17 ÅR

31 första maj 1995. Då föddes jag. Och nu, 17 år senare, har jag alltså födelsedag. Grattis till mig!

Ser fram emot denna dag, tror den kommer bli grym. Är ledig från skolan, och ikväll blir det middag ute i stan sedan Timbuktu med massor av vänner på Gröna Lund. Livet som sjuttonåring börjar bra!


LIVET LEKER!

Födelsedag imorgon. Sista redovisningen klar. Ledig på måndag, tisdag och onsdag. Middag ute plus Timbuktu på grönan imorgon. Livet känns helt grymt just nu! Wohoo!!


30 MAJ

Godmorgon!
Om ni tittar i almanackan ser ni att det inte bara är dagen innan min födelsedag, utan även att jag har namnsdag! Förnamnet och allt. Grattis till mig själv.


SOMETHING LIKE THIS



Ni vet att jag för några veckor sedan fick ett par Levi's jeans av syster min? Som jag klippt till short. Än så länge är de hela, men planen är att trasha dom lite och även sätta på några nitar. Något i stil med shortsen ovan.

FRIIDROTT

Skoldagen började redan kl 8.15, men är och andra sidan slut redan nu. Dagen bestod av friidrottstävling mellan alla klasser i årskurs ett, och vår klass kom 3a av 7 klasser. Bra jobbat! Vann gjorde ju idrottsklassen, inte alls oväntat. Nu ska jag hem och njuta av denna tidiga dag!


MÅNDAG 28/5

Idag är det måndag igen, och eftersom jag är frisk så är jag nu på väg till skolan. Startar dagen med muntliga nationella i matte, annars är dagen väldigt lugn. Skönt.


NY FAVORIT

Har precis hittat en ny favorit. Roman Lob, som sjäng Tyskklands bidrag Standing Still igår i Eurovision. Har är helt fantastisk! Jättesöt, sjukt fin röst och sköna låtar. I like it!


WE ARE THE WINNERS

Måste ju följa strömmen och säga hur sjukt glad och stolt jag är över Sverige och Loreen. Riktigt grym var hon! Ser redan fram emot nästa år...


LÖRDAG

En rätt lyckad uppvisning. Tupplur. Uppvaktande av en av mina bästa vänner på 16 års dagen. Kvällen avslutas nu med middag och Eurovision festival med syster, Annie och Alicia. Bra lördag!!


VÅRUPPVISNING

Imorgon vankas det uppvisning för oss i Salemgymnasterna. Men sjukling som jag är, kommer jag inte kunna köra. Agerar helt enkelt ledare hela dagen istället, och tar hand om de små. Men om ni vill, kom förbi och kolla. I år är temat Michael Jackson!




LUNCH


JAG SKA INTE KLAGA

Att var sjuk är inte kul. Man kan inte säga annat. Men när det innebär att man istället för att plugga i skolan kan ligga ute i solen i bikini, ja då ska man inte klaga!

 


HAVE SOME FUN AND NEVER WORRY







Idag körde jag på shorts för tredje gången offentligt i år. Kombinerade med en lång mysig kofta och ett par svarta kängor. Värmen hade tillåtit linne och gladiatorskor, men med min förkylning kände jag att jag lie kärna kunde ta på mig lite mer. Dessutom tycker jag det är grymt snyggt med kängor till shorts!


I'M SICK OF BEING SICK

Hemskaste dagen på länge. Förkylningen känns allt annat än bättre, men var tvungen att stanna i skolan då varenda lektion var viktig. Samhällsprov, engelskaskrivning och förberedelse inte muntliga delen av matte nationella. Två Ipren gjorde att jag klarade dagen någorlunda, men nu ska jag raka vägen hem. Och sova. Godnatt.


NATIONELLA

En dag full av matte, matte och mer matte. Hade tre delar av nationella matte idag, usch! Kändes sådär, verkligen inte på topp. Särskilt i te när förkylningen tog över. Annars var det bra, lång lunch med sol och vänner. Lovley!



