Imorgon smäller det!

Kommer ni ihåg vad som händer imorgon..?

Musikvideon jag och Max spelat in kommer ut! Både på facebook och youtube, och självklart även här på bloggen. Roligt va? Har ju inte ens sett den själv, så vi får hoppas Micke redigerade bra! Men det tror jag säkert. Ska bli kul att se i alla fall!


Bakom kulisserna, en av inspelningsdagarna... Jag och Max i bakgrunden, men sen är det ju flera andra med i videon också? Vilka kan det vara? Vissa mer "kända" än andra... ;)


Lite bilder

Lite bilder från gårkvällen. Skulle ju kommit upp igår, men bättre sent än aldrig antar jag? ;)







Åååhh, det segade att ladda in, så ni får nöja er med tre! :)


Stockholm

Hejhej! :)
Som ni antagligen märkt så har jag inte hunnit blogga något förrän nu.. Blev lite småstressigt imorse, när jag och Fanny bestämde oss för att ta första bästa buss och åka in till stan! Så blev det. Det var tydligen extra mycket uv-strålning och grejer idag, så man fick inte pressa i solen.. Därför blev det stan! Gick faktiskt hela vägen från centralen till gröna lund.. Bara gick och tog det lugnt typ, hade inget direkt mål egentligen. Men det slutade med lunch på Grönan. Sen tog vi färjan tillbaka igen och åkte hem. Haha, låter kanske som en onödig dag, men det var faktiskt mysigt!

Nu kommer snart pappas roliga kompis på middag. Sen blir det troligtvis att gå till bryggan och bada. Hörs!


Opassande bild. Förra sommaren på saltarö! :)

Kinagunga

Tjeena!
Kom in för typ nån timme sen kanske, har varit vid skolan med Fanny, Jim och Jennifer! Gungade chinagunga,snacka, fotade.. Och Jim sjutsa runt oss på sin nya moppe  han just fått börja köra. Länge sen man var med dom känns det som, men det blir annat nästa vecka! Spanien ni vet. ;)

Tog lite bilder och så som jag hade tänkt lägga in nu, men självklart dör kameran.. Bra. Så blir att ladda över natten och sen lägg ain imorn. Det funkar väl? :)


If you ask me how many times you've crossed my mind, I'd say once, because you never really left..

Guuuud vad varmt!!
Legat ute på altanen i solen större delen av dagen, med Fanny och Max. Var nere en sväng och badade förut också. Max har dragit nu, men jag och Fanny funderar på att bada igen. Man dör ju i den här värmen! Men ska inte klaga. Sjukt härligt ändå, tänk vad man längtat efter det här!


Älskar vädret

Hejhej och godmorgon! :)
Ytterligere en härlig dag har man framför sig, ser i alla fall ut så om man titar ut. Älskar vädret! Har dock inga planer för dagen direkt, vi tar den som den kommer skulle jag tro. Men antagligen blir det sol och bad nånstans!


Härlig dag!

Tjaa! :)
Okej, det blev faktiskt att åka ut till Ensta, trots allt. Pappa åkte hem på lunchen och lämnade nyckeln till oss! Så vi rodde ut dit, lite jobbigt kan man säga men vädret var ju på topp och gitarren var med. Sen var vi ute på öb i några timmar, badade ett par gånger, stekte i solen och åt lite smått ohc gott. Sen rodde vi hela vägen tillbaka igen. Haha.
Satt på byggan ett tag, lite mobbade längre bort sådär när massa andra var och badade. Sen kom två till, och dom fråga om vi ville hänga på så varför inte! Var där ett tag, fast badade inge mer. Sen gick alla bort till Röstu Hage och skulle spela fotboll. var där ett tag, gjorde inget typ, sen skulle jag äta.. Pappa hämta och vi åkte till Benevento och åt. Sen snabbt hem, sen cyklade jag tillbaka till de andra. Spelade match, sen drog Hanna och Max. Haha, kännde mig lite utanför sådär, de so var där var ju värsta kompisar och så kom jag och ba trängde mig på.. hehe. Jaja, var kvar tills alla drog iaf, vi körde nån fotbollsgrej osv.

Oj, jobbigt långt inlägg.. Jaja, samanfattningsvis var det en härlig dag! :D


Glöm det jag sa

Okej.. det går inte att ens ro ut med båten idag. Allt va planerat och fixat - tills jag inte hittade nyckeln. Som var i pappas bil, på jobbet. Duktigt. Jättebra.
Nej. Så nu vet jag inte var som händer. Får se, men jag vill bada! Eller göra nånting i alla fall..


