SELFIES

Ni som känner mig och har tittat igenom min telefon/dator/instagram vet att mitt ego är lite för stort. Satt nu och tittade igenom bilderna på mobilen och haha, albumet består verkligen till 90% av selfies! Mobilkameran och spegeln är typ mina bästa vänner lol. Bara för det bjuder jag på dessa, typiska urdrag från mitt mobilalbum. Låt mig, ok?







Btw, SAKNAR MITT LÅNGA HÅR. 

HALLOWEEN PÅ COLLAGE

Heejsan det va ett tag sen!
Just nu sitter jag på pendeln på väg hem från Cajsa där jag sov "inatt". Snarare imorse haha. Vi va ute på collage igår, tillsammans med hennes kompisar och katta och hennes kompis. Träffade även Sara och Jennifer från klassen vilket var lite småstelt, särskilt med tanke på att jag då under tiden chattade med mark hehe. Men det var en helt okej onsdagskväll i alla fall! Inte jättekul människor på collage men lokalerna var nice osv. Efter det drog vi hem till Tor (yeey jag fick träffa honom haha) och det skulle va efterfest men vi bara chilla typ. Asrandom at ät jag va där, med bara Cajsa, Tor och två andra killar haha. En av dom var Anders, äntligen fick jag rädda honom haha. Han va lite speciell men aa skön antar jag. Tor och Cajsa verkar skitsöta i alla fall! Kom hem till Cajsa vid 6, då hennes föräldrar gick upp hehe. Så nu är jag med andra ord väldigt trött! Puss och godnatt typ. 

Lol detta va förresten mitt smink igår! Fikade bilden men va extremt stressad då hann inte ta ordentliga :(




FEELS

 

DET NÄRMAR SIG

Idag efter den långa skoldagen var det dags för mössprovning, yeey! Innan har jag varit rätt anti allt detta tjat och hypeande inför studenten, gällande mössor, skivor, klänningar och allt... Men nu är jag astaggad! Det var faktiskt jättekul att kolla på mössor och prova osv. Finns ju massa att välja mellan, det där är en helt egen värld... En studentmössa är tydligen inte bara en studentmössa, haha. Så om några dagar kommer ett mail så jag kan gå in och designa min egna studentmössa, wohoo!
 
 

ONSDAGSLYX

Detta var ingen vanlig onsdag som innebar träning, utan idag lyxade jag till det genom att istället äta middag hos Pegah! Det var jättemysigt, jag, Anna, Anna och Louise var där och hade m assa skvaller/girltalk och åt persisk mat osv. Supermys! Träffade även Parisa och Gunnar för fårsta gången, sötaa. Men det va asnice i alla fall, helt klart värt att skippa träningen för hehe! Måste göras igen, gärna med fler samlade. Fler bajsar, eller vad dom nu kallade sig haha!
 
 
 
 
 

BÄSTA VECKAN <3

Alltså, världens bästaste vecka i Grekland!
 
Orkar inte skriva allt pga ni som läser var antingen med på plats eller kommer få höra alla storys ändå så. Men en sak kan jag ju nämna. Allt var frid och fröjd i klassen hela veckan trots att vi var uppdelade i två grupper typ (vår grupp är bäst, just saying), men sen sista dygnet så kaosar allt. Stämningen nu alltså, jag känner att jag imorgon inte vill bli lämnad själv haha. Särskillt inte med Jennifer.. Lär bli styckad typ. Nej men ja det "hände" lite saker och risken för tredje världskrigets utbrott steg plötsligt väldigt snabbt haha. Pegah lovade mig att vi ses i Stuvsta imorn, no way att jag åker själv och riskerar att träffa de andra pendelåkarna. Fortsättning följer, haha.
 
 
 

GREKLAND IMORN

Imorgon åker vi till Grekland tjalala! Om jag är taggad? Jaaaa det är klart! Ska bli så kul. Enda nackdelen är att jag inte kommer kunna träffa Alex på länge men kommer ju ha mark där sååå.. Nej men gud vad håller jag på med haha! Men seriöst min hjärna klarar inte av det här med boys, den kan lixom inte skilja på vad som är vad ibland. Alex, Mark, Rasmus... Snälla kan jag bara få välja en. Whatever. 



KRIS

Paniken som uppstår när man glömmer miniräknaren hemma dagen man har fysikprov. 

ALLTSÅ FATTA. Står i Tumba och väntar på tåget och så ringer pappa och ba, Vera du glömde din miniräknare här hemma? KRIS. Men bäst som han är så tog han den och åkte med den till Tumba och gav den till mig. Dagen räddad. Tur att jag tänkte ta det tidiga tåget också, för det missade jag ju så nu tar jag det sena och hoppas på att hinna i tid. Puh!!





MÅNDAG

Tog en tidigare buss idag eftersom mamma smsade och varnade för att det ar problem med tågen. Men tror ni det var det för mig eller? Nej. Så nu kommer jag en halvtimme tidigt till skolan, och då missade jag ändå den ena tvärbanan med flit. Kul. 

Men vet ni en sak. Som gör mig glad. Och nej nu syftade jag inte på Alex, fast han också får mig att le. Men hallå, VI ÅKER TILL GREKLAND OM FEM DAGAR! Alltså fatta vad kul. Åh. 

Lol att jag tar såna där egobilder, ännu med lol att jag pallar redigera för att lägga upp dom här. Hahahaha. 




JAG ÄR EXPERT PÅ ATT UPPREPA MIG, JA

Tjeena!
Måste bara börja dett inlägg med.. Vet ni var jag insett? Det är ju typ mycket roligare att INTE blogga så mycket personligt om sitt liv egengligen! För då får man typ mindre att prata med sina kompisar om. Om jag skriver allt jag gjort i helgen, detaljer från när jag var med Alex igår till exempel eller hur tävlingen idag var osv, då kan jag ju inte berätta det för mina kompisar face-to-face liksom? Eller klar jag kan, men har de läst det här redan så blir det ju inte lika kul haha.. Så aa. Kommer säkert inte sluta skriva ändå för det är kul att skriva också, men ni fattar! Kommer inte direkt skriva mer än jag gör nu i alla fall.
 
Men tävlingen idag var rätt kul i alla fall, inga medaljer och vet inte placeringen än men ändå, det är kul att tävla. Min helskruv blev dålig så jag ramlade, jäkla nerver haha.. Annars är jag rätt nöjd med min egna prestation i alla fall! Men vi chansade lite idag och körde svårare övningar som vi kanske egentligenbehöver träna lite till på. 
 
Snabbt om i fredags också då, bara för att. Jag var hos Alex, vi åt mat och tittade på Skattkammarplaneten (heter den så på svenska ens?). Men det var trevligt i alla fall!
Puss o hej
 
 

FREDAG LÖRDAG SÖNDAG

Oj oj nu har jag ju inte uppdaterat er något om helgen alls! Inte för att det hände så mycket som jag hoppades på men aa. I fredags var jag i alla fall hemma hos Alex i Märsta för första gången. Det var kul, vi åt och spelade in lite och så... Men nej inget mer. I lördags firade vi Max som fyllt 18, det var jättekul! Först middag hos honom med ca. 10 pers och sedan utgång, till Magenta. Då var Alex också med så det var nice. Inget hände dock, vi fick oplanerat sällskap till tåget av två andra kompisar.. Så ja. Men han är så söt som alltid frågar om jag kom hem ordentligt osv! Naw. I söndags gjorde jag inget speciellt, standard söndag bara med plugg och träning. And that was my weekend!
 
 

RSS 2.0