Now I'm stronger than yesterday


Mot Dalarna

Godmorgon!
Jag sa igår att jag skulle hem och packa, men när det går så bra program som Top Model och Projekt Runway på tv så går det liksom före packningen. Så är uppe nu för att packa istället. För idag bär det nämligen av till Dalarna, närmare bestämt till vår stuga utanför Leksand. Ska bli mysigt! Och ännu bättre, Annie och Alicia ska med! Så det väntas 4 långa dagar där uppe med härligt umgänge, två dagars skidor i Romme och allmänt mys i stugan. Ska verkligen bli jätteskönt att komma upp dit.

Men detta betyder förstås aytt bloggen kommer få lida lite... Lär mobilblogga från backen och så han jag ett par tidsinställda, så var inte oroliga!


Espresso House

Tjena!

Sitter på espresso house nu inne i stan med Annie. Har gått runt i halva stan och letat sommarjobb, utan att riktigt lyckats. Utan CV och under 18 år är det tydligen rätt svårt haha... Men sökandet fortsätter! Dock en annan dag. Nu ska vi istället hem och packa, för imorgon bär det av norrut!

 


Smygtitt och halvtaskigt resultat

Tjena!
Dagen har gått otroligt snabbt, och ärligt talat blev den lite halvt misslyckad. Tog som sagt foton och spelade in ett par covers, men resultatet var inte det bästa! Men som jag lovat, så kommer ni få se ändå. Ska bara redigera och klippa lite, men det lär komma upp i veckan i alla fall! Håll utkik.


Smygtitt!

Blue and black


Systerdag

Godmorgon!

Måndag idag, inte för att det spelar någon särskild roll såhär under lovet. Idag hade jag och Fanny tänkt ha en liten systerdag, där vi umgås och hittar på grejer. Fota, spela in och fixa. Nu är hon dock ute och går med en kompis hund. Vi sätter igång så fort ´hon kommer tillbaka, och kag lovar att ni får se och höra resultaten sen!


Gympa hela dagen

Tjena!
Ledsen, man har inte hunnit blogga idag. Haft fullt upp! Vaknade hos Annie, tog en mysig morgonpromenad hem för att sedan åka till salem. Idag stod coach-utbildning på schemat, vi unga ledare i salem var helt enkelt på en liten föreläsning med mat och grejer. Helt okej! Sen fick vi direkt till hallen, satt där ett par timmar innan träningen drog igång. Och nu är jag hemma. Hur var er dag?


Annie

Tjena!

Är hos Annie nu, ligger här och snackat om allt och inget. Planerar inför Spanien, sommarjobb och inför kommande vecka. Mys! Vad gör ni?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2557871/images/2012/pic_191128149.jpg" class="image">


Lördagsmorgon

Godmorgon alla fina!
Lördag idag, och även första riktiga lovdagen. Det betyder väl för de flesta en riktigt lång sovmorgon, men inte för mig! Vaknade av mig själv, först vid halv 7 redan och sedan vid 9. Då kände jag att jag lika gärna kunde gå upp!

Får se vart dagen leder, blir kanske att träffa Annie och sen står även liten "släktfika" på schemat..



SPORTLOV!

Woohoo, tagga sportlov!

Nu är det äntligen här, det efterlängtade sportlovet. Underbart! Har en del planer, men även en del fria dagar. Precis som det ska vara enligt mig! Man måste ha lite planer så inte hela lovet tillbringas hemma i soffan, samtidigt vill man ha tid för lite spontana grejer. Håller ni inte med mig? Vad ska ni göra på lovet?


Hjälp!

Tjena!
Sitter nu och har fixat en bakgrund, för hade tänkt följa strömmen och skaffa tidslinjen på facebook. Men när jag väl fixat bilden, så hittar jag inte längre hur man uppdaterar profilen haha? Smart tjej! Så får väl helt enkelt vänta tills den där förfrågan dyker upp igen. Om inte ni vet hur man gör?



På tak om facebook, sä är detta min nya profilbild. Tagen på nyår, så inte dy direkt. Men jag gillar den!

17.14

Hejsan!
Är på väg från skolan till träningen nu. Avslutade en annars rätt lugn dag med ett jobbigt prov... Nu är det i alla fall klart, inget mer innan lovet! Härligt.

Slutade tidigare i och med provet så kommer komma lite mer i tid till träningen. Hatar dock de nya busstiderna, de passar inte alls...


Yesterday




Som vanligt kommer mina outfit-bilder upp en dag för sent. Men bättre sent än aldrig. Körde i alla fall på mammas kavaj, vilken blev oversize på mig. Till det strumpbyxor och en vitt linne med tryck. Inspirerad av två personer. Dels min vän Pegah och så ****. Kille i min skola som jag inte ens känner, men som har så snygg stil!

