LOOOOOOV!!

Så underbart, är extremt skoltrött så ska bli härligt att bara ta det lugnt och träffa komisar. Har dock en den plugg över lovet, men det lär jag nog skjuta upp några dagar i alla fall haha.
 
Slutade tidigare idag, men åt ändå lunch med några från klassen. Bland annat Mark. Det var väldans intressant faktiskt, jag, Mark, Louise och Agnes hade djupa disskusioner hela lunchen om klassen. Vilka som har magrutor och inte, skvallen om klassens par, hur killarna är med varandra osv. Fun!! Jag älskar typ skvaller haha, tror inte det är en bra egenskap men whatever. Kul är det. Förövrigt så åt vi på vegetariska Chutney, där man alltid ser kändisar oc idag var inget undantag. Kunde dock inte komma på vart jag känner igen honom ifrån...?
 
Tog en sväng på stan sen i jakt på en kjol som bara fanns i L. Så tar det en annan dag. Ikväll blir det middag med farmor. Puss hej!
 

...

Åh damp på busschaffören som just körde ifrån mig. Halvsprang och var bara några meter ifrån bussen och så bara glor han på mig och kör iväg. Tack för dem liksom.

Annars var det en chill dag då min hat/älsklinglärare var sjuk som vanligt. Sen en sväng på stan med Cajsa och Olga, och nu på väg till träningen. Och solen skiner fortfarande, underbart!


JAG TROR JAG DÖR NU

Tjaba tjena hallå! (vi säger så!)
Idag är en bra dag för jag har bara en lektion, vilken är mellan 13 och 15 så sovmorgon och grejer. Det dåliga är väl att det är redovisning, och jag är inte alls förberedd....

Igår däremot var en ångest/kaos/panik-dag. Varför? Jo mina snälla kompisar tog min mobil och skrev till Albin!!!! Asså fatta, dom frågade om han ville ses. Panik. Och min mamma är ju fett taggad på det tydligen, weird. Jaja, får se hur det blir. Och nej, det var int som honom texten handlade i förra inlägget.. That's the problem.


IGÅR&IDAG

Måndag igen och jag är på väg till skolan. En av fyra plugggrejer är klara, och idag väntar ett prov som jag verkligen är oförberedd inför.

Igår var jag hemma hos Malin med Emma B, David och Elin. Askul! Jag Emma gjorde grymmaste cheerleadingprogrammet inför våruppvisningen, kommer bli bäst. Åt taccos och hade det allmänt trevlig unna vi drog upp till hallen för barngympa och träning. Bra dag!


MY FEELINGS ARE ALL OVER THE PLACE

Du är den första jag tänker på när jag vaknar på morgonen och den sista jag tänker på innan jag somnar på kvällen. Jag längtar tills varje tillfälle jag får träffa och prata med dig. Jag ler för dig, om du bara visste.
Och jag frågar mig själv, när hände detta?
 
Detta måste vara den tråkigaste lördagen i världshistorien. Har bokstavligen inte gjort något annat än pluggat. Svenska, geografi, idrott, biologi... Herre gud, vill skolan döda oss lagom inför påsken eller? Dessutom är Fanny sjuk så det är tyst och tråkigt här hemma. Längtar tills imorn, komma iväg och träffa kompisar + träna. Jag skämtade inte i förra inlägget, i veckan har jag verkligen längtat mer till träningen än till helgen eller lovet. Vad händer? Nej nu ska ja ta tag i det sista så jag kan slappna av ikväll. Puss hej.
 
Jag i Madrid i höstas!
 

TRÄNINGEN ÄR LJUSET I MITT LIV

Rubriken beskriver mer eller minsta min inställning till gymnastiken just nu. Är ovanligt övertaggad på träningar, tävlingar, uppvisningar... Allt!! Samtidigt som jag är ovanligt skoltrött så är träningarna det absolut roligaste nu. Har blivit tajtare med alla i gruppen, uppskattar verkligen mina underbara tränare (och stort plus i kanten för att Rasmus är stört snygg) och känner att jag lätt skulle tillbringa dubbelt så många timmar i hallen bara jag kunde!


DAGENS DRÖM

Drömde att jag och maja var kompisar igen, igen. Hm, tror mitt inre faktiskt saknar henne! I alla fall, vi åkte buss. Och sen plötsligt vänder sig killen framför mig sig om och ba heeeej det var länge sen! Blabla. Han var skitsnygg men jag kunde inte placera honom. Sen kom jag på att det ju var Anton Ewald!! Vi hade tydligen träffats för länge sen innan han blev känd osv, och han ville träffas. Åh, om jag bara fått sova vidare!!