FÖRKYLD

Just nu mår jag inte så bra. Eller rättare sagt, min näsa mår inte bra. Den rinner, är täppt och röd... Blev förkyld under natten, usch! Inte bra med tanke på att jag har nationella prov i matte imorgon. Antar att det blir tidig kväll kombinerat med massa tabletter. Hoppas det hjälper!


NI HAR VÄL INTE MISSAT..?

... att följa mig på instagram?

Veralinns heter jag där. Kolla in vet jag, sen är det upp till er att gilla/kommentera/följa.


SERIE

Efter en vanlig måndag, ska jag nu avsluta med ett avsnitt av One Tree Hill. Jag som normalt inte alls gillar serier, är verkligen helt fast! Grymt bra, och att det finns en del snyggingar med gör inte saken värre direkt.


MÅNDAG 07.52

Det är måndag morgon och jag är på väg till skolan. Inte många veckor kvar nu inte! Ett par prov och någon inlämning, sedan är man fri från plugg. Underbart!


YOU DON'T KNOW HOW YOU MAKE ME FEEL

En sväng ut med båten. Matteplugg ute i solen. Barngympa och träning. Superduper glad över en egentligen väldigt liten grej. Så kan man summera min dag. Men nu väntar sängen, godnatt!


3 SAKER JAG VILL HA

1. Bruna ben. Eller ja, jag vill vara brun överallt såklart. Att vara naturligt brun är supersnyggt och känns så fräscht. Däremot dissar jag fejkbrännor!

2. Sommarlov. Vem längtar inte tills det här sista skolveckorna är över? Månader av ledighet är något som hela jag suktar efter, att ha tid med allt man vill utan stress.

3. En longboard. Hade den funderingen redan förra sommaren, men det blev aldrig av att köpa. Men nu till födelsedagen känns det perfekt! Att snabbt glida ner till sjön eller till en vän, hur härligt?


IN MOT STADEN

Hallå!
Denna varma lördag ska spenderas inne i stan med Olga. Blir väl att luncha och sola, härligt. Benen är bara och ansiktet osminkat, redo för solen med andra ord!


GREAT DAY

Tjena!
Dagen har varit toppen. Lite övningskörning, en sväng i Tumba.. Men det bästa var middag i stan med fina vänner. Jag, Annie och Max. Fick tillbaka känslan från förra sommaren, då det var vi tre mot världen haha.. Eller nåt. Men mysigt var det! Subway ute i en park, med massa snack. Och kvällen avslutades hemma med att avsluta säsong ett av One Tree Hill. Toppen!


Bikinis

 



Har spanat in denna bikinitopp från H&M. Då den endast kostar 50 kronor och passar utmärkt till en svart underdel, så känns det verkligen värt det. Frågan är bara vilken färg jag ska välja..?

 


Sol, vind och vatten


MATTEPLUGG UTE I SOLEN

Älskar vädret!

Har suttit ute hela dagen. I shorts och linne. Då kändes det till och med okej att plugga, i alla fall en stund. Ett kapitlel har jag gått igenom, tre kvar. Men de tar jag en annan dag. Nu ska jag njuta av solen innan det blir kallt!


Onsdagen blev till fredag

Dagen har bestått av en hemskt nationellt prov i engelska, lång håltimme, rolig träning samt lugn kväll. Superskönt med långhelg nu i alla fall! Ser fram emot fyra lediga dagar, trots att fler timmar måste läggas på plugg. Annars är planerna att träffa kompisar, vilket jag normalt inte hinner med under veckorna.

In the studio

Eftermiddagen/kvällen spenderades i studion. Nej, inte utanför One Directions studio, utan i min gamla skolas studio tillsammans med Max. Det gick superbra, säger dock inte än exakt vad det är vi gör. Men kul är det!

 

 


Old stuff

En gammal mp3-spelare. Med massa gamla låtar.