Ut och ro

Godmorgon!
Idag ställdes alarmet på halv nio.. Max är här om en timme och då går han jag och Fanny ner till båten och ror ut nånstans. Motorn kommer troligtvis i ikväll, men vi orka inte vänta. Så idag blir det sol och bad i Uttran!
Nej nu ska jag fixa frukost. Hörs senare! ;)


-


Sista inspelningen klar

Så, nu är allt inför videon klarfilmat!
Idag var jag dock inte med, utan det var Max och så två..speciella gäster. Tror det blev bra, skratta gjorde man i alla fall!
Och alltså, på fredag smäller det. Och bara en liten förvarning, ta den med en nypa salt! ;)


Solsolsol

Tjaa!
Riktigt skönt väder ute, legat ute på altan i en timme och solat. Härligt!
Nu kommer Max snart hit, och vi ska fortsätta med det nya vi ska börja med. Senare ska vi även upp till skolan där det allra sista till musikvideon ska spelas in! Och vet ni vad? Videon släppt på fredag!!


Tidig morgon

Godmorgon! :)
Vaknade typ två timmar tidigare än vad jag tänkt.. Det var amassa grävmaskiner plus barn uanför som lät som jag vet inte vad. Men nu är man uppe i alla fall.
Mysig kväll igår i alla fall, glad av en anledning, och sen satt jag och fina syster uppe och spela sims i flera timmar. Hehe. Nu är vi fast, igen. Precis som att andra spelar WoW osv, så nördar vi Sims. Mogna tjejer! :D



You're prettiest when you're happy!

Tjeena!
Äntligen är sommarvädret tillbaka igen!
Har legat ute på altanen hela dagen och solat, läst Justin Biebers bok och bläddrat i Fannys tjejtidning. Mys! Har även hunnit med att skicka mail till mitt sommarjobb. Kommer bli jätteroligt, hade inte kunnat få ett bättre jobb!


Sprungit

Puuh..!
Kom precis hem igen efter en springrunda. Borde verkligen inte sprungit direkt efter frukosten, fick liksom håll efter bara 100 meter. Hehe.
Har bestämt mig för att nu springa varannan dag och dagarna mellan blir det styrkeövningar. Tror ni jag kan hålla det?


Söndagsmorgon

Godmorgon godmorgon!
Solen skiner idag härligt! Tror det ska bli bra väder nu i några dagar i alla fall, så nu blir det att jobba på brännan innan Spanien haha. Ska även ta mig ut och springa idag hade jag tänkt. Måste verkligen komma igång med det igen! Massa godis och ingen träning fungerar helt enkelt inte i längden.
Puss hej!


True friendship isn't about being inseprable. It's about being separate and nothing changes.

Tjena!
Kom precis hem från en några trevliga och roliga timmar hos Max. Vi kollade låtar, lyssnade och försökta lära oss. Ska fortsätta träna hemma själva alla tre.
Nu sitter jag i soffan med två datorer plus tvn.. Kan inte se bra ut. Blogga på ena datorn, spela the sims på andra haha, och James Bond på tv. Lugn lördagskväll!

Förresten, kan ni inte börja komentea lite mer? Det är så kul att få lite komentarer, blir mer taggad på att blogga då! Får ju några då och då vilket jag uppskattar, men mer skulle inte skada! ;)

16.45

Tjena tjena!
Nu dagen har varit väldigt lugn och seg hittills, men skönt det också ibland. Har bland annat skrivit packlista till Spanien. Listan blev nog lite väl lång med tanke på hur kort tid vi är där. Hm..
Men snart ska jag och faktskt även Fanny åka till Max. Vad tror ni vi ska göra? Vad har vi gemensamt? Musiken såklart. Har ett framtida projekt pågång som ska planeras osv. Puss hej!


Midsommarsöt




Vitt linne med spetsdetalj och mönstrad midjekjol. Enkelt, bekvämt och sött.  Både linne och kjol från H&M. Till det bruna gladitorskor och guldsmycken som dock inte syns på bilderna.