ÄCKEL MÅNDAG

Åh vad jag saknar helgen! Var så glad hela tiden haha, medaljerna gjorde verkligen allt haha. Denna måndag var värre än vanligt. Var supertrött eftersom min jäkla mensverk höll mig vaken inatt. Så jaa idag var en sådan dag då jag var trött och allmänt låg, ont i magen och min tå och typ alla muskler i kroppen. Nu är jag på väg till barngympan, hoppas på att de är snälla idag för annars kommer jag inte orka med dom haha. Längtar tills att få komma hem och moffa lite choklad och sen sova. Åh.


SÅ JÄVLA BRA

Guld i fristående, brons i tumbling och pokal för att vi var totalvinnare av 12 lag. Vi är så jävla bra!
 
Igår tävlade jag och mitt lag i Hammarby Trupp Cup, i Enskedehallen vilket kändes jättekonstigt eftersom det är min skolidrottshall haha. Men det var en helt awesome dag!! Vi tog guld i fristående, vilket vi förtjänade stort, det var det bästa vi gjort. 10,45 poäng av 12,00 möjliga, de sa högt på prisutdelningen att det är ett fantastiskt resultat. Åh, jag kan inte beskriva vår lycka när vi gick upp för att få medalj! Det roliga var att när dom ropade upp brons och silver innan så klagada vi jättemycket på hur dom hade dömt, vi fattade ingenting. Men när vi fick guldet ångra vi oss, jättebra dömt haha!
 
När det kom till tumbling och hoppresultatet hade jag totalt slutat lyssna, för enligt oss själva gjorde vi alldeles för många missar på de grenarna. Men vad tror ni händer? Vi fick brons i tumbling och kom fyra i hopp! Helt sjukt, snacka om chock. Medalj i fristående hade jag liksom hoppats på, men jag hade verkligen inte förväntat mig någonting i tumbling! Happy suprise!
 
Och utöver våra två fina medaljer vann vi även hela skiten och fick pokal för totalvinsten. Såååå braaa. Normalt brunar vi bli asirriterade på de lag som får flera medaljer och beter sig som om de vunnit OS, men nu var vi precis likadana haha. Överlyckliga, åh.
 
Andra detaljer från dagen: Kramade Rasmus, stukade tårna, fick reda på att Rasmus kan sjunga (!!), åkte hem komunalt från Gullmars iklädd beiga tights (inte lite utstirrade, haha). Innan jag tävlade själv satt jag även domare för Medelklassen, superspännande men stört svårt. Sammanfattning: BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE!
 
Haha älskar att David är med på den här sista bilden.... Vi mötte honom och hans nya lag, och vi krossade dom!!
 

IT'S FRIDAY

Freeeeedag!! :D :D :D
 
Äntligen helg, wehå. Har haft fullt upp de senaste dagarna, så skönt med ledig nu! Ska dock tekniskt sätt till skolan imorgon, för jag ska tävla i Enskedehallen + sitta domare för första gången. I onsdags och igår tränade jag, och kan inte säga att det känns super inför tävlingen. Onsdagsträningen satt typ halva laget inklusive jag själt och grinade för allt bara sög och gick stört dåligt. ;(
 
Och i torsdags så hatade jag och Emma på allt och alla. Seriöst, hur kan vi ha en friståendetränare som aldrig är där? Och varför går världens duktigaste tjej i gruppen under oss, medan en betydligt sämre går i vår? Och varför ska hon vara med på tävlingsvarven jag t.ex. jag är 1000 gåner bättre? Och varför ska Benny ha allt ansvar när det är Rasmus som alltid är där med oss? Snack om att vi dampade loss haha, skönt att få ur sig allt.
 
Sedan var det även ledarmöte, då vi bestämde oss för att ha High School Musical-tema på våruppvisningen, taggaaaa! Vår grupp ska vara cheerleaders och våra varngruppen ska vara geeks/pliggisarna haha. Åh är fett taggad på det!! :D
 
Idag var det mattaprov på shemat, vilket jag hade satsat till, men det hjälpt ju inte när frågorna var kaos. Blä. Åkte med killarna hem och de var assöta och snackade med mig om både Justin Bieber och One Direction! :)
 
Kan ju sammanfatta med att mitt humör varit upp och ner de senaste dagarna, men just nu är jag allmänt taggad på den här våren!!
 

DEPPMODE: ON

Varning för depprimerande inlägg!
 
Idag är en sådan kväll så allt suger. Allt är bara allmänt depprimerande. Ska jag förtydliga mig? Jag har inga vänner. Jag tappar kontakten med dom en efter en. Och de vänner jag faktiskt har är antingen upptagna, panka, utomlands eller för unga. Jag har inga planer för påsk- eller sommarlovet, och inte för resten av terminen/året/livet heller för den delen. Alla har pojkvänner eller beundrare eller haff och jag är forever alone. Jag har för bra fantasi för mitt eget bästa då mina tankar och idéer aldrig blir till verklighet eftersom de innefattar fler mänsliga individer än jag själv. Behöver jag göra listan längre?

