Girls night

Hej! Nu är Annie här, hon har ju inte varit här sen flytten, stackarn har varit hemma och sjuk... Blir nog att drick lite te och prata, men sen måste jag åka! Ska till en gammal klasskompis och i det här fallet jobbarkompis haha, vi ska ha återträff från sommarjobbet! Ska bli jätteroligt att träffas. Linda får en alltid på bra humör typ! Bara för det ska hon få en länkning, häääär!




2 school 4 cool

Tjena!
Sitter på svenskalektionen nu och ska skriva uppsata om språk. Det går väl sådär haha, hela klassen sitter och chattar på facobook istället... Tur att vi inte ha datorer hela tiden, trots allt!

First change is on its way!

Woop woop, jag kommer snart ha mörkare hår!

Efter att ha snackat om det i skolan, och blivit peppad av lite olika vänner, så tog jag tag i saken. Gick till frissören och bad dom hjälpa mig att välja färg, så i helgen tonar jag mitt hår mörkare! Gaah, längtar! Hoppas det blit bra bara.. Faktiskt första gången jag gör någon med mitt hår. Ska bli spännande!


Köpte två förpackningar då en antagligen inte räcker till mitt hår. Färgen på förpackningen är inte heller helt korrekt, enligt testen ska det i alla fall bli mörkare!




Outfit 29/9 - skolfoto









Jeans H&M Sjkorta Bikbok Halband Spanien

Så här såg jag ut idag - och alltså även på skolfotot! Älskar det nya skjortan. Och halsbandet. Fick en del komplimanger om hur jag såg ut idag, alltid trevligt! Men vad tycker ni?


Skolfoto

Tjena!
Idag hade vi lång dag i skolan, men den känndes rätt rolig ändå. Man märker att alla kommer in i klassen mer och mer och folk börjar visa sitt riktiga jag... Detta gäller även mig. I början var de flesta väldigt tysta och extra trevliga mni vet, nu skrattas och pratas det mycket mer!
Åt lunch på Fiffis kör och bar idag ( och igår) och gillar det verkligen! Ligger vid Globen om någon undrar.
Juste, det viktigaste, vi hade skolfoto idag!! Och jag fick sitta ner... Är jag så kort? Fick inte se klassfotot, men ensamfotot.. Minns dock inte riktigt och det var bra eller inte. Oops.


Shower

Tjena!
Träningen gick bra, körde nya friståendet vilket är jätteroligt trots att det ibland är svårt att hänga med. Gick dock en timme innan vi slutade, efter friståendet, då jag behöver tid hemma nu i dagarna. Har så mycket att göra! Men nu väntar duschen. Min älskade dusch.. Seriöst, duchen i det här huset är världens bästa!



Nej förresten, jag ångrade mig... Duschen på spat i Varberg var bäst, den var antingen varm med en doft av mango eller iskall med en doft av mint! Hur fräscht som helst!


Outfit 28/9









Så här går jag runt idag! Magtröjan känndes rätt imorse då det var sol, men nu har molnen kommit fram.. Jaja, det får duga! Snabba och lite halvdanna bilder, ledsen för det!


Onsdag 08.58

Godmorgon alla fina! ♥
Börjar 11 idag, men är uppe tidigt av tre anledningar. Jag älskar att ha lång tid på mig, och så måste jag packa upp lite mer och plugga lite då jag kommer hem sent ikväll. Så kan det vara!



Haha, rolig grej... Skulle skriva ribrik, då kom det upp som förslag exakt det jag tänkte! Har alltså publicerat ett inlägg Onsdag 08.58 förut. Hehe.

Packa och plugga

Hej!
Nu har jag fullt upp med att packa upp i mitt rum! Hade som sagt bara 2 timmars skola idag, livskunskap.
Efter det drog jag in till stan, skulle ju köpa skor. Men så självklart då var skorna fulare i verkligheten... Hatar när det blir så! Så skoshhopping blit det en annan dag när jag inte är själv och har mer tid och lust.
Åkte hemmåt istället, köpte lite små nödvändigheter och tog bussen hem. Träffade Mattias också, inte träffat honom sedan Spanien i sommras så det var trevligt att prata!

Eftermiddagen lär spenderas bland flyttkartonger och spanskapapper. Har prov på fredga... Rummet ser förresten bättre och bättre ut, kanske vill ni se bilder sen? Eller?