Woho, äntligen lite "ny" musik till mobilen! Har inte lyssnat på dessa låtar på superlänge så de känns inte uttjatade för mig. Tvärt om, många av dom är riktigt bra. Dags att ta fram hörlurarna helt enkelt!


Sovmorgon

Godmorgon godmorgon!

Dagen bjöd på riktigt lång och härlig sovmorgon. Börjar inte förrän klockan ett, och då väntar endast ett nationellt prov. Att det är muntliga i spanska förstör dock lite. Väldigt otaggad.

image description

Hm, dags att ta fram kameran..? Oh yes!

ONE DIRECTION

Okej. Jag sa att jag inte skulle men... Idag såg jag one direction.

Hade lång lunch, så jag och ett gäng från klassen drog till deras studio. Varför inte liksom. Väntade i bara 10 minuter innan dom kom! Det var ingen lång syn, de klev ut bilen, vinkade lite och gick in. Stackarna såg varken pigga eller glada ut. Jag skulle inte heller alltid gilla att ständigt ha massa fans runt mig. Usch. Var inte alls lika exited idag, tycket det är lite överskattat. Att betala massor och lägga ner flera dagar, det är överdrivet. That's it.




TRÖTT

Åååhhhh ibland blir man bara för trött på sig själv... Var av någon anledning helt säker på när vi började så kollade inte ens schemat, men självklart börjar vi senare. Nu nu sitter man här i skolan 40 minuter för tidigt. Bra start på den här veckan.


SISTA FÖRESTÄLLNINGEN

Helgens sista föreställning är klar. Denna var lite annorlunda, då vi även tackade av ett helt gäng som tvingas sluta för dom blir för gamla.. Men kul var det ändå!

Efteråt åkte jag direkt till hallen, barngympa och träning. Kom dit med massa teatersmink, han dock få bort skägget innan. Som tur var. Annars hade väl barnen blivit skrämda, haha.


Backpack




Färgade byxor. Jeansväst. En cool ryggsäck. Så vill jag se ut nu.

21.51

Tjena!
Sitter nu hemma hos några familjevänner, sent firande av en artonårsdag. Dagens föreställning var lika rolig som gårdagens, dock tycker jag inte det gick lika bra som igår. Men hade i alla fall med egen publik idag, kul att ni kom!!


LYCKAD

Premiären igår var jätteroligt!

Satt i stort sett som det skulle, men idag hoppas jag på bättre. Min publik kommer idag så nu gäller det.

Förresten, visst är man snygg på scen? Som man..?


PREMIÄR

En dag med matte, friidrott och spanskanationella är nu avklarad. Är på väg hem nu en snabbis innan jag ska iväg igen. Ikväll är det ju faktiskt premiär för vår föreställning! Ska bli jätteroligt, hoppas allt sitter. Tänkte fråga om det blir filmat, men är verkligen inte troligt då den är två timmar.


1D I SVERIGE

One direction är i Sverige nu.. Visste ni det? Och tänk er, jag är inte ens hyper. Inte alls lika exited som sist, då jag såg som på Arlanda. Vet att killarna inte gillar allt kaos som blir omkring dom här i Stockholm, så funderar på att strunta helt i att stalka dom. Fast man vet ju aldrig, blir ju inte lite avundsjuk när alla säger att de sett dem så...


GENREP

Sitter nu på väg ut till Hallunda för genrep till helgens föreställning! Sista repetitionen alltså, nu gäller det. Har för mig att vi till och med har publik idag? Vi får se!


MORDEN PÅ KIRCHENSTRASSE 23

Är det någon som är intresserad att se föreställningen jag medverkar i?

Jag går alltså på Fejm och i helgen är det föreställning. Genrepet är ikväll och då säljs biljetter - så hör av er till mig och ni är intresserade! 100 kronor för en biljett, 13 års gräns och en två timmars föreställning. Någon som är intresserad?