Min midsommar

Hej och godmorgon!
Hade ni en bra midsommar igår? Själv hade jag det bra. Efter lunchen här hemma så gick som sagt jag och Fanny ner till Moa, där hennes gulliga släkt var. Hade en musiktävling (där vi förlorade..), gick och badade i sjön, åt middag och tårta, spelade poker, kolla massa youtube grejer.. Rolig kväll!



Fanny när vi fick "privatskjuts ner med lastbilen hehe..


Det allmänna midsommarfirandet..



Söta Irma och Moa!


Arvid hade typ gått och blivit bartender.. Här är lilla baren!

Min outfit kommer upp i nytt inlägg!

Midsommar

Hejhej!
Midsommar idag alltså. Vad innebär det för min del? Har redan varit nere en sväng vid midsommarstången, arangemanget var inte alls lika bra som tidigare år tyvärr.. Pappa körde lastbilen, det var lite sura miner här och var eftersom folk inte förstår att fler måste hjälpa till.
Gick in till Moa där hela hennes släkt var, precis som alla år. Har firat hos dom varje år så länge jag kan minnas. I år blir det dock lite anorlunda.. Hemma nu igen och äter lunch hemma med lite gäster. Sen blir det att gå ner dit igen, och vara hos Moa skulle jag tro.

Nej nu verkar släkten tröttna på att jag sitter vid datorn hah, puss!

News


Svart midjekjol, 100 kr H&M


Rosa tröja, 105 kr JC


Orange nagellack, 10 kr (!!). Och sminkborttagning..

Kunde inte låta bli..

Tjaa!
Lite seg uppdatering idag.. Men vi åkte som sagt in till stan. Hade tänkt fota, men slutade med att vi inte orkade hehe. Får bli en annan dag! Istället blev det shopping. Oops.. Hade ju lovat mig själv att inte shoppa någon innan Spanien, men kunde inte låta bli. Det var ju rea överallt, hur kan man inte köpa något?!
Sen åkte vi hem. Rensat garderoberna och så vidare. Nu väntar chips moahaha... ;)



Mot storstaden

Nu drar jag och min fina syster in till stan. Kameran är med, så kommer hem med massa bilder och förmodligen någon shopping också! Puss.

Life isn´t about waiting for the storm to pass, it´s about learning how to dance in the rain.

Godmorgon!
Är jättetrött och seg idag, kan det bero på det dötråkiga vädret? Fanny väckte mig när det åskade i morse, inte kul. Vi hade tänkt gå ut och fota idag, och även dra in till stan, men vädret verkar som sagt inta vara på vår sida. Så vi får se vad vi hittar på!


Inspelning i Vasaparken

Hejsan! :)
Dagen har som sagt tillbringats i stan, närmare bestämt Vasaparken, där vi spelade in de sista scenerna. Gick jättebra! Dock fick vi ju lite blickar, måste ju sett lite roligt ut.. Haha. Sen tog vi en fika och snackade om allt och inget. Sen kom värsta regnet helt plötsligt.. Gick in i nån CD butik, sen åkte vi hem. Skön dag! Längtar tills allt är klart, ska bli kul att se.. :)
Började även prata lite lätt om två ytterligare projekt.. Hm? Vad gör vi egentligen? ;)


Inspelning, tredje dagen

Tjatja, idag är det alltså tredje och sista inspelningsdagen! Ska möta Max, sen drar vi in till stan och träffar Micke. Och så fortsätter inspelningen där! Musikvideon kommer bli grym.. Jaa, jag sa musikvideo! En till? Japp! Denna lär bli mycket mer.. hm, rolig? ;)
Nåt att se fram emot kanske? Ohja! :D


Jag under gårdagens inspelning.. Woop woop! :)

Nedräkning

Godmorgon! :)
Det är onsdag igad va, eller? Nej ärligt talat bryr jag mig inte riktigt, det är sommarlov så det är helg hela veckan. Men är det bara jag, eller har den här första veckan gått sjukt snabbt? Kan bero på at jag varit fullt upptagen med träningsläger och inspelning, men ändå. Nyss var det två och en halv vecka kvar till Spanien, nu är det ju knappt 2 veckor! Riktigt härligt, då får jag träffa Annie igen också. Från att ha varit med varandra dygnet runt typ i flera veckor, till att nu inte ens kunna smsa. Oh gosh.. Längtar! Nedräkningen börjar NU!


ÅHH..! Är inne på mammas dator och hittade denna bild på mig och Annie! Söta eller vad? :D

Rösta på mina klänningar!

