TRÄNAT

Idag trotsade jag min hostiga/onda hals och gick på träningen. Det gick väl helt okej, eller för gruppen generellt gick det super! Min insats var väl dock lite halvdan, jag kan väl skylla på förkylningen.

Annars är livet chill osv. Inget i skolan, funderar på ytterligare en Madrid-resa, cashen rullar in... Eller nåt. Nej men blir nog lite shopping imorn med Fanny, sedan jobba *2 på söndag. Så det blir nog bra vettni!


EN DAG I BACKEN

Orkade inte blogga igår, men då var vi i alla fall och åkte skidor med skolan! Var i Bjursås vilket inte va toppen, men det dög. Kul var det i alla fall! Perfekt snö, lagom varmt... Tyvärr satta typ hela idrottsklassen utom min lover i vår buss, buhu. Men gjorde inget, jag såg väl ändå ut som hej kom och hjälp mig i ruffsigt hjälm-hår och tjock mage av alla kattas goda chokladmuffins haha. Skoja. Typ.

Nej nu ska jag titta på sista avsnittet på säsong 3 av GLEE. Åååh ångest!!


2COOL4SCHOOL

Haha, cool rubrik. Not.
 
Godmorgon/godförmiddag/goddag!
Jag sitter just nu i min sköna säng tillsammans med Totte. Jaa alltså, min tjocka katt. Haha. Är hemma och sjuk idag, eller inte supersjuk direkt men tillräckligt för att stanna hemma. För jag tänker verkligen inte bli värre tills imorgon! För då blir det skidåkning med skolan, woho!!
 
 

JK SUPERSTAR

Idag åkte jag, min syster, min moder och min mormor in till stan. Först tog vi en fika i söderhallarna, och sedan begav vi oss till Göta Lejon för att se på musikalen JK Superstar! Den var superbra, det är så kul att se på musikaler tycker jag. Tänk vilken dröm, att få stå där på en scen och verkligen leva sig in i en roll och samtidigt få sjunga.. Åh. Och av någon anledning var en del av de medelålders männen med lååångr går faktiskt snygga. Haha, creepy. För övrigt kan vi ha sett Månz Zelmerlöw inne på toaletten. Och nej, vi var inte inne på killtoan utan det var en gemensam haha. Snygga va killen iaf!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2557871/images/2013/pic_51056689ddf2b351fa11be76.jpg" class="image">


ZARA LARSSON

Kom precis hem efter att ha varit ett par timmar i hallen där vi hade en liten friståendekurs. Det var faktiskt väldigt bra. Synd bara att typ 90 procent av ledarna inte kommer.... Är seriöst irriterad på attityden i vår förening. Både hos en del ledare och gymnaster, och jaa då räknar jag mig själv som både och.
 
Annars då¨. Sitter just nu med Zara Larssons nya album på hög volym i mina hörlurar. Den tjejen är verkligen grym måste jag säga. Hon är väl ca. 15 år, men har helt klart en mogen och superbra röst. Tycker verkligen ni borde lyssna, hon finns numera på Spotify.
 

BIO & MIDDAG

Denna fredagskväll (höll på att skriva lördag haha) spenderade jag i stan med Cajsa, Olga och Katta. Supermysigt! Började med att följa med Cajsa till frisören, och sen mötte vi upp de andra igen för att gå på bio. Vi såg på Ego, sjukt bra!! Jätterolig var den, och huvudpersonen är ju väldigt snygg också. Efter bion hade vi bokat bord på Jensens Bøfhouse så där blev det supergod middag! Inget slår en riktigt biff haha. Ingen vegetarian här inte!


SYV & TRÄNING

Tjena!
Sitter på tåget på väg från skolan till träningen nu. Dagen va helt okej, snackade bl.a. med syv om individuella valet... Lutar åt engelska 7 och sen utöka med nån lallig kurs för kul, typ gitarr, digitalt skapande eller psykologi. Hoppas på det bästa nu typ.

Annars rullar livet på. Eftersom vi inte har något plugg ligger mina tankar nu mycket på gymnastiken. Finns en risk att vårens stora tävling krockar med sångens föreställning, vilket skulle suga så extremt. Blä. Men även här, hoppas jag på det bästa!


I'M A DREAMER

Ni som känner mig (vilka ni som läser faktiskt gör) vet att jag alltid drömmer. Varje natt. Det är så himla roligt, och oftast minns jag allt i detalj och det är inte ovanligt att assa personer jag känner är med. Därför tänkte jag nu börja skriva lite små ord om nattens dröm i slutet av varje inlägg haha. Bara för att.
 
Dagens dröm:
Emma, Hampus, Fleecan.
Jag och Emmas pojkvän sprang över till min grannes tomt och letade efter min katt Fleecan som gömde sig. Sen när Emma kom och letade efter oss gömde vi oss för henne.

