändå inte klar. Åhh.. "/

Nej, ska tänka positivt. Every day might not be good, but it´s something good in every day.
Väldigt sant. Det fanns positiva stunder, ska hålla mig till dom! ;)


Haha så glad vill jag vara. Smile!

80 talet?

På lördag så har vi i föreningen vår årliga våruppvisning, och årets tema är 80 talet!

Jag levde ju inte direkt då, men visst hade man massa färger, stort hår osv? Undrar vad jag ska ha på mig.. Ska kolla lite hos en kompis mamma faktiskt, hon ha tydligen kvar massa grejer. Annars slutar det väl med något ihop plock från garderoben.. ;)





Var detta 80 talet? Är det man ska se ut?

You´re prettiest when you´re happy!

Tjena tjena igen. :)

Har haft barngympa nu, och varit och hämtat grejer hos pappa. Gympan gick rätt bra, de var inte så stökiga idag men är rädd att det inte kommer se bra ut på uppvisningen i helgen. De är inte direkt proffs haha. ;)

Hämtat grejer som sagt också. Sa jag förresten att vi fick en hel hög med kläder igår från Nilla? Eller rättare sagt från hennes dotter. Inte helt fel med gratis kläder sådär faktiskt, trots att det inte var helt nya grejer. Tänkte inte fota allt, men fick bla ett par jeans och massa linnen, västar och nån klänning. Man tackar! :)


En halvseg måndag

Hejhej alla! :)
Kom nyss hem från skolan, eller tog faktisk ten sväng med Max till Tumba mellan också.
Skolan var okej i alla fall, fast jag har varit trött hela dagen, kunde inte somna igårkväll av någon anledning. Men sprang spåret på idrotten, lagade pizza på hemkunskapen och  så.

Nu blir det snart barngympa sista inför uppvisningenb och även för terminen! Så ska bya om nu sen dra iväg. Hörs ikväll, puss! ;)

Silver och brons!

Tjeena tjeena! :)

Tävlingen idag gick faktiskt bra, trots alla omständigheter! Vi tog brons i tumbling och silver i fristående, grymt tjejer! Sen 4:a på hopp, tror det var 6 lag totalt? Hade vunnit stort på tumbling om inte världens gulligast unge gjord dubble iställer för enkelflickis, där förlorade vi 1.0 poäng. Jaja, bra ändå! :)
Och Mickis gjorde illa sig på förträningen, men körde ändå. Starkt gjort, hon behövdes verkligen!
Vann gjorde vi förresten i handståendetävlingen. Lite roligt, vi slog vad med speakern innan så han sa högt att vi skulle vinna, och självklart gör vi det! Elin såklart, hon har aldrig förlorat. ;)


Don't cry your heart out







/Fanny

Skolavslutningsklänning

Ikväll ska jag beställa min skolavslutningsklänning!

Har spanat in en jättesöt, vit klänning som ska bli min! Tänker dock inte lägga ut bild i förväg, vill ha det som en liten överraskning? Men ni får en smygtitt i alla fall.. ;)

Nu återstår bara balklänningen.. Hm..


Trollbäcken

Godmorgon!
Vaknade nyss, seriöst rätt sent för att vara mig.. Brukar inte kunna sova länge alls.

Idag är det i alla fall tävling som gäller. Igen. Samma tävliing som igår, fast idag åker jag dit som gymnast och inte som ledare. Är rätt nervös, kände på tumblinget igår och det sög. Men hoppas det går bra, det är en grentävling så hoppas på medalj i något i alla fall!

Men innan det måste jag plugga.. En engelskagrej ska in imorgon och jag har inte börjat. Bra jobbat, Vera.
Puss på er!


Haha, snygg tjej i dräkt? Eller inte.

Sverige kom 3a!

Wiho, Sverige kom trea i Eurovision Song Contest!

Fett bra av Eric Saade, han är grym! Trodde faktiskt han skulle vinna ett tag, men trra ät ju inte direkt dåligt? Man hörde ju publiken, omtyckt av alla. :)
Tydligen vann Sverige semifinalen i torsdags i alla fall. Grym jobbat Eric! Han var ju typ såhääär mycket bättre än de so vann, Azerbanjan.. Eller hur? ;)


Dagens tävling

Hejsan!
Dagen har som sagt tillbringats i en hall ute i Tyresö. En helt okej dag ändå, tjejerna var jätteduktiga! Är ju friståendetränare för dom, och dom gjorde bra ifrån sig idag. Det blev inga medaljer, men dom kom 4 i matta och 5 i fristående. Bra tjejer! :)

Sen har jag hunnit träffa Annie också, satt nere vid sjön och snackade om det vanligt typ. Trevligt! Ikväll blir det nog att vara hemma, kolla Eurovision och så. Puss på er!