Fick tipset från Lindas blogg, och är alltså nu med och tävlar på Nelly.com! Tävlingen går ut på att designa sin egen drömklänning, och vinnarklänningen kommer komma ut i höst. Roligt va? Satt hur länge som helst och fixade, och till slut blev den såhär.. Enkel men fin och lite höstig. Vad tycker ni? Gillar ni den, rösta på den! Kan självklart rösta på era också om ni också designar en. ;)


Uppdatering;
Jag upptäckte att man kunde designa fler klänningar, så kika gärna in på alla! De kommer upp vid sidan när du klickar på länken nedanför. Tack!


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



Dessies nya låt + video

Antar att åtminstånde några utav er redan sett och hört storbloggaren Dessies nya musikvideo?

Hon har ju jobbat med den hur länge som helst, och ska jag vara helt ärlig tvekade jag då och då på hur den skulle bli. Men nu är den som sagt släppt - och dålig är den inte!

Inte riktigt min musiksmak, men videon är jättebragjord, och för at vara en sådan låt är den helt okej ändå. Dock tycker jag inte riktigt att ljudet och bilden hänger ihop alla gånger..

Här är den för er som missat!


Spelat in

Tjena!
Hemma igen efter ännu en dag med inspelning i skolan. Jag var inte med så mycket utan fixade mest runt om, utan idag var det istället flera andra tjejer med. Sista inspelningsdagen ska vara imorn, då i en annan miljö. Spännande? :)

Nu ikväll blir det hemmakväll med mamma, mysigt. Fortfarande trött efter lägret, så skönt att vila upp sig. Hörs senare! ;)


Gävle 2011

Här har ni lite bilder från helgens träningsläger i Gävle! :)


Jag och Lovisa


Jag mitt i en sträkt volt med skruv. Dock väldigt dålig ser jag.. Hehe.


Haha Emma B dansar ;)


Elin H mitt i en spagathandvolt.


Lilla Louise påväg upp från gropen. Bara det var som ett träningspass kan man säga..


Jag, trött?


Mickis i en skruv, så ska det se ut!

Fler bilder finns på Facebook, där lär det även komma ut filmer! ;)

Inspelning och släktmiddag

Godmorgon!

Hann inte skriva mer igår. Som vanligt. Det brukar liksom blir att jag skriver vad jag gjort dagen efter? Haha.
Först spelade vi iaf in. Det gick bra och var jättekul! Fortsätter idag och imorgon.. Sen är det snar klart faktsikt! ;)

Smygtitt från inspelningen.. Hm?


Efter det hade vi skälktmiddag hemma hos pappa. Grillade och så. Jättemysigt! Älskar min släkt, synd att vi knappt ses. Nu sitter liksom två kusiner och en faster på flyget hem till USA. De andra bor i och för sig i Tullinge, men av någon anledning träffas vi sällan ändå. Men i alla fall. Lärde mig lite foto och photoshopteknik av Daniel, och så gjorde han värsta coola flätan i mitt hår! Snacka om dolt talang.. Killar brukar inte kunna sånt?
Sen i slutet spelade och sjöng jag och Fanny för dom. Lät väl inte direkt super och var lite pinsamt, men jaja. Roligt i alla fall! Kommer sakna dom..


Skolan..?

Japp, nu drar jag mig upp mot skolan!
Jag vet, det är sommarlov, men ta det lugnt, jag ska inte plugga eller något. Ska spela in! Vill inte avslöja för mycket, men ni kommer få veta när det är klart! Roligt är det i alla fall. ;)


08.57

Godmorgon!
Fy vad jag inte ville gå upp såhär tidigt... Ont i kroppen, speciellt i ena foten av någon anledning, och vill bara sova vidare. Men tropligtvis ska vi iväg och spela in idag! Kanske inte allt vi tänkt eftersom det regnar, men en del blir det nog. Hoppas jag. Annars hade jag kunnat sova nu..



Två bilder från skolavslutningen! :)

Home Sweet Home

Hejsan! :)

Det har inte direkt varit bra uppdatering i helgen, men jag har ju som sagt varit i Gävle på träningsläger! Kom precis hem, helt slut.. Finns inte en enda muskel jag inte har ont i och blundar jag så lär jag somna inom 1 minut.

Men har haft det jätteroligt i alla fall! Blev två hela dagar med träning, fredag och lördag, men också förmiddagen idag och så var det ju fri träning på kvällarna. Dagarna bestod helt enkelt av träning, mat och sömn. Med lite snack och godispauser. Sov gjorde vi i hallen, på madrasser på golvet.

