Earth Hour

NU SLÄKER VI LAMPORNA!

En timme för vår jord, kom igen nu!


Träningsläger

Tror jag missat att säga det, men dagen spenderades i en gymnastikhall ute på Värmdö!

Det stod alltså dagsläger på schemat. Roligt var det! Hade tillgång till grop, så nyttjade det ordentligt vid salto-, skruv- och dubbelvoltsträning. Gav lite resultat faktiskt, alltid lika kul. Lyckad dag helt enkelt, förutom lite näsblod och knäslag hit och dit.. För att inte tala om när jag piskade håret i ögat på mig själv. Aj. Nackdelen med långt hår!

Ska se om jag möjligtvis kan fixa en liten kort video från vad jag kört idag. Kan testa, men lovar inget!


Aktiva gymnaster.. *host*

Fredagskväll

Tjena!
Sitter hemma i soffan nu med Annie och Jim. Skolan var super, förutom gymnastik så var även fråga-Olle där och hade föreläsning haha.. Fett kul. Eftermiddagen/kvällen har i alla fall spenderats med Jim och Annie, har ätit mat och även tonat håret! Mörkare, biler kommer. När jag hittar kamerasladden..


Torsdag med teater

Tjena!
Uppdateringen har uteblivit idag, dels för att jag varit uptagen, dels för att internet varit segt och dessutom har mina kompisar börjat klaga på att jag bloggar hela tiden haha..

Dagen var kul i alla fall! Själva skolan var väl inte så speciell, men därefter drog jag och Cajsa hem till Pegah ett par timmar. Åt lasange, snackade, sen åkte vi in till stan igen. Vi skulle nämligen på teater med klassen + paralellklassen! Den var lite... anorlunda. Men bra, absolut! Det var en sån teater där vi själva först fick gå tunt och göra lite saker, vilket var lite läskigt? Vi fick en känsla av Auschwiz haha... Nej men det slutade bra, handlade om genus. Låter skumt, men var intressant.

Oj oj, känner att inlägget blev långt.. Så kan det gå. Skulle ladda upp outfit men hittar inte kamerasladden. Hm. Jaja, hörs imorn!

image description

Bilden talar för sig själv


Onsdag 22.37

Tja!
Som ni märkte blev de aldrig något outfit-inlägg trots allt. Hade ingen tid, ska be syrran fixa det imorgon! Hade i alla fall träning, vilket inte gav särskilt mycket alls. Taggar till helgens dagsläger istället!

Smyggtitt..


Happy girl

Godmorgon alla!
Onsdag idag och jag är på superbra humör trots att solen inte skiner. Sitter på väg till skolan nu, får hoppas att dagens kemitest inte förstör mitt humör haha. Har insett att kemi verkligen är tråkigt. Urtråkigt liksom. Vem sjutton bryr sig om några elektroner hit och dit?!

Ha en bra dag! Just det, bilder på dagens dyker upp ikväll.


Is your heart taken? Is there somebody else on your mind?


Chearleading och redovisning

Tjena!
Är i Tumba nu och väntar på bussen hem. Dagen har endast bestått av rolig chearleading och en muntlig presentation, dock en lång håltimme där emellan. Skönt att ha redovisningen gjord i alla fall!


Black and White







Måndag igen

Godmorgon!
Sovit gott? Inte jag, natten kändes alldeles för kort. Har inte vilat mycket denna helg, och nu är den redan slut. Längtar redan till nästa helg, dock kommer även den vara uppbokad med massa grejer!

Nu ska jag strax dra mig mot skolan. Abercrombi & Fitch tröjan på idag, länge sen!


19.12

Tjena!
Kom precis hem från ytterligare en dag i hallen. Roligt var det och många gjorde bra ifrån sig, trots en del fall, skador och halvdan placering. Men så kan det gå!


Söndag

Godmorgon!
Söndag redan, usch vad helgen går snabbt. Men så är det när man har roligt! Idag ska jag som sagt till hallen hela dagen igen. Nu är de två andra lag från Salem så ska heja på dom! Jag och Mickis är ju ledare för ena gruppen friståendetjejer.. Önska dom lycka till!

Just det, har hört att det inte går att komentera när jag mobilbloggar. Det är synd, då det händer väldigt ofta haha. Men ska se om jag kan lösa det!