FILMVISNING

Hallå!
 
Idag började vi jobba med sjukdomar på biologin, och in grupp valde anorexia vilken verkar väldigt intressant. Blev lite smått stelt bara när Erica i klassen frågade vad vi valt, för hon har typ någon form av ätstörning... Jobbigt läge typ.
 
Sen åt vi lunch på Il Piato och därifrån åkte jag tillbaka till skolan tidigare med Ewelina och gänget. Haha visst är dom shyssta osv, men kände att jag inte riktigt passade in ändå. Hehe. Och därefter var det äntligen dags att kolla på våra svenskafilmer! Wehå, superkul. De flesta var asroliga, men måste erkänna att jag tycker vår film var bäst filmad och klippt. Och jaa, kanske säger jag det för att det var jag som gjorde allt, haha!
 
Och gissa vem som smsade mig nyss? Den som gissar rätt får en chokladkaka. Skojja, för lätt att gissa. Mateo, självklart haha. Han hade tydligen sett och ropat på mig i Tumba men jag hörde inte. Oops, sorry!
 
 
 
 
 

MÅSTE BARA SÄGA ATT...

... JAG HAR INGET PLUGG!!

Var tvungen att skriva det, för vem vet när det kommer att hända igen. Jag säger bara det, lycka!


STELT MOMENT OSV.

Tjenamors!
Dagen har väl inte varit särskilt speciell i skolan, vanlig måndag. Hade däremot lång lunch, och då blev det Hermans för en gångs skull! Mums. Sen var det självklart allmänt stelt med mateo, asså jag orkar inte... Åkte hem med honom, Josef, danish och nån annan kille från ettan typ och det var inte lite stelt. Av olika anledningar. Dels för att mateo var med och jaa, sen så börja han ettan snacka om saker jag inte ville veta tills Josef stoppade honom. Typ om hans tävling där han skulle ligga med så många som möjligt i åldern 98or till 93or. Jag ba okej. Visst. Kul. Dessutom var det tågkaos så resan blev ju extra lång. Wehå. Men Danish va schysst som vanligt. Så det så, Pegah!


NU KÖR VI

Sådär ja!
Då är bloggen lösenordsskyddad. Ni som läser detta kan vi alltså säga att jag litar på, så att ni får veta allt som händer i mitt liv och så där. Typ. Och då måste ni lova mig en sak; ge aldrig ut det här lösenordet till någon utan att fråga mig!! Skulle bli lite smått awkward om nån random går in här och sen har jag precis skrivit nånting om han/hon/hen. Sååå ja, ni fattar. Och japp, jag kommer nog nämna fler namn här nu än tidigare. Moahaha.
 
  

NYA BLOGGEN

Japp, då är den nya bloggen fixad! För att komma till den, klicka här eller på bilden nedan.
 
 
Och kom ihåg - efter helgen blir denna blogg (veralinn) lösenordsskyddad!!
 
 

IMPORTANT STUFF

Då var det bestämt. Tänkte härmed prova att köra denna blogg som privat - dvs. med lösenord - vilket man kan få om man ber snällt! Nej men den ska väl vara till mer för mina vänner och så, där jag kan skriva mer privata saker som hänt, grejer jag tänker på osv.
 
MEN! Har precis skapat en ny blogg! Den ska alltså vara öppen och då inte lika personlig. Just so you know. Om ett par dagar blir denna blogg alltså lösenordsskyddad!! Så skriv till mig om ni vill ha lösenordet..
 
 

JAG FICK PRECIS EN IDÉ

Fick precis en idé. Den handlar om mig och mitt bloggande. Vet dock inte hur jag ska göra än, men fick i alla fall idén om att ha TVÅ bloggar? En offentlig med bilder, kollage, musik osv. Och sedan en privat med, tja, mer privata grejer och inlägg om mina dagar. Vad tror ni? Eller ska jag fortsätta såhär? Eller kanske sluta helt?!
 
 

DAGARNA GÅR

Tjabatjenahallå!
Dagarna denna vecka har gått otroligt snabbt. Imorgon är det fredag, man ba hallå? Men jag klagar inte!! Att det gått fort betyder att jag haft mycket för mig i veckan, och jaa det stämmer ju om jag tänker efter...
 
Måndag - Vanlig skoldag vad jag minns, och sedan till hallen för friståedendeträning gånger två med barngrupperna. Det ska bli superkul att se dem lära sig friståendet jag och Emma själva hittat på, tagga!
 