Jag kan inte direkt säga att jag lärt mig jättemycket, men en del! Det fanns en klocka man skulle plinga i om man gjorde något nytt, det ringde i den hela tiden. Själv gjorde jag för första gången dubbel pikerad volt från trampolinen och överslag volt på pegasus, båda ner till grop. Fick även igång mina handvolt volt igen.

Tänker inte gå in på detalj eftersom jag antar att flera av er inte har en aning om vad dessa volter osv innebär, men i helhet har det varit en rolig, ansträngande och lärorik helg! Skönt att träna trots att man är stel som en pinne av träningsvärken nu, men bättre det än att känna sig tjock och äcklig..

Bilder kommer, jag tog inga egna så väntar på Mickis som ska lägga upp! ;)

Rush

En gammal låt av Aly & Aj som jag brukade lyssna på förut.

Be every color that you are...

Det finns många gamla "disney stjärnor", som har riktigt bra låtar faktiskt. Eller fina texter i alla fall... Lite synd att man nästan glömt bort allihopa!





Never give up on someone you can't go a day without thinking about...


Foto: Fanny

Gävle!

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering, tänkte bara säga att jag är i Gävle på träningsläger med Salem!
Vi åkte i torsdags, och kommer hem på söndag.
Känner att jag kommer vara helt död när vi kommer hem, har inte tränat på jättelänge! Men vi får väl hoppas att det går bra ändå... ;)

Då kommer jag troligtvis gå till pappa igen och vara lite mer med kusinerna innan de åker hem till USA igen. Trevligt!


Bild från RM förra året!


Godmorgon

Godmorgon alla fina! Sov ju som sagt hos Annie inatt, och nu sitter vi här alla fyra, alltså med småsyskonen, och bara tar det lugnt. Och jag bloggar från iPhonen som jag typ älskar! Nu vet jag redan vad jag önskar mig i julklapp, hehe... Vet ni förresten vart jag ska idag? Har jag sagt det? Mer om det senare! ;)

Hos Annie

Hejsan! Gissa vad jag gör nu? Mobilbloggar från annies nya iPhone! :) Idag har jag iaf hunnit med en hel del. Spelat in och planerat en grej i skolan, varit med Annie och Max, haft släktträff och nu ska jag sova hos Annie. Det var verkligen jättemysigt att samla släkten! Okej, alla var inte där, men många. Mysigt i alla fall, inser mer och mer hur härlig min släkt är! Nej nu ska jag vara social. Sista kvällen med Annie på typ 3 veckor! Helt hemskt... Så puss på er! :)

Balen, del 4, festen/dansen

Okej, här kommer sista bilderna från balen! En vecka sena ungefär.. Jaja!



















HAHA. Där fick ni några bilder från en galen kväll! Ingen var väl sådär jättesnygg mot slutet av kvällen, som ni ser, men så ska det vara! Så värt det!

Ny design!

Äntligen har jag fixat en ny riktig design på denhär bloggen!

Körde på en sommrig stil såhär till sommarlovet, och nu äntligen bilder uppe i headern också. Roligare att blogga, och förmodligen även roligare att läsa, när bloggen ser snygg ut! Eller hur?

Vad tycker ni förretsen? Blev den bra? Dålig?

 VS.

Ensta Ö

Godmorgon!

Första dagen på somarlovet idag då! Har dock varit uppe och vaken sen kl 9..
Tänkte i alla fall berätta vad vi gjorde igår. Efter skoloavslutningen, som var hemska sorlig på alla sätt, så gick jag och Annie hem och bytte om. Sen mötte vi Max och gick bort till båten vid Annie. Åkte ut till Ensta ö, och sen åkte max och hämtade upp Tonie, Daniel, Alice och Wiktor vid Ensta strand. Mysig eftermiddag trots vädret. Grillade hamburgade, kyckling och marschmallows, lyssna på musik... Sen kom regnet, så vi flydde in under ett träd. Sen badade vi också. Eftersom det var kallt i luften, så känndes vattnet jättevarmt! Riktigt skönt.
Sen åkte vi hem vid 7 ungefär. Var väl liiite många i båten då alla åkte samtidigt, hehe.. Trodde typ båten skulle sjunka haha! Men vi klarade oss. ;)