Gymnasievalet

Igår var det ju sista dagen för omval inför gymnasiet!

Antar att jag inte var den enda som faktiskt ändrade mitt val? Vill ni veta vad det blev till sist?
Det blir natur samhälle på Värmdö gynmasiumm på Gullmarsplan. Det blir säkert bra! Kanske inte bra till 100 %, men det fanns inget bättre heller så.

Vad har ni valt? :)


Tyresö

Nu blir jag strax hämtad för att sedan åka ut till Tyresö. Trollbäckscuperna går där, själv ska jag tävla imorgon, men idag åker jag dit som friståendetränare. Jag och Michis är ju "tillfälliga" friståendetränare till en grupp som nyligen börjat tävla. Hoppas det går bra för tjejerna idag nu då, för deras skull! :)


Min fredag

Cheena! :)
Kom typ nyss hem efter en rätt bra dag!
Skolan var lugn, håltimme första lektionen och andra drog massa ner till Tumba, skulle låna böcker till ett arbete.

Efter skolan åkte jag, Annie och Max till Tumba, där vi mötte Gustav och Tonie och vi drog in till stan. Dom skulle fixa något med longboarsd och så, och under tiden tog jag och Annie en fika. Jättemysigt, satt där i ett par timmar och bara snackade. Sen mötte vi upp killarna igen och tog spårvagnen till Grönan.

Åt lite innan konsären började, och träffade även massa andra från skolan där. Sen började det. Var bra faktiskt, dock kände jag inte igen så många låtar direkt hehe.. Köpte Grönt kort, orkar inte med guldkort i år igen, så det lär bli en hel del fler kvällar där! Hade i alla fall en rolig kväll med kompisarna, sånt gillas!
Pussar! ;)


Stan och grönan

Shasha! :)

Tänkte bara säga att jag drar mig in mot stan nu med några, får se om vi träffar fler där inne sen. Först blir det nog att chilla nånstans med Annie, sen möter vi upp resten igen och går till Gröna Lund för att kolla på Johnossi! Inte hört så många låtar, men de jag hört är bra så. Hoppas på en härlig kväll men härlige människor.

Ha en bra fredag ni också, puss! ;)


...?

Tumblr_ll00n6r0a11qib5d8o1_250_large

Dålig träning, men glad ändå

Tjeena! :)
Idag ar det sista träningen inför helgen. Benny var inte där pga sin fot och det gick allmänt dåligt för alla. Bra.. Trodde det skulle bli en bra träning för var på bra humör innan, men nejnej. Mötte förresten Gustav vid bussen, igår var det Elin istället. Trevligt trevligt. :)

Snart ska vi äta här, sen blir det att planera morgondagen ( vad ska jag göra då? hm.. ) och kolla Eurovision på Eric Saade.  Hej så länge! ;)


Bild från MM galan! Jag som får autograf av Olle hehe..! :D


15.08

Hejsan! :)
Skolan var rätt lugn idag, hade dock svenska redovisningen som gick sådär. Hackade jättemycket på först ordet, duktigt.. Nej men hände inget jättespeciellt annars?
Nu tänkte jag sätta mig ute i solen ett tag innan träningen. Puss hej!

Sovmorgon

Godmorgon! :)

Torsdag idag vilket betyder sovmorgon för mig. Har fixat mig nu och så, men behöver inte gå förrens om 40 minuter ungefär, så tänkte updatera er lite!
Vanlig torsdag för mig idag skulle jag tro. Redovisning i svenska också. Och förhoppningsvis..Nej det var inget.