Sång

Tjena!
Är på väg till sången nu, värmer upp med lite bra musik i lurarna. Blir ensam idag också, Nahrin kunde inte. Alltid ska det vara nåt!


Ibland bara måste man



Ibland bara måste man vara lite onyttig! Idag bytte jag ut de vanliga tråkiga mackorna/yoghurten mot två ljusa rostmackor med sylt på. Självklart te till det! Hur gott som helst. Var bara tvungen att säga det. Mums.

Tisdag

Står på tåget på väg hem nu. Stannade en stund efter skolan med Cajsa och Pegah och pluggade.. Efter dagen och gårdagen har jag kommit fram till två saker; jag ska inte bli kemist och inte statistiker! Känns bra att ha det bortvalt haha. Annars var dagen bra, lite fin utsikt sådär och så hade vi ett födelsedagsbarn i klassen, grattis Anna!

 

 


17.28

Tjena!
Måndag idag, och jag sådär jobbigt trött som man brukar vara när man kommer hem på måndagar. Men ska strax iväg igen, barngympa. Annars händer inget speciellt ikväll. Borde läsa om evolution, men tror inte det kommer hända. Jag behöver lov!!


Måndagsmorgon

Godmorgon!
Sitter på tåget nu på väg in till skolan. Bara fem dagar kvar till sportlovet nu, härligt! Veckan går förhoppningsvis lika snabbt som förra veckan. Tänk, för exakt en vecka sen var jag och Annie på Arlanda och såg one direction?!


Söndag

Tjena!
Ledsen för uppdateringen, hade skrivit ett inlägg men glömt att publicera. Smart tjej! Dagen har iaf tillbringats med biologiboken, hemmagjord hårinpackning och två timmars barngympa. Nu ska jag avsluta kvällen och helgen med ett avsnitt av Glee!


Melodifestivalen

Herre Gud... Ibland skäms man nästan över att vara svensk! Nej mer serriöst. Ni som såg melodifestivalen förstår nog. Hur kan man välja en gammal, orangefärgad gubbe som inte kan sjunga, framför en ung snygging med grym röst?! Pinsamt!

 


Tävlingen

Tjena! Ledsen för den halvdana uppdateringen idag. Tävlingen var rolig i alla fall, men ett tag blev det kaos. Musiken slutade funka, högtalarna gick sönder mitt i! Kul att få allas blickar på sig bör man var musikansvarig hehe... Men det löste sig till slut som tur var!

Efter tävlingen tog det ju massa tid och kraft att fixa alla redskap osv på plats igen. Var hemma vid 5 ungefär, lång dag!


UT tävling

Tjena!
Tidig och lång dag idag, det är nämligen tävling! Vi håller alltså i tävlingen denna gång, känns både roligt och tråkigt att stå på andra sidan. Från att tävla själv till att fixa musiken... Förträningen är igång och snart sätter de igång på riktigt. Roligt!


Hallen

Tjena tjena!
Ska strax åka iväg till hallen... Ytterligare en fredagskväll som ska spenderas där haha. Lite halv trist, men vi ska nämligen arrangera en tävling där imorgon!! Så då krävs lite förberedelse. Suttit nu och fixat med musiklistan utan att riktigt lyckats. Blir att prova ikväll!


Fredag

Äntligen fredag!!

Sitter på tåget på väg hem. Så härligt att denna skolvecka är slut! Massa prov avklarade. Endast ett kvar nästa vecka innan det blir lov. Underbart!


Gårdagens outfit






Såhär såg jag ut igår. Enkla jeans, slarvigt instoppad t-shirt med tryck och så lite små detaljer. T-shirten har varit borta i ett par månader, så gissa om jag blev glad när vi hittade den!

Vad tycker ni?


Massa plugg

Tja!
Sitter på tåget från skolan och på väg till hallen för barngympa. Dock ingen egen träning, måste plugga... Hade spanska hörförståelse idag, jag säger bara hej F! Kunde knappast gått sämre. Fick dock tillbaka en samhällsuppgift med betyg A vilket gjorde mig på bättre humör. Men ikväll blir det att plugga matte och spanska. Vilket liv...


Bilder på One Direction












Här har ni några bilder på de 5 snyggingarna på Arlanda i måndags! Ingen superkvalité direkt, njöt som sagt hellre av ögonblicket än att titta genom en kameralins. Så detta är resultatet. Fråga mig om ni skulle vilja kopiera!!

Kärlek

Hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag, och att den inte är slut än!