Mot skolan

Nu väntar två timmars sam/svenska, sen är det slut för dagen! Älskar tisdagar. Har svenska också, men den är frivillig. Då åker jag hellre in till centrum och kollar efter höstskor! Hoppas jag får med mig någon  hem. ;)
Sen blir det antagligen att dra hem och fixa vidare här hemma. Just nu består inredningen till stor del av flyttkartonger, men det blit bättre och bättre! Puss, ha en bra dag!



15.22

Hejsan! :)
Kom hem rätt nyss, slutade vid två idag så det var skönt. Är hos mamma nu och ska packa ihop lite grejer och så, sen går jag till pappa. Till nya/gamla huset! Vi har flyttat nu, första natten där inatt. Eller ja, första natten på 2 ½ år i alla fall. Ska bli... spännande. Hoppar över barngympan idag för att hinna plugga och packa upp och så.

Juste, vet inte riktigt hur det är med internet fär för tillfället, vi ska ha bredband men får se om det funkar nu första dagarna! Hoppas!


Haha, jag i lördags med Annie moppe. Det finns stunder då jag ångrar att jag inte har moppe! Typ nu, nu måste jag gå till pappa...


I need some change.

Jag känner att jag vill ha förändring. Både när det gäller mig själv, och bloggen. Bloggen behöver verkligen uppgraderas; ny design och bättre innehåll. Och ni kan också hjälpa till! Genom att kommentera så peppar ni mig. Så mer av det tack! Säg gärna till vad ni vill läsa mer respektive mindre av också, kul att veta.

Och jag vill även ändra mig själv lite smått. Någon jag tänkt börja med är att ta fler hål i öronen och sen tona håret mörkt. Ska börja bry mig mer om mitt hår i allmänhet tänkte jag, vårda det bättre och börja stajla det lite oftare och snyggare. Låter det bra?




Tränat

Tjena!
Kom precis hem från träningen, gick en timma tidigare. Barnen som jag tränade första timmen var helt galna idag, och det var ännu värre när vi bara var två ledare. Men jag överlevde! Sen tränade jag då djälv bara i två timmar, lite tumbling och fristående. Var väldigt få där idag så var väl inte sirekt jättetaggad men fristående är ju roligt. Börjar gilla det mer och mer, det är i alla fal någon jag kan hyffsat..
Nu blir det mysig söndagsmiddag här hemma, sen sätter vi nog på Glee för lite famlijemys. Härligt!


Igår kväll

Hej!
Ledsen för den lite halvt uteblivna uppdateringen.. Men har haft annat för mig! Igår fyllde ju min fina vän Max år, så vi var hemma hos honom hela kvällen och firade. Kvällen bestod av allt från taccomiddag, hög musik osv, tillsamman med både vänner och främmande. Rätt kul!
Annie och jag drog vid halv 1 ungefär och hon sov här. Mys! Hon åkte hem för någon timme sen efter en riktigt slapp dag här i soffan. Men nu är det snart dags för mig att åka till träningen, får dock se hur mycket jag orkar träna själv då jag är förkyld. Hörs!


Jag och Annie innan festen! ♥

News







Detta är anledningen till varför jag inte bloggade i tordags! Annie smsade att det var 30% på allt på Bikbok, så direkt efter skolan drog jag mig dit. Och här har  ni mina fynd!

Två grymt snygg skjortor, en senapsgul och en rosa/korall aktig. Jättenöjd! Fick dom för under 300 tillsammans. Kommer användas flitigt i höst, de passa både till svarta och blåa jeans, både instoppat eller inte. Lovley! ♥

Lördag 09.29

Godmorgon!
Hade tänkt ta en riktigt lång sovmorgon idag, men insåg att jag har mycket att gör så jag gick upp självmant klockan 9. Duktig tjej!
Tänkte bla börja fixa i gillestugan dit vi kööpt inredningsgrejer, träffa Annie, dra till Skärholmen/stan plus massa annat. Och sen har vi ju kvällen också,uppbokad från 6 och frammåt, kan bli hur grymt som helst! Tell u more later! ;)


Konserten

Tjena!
Kom precis hem från en kväll i storstaden närmare bestämt på Gröna Lund. Veronica var hur grym som helst! Dock fick konserten ett stort minus pga publiken... Det var ett gäng tjejer bakom oss, kanske 13 år, som verkligen var irriterande. Jag menar, vem skulle inte bli irriterad om någon ryckte i ditt hår, skrek så trummhinnan sprack och klagade högt på allt och alla? Nej det gillades inte. Nästan att jag tycker synd om dessa flickor.
Men bortsett från det var det alltså bra! Sjukt mycket köer på vägen ut, och vi gick till centralen. Funderade på att dra vidare till en grej med skolan men sängen var mer lockande så... Godnatt!

