FRÅN ÅTTA NER TILL ETT

8 saker jag vill göra
* åka på festival
* åka helikopter över Manhattan
* besöka ett slumområde
* designa mitt eget hus
* skänka en summa pengar till välgörenhet
* köpa ett par Jeffrey Campbell
* besöka alla världsdelar
* gå på en konsert
 
 
 
7 saker jag vill köpa
* stor mysig halsduk
* nya hörlurar
* snygga gummistövlar
* de "perfekta" jeansen
* massor av stickade tröjor
* ny dator
* en väldoftande parfym
 
 
6 saker jag tycker om
* musik
* sena sommarkvällar
* ljudet av en fläkt
* doften av vanilj
* ryggsäckar
* killar med mörkt lockigt hår
 
 
 
5 länder jag vill åka till:
* Nya Zeland
* Elfenbenskusten
* Usa
* Storbrittanien
* Sydafrika
 
 
 
4 saker jag vill ha i framtiden
* ett stort bröllop
* en Range Rover
* två barn
* pengar att resa för
 
 
 
3 saker jag vill lära mig
* spela gitarr
* surfa
* måla
 
 
 
2 snygga kändisar
* Chad Michael Murrey
* Harry Styles
 
 
 
1 person jag inte skulle klara mig utan
* min lillasyster
 
 
 
 
 
 
 

BLACK&ORANGE


THURSDAY

 
Några bilder från gårdagens outfit. Ledsen för de dåliga bilderna, hade dåligt ljus när det togs och det var svårt att redigera upp det. Därav blev även färgerna fel, det röda håret blev brunt och den gröna blazern blev grå. Jaja. Så kan det gå.

FREE FALLING

Denna torsdag, och förmodligen även en stor del av kommande helgen, kommer spenderas med min fysikbok och miniräknare. Fick nämligen igår reda på att en inlämning ska vara inne redan nu på söndag och inte nästa. Och eftersom jag inte hade en tanke på att börja tidigare så blir der råplugg nu. Livet är allt roligt ibland alltså.
 
E8e25a2c1c86cefefaf9a32a11f6e88e_large
 
 
 
 
 
 

TRE KOMMENTARER...

... angående mitt hår. Det är vad jag fått idag. Och dessa lyder:

1. Du blev jättefin i håret!

2. Åh, vilken snygg hårfärg!!

3. Nu ser jag att du färgat håret. Det är typ lila. På min tid var det bara punkare som hade lila hår, men så är det kanske inte längre. Det var fint!

De två första kommentarerna är ju helt normala. Men den sista skulle jag vilja påstå var lite rolig. Kan även påpeka att den fick jag av min mattelärare mitt under hans genomgång i för hela klassen. Tack för den!


I SURVIVED

Tjaba tjena hallå, ville bara säga att jag lever. Orienteringen gick bra, tacka vare att jag hittade massa kompisar i skogen att springa med. Så det var bra.

Efter ett par slappa timmar här hemma ska jag nu iväg igen, sånglektion denna gång. Betydligt roligare än orientering om man säger så!


ORIENTERINGSDAG

Idag ska jag bege mig ut i en främmande skog. Själv. På schemat står det nämligen orienteringsdag. Jag är inte det minsta taggad, utan det enda jag hoppas på är att jag överhuvudtaget kommer runt banan. Det återstår att se. Wish me luck!


NEW IN

 
Detta är vad jag fick med mig hem efter shoppingturen i fredags. Otroligt nöjd, detta behövdes verkligen till min garderob! Har aldrig ägt en snygg vit skjorta och stickat är det alltid brist på hemma hos mig. Älskar förresten hur snygga plaggen blev tillsammans. Det här är helt klart en möjligt look inför onsdagens skolfoto!

NEW HAIRCOLOUR


YESTERDAY

Hej!
Uppdateringen uteblev helt igår, ledsen för det. Hade så otroligt mycket för mig så det fanns verkligen ingen tid för datorn. Under dagen var jag hemma hos min vän Emma, och gissa vad vi gjorde? Tonade håren! Rött för oss båda, bilder kommer senare ikväll. Därefter åkte jag hem en snabbis och fixade mig i rekordfart innan jag drog iväg igen för en lyckad middag hos några kompisar. Jättetrevligt verkligen!
 