Sen var det bara att skynda hem och duscha och göra sig fräschare efter att ha sett ut som hej kom och hjälp mig ute i regnet. För sen kom min kusin och faster från USA! Daniel och Ann, den yngre broshan Jeffery kom några dager tidigare och har bott hos farmor. Men Ann och Daniel bor här nu, riktigt roligt att träffa dom igen! Länge sen sist, och dom var riktigt snälla och så. daniel är tydligen fotograf med väärsta kameran, kanske kan få lite tips? ;)


Liten bild på klassens present till Maryam! :)

Skolavslutning

Idag var allra sista dagen i grundskolan, allra sista dagen i Broängen, allra sista dagen med klassen och alla andra..

Hemsk dag. Tidigare har man varit överlycklig öven skolavsluningar och sommarlov, men i år är det annorlunda. Kan väl inte direkt säga att det inte finns dåliga minnen från skolan, men det finns massa fina underbara minnen och framförallt personer. Jag kommer sakna er, hoppas ni vet vilka ni är!

Uppträdandet, där jag och Annie sjöng Collide och Max spela gitarr, gick sämst. Bra avslut.. Betygen var bra, är riktigt nöjd. Har alla MVG utom i Engelska där jag "bara" har VG. Ett ifrån alla MVG, inte lite irriterande!

Nu är jag och Annie hemma, och ska ladda om och peppa upp oss och göra dagen betydligt bättre!

Igår

Hann inte blogga igår som ni kanske märkte. Men tänkte dra dagen lite snabbt nu!

Det var ju skola, men vi pluggade ju inte direkt. Först städade vi skåpen, sen repade vi inför avslutningsshowen, sen var det fotboll niorna mot lärarna (det ble 4-3 till niorna!) och sista var det utspark. Utspark av oss nior. Vissatt ju inte var det innebar förrän vi kom dit, emnd et var i alla fall tävlingar mellan klasserna!
Första gick ut på att samla ihop de saker som stod på en lapp vi fick. Man skulle bla fixa ett foto på en mormor, rektorna aoutograf och en svart spetsbh. Och gissa vem som var det enda i klassen med svart spets bh på sig? Jag. Först väägrade jag ju ta av mig den, men till slut övertalade do mig haha! Hade ju bara ett tunt linne också, mem lånade Max tjocktröja och gick runt i den. Haha, vaddå upplevt sin värsta mardröm? Nej men att glömma bh när man ska till skolan, det har seriöst varit en hemsk tanke. Och nu får man typ uppleva det ändå, haha!

Andra grenen var limbo. Klassen vet ju att jag går på gymnastik, så alla insåg ju tt jag skulle vara vig. Som tur var gick det bra då, kom i alla fall delad andraplats! Hehe.
Sist var det dragkamp. Där var jag int direkt bra men.. ;)

Nej nu har jag bråttom, skolavslutning idag nu! Omg, bra eller dåigt..?


Måndag 13 juni

Godmorgon!
Idag är det sista dagen i skolan, förutom skolavslutningen imorn då. Idag blir det att städa ur skåpen och så, sen änev fotboll niorna mot lärarna! Jag ska inte spela, men kul ändå. efter det är det någon utspark, vilket vi inte fått veta vad det innebär. Hm..?
Sen blir det ilte inspelning också. Till vad? Visst ha jag inte berättat om det? Ni kommer få veta! ;)


Inspiration

Hejsan!
Sitter här hemma och känner mig allmänt ful och tråkig. Humöret är inge vidare och jag saknar personer så det gör ont i hjärtat.. Inte bra det här.

Försöker i alla fall peppa upp mig själv med att inspireras av andra bloggar.
Dessa bloggar är några av de jag läser, som jag får mycket inspiration ifrån! Gillar verkligen allas klädstilar och looker, tycker ni också ska spana in och se vad ni tycker!


Felicia Åkerström



Ebba Zingmark


Sist men inte minst, Kenza

Balen, del 3, i pauserna


En del av tjejerna i klassen! :)


Några av killarna! Stiliga. ;)


Darine, Eric och Hampus.


Får jag lov? Nej. Max och Tonie!