Veronica Maggio

Hej!
Ska in till Grönan nu, som de flesta vet är ju Veronica Maggio där ikväll.
Ska dit med Annie och Emma, kommer troligtvis träffa fler som man känner, känns som hela världen kommer vara där? Haha.
Den första låten jag hörde av henne var 17 år, tror jag, men det är nu i somras som jag började lyssna på henne ordentligt. Så det ska bli kul!
Kanske inte hinner blogga mer ikväll, men vi hörs imorrn!
Puss

Stickat

Hej, Fanny här...igen. Det var ju inte alls länge sen jag gästbloggade, men är hemma sjuk och har ingenting att göra, så why not?
Har kollat runt på H&Ms hemsida och i nya katolgen som kom för några dagar sen och fastnade för alla deras stickade saker.. Slänger upp mina favoritet, enjoy!
Okej, HEJ MINIBILDER! Men jag orkar faktiskt inte fixa det nu, så ni får nöja er med det här..
See ya!

Tränat

Tjena!

Kom precis hem till ett tomt hus.. Mamma och Fanny är på bio, hur ovanligt?! Det var nån förhandsvisning eller nåt. Bara för att jag skrev det så kommer dom hem nu haha...
Men jag valde att träna istället. Kan inte säga att det ägde direkt. Jag börjar lite smått inse att gymnastik kanske inte är något fö mig? Sorligt men sant, men tänker inte sluta för det!
Snackade just med Max också, planerad helgen lite grann... ;)
Nu ska jag äta, puss!


Höstskor

Visst kan man säga att hösten är här nu? Vet att jag tjatat om hästkläder förut, men detta är verkligen akut!
Jag behöver nya höstskor. Typ nu.
Uggsen vill jag inte börja använda än direkt, och kilklackskorna kan jag heller inte gå i varje dag. Och conversen är både slitna, för stora och inte särskillt vattentäta... Så nytt behövs!

Här är lite förslag!



Vilka gillar ni mest? Själv funderar jag stark på de mörkbruna i nedre vänstra hörnet! Gillar den stilen på skor, och Fanny har svarta liknande så bruna passa bra. Och de kostar bara 299 kr! Kanske köper dom redani veckan..?

Sovmorgon

Godmorgon! :)

Hur är läget? Själv börjar jag 11 idag också. Slutar dock 17, men det är smällar man får ta antar jag. Då blir det att så snabbt som möjligt ta sig till hallen för träning. Hoppas på bättre resultat än sist..
Nej nu ska jag måla naglarna, puss!


Ofixad tjej som inte ville vara med på en ordentlig bild...

Rock-chic

Hej!
Satt och googlade runt lite och kom över ett par bilder på Mary-Kate Olsen. Gaah! Blev helt kär i hennes kläder! (och hennes hår, hehe...)
De flesta av er har säkert koll på vad on brukar ha på sig, men tänka slänga in et par bilder i alla fall.
/Fanny

Okej, det ser lite rörigt ut när alla bilder var olika stora, men orkar inte fixa det.. Hörs!

Outfit 20/9





Så här gick jag runt idag! Rätt enkelt men rätt stilrent ändå. Passade på att ha klackar då dagen inte var så lång, att ha dom en lång dag fungerar inte utan att fötterna säger ifrån!

Jeans-VeroModa, Linne-Bikbok, Jacka-Secondhand, Ring-Glitter, Skor-Dinsko.

Och nu en allmän fråga; Vad tycker ni om att jag sätter ihop flera bilder i sånna här collage? Är det bra, eller blir bilderna för små? Föredrar ni att jag lägger upp dem en och en under varandra? Själv är jag osäker på vad jag gillar bäst!

Fixade det, yeey!

Riksdagsbesök

Hejhej!

Dagen har varit helt okej, var ju som sagt i riksdagshuset på besök. Politik är inte direkt ett av mina största intressen, snarare tvärt om, men lite kul var det ändå. Lyssnade på en man som talade, och rösten var inte den man väntat sig om man säger så.. Vi hade svårt att hålla oss för skratt haha! Annars var allt fett seriöst, ni vet det var en säkerhetskontroll precis som på flygplatser och så..

Var bara där ett par timmar, sen var dagen slut! Gick runt ett gäng på stan innan det slutade med donken på Medborgarplatsen. Sen mötte jag upp Annie och Emma på centralen och åkte med dom och två andra hemåt. Annie vare här en stund, men hon drog precis.
Puss


Tjugonde september

Godmorgon godmorgon!