Usch och fy

Kom nyss hem från träningen. Ingen direkt bra träning. Att jag prestrerade dåligt var det misnta problemet, och att det blev tjafft mellan två tjejer var väl inte så stort det heller antar jag.
Men Benny gjorde illa sig. Såg inte hur, men plötsligt låg han där på tumblinget, typ skrek och vred sig av smärta.. Usch. Trodde han hade brutit hela kroppen eller något. Kunde inte se på ens, så jag och några gick ut. Efter ett tag kom vi tillbaka och tvingades fortsätta, medans Benny satt på sidan.
Han kunde inte ens stödja lite grann på foten utan att den gjorde jätteont, han hade tydligen hamnat snett. Och i bilen, som han hade svårt att ta sig till och köra, sa han att han inte visade så mycket som han egentligen hade ont..

Gymnastik måste vara den farligaste sporten eller något. Så lätt att göra illa sig, speciellt fötterna och armarna. Hittills har jag sett flera bryta armen, någon bröt nyckelbenet, tusen stukningat och vrickningar.. Snart är det kanske min tur? Hoppas inte!



Bronsmedaljörerna.. ;)

Änni

Hejsan! :)
Är hemma nu, Annie är här. Har bikini på och har pressat nån timme på altan, riktigt varmt och skönt! Ska plugga lite också, svencka redovisning imorn..
Juste, hade matte nationella idag. Gick väl okej hoppas jag, det var dock 1½ frågor so jag ine hann med. Jaja. Juste, fick veta att jag får MVG i bild, wiho! :D


Grym eftermiddag

Tjena tjena! :)
Har haft en riktigt härlig dag idag, speciellt eftermiddagen. Skolan var väl okej, men efter blev det mycket bättre. Åkte in till stan och mötte Annie, och vi köpte först Ben&Jerrys, sjuukt gott, och gick runt lite. Sen köpte viu smoothie och satte oss i Kungsan på gräset. Låg där och snackade om allt och inget, kollade igenom matten (ja vi pluggade faktiskt!) och solade. Mysigt värre, älskar livet just nu!
Sen när solen försvann kollade vi en butik och ´fick med mig söta underkläder och strumpor, alltid bra att ha.


Huvudstaden

Hejhej alla, tänkt bara säga att nu är skoldagen slut och jag drar mig in mot stan. Möter Annie där, hon har varit på ett gymnasium idag. Vi tänkte väl fika ute nånstans, snacka galet och plugga i solen tänkte vi. Mysigt värre! Uppdaterar mer ikväll. Puss ha en bra eftermiddag!


Kanske köper vi lite jordgubbar? Hm, vore ju väldigt gott! :D

Nästa; Duschen

Hejsan hejsan, sitter här nu och väntar på duschen.. Barngympan gick rätt bra, vissa är så döta och duktiga men andra vill man bara skrika på.
Ska bestämma kläder tills imorn också. Ni vet, måste ha bestämt vad jag ska ha på mig dagen innan, annars blir det stress på morgonen. Shirts blir det igen i alla fall, helt klart! ;)

Härliga sommarväder

Tjeena! :)
Sitter ute nu med Fanny och solar lite, och med bullar i mikron haha. Riktigt sommarväder nu, så härligt!
Skolan var okej, spang spåret på idrotten.. Mindre kul i denna värme.
Om en halvtimme blir det att åka till Salem för att träna småttingarna. Snart uppvisning lr deras del, och min egen också förretsen. Puss!


19.31

Kom precis hem från träningen. Första timmen gick det bra, körde trampett. Men sen skulle vi börja skruva poå ett nytt sätt vilket inte gick, och på tumblingen körde vi också anorlunda.. Blä, det gick inte. Och Michaela gjorde illa sig. Och Emma har ont. Vad betyder det för min del? Att jag är äldigt pressad, kan inte dom tävla på söndag måsta jag eller Lovisa hoppa in och köra nåt vi inte kan. Kuuul.

Nej nu ska jag äta, sen kolla spanskan inför provet imorn. Puss!


Träning

Nu sticker jag iväg på träning! Är som jag sa rätt taggad såhär efter gårdagen, men det känns lite halvsegt att vara inne i en gympahall i 3 timmar när man hade kunnat vara ute.. Jaja, solen slocknar inte än.


