EN SÅNDÄR BRA KÄNSLA

Det är fredag. Det är sol. Jag hade sovmorgon. Jag ska träffa Alex. 

Idag är en bra dag! Allt bara känns allmänt bra och nu vill jag inte tro på att det efter lycka alltid kommer olycka enligt buddhisterna. Har skolfoto och är faktiskt rätt taggad, idag är en jag-känner-mig-snygg dag haha. Detta resulterade såklart i massa selfies imorse. Lev med det!





LIVET JUST NU BAH

Hej hej, länge sen sist!

Mitt liv är just nu rätt stressigt och fullproppat, what a suprise liksom, men i alla fall. Idag var ändå en bra dag! Skolan var okej och så lunchade jag med Alex :)) sen tränade jag en stund och sedan pluggade jag hemma. Wehå känner att jag hann med lite av varje av vad mitt liv går ut på just nu haha, känns ju bra! 

För övrigt så uppdaterade jag mobilen idag och jag typ hatälskar den. Mycket nytt och bra men SERIÖST VEM FÖRSTÖRDE DEN GAMLA KALENDERN AKA VEM FÖRSTÖRDE MITT LIV??? Alltså den förra var så bra och den nya suger, buhu.. Kalendern som nyss va min bästis typ är nu min fiende ;(




NEW YORK <3

Heeejsan!
 
Jag mamma och Fanny kom hem imprse efter en helt awesome vecka i New York. Orkar inte skriva allt osv, men det var grymt härligt! Kom som sagt hem tidigt imorse efter en natt på planet så min dygnsrythm är allt annat än normal. Somnade på planet kl 8 igår kväll,framme kl 12-1 på natten nånting i New York tid men här var den 7 på  morgonen. Så min sömn inatt var 3/4 timmar i en flygstol och sen sov jag ett par timmar hemma idag. Tänkte egentligen gå till skolan men hade aldig orkat!
 
 
 
 

VI ÄR PÅ LÄGER

Jag och mitt lag och Klasse Nadse Lodjurs-Gris är just nu på träningsläger i Katrineholm. Askul! Har gått rätt bra idag, eller okej lite till och från i alla fall! Gjorde i alla fall handvolt-volt första gången igen på typ 2 år. Och sträckt en och en halv skruv första gången ever, ställer den dock inte men haha... Kul i alla fall! Sitter nu på hotellet och ska duscha osv och sen överraska födelsedagsbarnet Malin med kladdkaka haha. Mums.


IT'S FRIDAY

Vaknade upp med mitt nya hår och kände mig allmänt glad faktiskt. Det enda negativa med dagen är att jag inte planerat att träffa Alex, vilket betyder att nästa gång jag över huvu taget har möjlighet att träffa honom är om typ 2 veckor. Buhu.

Juste, glömde berätta en hej om igår! Alltså det var så random, men jag snackade/åkte med en kille från min förra skola. 97a, skolans clown typ, asskön kille. Vi ba börja snacka på tåget. Och sen gick vi tillsammans till bussen och snacka som att vi va kompisar lixom. Asskumt men kul haha!


KORT HÅR OCH PENDELTÅG

Rubriken beskriver typ min dag haha. Har åkt pendeltåg fram och tillbaka hela dagern känns det som; hemifrån-universitetet, universitetet-huddinge, huddinge-årstaberg och årstaberg-tumba. Allt detta resande eftersom jag på långlunchen drog till David i Huddinge för att klippa mig. Han går på frisörlinjen på Sjödal så passade på att klippa mig för 90 spänn! Värt. Bler rätt mycket kortare än planerat, klippte nästan 2 dm säkert, men ändå nöjd! Det blev så fräscht och fint och nytt haha. Sen trodde jag ju då att jag skulle tillbaka till skolan igen, men nej... Lektionen va inställd så jag vände och åkte hem. Ville inte ens sluta så tidigt pga nu kunde jag inte ta samma tvär som min framtida man. Buhuuu. Och nästa vecka kan jag ju inte heller, är i Usa. Så det blir en lång väntan, om jag nu någonsin kommer se honom igen haha.
 
 

TIDIG MORGON

Alltså okej det borde vara olagligt att börja skolan så här tidigt. Ska vara på universitetet klockan åtta = tog bussen 06.55 = gick upp klockan 05.45. SERIÖST. Inte okej någonstans. Är på pendeln nu i alla fall, kommer typ somna... Lång skoldag idag, ska dock gå 15 min tidigare haha. Min anledning är ju bäst. Ska kolla ifall jag kan hitta min älskling som va på tvärbanan förra veckan! Gör jag det är det seriöst ödet. Wish me luck!


KLASSKRIG OCH TRÄNING

Okej det tredje världskriget har officiellt brutit ut. Nej men nästan alltså. Det är klasskrig! Allt pga att klassen är så splittrad och inte ens kan komma fram till ett spex/studentskiva-tema utan att bete sig som 13 åringar. Nej men jag älskar min klass, verkligen. Åh blir bara irriterad på alla...

Men förutom det är jag på bra humör! Träningen idag var jätterolig och gick bra osv, längtar till helgen! Mina dubblar blir bara bättre och bättre och skrivarna är i alla fall någorlunda okej. Weey!


FÖR ER MINA VÄNNER

Haha bara för att ni säger att jag alltid lägger upp egobilder så får ni två till. Lol.

Men i alla fall. Chill dag! Matte först dit jag visserligen kom sent men aa, sen eftermiddagen ute på stan med historian. Va som en förskoleklass typ, gick runt och kolla på statyer haha... Men det var okej ändå. Annars är jag fett taggad på livet eller i alla fall på den närmsta tiden. Träningsläger, New York, kompisar, Alex... Livet rullar.


BYTESMÅNDAG

Stressig måndag, den så kallade bytesmåndagen mellan mamma och pappa. Barngympa, packa, packa upp igen.. Aja så är det. Annars ingen speciell dag. Mitt sl kort funkade inte längre hela dagarna tydligen så fik planka och hålla på. Ska ta med nya imorn. NEJ BAJS KOM PÅ ATT DET ANDRA ÄR KVAR HOS MAMMA. Smart Vera, verkligen. Åh. Jag orkar inte med mig själv alltså. Jahapp, blir väl en morgonpromenad imorgon då.... Åååååhh.


RSS 2.0