Själv älskar jag verkligen min skola. Ännu mer efter dagen. Fika, film, hemligt utbyte av telefonnummer... Vilket betyder att man smsat med lite random snyggingar från skolan idag. Gilla! Haft en bra dag helt enkelt. Nu måste jag dock ta tag i de plugg jag missat igår och i helgen... Bilder från flygpolatsen kommer förresten ikväll eller imorn, håll utkik!



Förresten, fick en fråga om vart jag köpt byxorna i de tidigare outfit-inlägget. Det är vanliga svarta jeans från H&M! Snygga absolut, men inte den bästa kvalitén. Ska sys för tredje gången hehe.

Alla ❤ dag

Godmorgon!
Sitter i skolan nu, och äter alla hjärtans dag - fika! Myyyyys! Härlig skola vi har va?


1D in 3D, vi såg dom!

Heeej!
Dagen har varit heeeekt fantastisk! Kom till Arlanda med Annie vid 9, träffade mickis och lite andra där. Var där i ca 3 timmar innan och fansen blev bara fler och fler! Sen till slut kom dom. One direction kom dit, till oss, bara några meter ifrån. Kan fortfarande inte riktigt greppa det! De var så snygga. De var liksom verkliga personer... I 3D, verkligheten. Underbart!! Dock spårade det ut väldigt snabbt. Set blev kaos och alla sprang och skulle röra dom, skrek och höll på... Stackars killar! En del fans vet verkligen inte hur man uppför sig... Ibland skäms man över att vara ett själv! Men i alla fall, helt klart värt det att få se killarna!!

Fick inga bra bilder då vi hellre levde i ögonblicket, så utan i zoomning och redigering syns inte mycket! Bilder kommer sen.


@arlanda

Tjeeeeena!
Sitter på golvet med annie nu, på Arlandas terminal! Är runt 70 tjejer här, och fler lär det bli! Galet! Flyget ska troligtvis komma vid 11, två timmar kvar. Tagga galet!!



Arlanda imorn!

TAGGA GALET INFÖR IMORN!!

Ingen skola för min del. Ska till Arlanda över dagen, guess why...?!


Baskurs del 2

Hej!
Ledsen för den dåliga uppdateringen! Har nig glömt att säga det, men just nu befinner jag mig på lillsved ute på Värmdö. Andra delen av ledarutbildningen! Rätt rolig dag faktisk, de sista passet var minst sagt fullt av skratt. Fortsätter imorgon, slutar vid 13 nånting! Vad gör ni denna lördagskväll?


Jag och Olga

Tjena! Sitter i ljushallen i skolan nu, ska läsa men vem orkar koncentrera sig sista lektionen på en fredag?!


Dagens outfit, 09/02-12







Kännde att det var allt för länge sen jag visade upp lite riktiga dagens outfit bilder. På senaste tiden har det ju tyvärr blivit mycket från mobilen. Men här har ni! Körde på svarta jeans (funkar alltid!) och en knäppt jeansskjorta med fina detaljer. Till det en strassklocka samt röda naglar. Tycks?

16.37

Tjena!
Sitter på tåget nu på väg hem. Jag och Olga stannade en stund och pratade med syv om individuella valen, lutar nu starkt åt att jag väljer spanska och musik! I övrigt bjöd dagen på en del snygga killar och en skrattattack med mig själv. Ni vet ibland när man skrattar hysteriskt åt ingenting? Så fick jag på matten haha... Älska!

 


Back on track

Tjena!
Var en riktigt bra träning idag, det var kul och gick framåt! Jag börjar få till en grej jag varit rädd för och inte gjort på ett år. Men snart är jag back on track, såhär lagom inför tävlingsterminen! :)


Sovmorgon

Godmorgon!
Ibland blir jag riktigt trött på mig själv... Är uppe sedan en halvtimme tillbaka, trots att jag har sovmorgon till 11? Sitter och lyssnar på NRJ nu, gissa varför? Inte för musiken då alltså haha. Nej utan de har en tävling med One Direction, och varje morgon och kväll denna vecka drar de vinnare. Den som ringer först vinner! *Sitter med mobilen i högsta hugg*


Sång

Tjena!
Sitter på bussen nu, på väg till Tullinge för att sjunga. Har inte gått på 2 veckor, kul att vara tillbaka! Har dock tappat bort låttexterna... Oopsi!


Teenager Posts ♥









Antar att jag inte är den enda som älskar dessa. Så underbart sanna och träffande! Älska!


Måndag 22.04

Ledsen för dålig uppdatering, måndagar brukar vara lite smått stressiga så där. Skola, barngympa, byte mellan pappa och mamma... Har inte riktigt tid för datorn helt enkelt! Sorry.


På tåget

Godmorgon!
Dagens sovmorgon blev inställd... Var tvungen att gå upp 7 för att göra om en engelskauppgift som jag missuppfattat. Inte så kul. Men nu sitter jag i alla fall på tåget. Väldigt trött, fårar hur den här dagen slutar...