Haha kolla min arm.. Ser helt konstig ut, typ biff? Eller inte.. ;)


Svensk musik

Av någon anledning så har jag just nu fastnat för svensk musik, på svenska. Just nu lyssnar jag t.ex. på Kent? Lite ovanligt sådär, men det finns ju bra låtar! Dessa är mina favoriter just nu, kan det bero på att flera av dom framfördes på MM galan? ;)


På drift - Kent


 
Snälla bli min - Veronica Maggio


 
Om du lämnade mig nu - Lars Winnerbäck och Miss Li


 
Hos dig är jag underbar - Patrik Isaksson

Soooool

Tja tja! :)
Solig söndag idag, älskar vädret! Bikini och shorts är på, legat ute i solen och pluggat. Behövde dock datorn nu så tvungen att gå in ett tag.
Senare är det träning i 3 timmar. Man blir alltid lika taggad såhär efter en tävling. Nej nu ska jagh fortsätta, hörs!


Brons!

Hejsan! :)
Kom nyss hem efter en eftermiddag och kväll ute på Lidingö, var ju som sagt och tävlade! Gick rätt bra, eller kunde gått bättre på redskap, men vi tog i alla fall tredjeplatsen i fristående! Grymma vi är tjejer. Var knappt med på några redskapsvarv dock, men det är ju ny tävling nästa helg. Bara att ladda om!
Eftersom det var på Lidingö så var hela feta släkten och tittade.. Nej men mormor och John, min morbror, bor där så dom kollade, och mamma och Fanny. Sen efter tävlingen åt vi middag hos mormor och nu är vi hemma. 

Ska duscha nu, hörs imorgon! ;) 


Defilering

Nu drar tävlingen igång, heja på oss! :D


Snygga gymnaster, moahaha... ;)


Vikingacupen

Hej och godmorgon! :)
Idag är det lördag. Vad ska alla hitta på idag? Själv ska jag tävla i eftermiddag/ikväll. Vikingacupen på Lidingö, om någon undrar. Troligtvis rätt svårt motstånd också, dessutom är jag inte jättetaggad. Jaja, får se hur det går!

åker inte förrän 2 typ, så innan det blir det väl plugg och lite sånt. Puss hej!


Dresscode MM galan





Såhär såg jag till sist ut igår på MM galan. Gammal svart spetsklänning, Annies klackar, Fannys örhängen, lösnaglar.. Skippade fransarna för det blev fult. Och hade panik med håret så det blev slarviga lockar.
Men resultatet blev helt okej till slut! Eller vad säger ni? :)


Fredag!

Tjena tjena! :)
Hur har eran fredag varit hittills? Själv fixade jag sovmorgon till mig själv eftersom jag kome hem senare igår, så missade ju spanske provet då också. Kanske var det det som var min plan? hade ju inte hunnit plugga nåt så.. Gör det på måndag.
Sen har det varit vanliga lektioner, inte gjort nånting typ. Fick veta nationella matte B1 som vi gjorde igår, 8/9 g och 7/9 vg. Hm, okej.
Och juste, vi stod i caféet idag också! hade bakat och sålde för att få in oengar till klassen haha. Jag, Annie och Max sålde för 250 på en timme, fett bra ju.

Ikväll blir jag nog hemma. Slappna v för första gången den här veckan, och ladda inför imorn. Puss!




MM galan!

Nu tänkte jag berätta om hur det var på MM galan!

För er som missat det så var det en fest som mm laget i vår skola ordat för att fira 3 år och nästan 2 miljoner visningar på MMTVs youtube-kanal. Och nej, jag går inte i MM, men jag,Max och Gustav är väl lite specialbarn sådär så vi var bjudna ändå!

Jag och Max gick i alla fall upp till skolan vid 18. Var redan en del folk där, och sen kom det fler och fler. Aulan var full! Vi satt vid övriga-bordet, tillsammans med Gustav då och så två fejmare, jättejätteduktiga båda två förresten! Kvällen började, med fler roliga, bra och fina nummer. Satt ohc pratade och tittade. Sen var det varmrätt, tacos! Åt det, och så visades fler videos, fer uppträdde osv. Sen Började det närma sig åran tur, så vi gick ut och uppvärmde lite och så.

Och helt plötsligt var det vi! Så gick upp på scenen och körde, jag, Max, Gustav, Pontus och Viktor, och så en kör. Helt ärligt vet jag inte hur det gick, jag tänkte knappt! Men hoppas det blev bra, video kommer!
Sen fortsatte festen. Lite videos, och framträdanden.

