KOMIPIS DET GÅR BRA NU

Alltså jag är typ glad. Okej det där lät konstigt men jag är glad på ett sätt som jag inta varit på ett tag. Mitt liv har liksom löst sig, på det mest perfekta sättet. Mitt killproblem är som bortblåst och jag har insett att det är hur mysigt som helst att sova två i en säng. 
 
Igår var jag på MMTV gala i Broängen, vilket var kul! Sjöng Om sanningen ska fram med Max, och det var ju speciellt haha. Tror det var underhållande i alla fall! Alla andra var grymma i alla fall. Delade bort med Max och Alex, men när dom var uppe på scen hela tiden hänge jag med några nior haha. Alex var typ fett känd och poppis bland alla. Och jag såg ut som en skolflicka lol. Bilder kommer förhoppningsvis upp senare! 
 
Idag vaknade vi här och åkte in mot stan, jag träffade Olga och vi gick på Saco-mässan. Kaos alltså, gymnasiemässan all over again. Men rätt intressant ändå! Sen lunchade jag med Alex innan jag åkte hem. För jag är ju ledig idag nanananana. BATMAN! Lol. 
 
 

QUOTES

Istället för att plugga matte fastnade jag framför datorn, och lyssnade på musik och så fick jag för mig att göra små fina quotes av några texter. Extremt oestetiska osv, men de passar så bra in på mitt liv. 
 
 
 
 
 
Observera att för att pratbubblorna ska passa som handen i hansken i mitt liv nu så sägs båda av mig själv, bara till olika personer...

FREDAGSMYS MED LAS CHICAS

Gårkvällen var helt klar mysigaste fredag på länge! Alla tolv tjejer var samlade hemma hos mig och vi åt tacos, snackade, tittade på Idol och fotboll. Superkul att alla kunde komma och det var allmänt jättemysigt! Måste göras om helt klart. Jag tog tyvärr inga bilder pga hittar inte kameraladdaren... 
 
Här en en bild som Agnes tog i Grekland på oss alla iaf! Två extra på bilden, en av dom hade jag dock inte haft något emot att ha med. Ni kan ju gissa vem, hehe. 
 
 
 
 

MIN INRE FASHIONISTA

Alltså, dags för ett inlägg med det blandade temat egoism/ångest. Satt och tittade igenom arkivet på min denna och min andra blogg (lol) och insåg detta faktum: Om jag haft pengar hade jag typ kunnat ha världens coolaste kläder. Tittade på alla mina klädkollage jag gjort och lagt upp och alltså ge mig allt!! Varför måste kläder va så dyrt? Varför kan jag inte ladda ner kläder typ? Så mycket mer värt än att ladda ner film osv ju... Älskar kläder och olika stilar, kan klä mig heelt olika dag till dag, och om jag varit rik hade skillnaden förmodligen varit ännu större. Jag menar kolla dessa exempel, jag älskar alla! Kan inte välja om jag så var tvungen.
 
 

IMORN ALLTSÅ <3

Imorn ska jag ha mysmiddag här hemma med elva underbara kompisar från klassen, såå taggad. Det ska bli supermysigt verkligen! Enda problemet är att det just nu luktar avlopp i köket här pga okänd anedning. Euw, hoppas det försvinner haha! Annars är läget under kontroll, typ. Har inte förberett nått eller städat eller bakat eller så, men tror det blir bra ändå. ÅÅÅÅh mys.
 
 

KOMSI LILLA TÅGET






Såhär glad vad jag hemma. Nu är jag inte glad längre. Står här på perrongen och fryser ihjäl pga tåget vägrar komma. Visst att det skulle va stop mellan Älvsjö och tc, men HALLÅ Tumba ligger inte därimellan! Tåget, komsi komsi. 

THROWBACKLIXOM

Åh vad jag saknar Grekland. Sol, värme, fina vänner överallt, äventyr, en egen bubbla utan riktiga problem. "Problemen" jag ansåg mig ha då är ingenting jämfört med nu, vill så gärna spola tillbaka tiden. Och gjort några saker lite anorlunda. Bjussar på litebilder från min telefon, be prepared. 











Åh saknar det ju ännu mer nuuu <333

.

JAG. HAR. SÅ. TRÅKIGT.
 
Jag typ dör av uttråkighet. Denna helg är så otroligt icke-händelserik. Igår hade jag fredagsmys hemma med familjen och imorde övningskörde jag. Kvällens planer på utgång rubbades och nu har jag inget att göra. Orkar inte göra nån stor effort heller men NÅNTING. Jag går under. Ensam hemma dessutom. Som tur är funkar internet nu iaf! Fast nu har jag gjort allt man kan där typ så aa behöver hitta på¨nåt annat. Funderar på att köra en all-in dusch med ansiktsmask och pedikyr sen osv. Bara för Cajsa tycker det är äckligt med ofixade föttet/fötter generellt. HAHA.
 
 
 

SNAP

Som en kompensation av förra inlägget vill jag bara dela med mig av dagens snap, som beskrev situationen så bra att den var värd ett eget inlägg. Observera att hjärtats olika halvor är olika stora. Peace out!




MITT PROBLEMLIV

Det är skola igen och det snurrar kanske ännu mer tankar i mitt huvud nu än innan lovet. Jag menar, nu ser jag ju Mark hela tiden i skolan. Och ja, mitt hjärta slår typ 20 extra slag varje gång. Samtidigt har Alex skrivit, vilket känns bra. Men kanske bäst eftersom jag då inte känner mig lika elak längre. Och visst saknar jag honom och det vi höll på att bli, men kanske mest den sista delen av det. Vad vi höll på att bli, sen att jg hellre vill ha det tillsammans med mark.... Alltså förstår ni var jobbigt att leva med min hjärna. Detta suger, vet aldig vad jag vill eller vad som är rätt eller fel. Skrev en dikt om det idag på lektionen haha, enjoy. 

En splittrad tvilling
Tankar åt två olika håll
Två vägar att gå


HAHAH lol vilken seriös poet jag är. Not. Hejdå. 




RSS 2.0