Hur mår ni idag? Själv är det bra, lite småtrött sådär trots sovmorgon men annars bra humör! Tisdagsshema idag för min del, vilket denna vecka betyder riksdagsbesök och sen frivillig mattehjälp. Få sen om man orkar ta sig till den eller inte.. Lugn dag oavsett, alltid skönt!


Glädjehopp?

21.38

Tjena!
Nu är jag hos mamma, så denna vecka kan inget utom det vanliga hindra mig från att blogga haha!

Hade kemiprov idag i skolan, det jag pluggat hela helgen för, och det kändes faktiskt som om jag överpluggat. Kul.. Annars var det inte så mycket speciellt?
Hade barngympa också, vilket gick bra trots att Mickis inte kom. Hade ju lite annan hjälp, helt själv med 20 5 åringar hade inte varit lika roligt!
Puss och godnatt.


Söndagskväll

Hej! Ledsen för att bloggen inte hamnat i första hand idag heller.. Dagen liknade gårdagen; oackning och pluggning. En sväng till Tumba och en till Parkbacken och huset. Och sen lite träning på det.

Nu ska jag sova och förhoppningsvis drömma om kemi.. Eller? Nej men har prov imorn, skulle behöva plugga hela natten! Men god sämn är ju också bra. Godnatt!



Lördagsmys

Tjena!

Packningen är i full gång, fast nu blir det paus över kvällen och natten. Min garderob, bokhylla och byrån är helt tomma och allt är nerpackat. Nästan. Sen är det ju allt som fortfarande ligger utspritt över hela golvet.. Hehe.

Dagen har inte varit den roligaste med andra ord, packningen har varvats med plugg. Men nu ska jag glömma det ett tag, Annie kommer hit och det ska bli myyyys..! Glee, chips och grejer. Kanske träffar vi Max också, vem vet?

 
Extrem bildbrist. Lovar nya bilder under nästa vecka!

Insparksfesten - bilder













Där har ni lite bilder från den grymma insparksfesten med 80 tals tema, som alltså ägde rum i skolans så kallade ljushall i tisdagskväll! Hann tyvärr inte fixa några bilde rpå min look, men lite ser ni ju.. Gul magtröja, svarta lackleggings, rosa plastringar i öronen, ljusgröna klackar och håret uppsatt i toffs. Rosa läppar och naglar på det. :)

Packa, packa, packa!

Godmorgon! Lär bli lite halvdålig uppdatering idag, ska flyttoacka hela dagen i stort sett! Önska mig lycka till! :)


Plugga... På en fredag?!

Roligt situation. Eller inte!
Helgen lär inte direkt bli så spännande; kommer knappt hinna med annat än att flyttpacka och plugga kemi. Kul! Det börjar redan ikväll.. Olga fråga om jag skulle med på NRJ Experience i Älvsjö, och det lät verkligen superkul! Men att på IG, eller F som det nu heter, på kemiprovet känns mindre kul. Så får nog skippa festen! :(

Hoppas ni har en roligare fredagskväll än vad jag har! Puss.

  VS 

Vad skulle ni välja i en likadan situation..?

Fredag

Tjena!

Ledsen att uppdateringen inte varit på topp, så kan det vara när man mar mycket att göra men ingen tid.. Igår var vi som sagt i huset vi ska flytta tillbaka till, men mer om det tar jag upp senare i ett eget inlägg!

Idag var det skola.. Matteprov första lektionen. Eller diagnos rättare sagt. Men det betyder inte att det inte var svårt. Inte alla rätt här inte! Jaja. Sen var det lite orientering teori på idrotten. Vet inte om det genomgången hjölpte mig något eller om jag ändå kommer gå vilse. Hehe.
Efter skolan åkte jag in till Drottninggatan och bytte mina springbyxor. Som jag förresten inte visat upp? Det jag köpte förra helgen? Inget speciellt iaf, Svart/rosa adidas löpartighs, lila sportbh och svarta jeans.
Sen tog jag tåget hem tillsammans med Annie!


Parkbacken

Hejsan hejsan!

Nu drar jag ev sväng till Parkbacken och gamla/nya huset! Fösta gången på 1 ½ år. Woopwoop!

Långpromenad

Tjena!
Var bara i hallen i en halvtimme idag, eftersom jag gick då min egen träning började. Skulle ta bussen hem, men när jag mellanlandar" i tumba så har jag självklar precis missat bussen.. Så det blev en 35 minuters lång promenad hem! Lite halvjobbigt sådär med ömma fötter, tung skolväska och tom mage.. Men jag överlevde!