Femte plats

Tjena!
Ligger nu hemma på sängen efter en lååång dag. Bion var superbra! Gillade dock boken mer, men sällskapet gjorde kvällen grym. Och innan var det ju tävling! Gick överlag bra faktisk, dock en del missar, en av mig. Men vi slutade som 5a! Inte helt illa av 11 lag, särskilt inte när vi bara var 0,2 poäng ifrån bronset... Lite smått irriterande. Imorn bli det tävling igen, men då som ledare. Nu ska jag sova, godnatt!


Hunger games

Nu blir det bio med fina Annie och Max! Hungerspelen, grymt taggad. Lästa klart boken på tåget haha... Ha det bra!


Tävling

Godmorgon!
Sover ni..? Själ är jag uppe, fixad och redo att åka. Tävling idag, wehå! Botkyrkahallen, så det är nära hemma. Är lite lagom taggad sådär, dock tar Hungerspelen upp större delen av mina tankar... Beroendeframkallande bok!!


Svar på kommentar!

 "Coolt! Hur gör man för att stå på händerna??(utan att slå i huvudet)" (om onsdag 08.32)''

Svar; Haha ja lite coolt kanske det är! Nej men oj, väldigt svår fråga, speciellt att svara på såhär via ett blogginlägg. Men kan försöka! Först och främst gäller det i alla fall att du klarar att bära upp din egen vikt. Ha raka armar, så att du liksom "låser" armbågarna, och tryck upp/spänn axlarna. Börja mot vägg åt båda hållen, och testa dig fram! Övning ger färdighet. :)




Årets första!

Årets första utomhus-lunch + glass! Sitter på Sandy's med ett gäng tjejer i klassen. Hur underbart som helst!


Light

Godmorgon!
Som alltid på fredagar är jag på väg tidigt till skolan. Är på pendeln redan nu, men är inte ens trött! Tror det är ljuset, man tror det är senare än vad det är. Härligt!


Äntligen på väg

Äntligen sitter jag på tvärbanan på väg hem, eller rättare sagt till träningen. Självklart så slutar vi ännu senare än vanligt just idag, då jag redan skulle komma sent. Och nu bli det ännu senare... Dåligt humör idag, inte vara därför. Så vi får se hur träningen går..


I want summer and a boyfriend


Torsdag

Godmorgon!
Solen skiner även idag, underbart! Är på väg till skolan nu, lång dag idag. Sen ikväll är det sista träningen innan tävlingen, dock hinner jag bara dit till sista timmen.. Min kemilärare tyckte inte det var okej att gå tidigare för att träna haha..!


Det är mycket nu..

Tjena!
Är på väg till träningen nu. Ska försöka fokusera och satsa ordentligt inför helgens tävling, men har så mycket annat att tänka på. Som vanligt händer allt samtidigt, mycket i skolan och på träningen, och lite annat smått och gott. Välkommen till mitt liv liksom.


Onsdag 08.32

Godmorgon!
Solen skiner idag, betyder det att våren är tillbaka efter de här dagarna med hemskt väder? I hope so! Längtar så himla mycket tills det blir vår och sommar på riktigt.. Allt är bara så mycket bättre då, man slipper alla extra kläder och känner sig allmänt fräschare! Men det är bara att hålla ut några veckor till, snart är den här...


Mot Tullinge

Tjena!
Tisdag och klockan är 19, vilket betyder att jag nu är på väg mot sången. Ska bli superkul, ska nämligen få veta vilken låt vi ska sjungs på föreställningen! Hoppas på nåt bra och kul att sjunga..


Svar på kommentar!

"Vad betyder JSM tjej??"

Svar; Kort fråga får kort svar. JSM står för Junior SM, dvs Svenska Mästerskapen för Juniorer. Tror åldersgränsen nedåt är 16, och den övre gränsen vet jag inte riktigt. Jag ligger i alla fall inte där, utan flera nivåer under. Jag antar att man kan jämföra det lite med olika divisioner i bollsporter, att det är olika klasser och svårighetsgrader. Hoppas det var svar nog!


Chearleading!

Tjena!
Sitter just nu på Brasco och ha precis ätit en supergod foccacia till lunch. Har varit på en föreläsning på förmiddagen, och vet ni vad jag och Olga gjorde innan dess? Vi var på chearleading-träning! Första träningen för oss idag, och vi längtar redan till nästa. Det var verkligen jätteroligt!


Vad hände med våren?

Tjena!
Fy sjutton vilket väder... Imorse snöade det och nu blåser det galet mycket, vad hände med våren?! Fryser gör jag också, fick så bråttom imorse så han inte ta på mig nåt varmare. Usch!