Och då kom det bästa. Olle Hedberg! Alltså idol-olle, hur grymt var inte det?! Sjukt duktigt, sjukt bra, sjukt bäst.. Han sjöng massa låtar, snackade lit eoch så i 20 miuter. Kvällen höjdpunkt? Ohja! Sen efter så var han i studion, och självklart gick man dit och fick autograf! Har sett honom förut i Globen, men detta var ju så mycket bättre. Tänk, han sjöng på scen 10 meter ifrån mig, jag uppträdde på samma scen, han har hört mif sjunga, stått ½ meter ifrån honom... Överlycklig!

Sen vardet lite kaos där ett tag, alla var lite smått galna efter Olles besök. Men så var det efterrätt.  Och fler framträdanden och så. Och sen var finalen där, sista låten! Alla upp på scen, mickarna funkade inte först men sen gick det! Sjöng lite solon där, hörde dock inte mig själv så undrar hur det lät egentligen..

Sen var det fantastiska kvällen slut. Man ångrar väl lite att man inte går i MM, skulle ju faktiskt gått där egentligen. Micke försökte verkligen, men jag ville gå med kompisarna hehe. Jaja, får ju vara med om mycket ändå så!

Bilder kommer!

Can you feel this magic in the air?

Medans Vera har roligt på MM-galan, och jag sitter hemma och degar, så tänkte jag slänga in ett snabbt inlägg bara.

Jag har gått och förälskat mig i en musikvideo gjord av två pappor och deras två barn. De har gjort musikvideo till Taylor Swifts låt Today was a fairytale! Den kanske är gammal, och ni kanske redan har sett den, men ändå...
Den är sååå söt! Och det är otroligt proffsigt gjort.


Taggar till nu

Hejhej! :)
Fråga inte ens hur det gick på provet tack. Vill inte prata om det haha.
Annars är humöret på topp, laddar nu inför kvällen. Jag, Annie och Max är här och vi bakar just nu sockerkaka som ska säljas i caféet imorn för att tjäna pengar till klassen.
Sen ska vi börja fixa oss och så. Hörs, lovar att fota så mycket jag kan! ;)

Nationella och MM galan, tagga!

Godmorgon!
En fråga till alla nior, taggade inför nationella i matte idag? Inte jag. Inte alls faktiskt. Tänker bara på.. annat. Mycket att tänka på nu.
Men provet måste ju göras, eller hur?

Sen ska jag glömma det, och koncentrera mig på nästa grej; MM galan! Den är ikväll, shiiit.. Nej men det ska bli kul, lite nervös ska man väl vara?

Snart hämtar Annie upp mig så åker vi till skolan, puss på er!


Lights will guide you home

Tjena tjena! :)
Är faktiskt på bra humör nu helt plötsligt? Ändå har dagen inte varit den bästa.
Hade 3 timmars matte och så so, lite anorlunda dag. Sen åkte jag och Annie hem hit, innan jag skulle upp till skolan igen då ock repa. Det gick väl inte direkt bra. Kaos för det mesta. Hoppas det blir bättre imorn!
Träningen sen efter det, då höjdes humöret i alla fall, trots att det inte gick superbra direkt. Jaja.

Nu blir det duschen sen kanske plugga lite, sen sova! Godnatt! ;)


Fotat av Fanny, min fina syster. <3

Genrep

Hejsan :)
Humöret var som sagt bättre idag. Var. Nu är det sämre igen.. Åh..! "/

Är med Annie, gör det ju lite bättre i alla fall! Men snart ska jag upp till skolan igen på genrep för imorgon, sedan åker jag direkt till träningen. Även där blir det genrep för min del, inför tävlingen på lördag.


Sovmorgon

Godmorgon! :)
Vi fick lite sovmorgon idag, böörjar en timme senare än vanligt. Men jag gick upp rätt tidigt ändå, måst plugga.. Kul att gå upp tidigare för plugg? Nej, men som sagt så har jag fullt den här veckan och inte tid att plugga annars.

Jag tror förresten att humöret är okej idag. Eller har knappt gjort eller pratat med nån än, men hoppas det är bra. Puss och ha en bra dag!


20.12

Nu är Annie och familjen här, och vi har precios ätit och snackat och skrattat en massa. Humöret blir bättre och bättre, hoppas det håller i sig nu!
Nu tänkte vi titta igenom lite bilder, ni vet skicka lite mellan varandra. Och snacka vidare. Puss!