SKYPE MED ETT GÄNG TURKAR

Tjena!
Förkylningen känns förvånadsvärt bra, känner knappt av den alls. Idag bjöd skolan på nationella i spanska och även start på ett nytt projekt som jag sa. Vi snackade med några turkar på Skype som vi ska samarbeta med! Gick inge vidare dock pga deras internet. Får se hur detta slutar!


ONSDAG 08.40

Godmorgon!
Idag blir det skola, trots att näsan rinner och jag nyser mest hela tiden. Men lite tabletter och ett gott humör ska nog ta mig genom dagen! Har nationella i spanska idag plus att vi ska inleda att nytt projekt, så kände att jag behövde gå till skolan. Tyvärr.


One Tree Hill

Jag är verkligen inget fan av filmer eller tv-serier. Förutom Glee då, jag är ett riktigt gleek. Men när man sitter hemma en hel dag ser man en del avsnitt, alldeles nyss ett från One Tree Hill. Och vet ni vad? Jag blev lite smått förälskad. Mest i Lucas (Chad Michael Murrey), men serien i helhet verkar grym! Därför ska jag nu ta mig ut och möta Annie, som har alla boxarna. Perfekt underhållning för en sjukling!


En dag hemma

Ute lyser solen. Men här inne sitter jag, fullt påklädd med myskläder, tofflor och filtar. Som jag skrev igår så stannade jag hemma idag pga min förkylning som bröt ut väldigt plötsligt igår.

Idag skulle jag ha paddlat kanot/kajak med klassen, men tyvärr missar jag alltså det. Hade verkligen velat prova, men att bli frisk känndes viktigare. Så kan det vara.


SJUKLING

Gäsp. Snörvel. Mår inte direkt helt bra idag. Var i skolan och gjorde prov osv, men imorgon blir det att stanna hemma. Vill verkligen inte bli värre, veckan har mycket att bjuda på och jag har inte tid att vara sjuk!


HELGREPET ÄR SLUT

Kom precis hem från dagens rep. Gick bra, han köra igenom föreställningen två gånger. Dock är det ett par låtar jag måste kolla på inför nästa helg. Skulle gärna lägga allt fokus på sången den här veckan, men med mitt schema är det omöjligt. Ska bli skönt när allt är över trots allt!


DAG TVÅ

Godmorgon!
Uppe tidigt idag igen, redo för ytterligare en heldag med rep inför föreställningen. Gårdagen var rolig men lite seg, hoppas dagen blir ännu bättre! Vi hörs.


REPETITION

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag, är redan på väg mot Hallunda. Det väntas rep hela dagen, 10-18, hela åtta timmar. Antar att det behövs, premiär om mindre än en vecka!


Levi's

Titta vad min syster fick med sig hem från second hand affären idag. Ett par Levi's, till mig! Är redan i full gång med att klippa och slita, ni får se resultaten senare när de är helt klara!


Repetition

Efter en skoldag med engelska nationella, håltimme i stan osv. sitter jag nu på Riksteatern i Hallunda. Har sångrepetition, inför nästa helgs föreställning! Spännande.


Kungsan

Efter ett hemskt kemiprov är jag nu på väg in till centralen och kungsan för att möta mamma och Fanny. Blir nog någon fika osv, ska släppa alla tankar gällande skola. Skönt!


Mys i solen med fina klasskompisar

 

 


Underbara sommarväder

Godmorgon!
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jeansjackan är på. Står ute och väntar på bussen, hade kunnat stå här hela dagen om det inte vore för skolan. Underbara sommarväder!


Första maj

Kemiplugg ute i solen, en sväng till Zetas inklusive fika, sånggenrep på Riksteatern. Det är ungefär så min dag sett ut, helt okej avslut på denna långhelg!




Valborg

Godmorgon!
Glömde helt bort att berätta vad jag gjorde igår. Det var ju Valborg, och det firade vi hos Bartos. Grillade och åt utomhus, mums! Sen gick vi bort till brasan och var där ett tag och träffade några osv. Sen hem för efterrätt och massa prat. Mysigt!


RSS 2.0