Valborg

Hejsan!

Dagen har som sagt tillbringats inne i stan med min fina lillasyster, gått i affärer ätit och så. Mysigt! Självklart fick jag med mig en del, dock inte allt jag tänkt.. Jaja, bilder kommer upp senare!

Nu har vi precis ätit förrätt, nu väntar varmrätten! Puss!

Stockholm

Godmorgon godmorgon! :)

Måste bara säga att gårdagen bara blev bättre och bättre hela tiden, var på jättebra humös när jag skulle sova sen. Underbart!

Idag blir det i alla fall att åka in till stan med Fanny för lite shopping. Har spanat in lite kläder, och så behövs lite grejer inför MM galen som är redan på torsdag! Så en dag i stan blir det innan kvällen.

Ha en bra dag, puss! ;)


Woho, snygga tjejer...?


<3

Min dag blev just 1000 gånger bättre!


Min eftermiddag

Tjena tjena! :)
Kom precis hem (glömde publicera, kom hem för ett par timmar sen), tänkte berätta vad jag har gjort och så.
Först var dte ju skola, vilket var okej den största delen, sen stannade jag och Annie och pratade med SYV som sagt. Gick väl rätt bra, har väl inte helt bestämt mig än men ändå!
Efter det gick vi till Ica, där vi mötte Max. Köpte massa grejer, typ jordgubbar, munkar, läsk.. Haha. Så gick vi till nån part i Lövholmen och snackade osv. Trevligt! Berättade en lite speciell sak också hihi.. <3
När det blev kallt sen så övertalade vi Max att gå hem till han, och där hoppade vi studsmatta med hans söta lillasyster. Och så kom hans föräldrar ut med mat, så snälla! Så satt där ute med filt och så, mysigt.
Puss! ;)


Tidsinställt

Hejsan hejsan! :)
Tänkte bara säga att jag och Annie nu ska till SYV på möte angående det jobbiga gymnasievalet... Blä. Är det bara vi som inte bestämt oss?
Sen ska vi och Max till Annie och ha lite trevlig kväll sådär, blir väl att köpa godis osv innan.
Ha en bra fredag allihopa, vi hörs! :)

Haft fullt upp!

Tjena tjena!
Som sagt så har detta varit en väldigt stressig dag. Skolan var rätt lugn dock. Fick tillbaka nationella i biologi, MVG totalt! Sjukt glad, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle få. Sen var det lite vanliga lektioner, och så film på svenskan. Såg Tusen gången starkare, någon som sett den? Jag tycker den är jättebra, men det kändes som at klassen inte riktigt förstod meningen med den. Tyvärr.
Direkt efter skolan åkte jag och Annie till Tumba för att fixa med sommarjobben, ni vet skriva på och lämna in lappar och så. Fick tyvärr inte svar på mina frågor om ledighet, men ska ringa till arbetsplatsen så fort jag kan.
Efter det fick vi väldigt stressigt, skyndade till bussen sen var det bara att kasta sig hem, byta om och äta lite innan träningen. Träningen gick väl sådär. Har lite problem med ansatsen till trampetten.. Hm.

Nej nu ska jag duscha och fixa lite, hörs imorn!


Jag imorse innan skolan.

Torsdag morgon

Godmorgon!
Det blev ju inte direkt någon bra uppdatering igåd, och jag är rädd att det inte blir det idag heller. Igår skulle jag ju ha åkt till Arbets och Kompetenscentret, men hade ingen underskrift så jag och Annie åker dit idag istället. Så min dag består först av skola, sen fixa sommarjobbet, och sen är det träning. Har faktiskt två tävlingar och en uppvisning i maj, så känner att jag måste komma igång med träningne igen, igår gick det sämst.
Puss!


Träning

Hej hej!
Nu ska jag dra på träning. Dålig uppdatering idag, men har varit med Annie och Max.
Hörs senare, eller imorgon bitti...
Puss!


Bild från påsklovet...