Nästan hela klassen, plus Maryam. ;)




Konfirmation

Hejsan! :)

Idag har jag firat Linda som konfimerade sig. Var först i kyrkan och tittade, sen gick vi hem till henne och firade och så. Trevligt! Grattis igen Linda! :)

För övrigt så är jag med Annie nu. Gör inget speciellt, deppar typ övergårdagen.. Fattar inte varför, men föräldrarna förstörde en kväll som skulle blir grymt härlig. Tack för den. Nu är ingen av de inblandade glada, bra...


Denna klänning hade jag förresten på mig idag! Dålig bild, men har i alla fall sytt den på slöjden! Lite stor där uppe så måste ha säkerhetsnålar, men annars rätt fin! ;)

Blä

Gårkvällen sög. Den började bra och skulle bli bäst, men sen hände nåt. Ibland undrar man vad man har föräldrar till..

Idag blir det i alla fall att gå på Lindas konfirmation. Måste byta om och fixa nu, har brottom, Hörs!

Balen, del 2, under middagen

Förtsättning med bilder från balen! ;)

Har förresten kommit fram till att det blir fyra delar; Innan/i början av balen, under middagen, i pauserna och dansen. Bra va?


Darine, Linda och Nina vid förrätten.


Haha, Eric, Robert och Jim!


Bara för att bilden blev så bra! Fotad av Gustav.


Hampus :)


Karin, Oskar och Saman.


Jabob :)

Okej, det blev ingen bild på mig under middagen! Eller jo egentligen, men ingen tillräckligt okej för att lägga upp. Så mest drogad ut på alla. Vackert.

Stan, sminkningen

Tjena!
Är det bara jag, eller har denna dag gått jättesnabbt?
Var inne i stan med Annie och Max. Skulle bara fixa lite grejer, bla reklamera skorna jag hade på balen som gått sönder, men skutade med att vi var där lite längre än planerat. Så nu har vi massa kvar att hinna med denna kväll, får se hur det slutar. Sitter och planerar nu faktiskt.

Fick förresten en fråga om jag kunde lägga ut närbild på sminkningen. Tog tyvärr ingen bra bild då det blev så stressigt, men ska se vad jag kan hitta!





Okej, verkligen inte vackra bilder. Men det var de enda jag hittade! Oich sminkningen var finare i verkligheten. Hade snygg enkel bas, ögonskuggor i en lite sotad look, korallfärgade läppar och så. Shit alltså, ångrar att jag inte tog en ordentlig bild!


Balen, del 1, innan/i början

Skippar nog att lägga ut andra delen av paintball bilderna, känns så länge sen nu? Så nu blir det balbilder, troligtvis i två delar! ;)


Innan balen, Alexander, jag, Annie och Max!


Vi igen. :)


Jag och Annie, bästavän.


Utanför skolan, mingel!


Annie, jag, Linnea, Maja, Max, Alex och Karin.


Alla på väg in!


Mer bilder kommer, det blir absolut fler delar! Men nu måste jag skynda, ska ta bussen mot stan om 40 minuter och här sitter jag i pjamas helt ofixad. Hörs!

Outfit - Balen

Så här såg jag ut på balen i onsdags!



Klänning - Salt
Skor - H&M
Pärlsmycken- Gamla

Till hade jag även en omatchande väska.. Den fick inte vara med på bild! Och så grym sminkning, köpte med min läppstiftet och glanset hem.
Plattat hår fick det bli, då tiden rann iväg och jag inte han locka.
Och skorna. Hade tänkt köpa ett par vita, men hittade inga så slutade med dessa beiga från H&M, som jag egentligen tänkt mer som vardagsskor.
Och klänningen. Älskar! Precis var jag letade efter, och så bara hänger den där, en kvar i första butiken jag gå in i.. Gosh!

The Prom

Nu, äntligen, ska jag berätta om balen!
Som jag redan sagt, så var det en helt sjukt fantastisk kväll!

Innan balen fixade vi oss. Jag och Annie blev jättesnyggt sminkade inne i stan också, sen blev det dock lite stressigt.. Eller inte så lite egentligen. Max och Alex kom hem till oss, och vi sprang runt och fixade det sista. Gick ut oh fotade, innan vi gick upp till skolan. Han inte fixa något bättre sätt att ta sig dit på men men.

Först var det mingel utomhus. Alla var jättefina, tjejerna var ju såklar fixade till tusen och killarna är så bara för söta i skjorta och kavaj! Eller hur? Fotade, blev fotad, pratade, skrattade.. Sen gick vi in i aulan.

