ZAKYNTHOS

Nu är vi på zakynthos! Efter att ha varit vakna i snart ett dygn, rest flera timmar och solat i 35 gradig värme väntar nu sängen. Laddar inför en ny dag imorgon. Godnatt!


INATT FLYGER JAG

Inatt vid klockan 3 åker vi hemifrån. Då väntar Zakynthos, Grekland, i en vecka! Ska bli hur skönt som helst att komma tillbaka till solen. Den här gången kommer det förresten finnas internet, så en del uppdatering lär det bli. Håll utkik!


TODAY

Förmiddagen spenderades i min resväska. Eller tja, jag hade i alla fall fullt upp att packa väskan... På eftermiddagen däremot mötte jag Emma och vi åkte in till stan för att kolla i affärer och fika. Köpte en likadan bikini som jag redan har fast i en annan färg. På rea. Wehå!


HERE WE GO AGAIN

 
 
I fredags vandrade jag runt på stan iklädd detta. Mina hemmafixade Levi's shorts tillsammans med Annies snygga skjorta. Borde skaffa mig en liknande. Och så ska jag inte glömma min coola ryggsäck. Köpr i Spanien, och används flitigt!

MY CRAZY FRIEND

Efter att ha städat och fixat lite på förmiddagen, så väntar jag nu på att en kompis från klassen ska komma hit. Det var länge sen, i Spanien faktiskt! Så det ska bli kul. Hörs senare!
 
Här har ni henne. Pegah, min mest galna kompis skulle jag nog säga!

NATT PÅ STUDSMATTA

Förra natten, fredag-lördag, spenderades ute på en studsmatta. Sovsäckar, godis, glass, myggor och en massa prat. Ungefär så var det, här kommer några bilder!


FREDAG I SOMMAR-STOCKHOLM

Efter sista jobbdagen igår åkte jag och Annie in till stan, köpte italienska mackor på söder, tog en härlig promenad genom sommar-Stockholm och landade tillslut i kungsan. Supermysigt var det!! Sedan väntade övernattning hos en kompis, mer om det i nästa inlägg!


EN BRA DAG

Nu var näst sista jobbdagen slut! Den var faktiskt ovanligt rolig. Träffade massa urgulliga människor; en kvinna som bakat bullar till en man hon gillar på kontoret, några shyssta städare och en flicka som tyckte jag var fin. Kan säga att humöret var på topp och att ett leende konstant satt fast på läpparna! Sådana dagar gillar vi.
 
 
 

PACKLISTA

Idag körde jag på en lugn eftermiddag och kväll, och därmed passade jag på att skriva packlista! Det är något jag aldrig blir för gammal för, det är ju en del av det roliga med att resa. Vilket vi gör om bara 5 dagar! Nästa stop: Zakynthos, Grekland.


CHILLAR I MASSAGESTOLEN


TISDAGSKVÄLL

Har precis landat i sängen efter en rolig kväll. Vi var bjudna på middag hos Jim och Jennifer tillsammans med Annie och Alicia, supermysigt. Efter drog vi upp till fotbollsplanen och övade våra ännu obefintliga skills. En fika bland myggen han jag också med, innan jag tog longboarden hemåt.


MYS I STADEN

Igår spenderade jag eftermiddagen och kvällen inne i stan med Annie. Köpte lite smågrejer, tog en fika och åt middag. Snackade på som galningar. Supermysigt var det! Och just det, jag premiäranvände mina nya klackar. Kan säga att efter några timmar är de nästan lika osköna som de är snygga. Nästan.


NEWS FROM SPAIN

 
- svarta stuprörsjeans - gröna shorts med hög midja - t-shirt med tryck - mönstrat linne - blommig body - mönstrad ryggsäck -
 
Här ovan ser ni min shopping från Spanien! Bättre sent än aldrig tänkte jag. Är i alla fall väldigt nöjd! Snygga, bekväma och användbara saker. Och allt gick på 80 euro tillsammans, dvs. 800 kronor ungefär, så dyrt var det verkligen inte!

SAME BUT DIFFERENT

Även idag tog jag en sväng ut till ön. Denna gång var det dock på dagen och tillsammans med familjen och familjekompisar kan man säga. Mysigt var det, trots halvdant väder. Badade gjorde vi i alla fall, med flytvästar som små barn! Jättekul faktiskt.


ENSTA Ö

Tänkte bara berätta lite kort om gårdagen! Hade en supermysig kväll ute på en liten ö, tillsammans med några fina vänner. Badade, grillade hamburgare, solade. En typiskt bra sommarkväll!


KLÄDBYTARDAG

 
Detta är mina senaste tillgångar i garderoben! Dock är de endast tillfälliga. Jag och min bästa vän Annie har nämligen haft en så kallad klädbytardag! Det innebär alltså att vi byter kläder för några veckor. Superbra när man tröttnat på sitt eget utbud och vill ha nytt fast är plånboken gapar tom. På detta vis fick jag alltså en vit skjorta, en svart tröja samt ett rosa linne med djup rygg. Man tackar!