Stressig dag

Godmorgon bloggen! :)
Denna dag kommer vara väldigt stressig för min del känner jag. Fösta är det skola som vanligt, och sen ska vi stranna och repa inför MM galan. Och mitt i allt måste jag iväg till kommunen typ och fixa med mitt sommarjobb? Och sen är det träning också.. Så får se hur mycket mer uppdatering det blir! Puss!

-

Tjenatjena!
Nu är jag hemma igen, hos pappa.
Var ju som sagt med Annie, hos mamma. Jim kom också, bara för att jag skrev på chatten att vi hade godis.. Då kom han på en gång. Haha. Men vi gjorde verkligen inget speciellt. Lyssnade på musik, pratade, jag blev depp.. Blä. Varför? Åh...

Ikväll kommer jag nog somna tidigt. Men är alltid extra trött såhär efter första skoldagen efter ett lov, eller är det bara jag? Skulle behöva plugga också egentligen.. Hm.



15.14

Då var första skoldagen avklarad!

Den var väl okej, vissa saker var bättre än andra. Men i helhet, så är jag sjukt trött på skolan nu! Men i alla fall.
Nu är jag hemma med Annie och vi äter bulle. Heheh gott! :D
Får se vad vi hittar på, hörs senare!

Mot skolan

Nu drar jag mig mot skolan!

Efter ett härligt lov med sommarvärme känns det nu så... konstigt. Jaja, det är bara några veckor kvar till sommarlovet nu! Och lite kul är det ju att vara i skolan, tänker på några speciella personer. ;)
Ha det bra!

Ändrade planer

Tjatja, sorry för den lite halvdåliga uppdateringen!
Dagens planer ändrades, det blev inte att åka till stan faktiskt. Vi kännde att det var för varm, så jag, Annie och syskonen drog till Brosjön istället! Jättemysigt faktiskt, solade och kördé vollyboll.. Dock badade vi aldrig, kom bara i med fötterna för det var för kallt. Var så mycket skönare att bara pressa i solen!
Låg där och hade det mysigt i flera timmar. Härligt avslut på ett roligt påsklov!

Nu pratar jag med Annie. Vi hade tänkt ha shorts imorn, men nu säger dom att det ska regna?! Usch, det förstör allt.. Jaja, bli väl jeans då! Puss på er!




Impossible

En av mina favoit låtar just nu... Lyssna!




Stan!

Hej hej!
Just nu är jag hos Annie, sov här inatt. Vaknade kanske runt nio, och ska nog ut i solen nu en stund! Jättefint väder idag också...
Senare idag tänkte jag och Fanny åka in till stan en stund, bara titta runt lite och kanske äta en glass eller nåt, haha! Imorgon börjar ju skolan igen, så nu får man ta och passa på liksom.
Hopppas ni får det bra idag!




Jag och Annie för några dagar sen... ;)


Sommarjobb

Har jag sagt att jag har fått sommarjobb?

För några veckor sedan sökte jag via komunen, och för nån vecka sedan fick jag svar. Jag fick typ världens roligaste jobb, kan ni gissa vad? Jo jag ska jobba på Scenskolan Fejm i Alby! Som beskrivning stod det koregrafi, regi, sång och sömnad. Kan det bli bättre?!
Svaret på det sista är tyvärr ja, ja det hade kunnat vara bättre. För under den tidsperioden jag blev tilldelad så åker  jag till Spanien! Och då kommer jag missa 5 dagar, vilket ju är en tredjedel av hela jobbperioden. Men jag ska gå till dom som har hand om det där, och böna och be för att få jobbet ändå och lösa det på bästa sätt. Kanske kan man ta ledigt? Eller så får någon vikariera? Eller så kanske jag kan byta period? Hoppashoppashoppas!


Fanny

Hej!
Fanny här. Som ni kanske minns så ska jag hoppa in och gästblogga lite då och då!
Jag kommer troligtvis skriva mest om mode, favoritlåtar, inspiration och sånt. Hoppas att ni gillar det!