Repat

Tjena tjena, kom nyss hem efter att ha stannat i skolan och repat inför MM galan. Gick väl okej, tror jag.
I övrigt så har dagen inte varit den bästa. Precis som igår så verkar allt och alla hata mig. Jag blir helt depp. Och det jobbigaste är kanske att jag vet exakt varför, men att jag själv inte kan göra något åt det.. "/

Ska försöka bättra mitt humör. Igen. För ikväll kommer ju Annies familj på en liten spontan tisdagsmiddag! Mysigt såhär mitt i veckan liksom. Det blir nog bra.


Bild från förra veckan, vill inte vara med på bild idag.. "/

Har jag sagt att jag har fullt upp?!

Denna vecka har jag så mycket för mig!
Ingen dag är helt ledig, alltid är det något på gång.. Det blir så mycket nu att jag knappt orkar koncentrera mig på något! Och helst av allt vill jag bara tänka på en helt annan sak, som inte finns med på schemat hehe. ;)


Dålig dag

Hejsan! :)
Idag har jag haft en dålig dag. Inte helt hemskt, men mycket (och många?) har varit emot mig känns det som. Orkar inte gå in på detalj, men taggar nu inför en bättre och gladare dag imorgon! Man ska ju tänka positivt eller hur?

Var i alla fall på Värmdör gymnasium som jag sa, med Annie och mamma. Jag gillar det! Helt klart ett förslag. Hoppas även på att få Annie med mig, då skulle allt bli ännu bättre!


Fick bli en söt bild på min söta katt. Naw! ^^

Mot Gullmarsplan

Tjatja, nu drar jag och Annie in mot Gullmarsplan. Ska titta på Värmdö gymnasium, faktiskt det som ligger högst upp på min lista nu! Det är typ infokväll där i alla fall, så åker in dit för att kolla. Snart måste man ju ha bestämt sig, sidan för omval stänger väl det 13 maj? Ojoj, dags att bestämma sig!


Sprungit

Hejhej, kom hem för en halvtimme sen efter att ha varit ute och sprungit. Tog oss inte till spåret, utan jag och Fanny sprang bara här i området.. Blev en kort runda, men vi orkade helt enkelt inte mer! Men gjorde i alla fall lite andra övningar här hemma nu. Träningen idag var ju inställd så kände att jag behövde göra något.

Nu ska jag duscha och fixa lite, puss och godnatt!

Nytt i garderoben




Korallfärgade byxor, H&M


Blå/vit mönstrad midjekjol, H&M


Lösögonfransar, H&M. Lösnaglar, Åhlens.


Detta var alltså det jag fick med mig hem igår! Bilderna ger verkligen inte kläderna rättvisa, mycket snyggar ei verkligheten. Kände att min garderob behövde lite mer färg såhär till sommaren och dessutom så har jagingen midjekjol. Inget jag planerat att köpa, men impulsköp är alltid kul! Dock hade jag behövt lite andra grejer som jag inte hittade..

Inspiration

Fanny här, tänkte dela med mig av en riktigt bra mode blogg!
Tjejen heter Ebba Zingmark, och jag "hittade" hennes blogg på lookbook.nu där hon även lägger ut sina outfitsbilder.
Hon har väldigt fina bilder, och hon jobbar lite som modell också, tror jag...
Check it out!

http://admin.nextinfashion.se/ebbazingmark












Ledsen för mini-bilderna, men hade redan sparat dem så, och orkade inte ändra...

/Fanny

Min valborg

Hejsan! :)
Hur var eran gårkväll?
Själv hade vi en gäst här, så åt god middag osv. Sen gick vi ner till brasan vid Uttransjön. Mötte upp Jim och Annie och var med dom hela kvällen. Såg knappt nåt av själva brasan, stod en bit bort så det var iskallt.. Stannade i alla fall där tills det blev för kallt, då gick jag, Annie och Fanny hem till Jim och Jennifer och var där nån timme innan vi gick hem.
Ingen jättespeciell kväll, men det var ändå roligt.

Idag blir det typ världens tråkigaste dag känner jag på mig. Måste plugga och städa massor, kul.. Inte direkt. Puss!


Haha, rolig bild från påsklovet. Visst ser jag typ fett stark ut? På riktigt hoppas jag up och orkade knappt en. haha.

RSS 2.0