EGO MED I-LANDSPROBLEM

Idag tog och och fanny på oss solglasögonen och drog in till stan och det härliga snart-är-det-vår-vädret. Först tog vi en sväng i den tillfälliga One Direction butiken inne i Mood gallerian, men den var lite smått överskattad skulle jag säga. Köpte i alla fall en kalender, moahah.
 
Sedan blev det en liten amatör-photoshoot i Kungsan. Trevligt med lite nya bilder och sådär. Har dock upptäckt ett nytt i-landsproblem: Vad gör man när man har för många bra bilder haha? Jag menar, känner sig ju lite smått töntig att bomba både bloggen, facebook och instagram, men det är så det blir ju. I alla fall om man är så pass ego som jag och vill använda alla bilder. Haha.
 
 

LEKSAND & DRÖMMAR

Vilket väder!
Har suttit ett par timmar ute på trappan i solen idag, så stört underbart väder. Nu sitter jag dock i bilden, på väg hem från Leksand. Har varit en mysig tid här uppe, på mitt kära landställe.

Kan även berätta att jag drömt en hel del. Se senaste nätterna har jag bland annat ringt min lågstadielärara och bett henne och hjälp, skrattat och haft kul med min ex-bestfriend/fiende och även gosat lite med min snygge tränare. Haha åh, att drömma är ju bäst.


SPORTLOV

Wehååå jag har sportlov!!

Är nu uppe i Dalarna, åkte upp till stugan igår. Och vi har inget internet där, buhu. Men nu är jag i bilen på väg hem från en dag i Romme, så tänkte passa på! Underbar dag i backen i allafall, sol och perfekt snö. Love it.


HÅLTIMMAR x1000

Älskar den här skolveckan. Så himla lugn, består i stort sett bara av massa håltimmar. Hade spanska muntligt idag, fick B så set var ju najs. Sen slutade vi vid 11 typ! Jag och tjejerna (haha var tvungen) åkte till Maxi i Nacka för tt handla ekologisk mat... Sen vidare hem till Cajsa för att baka bananbröd och göra colslow. Vi ska nämligen ha knytis imorn i skolan, som avslutning på vårt mat/människa/miljö-projekt. Vår mat blev lite misslyckad med whatever haha.

Nu ska jag till hallen. Ingen träning för min del, men "möte" typ. Hehe älskar sånt, har alltid så mycket att säga haha.


PIZZAHUT

Två i ställda lektioner resulterade i långlunch på Pizzahut och skolslut en timme tidigare. Stört nice. Även imorn är två lektioner inställda, älska nya biologi/idrottsläraren! Eller okej nej, hatar honom, gillar honom bara när han inte är där.

Lunchen bjöd i alla fall på ett stelt moment med min crush, ovanligt.... Åh jag ångrar typ hela ettan nu, vad tänkte jag med? Nej juste, jag tänkte inte alls. Puss och godnatt!


TVÅ TURER PÅ STAN

Tjena!

Idag har jag flängt runt på stan två gånger haha. Först så hade jag tre timmars lunch så då hade jag bestämt mig för att få runt och försöka söka sommarjobb. Det gick väl... sådär. Ingen som var extremt positiv direkt, men fick en del CVn utdelade i alla fall. Sedan var det en lektion och sedan ut på stan igen, denna gång med Cajsa och Katta för lite shopping. Eller jag klarade mig från att köpa nåt men ja.

Nu är jag p väg hem, och sången var inställt ikväll så det blir en lugn kväll hemma!


IT´S NOT THE END, 'CAUSE IT NEVER EVEN STARTED.

Tjena!
 
Då var det äntligen helg, wehå! Dock har jag inga planer alls så det suger ju, kommer väl behöva plugga en hel del också.. Mindre kul.
 
Jag var precis uppe och hämtade iPhonesladdarna jag beställt av snyggingen Albin! Asså åh, stört snygg är han. Men efter att ha chattat lite nu i veckan angående sladdarna är det nu över I guess, så det suger ju. Har ju inte direkt nån kontakt med Max längre vilket också är tråkigt, annars hade det varit liiite lättare då dom känner varandra! Hehe okej jag ska sluta nu. Eller en sak till, om nån av er läsare känner honom/träffar hono: säg inte att jag skrev detta haha! Inte för att jag tror det men ja. Haha. Åh.
 
 
HAHAHA kolla mitt ögonbryn på den här bilden från i sommras nån gång, kaaaos! Nu förstår jag vad du mena Olga, hahahaha!

TÅGKAOS

Godmorgon!
Är ovanligt pigg idag, kan bero på att jag låg i sängen redan kl 10 igår haha. Sitter på pendeln nu i alla fall, men det lär ju aldrig komma fram... Har står still i 20 min i stuvsta så, kul. Och bara för att jag skrev det så börjar vi rulla igen, yeey! Tagga skola och fysikprov nu då. Blä.


RIP. KÄRA FARFAR <3

Igår var en lite jobbig dag. Fick veta under eftermiddagen att min farfar hade gått bort, på förmiddagen igår. Känner att jag lika gärna kan skriva det här, så slipper jag ta upp det en och en sen, så ni vet. Han skulle bli 87 om ett par veckor, och han har varit sjuk nu de senare veckorna. Eller egentligen mer eller mindre under hela mitt liv. Men efter ett långt liv, fyllt av år i den fattiga finlandssvenska delen, medverkan i andra världskriget osv, så har han nu lugn och ro. Jag vet att jag inte sa det till dig, men jag älskar dig farfar! RIP.


