IT'S CHRISTMAS TIME

Såhär i juletider har jag faktiskt varken haft tid eller lust att blogga. Har haft fullt upp att julmysa här hemma med familjen. Min jul har sett ut precis som julen borde se ut med andra ord, med mina närmaste som sällskap, god mat, fina paket och mys framför bla Ronja rövardotter på teven.
 
Idag ska jag bege mig in mot stan och mellandagsrean men Annie som över lovet är hemma i Sverige! Underbart. Ska försöka få upp lite bilder här senare, kameran är full av dem!
 
 
 

JULLOV

Igår kom äntligen jullovet till oss värmdöbarn också. Eftermiddagen bestod av lite klassfika och sedan den berömda julshowen. Måste medge att förra årets show var snäppet bättre, men denna dög helt klart!!


HÅLL UT

Nu är det bara ett par dagar kvar till jullov! Kvällen har dock inte bestått av något mysigt julmys inte, nej här har vi pluggar matte för fullt. Plugga in i det sista, det är så vi kör på VGY tydligen. Hpf!


EN NY FAVORIT

Denna unga tjej på bara typ 15 år är så otroligt duktig! Minns henne som liten då hon chockade alla med sin stora röst och vann talangjakten Talang. Nu är hon äldre - och minst lika duktig! Underbar röst till en superbra låt. Helt klart en favorit just nu!
 
 

FYRA DAGAR KVAR

Efter att ha klarat av denna måndag med prov och grejer, så är det nu bara fyra skoldagar kvar innan vi får lov. Känns som att vi får ledigt mycket senare än många andra skolor, men bättre sent än aldrig antar jag! Ser fram emot det supermycket, ska släppa skolan och plugget totalt. Men än är der prov kvar, matteprov på
fredagsmorgon... Jippie.
 
 
Titta förresten vad mina smågymnaster gav mig igår på gympaavslutningen. De har fattat grejen, mums!!
 
 
 
 

PLUGGDEJT

Idag begav jag mig ut i detta slaskväder för att ta mig in till stan. Det väntas en pluggdejt med Cajsa inför morgondagens prov, någon som är extremt behövligt kan jag säga. Det känns som om hjärnan tog lov redan fr någon vecka sedan, men än är det prov kvar att göra!


YESTERDAY

Godförmiddag!
Gårkvällen spenderades hemma hos min vän Emma tillsammans ned ett skönt gäng från hennes skola. Musik, film, tacos och en massa skämt och skratt. Supertrevligt!

Snor man min mobil så får man skylla sig själv, moahaha..!


SYSTERKVÄLL

Ikväll blir det en mysig hemmakväll, med min fina syster som enda sällskap. Står just nu i köket och lagar middag tillsammans! Sedan väntas film och kanske lite tv-serier. En riktigt tv-kvälk blir det i alla fall!


SUMMER, I MISS YOU.

 
Tittade igenom bildarkivet på min dator och fastnade lite extra för dess sommaroutfit-bilder. Åh, vad jag skulle behöva lite sol och värme just nu! Men vintern har väl sin charm antar jag, särskilt nu när julen närmar sig. Men några fler sommarmånader per år skulle dock inte sitta helt fel!
 
 
 

FEELING BETTER

Goddagens!
Mår mycket bättre idag, inte frisk som en nötkärna kanske men imorgon ska jag i alla fall ta mig till skolan. Det är konstigt, när man är i skolan skulle man göra allt för en dag hemma. Men när man väl är fast hemma, gör man allt för att ta sig ut - om så ingen annanstans så till skolan. Japp, jag längtar lite till skolan. Åt minstonde till kompisarna osv, skolabetet skulle jag nog överleva utan!
 

MUSTARD


HOME SWEET HOME

 
Idag stannade jag hemma från skolan. Förkylningen ger sig inte, och att sitta i skolan med en rinnande näsa och en snappt hörbar röst kändes inte så aktuellt. Ska försöka ta igen lite plugg här hemma, men mest fokus tänker jag lägga på att bli frisk. Halstabletter, tofflor och te. Tre ord som beskriver min dag rätt bra!
 

ANDRA ADVENT

 
Helgens planer har blivit lite förändrade pga att jag verkligen gått och blivit förkyld. Istället för kompishäng har det varit en förbereda-inför-julen-helg. Igår var vi ute en sväng och shoppade julklappar, nu håller vi på att baka lussebullar och ikväll blir det andra adventsmiddag hos mormor. Ska bli mysigt!
 

JUST WAIT FOR IT

Jag har nog aldrig varit så lättad över att det äntligen är helg!
 
Efter en vecka med galet mycket i skolan och efter att nu ha dragit på mig en förkylning, så ser jag verkligen fram emot att få ta det lugnt och sova ut ordentligt. Planen för eftermiddagen var egentligen att julklappschoppa med Cajsa, men det skjöts upp då vi inte var i form för det. En annan gång helt enkelt!
 
Nu är det förresten bara två veckor kvar tills vi får jullov. Detta betyder att det bara är två veckor plus en dag tills jag får träffa Annie igen! Längtar ihjäl mig.
 
 

TORSDAG

Spanskaprov. Fysikprov. Träning. Och ledarmöte. Det är ungefär det jag hunnit med idag, en hel del med andra ord! Dock blev det att bara titta på träningen. Har gått och blivit förkyld efter gårdagen snöskottning, så efter halva uppvärmningen var jag tvungen att säga mig. Tråk.


MADRID 2012

Insåg precis att jag aldrig la ut några bilder från min lilla resa på höstlovet, när jag åkte ner till Madrid för att träffa Annie. Trots att det är länge sen nu, och trots bildernas dåliga kvalité, så kände jag för at dela med mig av dessa. Enjoy. 
 
 
 
 

FEMTE DECEMBER

En ytterdörr som knappt går att öppna. Pendeltåg som är nästan en timme försenade. Och snön bara fortsätter falla. Detta innebär med andra ord att för min del blir det ingen skola idag. Som tur är jag jag pluggböcker inför morgondagens två prov hemma, så ska göra det bästa av situationen: Koka lite te, sätta mig i soffan, linda in mig i en filt och ta fram böckerna. Mysdag på hög nivå!
 

TILLBAKA

Jag har i stort sett bestämt mig för att börja blogga igen. Det var ingen lång paus, jag vet, men det var behövligt! Men nu fick jag ett ryck och kände att varför inte köra igång igen, om inte för någon annans så för min egen skull, för att jag faktiskt tycker att det är kul. Ska dock försöka blogga mer kvalitativt och inte kvantitivt, kan man säga så? Ni förstår vad jag menar!
 
 

RSS 2.0