Sen har jag precis chattat med Mark, en kille i klassen. Vi fick veta idag att vi har redovisning imorgon så det blev lite stressigt! Men det löser sig. :)
Godnatt!


Mot hallen

NU är jag på väg till träningen! Ska vara friståendetränare en timme först, kommer dock inte hinna i tid.. Men i alla fall. Sen skippar jag tyvärr min egen träning som är efter, har matteprov imorgon och måste plugga! Puss!

Onsdag 08.58

Godmorgon! :)
En glad, men faktiskt inte så trött tjej sitter här och äter frukost. Men jag säger som Sara; Tack den som gjorde schemat till oss Nadsar, vi börjar 11 idag! Jätteskönt efter gårdagen. Bussarna passar dock inte alls så kommer bli jättetidigt... Hm.

Hoppas lite av glädjen och allt hänger kvar från igår i alla fall! Så det inte blir som efter balen, då allt var som glömt dagen efter? Återstår att se.



Wihoo..!

Tjeeeeena ! :D

Tror inte det är så många som haft en lika grym tisdagskväll som jag har haft! Insparksfesten var skitbra, dansade loss i 3 timmar. I stort sett alla hade satsat och var utklädda, jätteroligt! Och jag var duktig och dansade i klackar hela tiden. Vill man vara fin får man lida pin!

Nej nu väntar en efterlängtad dusch sen sängen. Hoppas på att bilder läggs upp, då bjuder jag självklart på dom!


80-tals disko

Godmorgon!

Gissa vad jag är idag? LEDIG!
Så skönt! Vi har ju ett speciellt tisdagsshema på vår skola, och idag hade vi ingen lektion inbokad så! Riktigt skönt. Måste dock plugga hemma idag..

Senare ska jag träffa Cajsa, en tjej i klassen, och vi ska väl plugga och sen fixa oss inför kvällen. För vad händer då? Insparksfest! 80-tals tema, i skolans ljushall... Kan bli kul! Frågan återstår bara, vad ska man ha på sig? Alla säger olika om hur man såg ut på 80-talet..?



Barngympa

Tjena!
Hade en rätt lugn dag idag i skolan, slutade 13.50 så det var riktigt skönt! Redovisningen gick väl... sådär. Matten blir bara svårare och svårare, men engelskan var lugn då vi tittade på någon dokumentär om vapen i Usa.

Snart blir det i alla fall barngympa. Men innan det tänkte jag måla naglarna, har bara gjort ena handen och så kan man ju inte gå. Puss!


Skulle ta en bild och så kom Fanny. Puss på dig syster! ♥

School

Nu ska jag dra mig mot bussen och vidare mot skolan! Slutar tidigt idag, måste fixa lite grejer sen blir det bargympa. Får se om jag hinner hem mellan! Puss.


21.43

Hejsan!

Sitter här nu och antecknar inför en väldigt oförberedd redovisning som är imorgon bitti.. Kul! Har varit på träning, kan inte säga att det var min bästa direkt. Energin tog slut efter en timmes tränande med småbarn och uppvärmningen på det! Så att prestera på redskapsträningén gick inte, jag nästan somnade på tjockmattan. Under friståendet piggnade jag till lite grann, började med det nya så det var ju roligt i alla fall!



Härlig tjejkväll!

Tjena! :)

Lite dålig uppdatering, men som ni vet så var jag hos Annie igårkväll och sov där osv. Familjen var bjudna dit på middag, det var hur mysigt som helst! God mat och efterrätt, djupa samtal, skratt och en allmänt trevlig tjejmiddag.
Gick ut med hunden Nellie också, och då gick vi och mötte Max och Tonie och snackade med dom lite grann..

Helt klar grym lördag i alla fall! Nu är jag hemma och ska plugga en timme innan det blir träning. Hörs ikväll!


Annie och Fanny mitt uppe i ett skratt i Spanien.. Så skönt att hela våra familjer känner varandra bra!


En sväng i Skärholmen

Kom hem rätt nyss efter en liten runda i Skärholmen med mamma och Fanny. Fick med mig lite välbehövliga kläder, jeans och sportgrejer. Bilder kommer antagligen upp senare!

Nu ska jag bara smälta maten, sen ska jag och mamma ut på en joggingrunda. Antingen blir det 2,5 km eller 5 om jag orkar. Fått veta att vi ska springa 6,7 km med idrotten, så dags att sätta igång med träningen!