DAGENS DRÖM


Okej dagen dröm var låååång, så den fick ett eget inläggn

Först hade jag gympauppvisning med mina småtjejer, och nåt hände så dom kunde ingenting längre haha, typ, vad är en plint? Jag panikade och allt blev kaos och jag skämdes.
Sen satt jag, Rasmus, Benny O, Emma och Mattias (?) och snackade efter träningen i hallen, när innebandykillarna kommit in. Där är bl.a. Gustav, som gick i min och mattes klass i lågstadiet, och så gjorde matte värsta klockrena imitationen av Gustav. Jag höll på att dö av garv, asså skrattar nu när jag tänker på det, och det var lixom en dröm... Undrar om jag skrattade i sömnen??


FREEEDAG!

Extremt skönt med helg. Har dock inga planer, vilket suger... Idag i skolan började vi i alla fall fredagsmyset tidigt. Jag och Cajsa köpte en chokladmuffins som vi åt under eftermiddagslektionernas film! Mys.
 
Och nej, det går inte så bra för mig att vara nyttig och inte äta godsaker... Det ligger helt enkelt inte i min natur haha. MÅSTE ha lite choklad/kakor/godis då och då. That's life.
 
Samtidigt vill jag inte äta någonting längre. Allt pga matprojektet vi jobbar med i skolan. Insett att all matproduktion är så fruktansvärd för både djur, natur och människor. Ska nog bli bonde, odla mina egna morötter och mjölka min egen ko. Enda lösningen typ, haha!
 
 

HYPE

Okej är lite smått glad nu sådär. Efter träningen, som förövrigt var rolig osv, så åkte jag till Albin!! Eller okej det där lät ju bättre än vad det var, men jag hämtade Fannys gitarr från hans syrra och då prata jag lite med honom och han skulle höra av sig. Weeehåå lycklig tjej haha, han så SÅ snygg. Åh. Hype.


TRÖTT, TRÖTTARE, TRÖTTAST

Jag är så sjukt trött just nu. Vet inte varför, men jag bara är helt död i kroppen och huvudet. Träning gick alltså inte speciellt bra, haha.

Nu sitter jag och kollat på matchen som tydligen var idag och som tydligen är extremt intressant. Host. Enda gången fotboll är kul är när Sverige vinner, sånt stort fan är jag liksom. Hehe.


KAOS MED SL

Godmorgon!
Haha idag var en konstig morgon... När jag satt på bussen gick en kvinna på och plötsligt började hon och busschafören bråka haha. Och hela bussen hängde på typ, kaos. Satt där och försökte hålla mig för skratt hahaha. Sen när jag kom till Tumba så missade jag tåget, för det gick från fel perrong tydligen..! Hm.


Dagens dröm:
Drömde att Albin ringde mig angående laddarna som aldrig kommer. Det var tydligen försenade och han tyckte jag skulle få dom gratis haha. Sen var jag, Fanny och nån kompis (minns inte vem) ute på nån klubb, och sen fikade vi hos nån random tant där bi fick välja mellan sprit och kaffe. Helt osammanhängande som vanligt!


LEDIG OCH DRÖMMER MIG BORT

Tjena!
Är ledig idag eftersomm ingen lärare bokat in några lektioner idag, lycka! Har hittils spenderat dagen med lite plugg, lagat mina jeans (jaa dom går alltid sönder, hej för tjocka lår typ) och suttit vid min kära fön och bara myst. Hihi. Och så har jag tittat runt på resor, då jag Annie och Jim blev lite taggade på att eventuellt dra utomlands i sommar. Just nu är jag inne på att åka till Mallorca, verkar asnice!! Men vi får se, vi får se....
 
 
Bild från sommaren 2012 då jag var på Zakynthos med familjen. Åh, ta mig tillbaka!

TRÖTT TJEJ OSV.

Då har man alltså redan varit vaken sedan 05.20 imorse, och jobbar mellan 7 och 11. Behöver jag ens säga att jag är trött nu? Jobbet var rätt nice ändå, jag och mateo blev lite sena men fick stå i VIP garderoben.. Bara han och jag haha, stelt. Nej men det gick bra. Asjobbig musik, men lugnt med folk.

Nu är jag hemma och ska snart träffa Jim, och prata med Annie. Senare kommer min lossas brorsa Kim och hans tjej, har för mig att jag inte gillade hemma sist haha... Aja. Blir nog bra!


JOBBA, JOBBA, JOBBA!

Den här skolveckan har gått stört snabbt. Kan bero på att jag var sjuk i måndags och åkte skidor i tisdags, så var ju faktiskt bara i skolan 3 dagar. I helgen ska jag i alla fall jobba! Både lördag och söndag i Globen, ska bli nice ändå! Måste dock gå upp kl 05.20 båda dagarna, börjar 7... Åh herre Gud, igen sovmorgon här inte!!

Okej, Olga jag är lite avundsjuk på dig för att du fick ek bild med min crush! Haha...


RSS 2.0