SPONTANITET ÄR DET BÄSTA SÄTTET

Idag blev det en lite halvt spontan eftermiddag inne i stan, och det innebar även en del fynd! Spontana fynd är alltid de bästa. Så nu är jag några hundra kronor fattigare, men ett par klädesplagg plus en ny hårfärg rikare! Bilder får ni senare.


LIVE WHILE WE'RE YOUNG

 
ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!! One Directions nya singel Live While We're Young släpptes idag, som jag har längtat!Lyssnat på den endast en gång i skrivande stund, men den är redan som fastklistrad på hjärnan. Åh. Underbar. Och videon ska vi inte ens tala om. Tycker man inte att killarna är snygga här, då vet jag inte vad man ska ta sig till. Sök hjälp typ. Detta är vad jag kallar perfektion.
 
För att vara lite kritisk - med betoning på lite - så tycker jag att första versen var lite seg. Annars ser jag inget fel alls! Jag ber er, ni måste lyssna på låten. Nu.

DÖTID ÄR INGEN BRA TID

Mellan skolan och träningen idag hade jag en timma dötid att slösa. Och det är inta alltid bra, särskillt inte för min plånbok. Detta gjorde jag alltså i ett antal affärer i centrum. Hittade självklart alldeles för mycket jag ville ha, och jag har bestämt mig för att slå slag i saker redan imorn. Då vätar staden på mig och min syster. Förlåt plånbok.
 
 
Tumblr_maek83kc4z1qd30wdo1_1280_large

PLUGGDEJT

Idag stod det endast en lektion på schemat, otroligt skönt! Därefter körde vi dock på en pluggdejt under lunchen, att plugga tillsammans är alltid roligare än att sitta hemma själv och tyna bort. Så med magen proppmätt på foccacia och huvudet fullt av kemi, är jag nu på väg hem för några timmars vila innan jag ska iväg igen.




BARNGYMPA

Som vanligt på måndagar, och sändagar också för den delen, så har jag jobbat. Jag är ju alltså tränare för en grupp gympabarn! Jag kan inte säga att jag gör det bara för pengarna direkt, utan det är med en rolig grej. Visst är det inte alltid kul, alla vet ju hur barn kan vara ibland, men för det mesta.
 
Den där träningahallen har verkligen börjat kännas som mitt tredje hem typ. Jag vill inte ens räkna på hur många timmar per vecka jag spenderar där inne...
 
37788084342948744_w9tpnhuv_f_large
 

DÅ VAR DET REDAN SÖNDAG IGEN

Den här veckan, och framför allt helgen, har gått otroligt snabbt. Gårkvällens alla planer förstördes, och det slutade med ännu en kväll i soffan. Annars har jag mest dejtat kemiboken under helgen, och även hunnit med lite smågrejer som att laga ett par jeans och rensat garderoben.

Idag väntar fika hos familjevänner samt träning. Ska även hålla i föräldramöte, hjälp!


KNITTED

 
Idab skiner solen hos mig - men trots det är jag mycket medveten om att vi är på väg mot mörkare och kyligare tider. Under det halvåret finns det inget plagg som känns med passande än en mysig stickad tröja! Eller hur? Efter dagens garderobsränsning har jag insett att det värligen gapar tomt på stickat där. Så jag skulle verkligen inte tacka nej till någon (eller varför inte alla?) av dessa snygga tröjor. GE MIG!

BESLUTSÅNGEST

För ungefär två år sedan hade jag lugg, i knappt ett år. Nu den i stort sätt helt utväxt, men då slår självklart tanken mig att klippa lugg igen.

Men beslutsångesten är stor, jag vet inte om jag ska eller inte. Behöver hjälp! Passar jag bäst med eller utan lugg? Hur ska jag göra?


DRIVE

Eftermiddagen spenderades hos Cajsa tillsammans med Olga. Det började med strömavbrott, men Cajsa fixade det! Bra jobbat. Sedan blev det film, Drive, som en slags svenskaläxa. Helt okej läxa liksom. Åkte därifrån för ett par timmar sen och nu tittar jag på Skavlan och snyggingen Anton Hysén. Åh.