Söndagskväll

Tjena!
Kom precis hem från träningen. Ingen lyckad direkt, har fortfarande ont i min tå så kan inte springa ordentligt haha? Lite småjobbigt såhär en vecka innan tävling. Nu har jag precis ätit supergod middag och sitter och tittar på Så ska ser låta. Mysigt!


Lyckad kväll

Godmorgon!
Mitt inlägg igår publicerades inte.. Hade i alla fall en grymt rolig kväll igår med alla tjejer! Mycket skratt, fick ont i kinderna haha? Men helt klart en lyckad kväll! Kom hem vid halv 1 nånting, och la mig direkt..


På väg ut

Tjena!
Är på tåget nu på väg nånstans... Är bjuden på tjejmiddag, weehåå! Ska bli superkul! Känner mig dock inte särskilt snygg haha... Jeansen jag skulle ha gick sönder så var snabbt tvungen att hitta nåt nytt. Inte så nöjd, men så är det. Ha en bra lördagskväll allihopa!


Kladdkaka med grädde

Tjena!
Har tillbringat hela dagen med att plugga... Skrivit en idrottsuppgift samt en engelska grej, nu är det "bara" samhällsrapporten kvar. Men den tar jag en annan dag! Nu, efter en god fikapaus, ska jag börja fixa mig inför kvällen. Hörs!


Ingen bra start

Godmorgon!
Inte så god egentligen, allt verkar vara emot mig idag. Ont i tån sedan idrotten igår, tråkväder ute, vårt skolnätverk fungerar inte... Och det är där jag har allt skolarbete som måste göras. Superbra, verkligen.
Hör av mig senare!


Så kan det gå..

ÅÅÅÅÅÅHHHH!!
Irriterad tjej här... Stod på tåget på väg hem och smsade, och sen helt plötsligt hör jag hur dom säger "nästa rönninge" i högtalarna. Jag åkte för långt haha! Typiskt mig att göra det med tunnelbanan, men med pendeln... Så det var bara att åka tillbaka igen. Kul start på helgen!


Gymnastik

Tjena!
Är i skolan nu, har lunch.. Hade idrott innan, och vi har börjat med gymnastik! Borde tycka det är jätteroligt, vilket det i och för sig är, men känner mig lite smått dålig jämfört med klassens JSM tjej haha... Jaja.

Jag igår, gillar ni skjortan?!


Torsdag

OBS. SKULLE PUBLICERATS IGÅR!

Tjena!
Åker från skolan och mot hallen nu för två timmars träning. Benen är ju inte direkt bra, men måste träna då tävlingen närmar sig med stormsteg.. Skolan var helt okej iaf, hade dock glömt min skåpnyckel igen. Men dagen bjöd i alla fall på en del bra utsikt, skratt och massa komplimangen för min klädsel. Kanske kommer bilder sen!


Stressig morgon

Godmorgon alla!
På väg till skolan nu då, tog den senare bussen och ändå hade jag en galet stressig morgon... Att man kan ha så svårt att välja kläder haha! 20 minuter tills bussen går och jag är fortfarande i pyjamas och osminkad. Men jag hann, det ni!

Slutade med att jag tog mammas gröna skjorta, här har ni en smygtitt!


Mysigt bad

Jag tänkte avsluta denna onsdag med ett varmt och skönt bad! Ska bli jätteskönt, hoppas på att musklerna i benen mår bra av det också. Ska även börja läsa Hungerspelen, myyyys!


Aj aj aj..

Tjena!
Ni anar inte hur ont jag har i benen.. En blandning mellan grov sträckning, träningsverk och överansträngning typ, inte kul alls! Pga den skippade jg träningen. Mötte dock Emma på tåget och vi åkte till hallen tillsammans. Jag var ju ledare första timmen och det kunde jag göra. Hoppas det blir bättre tills imorn, då ska SKA jag träna!!


Hälsosamtal

Godmorgon godmorgon!
Är i skolan redan nu. Börjar inte förrän 11, men innan dess ska jag till skolsköterskan på hälsosamtal. Är tidig pga att mina bussar inte passar, som vanligt. Idag var den dessutom helt full, vilket aldrig hänt tidigare. Dagisbarnens fel haha...

Sessongspremiär för conversen idag, whoop whoop!


Sång

Hejsan hejsan!
Vad för ni denna tisdagskväll? Själv är jag på väg till tullinge dör sånglektion! Ska bli kul som vanligt, och lite extra kul då Nahrin kommer idag. Alltför länge sen vi sågs sist! Ser fram emot att träffa henne och sjunga igen. Hörs!