Saturday

Godmorgon!

Lördag idag alltså, vad händer?
Jag ska först städa lite och så, sen kanske det blir att åka en sväng och handla lite nödvändigheter, och sen blir det att träffa Annie! Och kanske Jim också..? Sover i alla fal hos Annie ikväll, mys.
Vi hörs senare, puss!


Bild från nyår (!!), titta mitt långa fina hår? Vart tog det vägen..? :(

Sushi

Gissa vad jag gjorde idag?!

Jag åt sushi för första gången i mitt liv! Inte mycket, men ändå! Vi var ett gäng som åt på ett suahibuffé ställe, och i buffén fanns alltså lite olika sorters sushi. Och det var inte ens äckligt! Jag trodde det skulle vara det faktiskt, rå fisk och sjögräs liksom.. Men det funka absolut! Inget jag skulle beställa en stor tallrik med, men såhär i en plockbuffé så var det gott!

Och det var faktisk ett mål jag hade under de här tre åren; att lära mig gilla sushi. Och nu måste jag säga att jag är en bra bit på väg!


Fredag

Tjena!

Sitter här och dricker en smoothie som Fanny gjort. Sjukt gott! Skolan idag var väl sådär, idrotten var hemsk.. Måste seriöst ta tag och öva upp min kondition, så gär vil jag inte ha det! SPanska test och grejer också, men det gick bra. Slutade halv 4 men kom inte iväg förren 4 typ, det blev folksamling runt en klasskompis snygga moppe haha.

Ikväll blir det att träffa Annie och Max. Länge sen! Egentligen inte men det känns så. Puss!


Annie och Max ute på Ensta ö i sommras, saknar!

I want

Världen måste vara emot mig. Åtminståne modevärlden. För är det bara jag, eller finns det alltid så sjukt mycket snyggt i butikerna just de perioderna man lovat sig själv att inte shoppa?!

Nu när jag ska spara pengar för mitt och Annies kommande äventyr, så är allt så snyggt. Och allt skulle passa så bra i min garderob.. Någon borde gömma min plånbok!

Detta är i alla fall några exempel jag saknar i garderoben - samma stil men två varianter! Vilka gillar ni bäst?




Väldigt lika svarta höstklänningar, med olika detaljer. Jättefint skurna!



Senapsgula tröjor, en lagom höstig färgklick!




Marinblått + Kavaj = Sant!



Svarta byxor med varsin liten detalj. Ett måste!


Förutom dessa vill jag ha massa mer som sagt, typ skinjacka och boots... Önskar jag var rik alltså!

Straight hair

Tjena!
Nu har jag precis duschat, nu blir det att platta håret framför True Talent. Ja ni läste rätt, platta håret.. Händer väldigt sällan, men gillar det! Sen får vi se om det håller tills imorgon, men det är en annan femma. ;)


En gång för länge länge sedan...

17.20

Hejsan!

Slutade 15.20 idag - och är inte hemma förrän nu? Hur gick det till haha.. Nej men jag skulle möta Annie på centralen, och så "missade" vi två tåg för att vänta på Emma. Sen kom hon, och lite andra trevliga människor! Roligt med nytt folk. Jag har insett att jag blivit social, haha! Förut var jag grymt tyst och så med nya människor, men inte längre.
Träffade även två från gamla klassen, hälsade dock bara...

Nej nu måste jag plugga. Roligt. Fast nej. Puss!


Hehe lite halvsnygg brygga sådär, heeelt opassande för inlägget men!

Mot träningen

Skolan har slutat för dagen och nu bär det av till träningshallen! Bråttom som alltid på onsdagar, men det får jag leva med. Först ska vi fixa fristående sen blir det egen träning. Puss!


Ryan Beatty

För några dagar sedan la jag ju upp ett inlägg om de grymma syskonen Cimorelli. Och via dom, har jag och Fanny även upptäckt denna sötnos!

Ryan Beatty heter han. Jättesöt och jätteduktig! Här har ni honom tillsammans med systrarna, där han gör en version av Who says som jag gillar typ lika mycket som orginalet! Om inte mer..?



Och här nedan har ni hans egna version av Pinks Perfect! :D


Åttabent monster...

Godmorgon!

Gick upp 8 idag trots sovmorgon till 11. Men kan säga att en hel del av tiden försvann - pga en spindel! Jag hade duschat, och så ser jag en stor fet spindel i badrummet. Den srang runt där och usch.. Slutade med att jag tog alla mina grejer ut från badrummet och stängde dörren. Det där får nån ta hand om när dom kommer hem...


