Ensta Ö

Godmorgon!

Första dagen på somarlovet idag då! Har dock varit uppe och vaken sen kl 9..
Tänkte i alla fall berätta vad vi gjorde igår. Efter skoloavslutningen, som var hemska sorlig på alla sätt, så gick jag och Annie hem och bytte om. Sen mötte vi Max och gick bort till båten vid Annie. Åkte ut till Ensta ö, och sen åkte max och hämtade upp Tonie, Daniel, Alice och Wiktor vid Ensta strand. Mysig eftermiddag trots vädret. Grillade hamburgade, kyckling och marschmallows, lyssna på musik... Sen kom regnet, så vi flydde in under ett träd. Sen badade vi också. Eftersom det var kallt i luften, så känndes vattnet jättevarmt! Riktigt skönt.
Sen åkte vi hem vid 7 ungefär. Var väl liiite många i båten då alla åkte samtidigt, hehe.. Trodde typ båten skulle sjunka haha! Men vi klarade oss. ;)

Sen var det bara att skynda hem och duscha och göra sig fräschare efter att ha sett ut som hej kom och hjälp mig ute i regnet. För sen kom min kusin och faster från USA! Daniel och Ann, den yngre broshan Jeffery kom några dager tidigare och har bott hos farmor. Men Ann och Daniel bor här nu, riktigt roligt att träffa dom igen! Länge sen sist, och dom var riktigt snälla och så. daniel är tydligen fotograf med väärsta kameran, kanske kan få lite tips? ;)


Liten bild på klassens present till Maryam! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0