Bild från när jag och Nahrin träffades, på sommarjobbet! :)


15.39

Tjena!
Satta mig precis på pendeln på väg hem. Satt som sagt kvar några timmar med Olga, fick en hel sel gjort faktiskt! Svenskan är klar och spanskan är påbörjad. Innan lunch var det ju även styrketester, och herre gud vad ont jag har i benen nu... 100 knäböj med 20 kg vikt, Inge kul att springa upp och ner i skolans trappor efter det inte!


High waist





Dessa köpte jag lite spontant i fredags när jag var i stan med Olga. Hade egentligen inga planer på att köpa något till mig själv, men dessa följde ändå med in i omklädningsrummet. Och det var perfekta! Snygga, sköna och behövs i min garderob. 249 spänn från H&M, klart värt det!

Styrketester

Godmorgon!
Hoppas nu att detta publiceras... Sitter i alla fall hemma och äter lite frukost nu, börjar 10.15. Har då styrketester, vi ska se om/hur mycket vi har förbättrats sen för några veckor sedan. Efter det slutar jag! Fast ska sitta kvar en stund och plugga, bättre at göra det med kompisar i skolan än själv hemma. Vi hörs!


Sorry

Ledsen för den uteblivna uppdateringen, det har inte gått att blogga! Har skrivit ett flertal i lägg men inga av dom verkar ha publicerats...?

Ska försöka ta igen detta!!


TEST


Lyckad kväll

Tjena!
Står i stuvsta nu och väntar på tåget hem. Hade en jätterolig kväll igår! Vi var ca 8 stycken, åt mat, kollade melodifestivalen och film, snackade... Några drog vid 10 och några vid 3 haha, och så var det jag och två tjejer till som sov där. Alla var jättetrevliga och det var helt klart lyckat! Nu ska jag dock hem och göra lite grejer innan jag drar till hallen. Hörs!


On the road

Hej!
Sitter i bilen nu, från Lidingö och mot Stuvsta. Ska möta Olga och Cajsa och så beger vi oss mot Pegah! Hoppas ni har en bra kväll, det ska jag ha!


Friday

OBS, inlägget skulle publicerats igår!!

Tjena!
Efter en bra dag, då syftar jag särskilt på idrotten hehe, så är jag nu på väg hem. Efter skolan drog jag och Olga in till stan och fixade present till Pegah, och sen kom Annie och mötte upp oss. Träffade även Max av en slump, trevligt! Det var för länge sen.. Nu är i alla fall jag och Annie på tåget hemåt. Hörs när jag kommit hem!


11.40

Godmorgon alla fina!

Lördag idag och jag sov ut ordentligt,  men har ändå lite ont i huvudet. Vet inte riktigt hur det blir med dagens planer, ska kanske ut till mormor en sväng annars stannar jag hemma. Kvällen är dock planerad, då blir det att åka till Stuvsta och Pegah för att fira henne! Ska bli kul, sen sover jag där också. Mys!



Åh... Fick precis veta att en annan kompis också ska ha lite mys och firande ikväll, vilket beetyder att jag inte kan komma. Varför ska allt hända samtidigt?!

Svar på kommentar!

" Vart hittar man den boken du läser? Jag håller på att jobba om andra världskriget eller rättare sagt ska ha prov om det. Så skulle vara jätte tacksam om du skulle kunna säga det:) "

Svar: Åh, ja den var faktiskt bra! Så rekommenderar dig, och andra, att läsa den. Jag lånade den av skolan, men antar att den borde finnas på biblotek eller på bokhandeln? Boken heter som sagt Maus och är skriven av Art Spiegelman. Det är en sann historia, och det finns två böcker om den, del I och II. I min bok fanns dock båda delarna! Den handlar om hur judarna levde och gömde sig och hur det sedan var när de kom till Auschwitz. Jättebra skildrig tycker jag! Hoppas du får tag på den!


KONY 2012



Jag antar, eller hoppas, att ni redan sett och hört om detta klipp och historien bakom det. Det är sjukt hur hemska vi människor kan vara! Se klippet, och sprid vidare!

Middag hos Bartos

Är hemma nu, ska dock strax iväg igen. Familjen ska till Annie på middag, mys! Älskar våra middagar, det är så härlig stämning. God mat, roliga samtalsämnen och allmänt trevlig sällskap. Lär bli desamma ikväll!

Barndomsvänner är något av det bästa som finns. Älskar dig Annie!


MAUS

Tjena!
Sitter nu och läser, läser och läser.. Inte för nöjes skull utan för att jag har boksamtalet imorgon! Det är en seriebok om andra världskriget, och jag har hälften kvar. Hur ska detta gå?