Med min muppito, även kallad Annie ♥

Tjena!
Annie är här nu, hon sitter och pluggar medan jag roar mig.. Stackare. Nej men har man plugg och vill umgås så får man helt enkelt plugga hos varandra. Hon ska äta här och så i alla fall, mys.




Favorit i repris - Annie och jag i Spanien i sommras! ♥

Home

Hejsan!

Jag är redan hemma och har precis ätit pannkakor till lunch. Mumms! Skolan var väldigt skön idag i alla fall. Satt först i ljushallen med alla ettor och ropades upp i olika blandade grupper, och sen skulle vi hitta eller fota massa saker. Ni vet den leken man typ alltid gör? Bla skulle vi fixa rektorns autograf, nån skulle spy, hämta underkläder osv. Helt okej var det ju, men lite onödigt kanske. Jaja, ska inte klaga!


Idol 2011 - Moa Lignell?

Godmorgon!

Allt bra? Själv börjar jag kl 10 idag - och har bara en lektion som består av någon slags aktivitet! Skönt va? Efter skolan får vi se vad som händer, åker troligtvis hem men det kan ju ändras.

Just nu sitter jag i alla fall och pressar denna underbara låt med den helt grymma tjejen. Från Idol audition, någon som tittade? Tjejen är helt fantasktisk, borde vinna hela grejen!



Medan jag drogar denna skönsång, verkar resten av världen lyssna på en annan från igår.. Jag säger inte att den är helt hemsk, rätt kul och fastnar på hjärnan, men inget att jämföra med Moa! Har jag fel?


Bra dag!

Tjena! Allt bra med er?

Själv är det bra, skolan blir bara bättre och bättre! Åkte med Annie både dit och hem, alltid ett plus ju. Mötte även Moa och Ellen på tåget, länge sen. Och juste, när jag mötte Annie i centralen på väg hem, stod hon där med varsin te till oss! Gullunge, vi har verkligen börjat älska te!

Sen åkte jag i alla fall direkt till träningen, barngympan. Det gick bra, dom börjar bli duktiga! Volter och grejer. Nu tittar jag på tv sen väntar duschen. Puss hej!


Fråga och svar

En Tjej i Göteborg;

"Hej! Du är så söt Vera, tänker du klippa lugg igen? Det var så himla fint på dig!"

Svar;
Hejsan! Tack så mycket, vad glad jag blir! Jag vet faktiskt inte om jag klipper lugg igen. Inte nu på ett par månader i alla fall, den har inte vuxit ut tillräckligt än. Vill ha utan lugg ett tag, men sen vet man aldrig vad som händer! Lugg är något jag gillar på vinterhalvåret, men på sommaren är den bara i vägen.




Men vad tycker ni? Ska jag klippa lugg igen senare i höst/vinter? Eller låta den väx ut ordeltligt? Och hur långt hår ska jag ha? Och ska jag färga? Många frågor, tacksam för tips! :)



.

Hej. Läget är sisådär just nu, privata familjegrejer. Det är bättre nu, men har ingen blogglust. Hörs imorn!

Cimorelli

Har ni någonsin lyssnat på Cimorelli? Om inte, börja göra det!

Det är 6 systrar (de har även 5 bröder) som sjunger alla möjliga låtar på youtube. De kör stämmor, solo, rapp och är verkligen jätteduktiga! Dessutom sjunger dom alltid väldigt bra låtar som alltid är min stil. Det är Fanny som visade deras videos för mig, och nu är vi båda helt fast!




Här är två exempel på vad det gör. Vissa videor är ihopklippta och med bakgrund, medan andra är lite mer live. Lyssna och njut!







10.20

Godmorgon godmorgon!

Måste säga att idag mår jag faktiskt bättre. Inte helt bra, men absolut bättre! Men kan ändå inte vara med på föreställningen idag.. Men ni som ska dit får lycka till, önskar jag var med!

Har inga andra planer för dagen som sagt. Plugga lite, kanske gå ut och fota, titta på/träna ikväll.. Nåt sånt lär det bli!


A Cinderella Story

Jag dör. Den är så sjukt bra. Tittade just på den med Fanny, kunde inte sluta le! Den är precis som en film ska vara; high school miljö, sjuuukt snygg kille, kärlek till tusen och självklart lyckligt slut. Hur kan man göra annat än älska den?!



Sånglektioner?

