Spontant uppträdande!

Tjena tjena, allt bra med er? :)

Själv mår jag toppen, efter en grym dag! Skolan var ju som sagt bara två lektioner idag. På ena lektionen kom en speciallärare in och frågade Max om vi ville uppträda på ett event öfr boken Tånårstankar 4. Jag, Annie och Max snackade ihop oss, och så blev det! Drog hem snabbt och duschade och så, sen åkte vi till Max. Var där och repade faktiskt in en ny låt som vi inte kört förut. Orkade verkligen inte med Fix You igen, så denna gång blev det Collide! Måst emedge att det blev riktigt bar för att bara övar en eftermiddag.. ;)
Vi repade, hade klädkris haha, hoppade studsmatta.. Sen drog vi till skolan.

Var tidiga, så övade lite mer. Dock fungerade inte mickarna, så vi körde faktiskt utan! Lite konstig känndes det, men det gick. Hjälpte även till lärarna med maten, gjorde lite smågrejer som man kunde plocka och äta. Riktigt gott haha.
Och så kom folket. Författarna till boken och deras familjer osv. Kan inte säga riktigt hur uppträdandet gick, och inte fick vi det filmat heller. Men hoppas det gick bra, kändes helt okej! Fick positiv kritik i alla fall. ;)
Stannade en stund efter också. Fick varsin signerad bok och en ros, ska även få biobiljetter. Sjöng lite mer och snackade, innan vi gick hem.

En anorlunda, men väldigt rolig måndag mer andra ord! På bra humör nu, men trött så sängen väntar. Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0