GRATTIS PEGGE

Tänkt bara börja inlägget med att säga grattisgrattisgrattis till Pegah osm fyller 18 idag!! Wehåå, ut på klubbarna nu vännen, och undvik alla dina tankar om räkningar som måste betalas och att sjukvården kostar..... Njuuuuut istället!! Pusspuss!
 
Vi grattade Pegah idag med en brownielängd från 7eleven med ett lite ynka ljus på. Dock höll ljuset på att ramla av hela tiden  + att vi åt mer av kakan än hon själv, men tror hon blev glad ändå haha! Hon fick en lugn skoldag i alla fall, vi hade bara en lektion och sedan lite frivilligt engelskaarbete, väldigt skön dag faktiskt.
 
Sången ikväll är inställd, och även nästa vecka, vilket är jättetråkigt då jag skulle fått veta min sololåt inför föreställningen idag... Jaja, får väl vänta lite till! Istället ska jag väll pressa några One Tree Hill avsnitt, älska. <3
 

SJUK LÄRARE = EN LEKTION

Godmorgon!
 
Detta är en bra morgon. Varför? Jo för att vi fick precis mail om att våra lärare är sjuk! Vilket betyder att vi bara har en lektion idag, som är på eftermiddagen. Vet inte när det hände, men plötligt är min skola fett chill. Tror det beror på ett byte av lärare; från världens seriösaste till världens flummigaste och sjukaste. Najs.
 
Igår var jag i alla fall inne i stan tillsammans med Malin och Emma B för att köpa friståendetights till truppen! Var på Dans&gymshop, typ värsta balettaffären. Tight fick vi med oss iaf, så nu blir vi helsvarta på friståendet! Sedan åkte vi direkt till barngympan för att köra volte med barnen. Och jag märker mer och mer hur spridda de är både rent kunskapsmässigt och mognadsmässigt.. Vissa kan inte göra att ljushopp medan andra gör sträkt volt. Hm.
Därefter tränade jag själv också, vilket gick helt okej! Tävling nästa helg, gäller att fokusera nu alltså. På tal om tävling, har insett at gruppen borde vara glad at jag finns. Jag är typ den enda som faktiskt går in och läser kraven osv som finns angående tävlingen, så utan mig hade vi väl gjort helt onödiga varv haha. Stjärna i kanten!
 

MELLO2013

Känner att jag bara måste kommentera gårdagens final av Sverige käraste folkfest, melodifestivalen. Kan börja med att säga nej, jag tycker inte stöder var rätt bidrag som vann! Visst, Robin har en fantastisk röst och låten är bra, men där tar det stopp. Vad hände med scenkläderna? Showen? Med risk för att låta ytlig, men låten är mycket bättre när man slipper se honom i sitt töntiga leende och fula ridklädde mesans han lite lugnt går runt på scen. På radio, visst, men live, nej.

Jag röstade på Ulrik igår, tyckte han förtjänade att vinna. Bra show, snygg styling, fin låt och en riktigt go människa! Mitt andrahandsval ar Anton, mest för hans grymma dans och snygga utseende, men även för att jag gillar låten.

Och nummer tre var coola yohio. Alltså seriöst, ballare och modernare människa får man leta efter. Han velar va så itroligt smart och älskar det faktum att han skitet i allt vad könsroller innebär.

Men jaa, nu var det ju Robin som vann. Kanske bra det, eftersom vi ändå inte har råd att hålla i Eurovision nästa år igen. Stackars Robin, hans land vill inte ens att han ska vinna. Tough life.


VILA I FRID

Idag var en jobbig dag. Full av tårar och röda ögon. Det var nämligen begravning för min farfar som gick bort för ett par veckor sedan. Därför var jag ledig från skolan, vilket i sig var skönt men det hade ju fått vara för en roligare anledning. Cermonin var i alla fall jättefin, och prästen var superduktig och hur trevlig som helst. Detta var visserligen den första begravningen jag varit på, men den var fin. Och jag grät. Grät som en liten bebis. Redan innan musiken började spela och prästen började tala så kännde jag hur tårarna tryckte på inne i ögonen. Och sedan brast det, inte en utan flera gånger. Särskillt hemskt var det när farmor grät, en hemsk syn. Då bröt både jag, syrran och kusinerna ihop samtidigt, sittandes bredvid varandra. Jag har alltid haft lätt för att gråta - både av lycka och sorg - men jag trodde inte att det skulle vara så här extremt. Faktum är, att jag alltid varit nervör över att jag inte skulle gråta på en begravning som denna. Men det behövde jag tydligen inte oroa mig för!
 