Heej!
Har precis ätit middag, nu är jag så mätt så det känns som om jag kommer sprängas. Men gott var det!

Mina planer inför morgondagen är borttagna. Bara pga min hals, rättare sagt min röst. Skulle ju sjunga på hågelby, men tänker inte direkt ställa mig där och sjunga som en kråka. Så smsade idag och sjukanmälde mig.

På tal om sång, så kanske jag ska börja på Scenskolan Fejm, på sång, på tisdagar. Kanske. Det är bara en timme en gång i veckan, men det är tid det med! Och tid är något jag har väldigt ont om. Måste bestämma mig snart... Help me!


Bild från Brobel i höstas! Ska fixa nya bilder så fort jag blir frisk..

En tillbaka blick

Jag märker inte när förändringen sker, jag märker bara skillnaden mellan då och nu. Vissa ser kanske ingen skillnad alls. Och föräldrar tycker man utvecklas för varje dag som går..

Det här är jag, mitt utséende de senaste åren. Det är en konstig känsla att se mig såhär på bilder. Alla bilder känns så länge sen, så långt bort. Samtidigt känns det som igår...

Vintern 2009/2010




Våren 2010




Sommar 2010




Hösten 2010




Vintern 2010/2011




Våren 2011




Sommaren 2011




Sååå, där har ni! Vad säger ni, både ni som känner mig och inte, har jag förändrats? Bra eller dåligt? :)

Över 7 000 visningar

Hahah.. Ni kommer väl ihåg min och Max cover och video på Om sanningen ska fram? Tänkte bara meddela att den har ca. 7 750 visningar nu! Det är enligt youtube den mest visade covern på den låten. Lite småroligt sådär!


Sjukling här

Godmorgon!

Hur mår ni? Själv är det sådär.. Jag har börjat hosta som en galning. Sitter här och äter chillichips, inte det skönaste för halsen men står det framme när man vaknar så?


Haha gammal bild.. Ni anar inte hur många gamla egobilder jag har på min dator?! Kanske vill ni se fler, min förändring de senaste två åren?

The Fall

Är det bara jag som börjar inse att det börjar bli höst?

Tänk er, det är ju faktiskt september. Och jag skulle inte säga att det är varmt ute heller, jag menar imorse när jag vänta på bussen vid 7 kändes det som mitt i vintern. Och alla dessa förkylningar som går, ytterligare ett tecken på att hösten närmar sig.

Men hösten är inte bara negativ, eller hur? Den är ju faktiskt väldigt fin. Både naturen med alla färger, men framför allt tänker jag på kläderna!



(Ni anar inte hur länge jag försökte få med dessa bilder plus massa fler i ett collage, men det fungerade inte av någon anledning!)

Det jag gillar extra mycket är ankelhöga boots, med eller utan klack, färgerna gul, marinblå, brun, röd och orange, samt skin på alla sorters klädesplagg. Och skjortor i alla dess slag!

Tyvärr har jag shoppingförbud.. Som jag redan brutit. Så ingen storshopping för min del, buhu!


Äntligen tid!

Äntligen tid att blogga igen!
Ska jag vara helt ärlig så har jag inte gjort det sedan onsdag morgon.. Så hur löste jag det? Bästa systern bloggade åt mig! Schysst va? Tack för det!

Så som sagt, jag var på Oskar Linnros konsert på grönan igårkväll. Det var jättebra, verkligen! Jag och Annie skulle möta Max och Tonie där, men så kom vi inte fram till dom. Men mötte då min klasskompis Olga och hennes kompis! Stog i mitten nånstans, och oj vilket tryck det var!
När det var slut mötte vi i alla fall Max och andra vänner från högstadiet, samt en arbetskollega och hennes kompisar och så. Roligt med lite folk!

Sen har det ju varit skola vilket rullat på. Trivs verkligen! Dock har jag gått och blivit sjuk.. Var i skolan, det tack vara alvedon! Så nu i helgen blir det att krya på sig. Önska mig lycka till med det!




Glee - Season 1



Beställd!
Fanny och jag delar på den, då slipper man ju betala hela också, hehe..
Puss!

Grönan!

Hej hej!
Uppdateringen är kanske inte den bästa, men har inte haft tid.. Nu ska jag i alla fall in till Grönan för att titta på Oskar Linnros, med Annie, Max och Tonie.
Annars då.. Haft en lång dag i skolan idag, plus att jag har lite ont i halsen! Hoppas man inte blir sjuk nu bara...
Men vi hörs, puss!


Arkivbild från Saltarö..!


RSS 2.0