Just nu har jag blivit kär i boho-stilen! Mönstrade tunikor, långkjolar, stråhattar. You name it!
Personer som jag verkligen tycker får till det är bl.a. Vanessa Hudgens, Sienna Miller och Nicole Richie...




    










Du kan hitta liknande kläder i stort sett i alla butiker just nu, men framförallt på H&M.
De har långklänningar i alla färger/mönster, en massa stråhattar, snygga accessoarer...

/Fanny

Mot toppen

Tänkte bara säga att det går bra för vår musikvideo! Ni vet den som jag, Max och Gustav spelat in med hjälp av Micke och några andra? 
Micke skrev senast igår att videon ligger på plats 180 av 540, av alla uppladdade videos på MMTV-listan. Just nu har den 690 visningar på youtube. Rätt bra för att bara ha varit ute i knappt en vecka, eller hur?

Här har ni videon igen, om ni på något sätt missat att se den! Kommentera gärna! :)


Påskdagen

Godmorgon!
Idag bad jag faktiskt mamma väcka mig.. Det är ju bara två dagar kvar av lovet, så vill inte slösa bort massa tid på att sova! Inte för att jag någonsin sover längre än typ 11 men ändå.
Idag ska jag träffa kompisar, och sen ikväll sover jag hos Annie. Har varit mycket med Annie senaste tiden, är inne i en Annie-period kan man säga! Riktigt roligt faktiskt!


Bilden tagen i sommras

Jim och Jennifer

Hejsan alla!
Kom precis hem, efter att ha varit och varit hos Jim och Jennifer. Hoppade lite studsmatta, och så gick vi ner till sjön. När vi 4 är tillsammans blir vi alltid så konstiga och barnsliga haha. Roligt faktiskt. Men mindre kul var att en kanadagås typ förföljde oss nera vid vattnet? Alltså den gick upp på land vid oss och allt.. Och jag är jätterädd för stora fåglar, så jag sprang typ iväg haha.

Nu får vi snart gäster, lite av släkten. Så ska ner och byta om och så. Vi hörs! :)

Skor

Om knappt 2 veckor ska jag gå på MMTV galan, en fest för alla MM elever, för att fira att deras youtube-kanal firar 3 år och förhoppningsvis även 2 miljoner visningar. Jag går inte i MM, men jag, Max och Gustav är specialgäster eftsrsom vi ändå gjort rätt mycket för kanalen.

Ser verkligen fram emot det, och vi ska även uppträda. Men nu till saken, vad ska man ha på sig?! Paniken börjar verkligen komma nu... Troligtvis slutar det med en gammal klänning, men nya skor är ett måste!

Funderar starkt på dessa, vad tror ni om dom?



Har inga snygga svarta high heels, och dessa tycker jag är riktigt snygga. Kostar 399 på Deichmann sko, ska köpa dom så fort jag kan! :)

Glad påsk!

Godmorgon godmorgon!
Första riktiga inlägget på den här bloggen. Och vet ni vad jag kom på att jag glömt att säga?
Glad påsk!
Idag är det ju Påskafton, så vi får lite gäster ikväll och då blir det middag. Innan dess har vi planerat att gå ut och springa igen, kanske två varv på spåret. Hur ska det gå?
Ha en bra dag! :)


Nystart

Hejsan hejsan!
Detta är alltså min nya blogg, vad säger ni om den?
Än så länge så är designen enkel, men den är rätt så tillfällig.

Denna blogg kommer fungera på nästan samma sätt som min förra blogg, dock känner jag att den här är lite mer seriös, om ni förstår vad jag menar? Bättre bloggnamn, fler kategorier, roligare inlägg och snyggare bilder. Men med seriös så menar jag inte tråkig, kommer säkert bli en hel del galna inlägg också!

Hoppas ni gillar det och fortsätter följa mig på denna nya blogg. Vi hörs!


RSS 2.0