Sitter samtidigt och tänker på helgens planer, har en del att hinna med. Berättar om det sen!


09.34

Godmorgon godmorgon!
Sitter i skolan nu, tidig som vanligt. Har lång dag även idag, och sen blir det ledig kväll då jag inte hinner till träningen. Måste dock sträckläsa en bok, boksamtal imorgon och jag har bra läst 3 kapitel. Bra där!

Kör förresten på inbakad fläta idag, vad tycks? :)


Spring feelings



Är typ helt kär i den här outfiten. Jeansen har jag redan, men hur snyggt var det inte att matcha med vit kavaj och dessa underbara pumps?! Och de passande örhängena var pricken över i:t. Kärlek!

Onsdag 08.40

Godmorgon!
Onsdag idag, mitt i skolveckan för de flesta men själv är det första dagen efter lovet. Har sovmorgon till 11, bra början! Sen blir det dock lång dag med kemiförhör, och därefter direkt till träningen. Ska bli skönt att komma igång igen!


Middag hos Bartos

Tjena!
Är hos Annie nu, Fanny har också kommit över och vi ska äta middag här. Trevligt avslut på mitt lov, och mysigt avbrott i deras skolvecka! Sen bär det dock av hemåt för att förbereda inför skolan imorn. Hörs!


Mot annie

Nu ska jag gå ut i solen, och bege mig mot Annie! Måste dock gå via pappa för att hämta lite grejer och byta jacka, detta lär bli lite kallt... Vi hörs!


Svar på tal


- "Var kan man hitta dom där kläderna? :D (Angående inlägget "Like a fire")

Svar;
De senaste kollagen med kläder jag har gjort, har jag gjort på en sida som heter polyvore.com . Det är en sida där du enkelt kan skapa snygga kollage genom är välja och plocka bland massa produkter. Därmed kan jag alltså inte svara exakt vart alla plagg kommer ifrån på rak arm, men är du intresserad kan du alltid klicka in på min sida på polyvore. Där finns alla mina kollage, och det står vartifrån kläderna kommer. Hoppas det var svar nog!

http://veralinn.polyvore.com/

På väg hem

Tjena!
Sitter nu på tåget på väg hem från Cajsa och Nacka. Hade en trevlig dag tillsammans med henne och Pegah, Olga kunde inte... Men först gick vi runt i Nacka forum, köpte dock bara lite underkläder, sen hem till Cajsa och snackade lagade supergod mat och tittade på film. Mys!


Sun

Så härligt att stå vis busshålplatsen och känna hur solen lyser på en! Våren är på väg, så efterlängtat. Det är dock lite kallt ute, så inga vårkläder än på ett tag tyvärr!


Måndag 10.16

Godmorgon!

Medans de flesta i min ålder nu sitter i skolan första dagen efter lovet sitter jag hemma i soffan. Studiedag idag och inga inbokade lektioner i morgon.

Planerna för dagen är i alla fall att möta upp Cajsa, Pegah och Olga för lite shopping i Nacka Forum! Har aldrig varit där, lite därför vi väljer det istället för stan eller något. Ska bli spännande! Har lite saker jag gärna vill ha med mig hem, så vi får hoppas att jag hittar det jag söker.


Två dagar extra!

Tror jag missat att berätta att jag är ledig även imorn och på tisdag? Två dagars längre lov för mig, woho! Hur skönt som helst. Imorn har jag lite planer med några kompisar och tisdag lär bli en lugn hemmadag som det ser ut nu! Godnatt på er!

 


On the road

Tjena!
Nu sitter vi i bilen på väg hem till Stockholm. Fyra trötta tjejer... Men de här dagarna har verkligen varit hur sköna och roliga som helst! Det är något speciellt med stugan, finns ingen mysigare plats. Underbart.


Like a fire


13.05

Andra dagen i backen och vi är i full gång! Just nu är det dock lunchpaus i värmestugan. Och ärligt talat är vi inte helt igång annars heller haha, hälften av oss är rätt trötta efter gårdagen. Men inte jag!


Love life

Varm choklad, på toppstugans uteplats, utan jacka mitt i solen. Kan det bli bättre?!


This spring I wanna look like this


Romme alpin

Sitter nu i värmestugan i Romme! En helt fantastisk dag i backen idag, några plusgrader, sol och en del bra backar trots lite för lös snö på vissa ställen. Kom i alla fall upp till stugan igår, hade en riktigt mysig kväll med spel, chips och långa diskussioner... Det är så det ska vara!


RSS 2.0