20.12

Tjena tjena. Kom precis hem från en halvdålig träning, gjorde inte mycket ner än fristående. Landade nu framför teven och Så ska det låta. Calle från idol är med, han är grym ju!

På tal om ingenting, så åt vi årets första semla idag! Mums. Efter en halv började jag dock må illa...


Söndagsfix

Godmorgon!
Söndag idag, vilket betyder städning, plugg och träning. Alltid samma visa, men nån dag i veckan måste det helt enkelt göras! Håller just nu på med rummet som för tillfället ser ut som ett bombnedslag. Ingen vacker syn inte. Sen hade jag tänkt plugga lite, vilket i och för sig är lite svårt då jag inte var i skolan i fredags, vilket betyder att jag inte har någonting hemma..

Vad gör ni en söndag som denna?


Melodifestivalen

Tjena!
Sitter nu och tittar på melodifestivalen. Måste säga att jag tröttnat på programmet och dess låtutbud de senare åren, men känner på nåt sätt att jag vill se ändå. Tittar ni? :)


Cupcakes

Igår eftermiddag/kväll fick jag och Annie lust att baka. Cupcakes även dena gång, mums! Det blev chokladmuffins med en slagt mumsmums-topping. Supersöta, både i smaken och utseendet. Eller tja, de hade blivit söta om vi lyckats med dom... De var lite svåra att få till, kan säga att bilderna i bakboken var betydligt snyggare!






Lagat jeans

Hejsan!
Dagen har tittills spenderats med att sy lite byxor. Jag är nämligen en sån person som alltid tar sönder mina jeans på ett eller annat sätt. Drar sönder de där "florparna" när jag ska sätta på mig byxorna eller böjer mig ner så att de spricker mellan benen haha. Ibland räcker det med att jag går, d¨å mina lår går ihop så slits det vid varje steg..
Men nu är det i alla fall fixade!



Gamlar bild och gamla, trasiga jeans. Historian bakom dessa är rätt roliga.. Hoppade studsmatta hos Jim och Jennifer, landade på huk och sen sa det bara riiiitsch! Det gick aldrig att laga, haha.

Instagram, @veralinns

Nu när i stort sett alla har iPhone, inklusive jag, så har ju instagram blivit rätt populärt. Och nej jag är inget undantag, har också instagram! Veralinns heter jag, så klicka gärna in och kolla och följ mig där! ;)


Järvsö

Nu ska jag strax sticka iväg till Annie, som inte heller kom till skolan imorse. Bjuder på lite bilder från skidresan så länge, enjoy!


Trött tjej på bussen.



Katta, Cajsa, Olga och jag! Pegah satt för tillfället i värmestugan.. Haha.




Olga med sin bräda, jag vill också kunna!


Katarina, lägg märke till hennes snygga byxor! (Jag har likadana..)


Weehåå!

Grekland i sommar!

Har tidigare berättat att jag och min bästa vän Annie ska åka till Spanien i 11 dagar i sommar, och nu har jag fått reda på att jag har ytterligare en resa bokad! Tre veckor efter att jag kommit hem från Spanien ska jag åka en vecka till Grekland med Fanny, pappa och Nilla. Härligt! Vi ska till en av Greklands alla öar, Zakynthos. Hotell med pool, 400 meter till havet och 700 meter till centrum.
Woho, nåt säger mig att jag kommer ha chansen att bli galet brun i sommar!




Älska SL

Åhhhh... Ibland blir man bara för irriterad. Gick upp 05.45 imorse och åkte till Tumba, bara för att stå där och frysa i en halvtimme innan jag tog bussen hem igen. Det var nämligen helt kaos i pendeltågstrafiken, efter 4 inställda tåg och ingen mer information så orkade jag inte mer.

Med andra ord är jag hemma idag. Lite skönt kanske, men irriterande när detta var anledningen. Vi hörs!


Irriterad tjej

Tjena!
Sitter här och försöker skriva på en idrottsuppgift... Men sitter fast. Vet inte vad jag ska skriva, frågorna är enormt svårformulerade och dessutom har läraren varit borta i två veckor och alltså inte kunnat förklara något. Bra där, bra!

Annars är det lugnt. Lite trött fortfarande, ska sova så fort jag är klar med detta. Längtar!


Skolan

Godmorgon!
Kom precis till skolan, skönt med lite sovmorgon efter gårdagen. Slutar dock sent, men det får man ta. Hur har ni det?


På bussen

Tjena!
Sitter på bussen nu och ska snart åka hemåt efter en härlig dag i backen. Fanns en del bra backar, Pegah lärde sig att åka och det var lagom väder. Värd dag!


RSS 2.0