Efter själva kyrkovistelsen var det fika med släkten, där jag inte visste vilka hälften var. Många av farmor och farfars släktingar som jag aldrig träffat. Men sedan var det alla kusiner, även de som bor i Usa. Jag står dom visserligen inte särskillt nära, men det är alltid trevligt att ses. Tråkigt dock att det var under en sådan tillställning.
 
För att avsluta denna långa seriösa text vill jag bara säga att jag kommer minnas dig, sittandes i hamocken i solen med dina stora solglasögon på. Och i din kära fotöljd, där du satt och tittade på medan vi barn barade pepparkakor. Och jag kommer minnas ditt skratt, och snuset som stack fram under läppen när du log åt dina egna galna skämt. Du är och kommer alltid vara min farfar, och jag kommer alltid att minnas dig. Ha det så bra, uppe i himlen. R.I.P.
 
 

HALVT DÖD

Måste börja med att dagens idrottslektion - eller rättare sagt "uppvärmningen" var pain!!! Aldrig varit så slut i hela mitt liv typ, herre Gud läraren försöker döda oss... En positiv sak dock, lite närhet till killarna i klassen haha. Typ höll Mattias i handen, naw. Haha. Det och att jag förbättrade mitt testresultat gjorde ändå lektionen lite mer värd!

Annars rätt seg dag. Cajsa var sjuk och Olga gick efter halva dagen så det kändes lite tomt. Nu ska jag iaf till träningen och dö lite igen, puss hej.


DISSEKTION

Dagen bestod av en enda lektion. Men det var ingen vanlig lektion direkt, utan vi skulle dissekera! Euw. Vi hade specialiserat oss på varsitt organ, jag hade hjärta, och så skulle vi visa för varandra hur det funkade osv. Jag var asäcklad och nervös innan och under de första 10 minuterna, men sedan bara släppte det! Plötsligt blev jag en galen naturare som tyckte det var jättekul och intressant hålla på med både hjärtat, lungorna, njuren och levern. Så det kal bli haha. Man vande sig snabbt med andra ord! Det värsta var dock lukten. Uäk. Det STANK. Jag blåste frivilligt in luft i lungorna (hur tänkte jag där lixom?) och sen när luften åkte ut igen... Trodde jag skulle spy. Vilken heeeemsk lukt!! Blä. Men i helhet, kul lektion!

Kan meddela att jag nu tycker att det luktar organ överallt. I gullmars tunnelbana till exempel. Och att äta efter det där var heller inte särskilt mysigt. Lite smått scared for life typ.


BACK TO SCHOOL

Måndag och vanlig skolvecka idag då. Hm, känns väl sådär, hade ju varit najs med lite längre lov ni vet. Men det här ska nog gå bra! Bara några veckor kvar till påsk, woop woop.

Känner förresten av lite träningsverk efter gårdagen. Skönt att va igång igen! Och på tal om gårdagen så har Emma smittat mig med att alltid gå runt och sjunga på melodifestivalens bidrag... Yeey. Kul att det är dom sämsta som fastnar bäst också, haha.


HELDAG MED GYMNASTIK

Jag. Är. Så. Sjukt. Trött.
 
Gick upp klockan 06.50 imorse (bara det) och har sedan varit hela dagen i en gympahalla och haft dagsläger med barngrupperna. Nu är jag med andra ord helt slut, men det har varit en rolig dag! Tjejerna lärde sig en hel del och hade superkul. Åh, de är så söta.
 
Och nu ska jag strax iväg för ännu mer träning, herre gud hur pallar jag... Men nu ska jag träna själv, friståendeträning då det är tävling om 2 veckor. Ska ju tävla i Enskedehallen, dvs min skolidrottshall, kontig känsla...
 
 
Bilden är från förra lägret, men aja. Fotade/filmade en del idag med,  funderar på att sätta ihop en liten film! :)

LÖRDAG

Godmorgon!
Lördag idag, bara två dagar kvar nu.. Buhu. Gårdagen spenderades i alla fall hemma hos Emma, med massa tjejsnack och även lite planering av träningsläger och fristående för våra smågymnaster. Idag ska jag iväg en sväng till en klädutförsäljning med mamma och sedan spela in lite... Både sjunga in och spela en video, ska bli kul! Nu får se sen, lovar. Åh nej nu fick jag ångest, jobbigt!!

Ååååh en sak till.... Nästa gång ni är jussnödiga i stan (känn dig träffad, Olga!) så tipsar jag om att få på toa inne i Mood gallerian! Jag dör vilken lyxig toalett. Automatisk spolning och hela grejen. Ballt ju!


RSS 2.0