Tisdag - Filmdags! Och nej inte titta på film, spela in en film. Jag och ett gäng från klassen var hemma hos Anna för att spela in vår svenskafilm. Det var superkul, gillar det där med att spela in. Helt klart bättre än att titta på vanliga filmer.. På kvällen startade även sången igen. Med två nya tjejer i gruppen skulle vi bla. rappa. Haha, fortsättning följer!
 
Ondag - Skola, där idrottspasset typ dödade mig. Nej men hade ställt in mig på ett lugnt första pass med den nya läraren, men det var tydligen inte planen. Istället blev det värsta styrka/konditionspasset. På dett akörde jag på kvällen 3 timmars träning. Roligaste på länge, moahaha...
 
Torsdag (idag) - Skoldagen gick snabbt men ändå segt, hm? Sista lektionen bestod endast av garv, då vi tittade igenom klippen från i tisdags. Åh. Bästa. Skulle tränat, men då den blev inställd bord ejag nu istället plugga. Hm.
 
Emma och jag, oh yeah.
 
 

FYRA TIMMAR I HALLEN

Denna söndag har jag som vanligt spenderat fyra timmar i träningshallen, först två timmars barngympa och sedan egen träning. Båda passen var superbra idag! Alltid kul när det går bra och är kul, sånt gillar vi. Innan träningen var jag hemma hos Emma en stund också med henne och Hampus, trevligt som vanligt!
 

18-ÅRS MIDDAG

Nu tänkte jag ta och dejta kudden, efter att ha spenderat denna lördagskväll hos Katta. Hon fyllde 18 för någon vecka sedan och idag var vi ett gäng tjejer hemma hos henne för att fira med middag och så. Jättetrevligt var det! Nedräkningen har börjat tills det är dags för mig också, längtar!!



JACKETS

Den där perfekta jackan söker alla efter. Dessa är från Zara, H&M, Monki och Weekday. Tycker att skinn + tyg trenden är to die for!
 

KISS YOU

Okej, det börjar faktiskt bli mer eller mindre tradition att jag lägger ut One Directions nya musikvideos här, och detta ska då inte vara någon undantag! Här har ni deras senaste - Kiss You.
 
 

SAKER ATT SE FRAM EMOT 2013

* Jag fyller 18 år. Sista maj blir jag myndig, med allt vad det innebär. Okej, kan inte påstå att jag ser fram emot det extra ansvaret man får, men annars är det ju inte helt fel att fylla 18! En massa nya möjligheter öppnar sig, längtar!
 
* Sommaren. Sommaren och sommarlovet är någonting man börjar längta till så fort den tagit slut. Trots att jag inte har några direkta planer än så länge så ska det bli så härligt! Värme, vänner och sena kvällar. Våren får mer än gärna gå snabbt!
 
* Resa till Grekland med klassen. Någon gång under höstterminen i 3an ska min klass åka drygt en vecka till Grekland. Det kanske inte blir någon solsemester direkt, men kul lär det bli!
 
* Ta körkort. Från och med i sommar har jag laglig rätt att sätta mig i bilen och köra ut på vägarna - om jag fixar körkortet alltså. En road trip till någon fint ställe tillsammas med kompisar vore inte helt fel! 
 
 

LAST DAY OF FREEDOM

Imorgon är det dags att återgå till vardagen även för mig. En ny termin väntar, både när det gäller skola och träning. Kan inte direkt påstå att jag känner mig helt redo, lite längre lov hade ine suttit fel, men samtidigt brukar jag inte ha alltför svårt för att anpassa mig till vardagen och göra det bästa utav det. Nu kör vi!
 
 
 
 

NEVER STOP DREAMING


HP MARATON

Under kvällen och antagligen större delen av natten kommer jag och mina Harry Potter-nördar till vänner sitta upptryckta i soffan och titta på världens bästa filmer. Jag måste medge att vi inte varit så duktiga på det här med maraton, utan detta är tredje kvällen vi fortsätter med filmerna. Men ikväll blir det tredje gången gillt, nu ska vi se klart dem!
 

NEW YEARS EVE

 

NEWS

 
I år - eller okej då, förra året - har jag knappt utnyttjat mellandagsrean alls. Det enda jag köpt på rea var lite underkläder och sedan fick jag även med mig detta hem, dock för fullt pris. Men så har jag lagt en del pengar på annat också, bl.a. till en hemmastudio som jag och Fanny fick i julklapp! Så i framtiden lär det väl dyka upp lite inspelingar här då och då, vi ska bara lära oss hut allt funkar. 
 
 

CHRISTMAS EVE


DUBELT UPP

Som vanligt så firade jag dubbel julafton, en hos pappa och en hos mamma. Dubblet så mycket av det goda och roliga helt enkelt! Det måste ju ändå vara en fördel med skilda föräldrar. Av de hundratals bilder på kameran bjuder jag här på ett par stycken för att dela med mig av min dubbeljul!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0