NEEDS

 
Sommaren lider mot sitt slut, och hösten närmar sig med stormsteg. Detta betyder för mig och de flesta andra en uppdatering av garderoben! Här ovan ser ni lite av det jag behöver. Då plånboken inte är världens tjockaste, så kommer jag dock behöva prioritera. Jeans och skor står högt på listan, just nu lever jag i mina enda hela jeans och mina vita converse. Ta mig till ett shoppingställe - fort!!

BLACK&WHITE


SCHOOL

Sitter på pendeln nu på väg till skolan. Lite lagom trött efter en lång kvällspromenad igår med Annie och Jim. Vi tre kommer inte träffas alla tillsammans igen förrän på jullovet. Det känns som en evighet! Men det lär väl funka antar jag..


SLEEPOVER OCH LEDIG DAG

Gårkvällen, natten och även dagen har spenderats hemma hos Annie. Är nämligen ledig idag (woho!) och varför inte ta tillfället i akt och umgås med min bästa vän? Som dessutom drar till Madrid på lördag. Njuter av de timmar vi har kvar fram tills dess


TRÄNINGSVERK SOM ALDRIG FÖRR

Aj. Min kropp. Träningsverken från helgen är helt galen, trodde inte man hade så här mycket olika muskler som kunde göra ont. Att lyfta benen, vrida på huvudet eller bara böja sig för att knyta skorna är en plåga. Men det är det värt det, antar jag!


TRÄNINGSLÄGER

Äntligen har jag internet tillgängligt! Befinner mig just nu i Katrineholm, närmare bestämt på tågstationen. Helgen bjöd på träningsläger här, men nu åker jag hem tidigare för att fira min fina mamma som fyller år.


LEVI´S

 
Shorts Second Hand (Levi´s) T-shirt Gina Tricot Skor Converse
 
När det inte längre är någon sommarvärme ute väljer jag att bära mina shorts över ett par tunna strumpbyxor.Idag hade jag på mig mina Levi´s som jag fixade till i början av sommaren. Jag älskar dem, trots att de är en aning flr stora. Matchade med enkel t-shirt och converse på fötterna.
 
Just det, här syns även min nya hårfärg rätt tydligt. Mörkt rött, nästan åt det lila hållet. Supernöjd är jag i alla fall med det!

DÅ VAR DET DAGS IGEN

Efter andra skoldagen efter schemat, med både nya ämnen och killar i klassen, så är jag nu på väg till hallen för terminens första träning. Kul ska det absolut bli, dock kan jag tänka mig hur otränad jag kommer känna mig. Har dessutom ont i nacken. Hm.


LET'S MAKE THE BEST OF IT

Trots att skola är igång nu, så får man inte glömma att ha kul. Därför drog jag, Annie, Max och Tonie ut till ensta ö igår kväll! Kvällsdopp, engångsgrill, hamburgare och marshmallows. Även en del gitarr och sång runt vår lilla lägereld. Perfekt kväll! Höll dock på att dö när vi skulle hem. Det var mörkt och vi trodde att det när som helst skulle dyka upp ett monster. Eller nåt.


SKOLDAG NUMMER ETT

Idag var det dags. Första dagen i tvåan. Kan inte säga att jag var peppad direkt, men kul att träffa alla igen var det i alla fall!


BRA KVÄLL OSV

Norlie & KKV var grymma. Och Kim är ju bara för snygg. Åh. Kvällen var grym, bra avslut på en dålig dag och ett långt sommarlov. Imorn börjar allvaret. Godnatt!


NORLIE & KKV

Som avslutning på detta sommarlov ska jag nu dra in till grönan för konsert. Norlie & KKV är på scen, tror det blir grymt. Ska dit med några vänner, men lär träffa fler där!



PLANERING INFÖR TERMINSTART

Höstterminen drar snart igång. Och för mig innebär det inte bara skolstart, utan även träningsstart. Både för min egen del, men så är jag ju även ledare för en barngrupp. Mitt schema brukar vara väldigt fullbokat, så därför satta jag idag gång med lite gympaplanering. Av någon anledning har jag inte alla ångest över att lovet är slut, det gäller att se det positiva med vardagen!




KVÄLLSHÄNG I HUVUDSTADEN

Kvällen igår spenderades med min allra bästa vän inne i staden. Först blev det middag i en park, och sedan gick vi genom halva stan som riktiga turister. Slottet och Katarinahissen var två av våra stopp på vägen mot Medborgarplatsen, där vi stannade för en kvällsfika. Målet med kvällen, förutom att ha det allmänt trevligt, var att se när våra mammor sprang Midnattsloppet. Så vid Medis stod vi och hängde runt Rix FM båset till de kom. Heja heja! För att göra kvällen fulländad stod vi bredvid en extremt snygg polis. Bra kväll, helt klart.


GRÖNA LUND

Igår blev det en heldag på gröna Lund tillsammans med Fanny, Annie och Alicia. Superkul verkligen! Var två år sedan jag var där sist för att åka, däremellan har det bara varit konserter. Så det var jätteroligt!


ZAKYNTHOS #3

Jag och syster min. Balansen är på topp som ni ser.
 
Jag på en strand. Bakom klipporna fanns en lera man kunde smörja in sig i, en natrulig peeling/mask. Spännande!
 
En lite halvt spontan brygga sådär. Host.
 
 
Sista kvällen var det uppträdande. Grekisk dans och killar i trikåer. Underhållning, helt klart!
 
Även en del eld var med i föreställningen. Häftigt.
 
Och ser man på. Här fick jag komma upp och dansa med en av dansarna. Den snygge av dem. Han var superduktig, och det var verkligen jättekul!