SÅHÄR LIGGER DET TILL

Jag tänkte bara börja ed att säga att jag är ledsen för uppdateringen som är lite si och så just nu. Det är sommarlov, jag jobbar 6 timmar om dagen och när jag är ledig passar jag på att göra roliga saker med mina vänner. Hoppas ni förstår!
 
Nu är det i alla fall två av tre arbetsveckor klara. Det går snabbt! Läksigt snabbt. Igår slutade jag vid lunch och efter det gick jag och Annie till Max. Hängde där en stund med han och hans familj, och hans nya superdupersöta katt! Åh, den var underbar.
 

SMILE AT THE WORLD


GRILLADE MARSHMALLOWS

 

THINK PINK

 
För 20 kronor på vår lilla second hand butik köpte jag ett par ljusrosa jeans. Och efter ett par tag med saxen fick jag dessa snygga shorts! Den ljust rosa färgen passar jättebra till en bränna. De är dock aningens för stora, men de duger. Funderar även på att gör dem lite kortare, men testar att ha do såhär ett tag. Vad säger ni?

WORKING GIRL

Ytterligare en arbetsdag är i full gång. Skräpplockningen är klar och ny står vi och oljar in blomlådor. Rätt chill. Och solen skiner för en gång skull!


HIGH HEELS

 
Dessa är de nyaste paret i min skogarderob! Ett par svarta 12 cm klackar i mocka, med en stabil klack. De är otroligt bekväma och sitter som en smäck på foten. Jag älskar dem! Ska premiäranvändas snarast, har ännu inte haft chansen pga av vädret.

SPANIEN #4

 
Pegah och Annie i shoppingcentret! Det är superbra där, och rea var det i varenda affär. Bilder på inköpen kommer!
 
Jag och Annie. Detta är mobilbilder, därav den dåliga kvalitén!
 
Mumsig glass till fotbollen! Den blåa smakade tuggummi... Hm, ingen favorit!
 
Jag efter fotbollsfinalen! Det var helt klart bästa kvällen på hela resan. Gryt var det!
 
 
 

SUNDAY WITHOUT SUN

Godmorgon!
Söndag idag, regnet hänger i luften och jag planerar inget annat än att vara hemma och ta det lugnt. Har även insett att jag har en del nya plagg i garderoben som jag inte visat upp än. Dels från Spanien, en även en del som inhandlades innan dess. Så det ska fotas och läggas ut!
 
 

SPANIEN #3

 
Annie breakade loss mitt i en lite photoshoot uppe på taket. Weehå!
 
Jag på kanten av taket, inte alls rädd att ramla. Där hade jag förresten ett par av mina favoritskor, min agröna kilklackar!
 
En superglad Annie!
 
Jag posar och leker att jag är en stark och snygg badvakt. Eller nåt. Utanför badvaktens lilla hus befinner jag mig i alla fall.
 
Jag vet inte hur många gånger vi försökte få en bild där Annie faktiskt stod rakt. Till slut gav vi upp, snett fick det bli!
 

KOMPIS DET GÅR BRA NU

Helgen började kanonbra igår. Träffade Annie och Jim, vilket var ett tag sen! Åt sedan sen thai-middag här hemma med Annie och hennes mamma. Mysigt värre. Och helgen ser ut att fortsätta i samma spår, idag blir det att träffa Max igen!
 
 

ÄNTLIGEN HELG

Första av tre jobbveckor är klar, nu väntar en efterlängtad helg! Ska för första gången på flera veckor sova ut ordentligt. Annars är helgen fri från planer, jag får helt enkelt se vart den tar mig!


SPANIEN #2

När jag ser denna bild verkligen känner jag den där härliga känslan. Blandningen av spänning, glädje och värme. Den här är tagen på kvällen, uppe på taket.
 
Här ser ni en bild från EM-finalen! Grym stämning, varja mål blev ett riktigt glädjerus. Men det bästa med kvällen måste varit badvakten. Ni ser killen till höger i bild? Det var vår snyggsnyggsnygga badvakt. Och han satt bredvid oss. Kan säga att mitt fokus från fotbollen försvann så fort han kom efter första målet! Heaven.
 
Morgonpromenad längs stranden. Jättemysigt, då är stranden så tom. Blev faktiskt en hel del strandpromenader, man kan ju inte bara ligga still hela dagarna.
 
Annie på väg upp till lägenheten efter en middag ute. Lägenheten ligger nära allt; havet, resturanggatan och affären. Perfekt!
 
En superdupermega glad Vera! Svävar av lycka typ. Vet inte om det var någon speciell anledning, var nog bara allmäns taggad på livet. Ingen modellbild direkt, men gillar den! Den visar liksom mig, sån kan jag vara. Toppen, som är en body, är förresten ny och köptes i Spanien.
 