TRÄNINGSDAX

Sitter på pendeln nu på väg från skolan och till hallen för två timmars träning. Är egentligen rätt otaggad, men då jag var sjuk igår och tävlingen bara är några veckor bort så känner jag att jag borde träna. Det blir nog bra!

Annars rullar livet på. Skolan är väl inte det roligaste (är det någonsin det?) men man överlever. Det skulle vara kemiprovet nästa vecka som skulle döda mig i så fall. Usch.




TISDAG

En oroligt seg och sliten tjej sitter just nu bänkad i soffan. Dagen har inneburit redovisning, bankärenden och även en hel del dötid däremellan. Min röst är helt knasig pga en förkylning som sakta men säkert tränger sig på och därför hoppade jag över sången idag. Tråkigt.


GRATTIS MIN FINA VÄN!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Olgas födelsedaaaag!!

Grattis på födelsedagen bästa du! Ha det bäst, puss! <3


LET'S ROCK THIS SHIT

 

 

I MINA HÖRLURAR

Kids - MGMT
 
 
 
We Are Never Ever Getting Back Together - Taylor Swift
 
 
 
I Don't Want To Be - Gavin DeGraw
  

GÅRDAGEN

Godmorgon! Aktiviteterna inne i stan igår var hur roliga som helst, hade en rätt schysst grupp ettor att gå runt med. Efteråt blev det en snabb vända hem för att äta osv, sen in igen för fortsättning! Dock var kvällen rätt misslyckad, det var kallt och blev galet mycket folk så det gick inte att organisera. Lite synd, så vi drog rätt tidigt och bestämde oss för att göra om det en annan gång.
 
 

LÖRDAG

Godmorgon!
Lördag idag, och känner mig riktigt pigg och utvilad efter en lugn och mysig hemmakväll igår. Idag bär det först av till en utförsäljning i jakt på lite fynd, och sedan vidare in till stan för nollning. De nya ettorna i skolan ska ha poängjakt, ska bli kul att se vilka de nya egentligen är. Kvällen har jag dock lämnat oplanerad, får se vad jag hittar på!
 

SKYPE MED MIN FINA

Sitter just nu och skypar med min fina vän Annie som befinner sig i Madrid! Superkul att höra från henne igen, hon verkar ha det bra. Längtar som en galning tills vi ses!!
 
  
 

PRETTY THING


MAN KAN INTE ALLTID VARA PÅ TOPP

Torsdagar är inte mina favoritdagar. Tidig morgon efter en vanligtvis sen onsdagskväll, flera pass med krävande natur-ämnen och dagen i ära hade jag även ont i huvudet dagen igenom. Efter en liten nap känns det bättre, men någon pluggande lär jag inte orka med. Iställer blir det pankakor till middag och en tidig kväll.
 

NEWS


 
Kängor - Eurosko, Vinröda jeans - Cubus
 
Helgen bjöd på en liten nödvändig shoppingtur med min mor och syster. Ett par välbehövda svarta kängor och ett par efterlängtade vinröda byxor fick följa med mig hem. Jag är superglad för mina fynd, trots att min plånbok för tillfället gapar tom.

SÅNGLEKTION

Jag ska strax bege mig mig mot terminens första sånglektion! Ska bli superkul, och i år har jag även min syster med mig. Det lär bli jättebra! Önska oss lycka till.
 
 
 

MONDAY

Måndag igen, men deppar inte för det! Har haft fullt upp, och av någon konstig anledning känns det alltid lite, om så pyttelite, skönt att komma igång igen efter en slapp helg. Barngympan startade bl.a. idag och det gick kanon.  Sedan har jag även hunnit med ett långt Skypesamtal med Annie! Nu väntar dock sängen. Godnatt! 
 
 

MIN ALLRA BÄSTA VÄN

Just nu befinner sig min käraste vän Annie på flygplatsen. I Madrid. Där ska hon plugga i ett år, och jag säger bara, åh vad jag kommer sakna henne! Min allra bästa vän. Hur ska jag klara mig? Men 10 månader går fort. Och 59 dagar ännu snabbare...

Ha det bäst i Spanien Annie, älskar dig!




RSS 2.0