EN TYPISK SOMMARDAG

Idag drog jag och några vänner ut till ensta ö för en dag med sol och bad. Okej, vi skippade badandet, men en mysig dag hade vi i alla fall! Efter det blev det film, och nu väntar grillning till middag. Mums!


BIO

Kvällen spenderades i en biosalong i stan. Jag och ett gäng tjejer satt och nästan dreglade framför Magic Mike. Don't blame us. Den var grym. Har återigen fallit för Alex Pettyfer, och insett att Channing Tatum inte är så dum han heller. Godnatt!


NJUTER I SENSOMMARSOLEN

Har legat ute en stund nu och solat. En sommar som denna gäller set att passa på så fort solen är framme, för sol har vi minsann inte haft gott om. Nu ska jag däremot fixa i ordning mig inför kvällen!


MONOPOL

Ikväll blev det en riktig monopolkväll med några vänner. Klassiskt spel, alltid kul! Har även varit i stan idag, lunchat och kollat i affärer osv. Mys!


HARRY POTTER

Har precis kommit hem efter en natt hos Jim och Jennifer. Vi hade Harry Potter-maraton, så underbart! Det är min barndom, min uppväxt. Harry Potter tillsammans med dessa människor, det kan inte bli bättre. Glad tönt här borta!


REDHEAD

Titta vad jag köpte igår. Mörkröd hårtoning! Har spanat länge, och äntligen gjorde jag slag i saken. Imorgon ska det färgas, bilder kommer då självklart! Hoppas på ett grymt resultat.


NEW BLAZER

 
Såhär gick jag runt igår. Blazern/Jackan är ny, den inhandlades i förrigår på Second Hand! Endast 40 kronor, ett riktigt kap måste jag säga. Jag gillar den verkligen. Jag lät den vara i fokus så körde på enkelt svart därtill. Vad säger ni?
 

SOMMARKRYSSET

Just nu befinner jag nu på grönan med min vän Emma! Har precis sett Olly Murs, lite smått kär här borta. Han är grym!


HEJA SVERIGE

Jag kan inte påstå att jag följt OS i år. Delvis eftersom mycket sändes när jag låg på stranden i Grekland. Men nu så! Sitter framför handbolls-semin med familjen. Kom igen nu Sverige!!


ZAKYNTHOS #2

Yeah buddy!
 
Två glada tjejer framför självutlösaren. Färdigfixade inför kvällen. Senare sjöng vi ju även kareoke på hotellbaren!
 
Handstående på stranden.
 
 
En kväll bar jag denna fina klänning och ett par kilklackar. I like it!
 
På väg upp ur vattnet. Underbart! Vattnet var så varmt, minst 30 grader, så svalkande kan jag inte säga att det var. Men åh så härligt!
 
Fanny, jag och vår pappa. Litet famljefoto sådär, på baren vid hotellet.
 
I love Zante.

18.18

Jag kom precis hem efter att ha tillbringat eftermiddagen inne i stan med Fanny. Vet inte riktigt vad vi gjorde som fick timmarna att flyga iväg. Fick i alla fall med mig en almanacka, det behövs för att hålla koll i min fullbokade vardag!


ZAKYNTHOS #1

Jag och min fina syster posar lite i spegeln. Tror detta är första kvällen innan vi ska ut och äta!
 
Woohoo, klart man ska ta några galna hoppbilder på stranden!
 
Fanny påväg ut i havet. Kan meddela att vattnet var superklart och turkostblått, helt underbart!
 
Nog är man gymnast alltid. Efter en lång sommarpaus är detta dock inte vardag, ni ser ju mitt ansträngda ansikte!
 
En outfitbild från en av alla kvällar. Kjolen är gammal men knappt använd, så den fick åka på.
 
En fiskebåt genom löven av ett träd som agerade parasol åt oss. Det fanns massor av fina båtar, särskillt inne i själva staden!

HETTAN ERSATTES AV REGNMOLN

Då var man hemma i Sverige igen. Vilket just nu känns som världens tråkigaste, lugnaste och kallaste land. Några dagar till nere i den konstanta hettan skulle inte sitta helt fel, särskilt eftersom jag led av vätskebrist de två sista dagarna och typ ville dö. Men nu är jag alltså hemma. Ville väl bara säga det.


BEACH

Igår tog vi hyrbilen och åkte till en av öns alla fina stränder. Stor sandstrand, men rätt öde. Där var det verkligen superfint! Tog massor bilder med kameran vilka ni kommer få se när jag kommit hem och kan ladda in dom på datorn. Idag väntar ytterligare en strand, och kanske lite span efter de stora sköldpaddorna som finna häromkring?


KAREOKE-NIGHT

Ojojoj. Efter middagen hamnade vi så småning om på hotellbaren, och gissa vad som hände där? Det var kareokekväll. Och gissa vad som hände då? Jag och Fanny sjöng. Vad ska man säga? Kareoke är kareoke och inget seriöst. Kan ju nästan säga att det var lite YOLO över det hela. Ångra sig kan man ju inte göra, trots allt. Två nervösa tjejer. Herre Gud.


LIVET SOM DET SKA VARA

Dagen spenderades nere vid havet. Hur härligt som helst! Trots att man ligger i vattnet superlänge blir man aldrig riktigt svalkad, det är konstant kokhett. Men skönt är det! Middag åt vi ute på en resturang med utsikt över havet, maten var helt fantastisk och servitörerna var jätteroliga. Sedan avslutade vi med en drink på hotellbaren. Perfekt dag!


RSS 2.0