Och här har vi superfina Annie! Tror detta var nångång mot slutet av veckan. På väg ut tror jag vi är. Åh vad jag saknar allt!
 
 
 

SOME DIE YOUNG

 
Ni vet Lalehs låt Some Die Young? Här han ni min vän Max cover på den! Helt grymt bra, han har gjort den till sin egen liksom. På sista refrängen hör ni dessutom mig, min syster ochg ytterligare en tjej köra. Värt att lyssna? Oh yes!!

GÅRKVÄLLEN

Gårkvällen spenderades hos min fina vän Max, tillsammans med Annie. Vi snackade, åt paj och pannkakor och sen sov vi där. Supermysigt! En höjdpunkt mitt i arbetsveckan. Det behövdes!


HARD WORK

Godmorgon! Nu ska jag ut och jobba igen. Fortfarande trött, men efter en två timmars nap igår på eftermiddagen känns det lite bättre. Men längtar som en galning till helgen!


LUNCHRAST

Andra dagen på jobbet. Och jag är redan hemskt trött och uttråkad. Plocka skräp, måla, plocka och klippa buskar. Låter lockande, eller hur?


ULRIK MUNTHER

Efter att första arbetsdagen är slut så sitter jag nu på grönan tillsammans med Annie. Ulrik ska uppträda och självklart ska vi dit! För tillfället sitter vi och moffar i oss popcorn. Mums.


SOMMARJOBB

Snacka om förändring. Från att ha legat på stranden och stekt för bara ett par dagar sedan, ska jag nu iväg för att jobba. Sommarjobb via komunen - verkligen inget lyxjobb - men vad gör man inte för pengarna. Femton dagar lär jag stå ut! Och slutar vid tre, så eftermiddagarna och kvällarna är fria. Skönt det i alla fall!
 

SPANIEN #1

Mil Palmeras! Här har ni utsikten från vår lägenhet, ner till stranden. Kan meddela att kikaren användes flitigt för att spana på snyggingar nere vid vattnet. Moahahah.
 
En väldigt glad - och blek - Vera på väg ut för att äta en av de första dagarna!
 
Vi åt inte bara ute. Titta vilken fin måltid vi fick ihop hemma! Detta var nån gång i början. Sen gick det dock utför. En dag blev det endast melon och glass till lunch, men vad gör man inte när man inte orkar handla?
 
Här har vi en randig Annie som... Jaa ni? Fråga mig inte, men glad ser hon ut att vara!
 
Uppe på taket, men kikaren i högsta hugg. Härifrån spanat vi inte på vem som helst, utan på  v ä r l d e n s  snyggaste badvakt. Alla kategorier. Har aldrig sett en vackrare människa!
 
Annie i sín superfina byxdress uppe på taket. Detta är bara ett par timmar innan EM finalen, vilken var grym!!
 
Avslutar denna del med en bild på mig från taket. Där ser ni även mina Levi's shortsjag fixat. Glömde faktiskt mina andra favoritshorts hemma, så levde mer eller midre i dessa!

HEMMA I SVERIGE

Jag är tillbaka!!
 
Hemma i regniga och tråkiga Sverige, efter 11 helt fantastiska dagar i Spanien med min bästavän. Ska självklart berätta vad jag gjort osv, men jag varnar er. Det blir inte lätt. Det är oerhört svårt att sätta ord på det! Men underbart, det var det. Sitter och laddar in bilder nu, så det lär komma ut ett par inlägg med bilder plus text!
 
 

YELLOW

 
 

3 RANDOM FAKTA

* Jag älskar färg. På kläder, på väggen, på naglarna... Nånstans måste det alltid finnas en fin färg för att jag ska må bra. Gärna lite starkare färger, är inte så mycket för de så kallade "bebisfärgerna" eller puttinuttiga toner. Kan verkligen tänka mig hur mitt framtida hem kommer se ut... Oranget kök till exempel. Varför inte?
 
Tumblr_lv5fro1cae1r1c44co1_500_large
 
* Jag är något av en mobilnörd. Mobilen i handen. Överallt. Hela tiden. Hittar jag den inte får jag ett litet panikanfall, och så fort någonting blir tråkigt tar jag upp den. Fråga mig inte vad som kan vara så roligt på den att man kan hålla på med det hela tiden. Men nånting är det alltid.
 
Tumblr_m61iw2srws1ro2v3oo1_500_large
 
* Jag gillar inte tystnad. Inte för att det är läskigt, men det är så tråkigt och livlöst. Förstår inte det sköna med det. Sen kan det bero på att jag har ett konstant ljud i mina öron, nån tinitus variant skulle jag tro, och utan ljud runt om blir det tydligare. Därför, har jag gärna på en fläkt, lite musik eller varför inte en hårfön!
 
Tumblr_m3tdo0rqjg1r0psz5o1_400_large
 

I FELL IN LOVE WITH THE SEASIDE


RSS 2.0