Då var det mat. Man satt klass för klass, jag satt bla vid Annie, Jacob och Robert. Bra placering tycker jag! Till förätt var det nån halomiost typ, smakade väl sådär.. Sen varmrätten var god, potatisgratäng med nåt vitt kött. Och juste, så visade dom några filmer dom satt ihop från de olika klasserna! med massa gamla bilder.. Fy för bilderna på mig alltså.

Sen var det pause, då alla gick ut igen. Fotade och så igen. Sen var det in för att äta efterrätt, glass med jordgubbar! Gott, såklart. Rektorn pratade och så vidare.

Sen ytterlgare en pause, mest för att dom skulle röja undan alla bord och stolar. För var väntade sen..? Dans såklart!

Dansen var grym. Helt sjukt rolig, hade typ inte kunnat bli bättre! Dansade loss, tror inte direkt någon förväntat sig det? Men härligt var det. Utom den hemska värmen. Det kastades vatten occh läsk på varandra, och förutom det så var alla blöta av både sin egen och andras svett. Sådär lagom fräscht, men så värt det! Saknar och tänker på det hela tiden nu typ, speciellt vissa stunder.. ;)

Alla dansade galet i kanske 3 timmar? De flesta dansade faktiskt. Några drog ju tidigt och så, men ändå. Bra stämning var det! De flesta släppte verkligen loss. Grym drag men bra musik, roliga människor, sjukt lyckat!



Kör en bildbomb i ett nytt inlägg, håll utkik! ;)

Dag i stan och på sjön

Denna härligt varma och soliga fredag har tillbringats både i stan med skolan och på sjön med kompisarna.
Åkte in till Södra imorse, och därifrån gick vi nån slags stadsvandring till Långholmen. Gick med Annie, Miriam, Petra och Agnes. Rätt skönt i början, men sen ville man bara fram..
Väl framme åt vi lite matsäck, solad eoch hade det mys. Sen drog skolan hem, men jag och Annie väntade på Max och de andra longboard killarna som var sena, hade åkte genom hela stan haha.. Badade när dom kom, jättekallt i vcattnet där! Sen gick vi, jag, Annie, Max, Eric, Gustav och Tonie. Några skulle äta och så, slutade med att vi delade på oss och åkte hem.



Sen drog jag Annie och Max ut på sjön med båten, motor denna gång! Skönt. Åkte till Ensta Ö igen, men en bättre plats idag där vi kunde hoppa från klipporna. Solade, badade, fikade.. Sen åkte vi till lilla Uttran, till långa bryggan, där massa andra var. Gled runt där ett tag, men badade inge mer.

Drog hem vid 8, och nu blir det alltså för första gången på ett par veckor en riktig hemmakväll!


Nu ska det bloggas!

Kkänner att jag legat väldigt efter när det gäller bloggen. Så ikväll blir det hemmakväll - bloggkväll! Ska fixa flera inlägg so kommer komma upp med jämna mellanrum, så håll utkik vettja! ;)

Kommer även lägga till et par bilder i tidigare inlägg, bloggen ser ju så tråkit ut med bara massa långa texter eller hur? :)

Stan

Godmorgon!

Snabbt inlägg innan jag åker till stan med skolan.. Gårdagen gick bra, åke ju in till stan sen. Kom dock inte in på Grönan för det var för fullt? Wow. Så gick bara runt ute i stan och slutade sen med att vi åt på McDonalds.. Hm.

Idag blir det som sagt stan igen, och ikväll lovar jag att slriva om balen och ladda upp bilder! Kan iunte skjuta upp det längre nu känner jag... 

Torsdag 16.02

Tjena! :)
Kort skoldag idag med, bara typ frågesport och så nån konstig lektion där vi fick massa random tips från Peter? Allt från gymnasiet till bostäder och skydd.. Haha.
Nu är jag hemma med Annie och Max. Gör inget speciellt, bara lysnar på musik och så. För varm för att göra nåt.. Men snart ska vi upp till skolan och göra en grej! Eller jag ska.. Vet inte o jag får säga, men ni lär få veta.
Efter det drar vi nog direkt in till Gröna Lund för konsert. Nice!

Skriver om balen senare, tro mig jag kommer inte glömma! Den finns i huvudet hela tiden.. ;)


Bjuder på en av alla bilder så länge! :)

Bästa balen!

Woho, hinner inte skriva mer just nu, men ni ska veta att vår bal igår var sjukt rolig! Hade nästan inte kunnat bli bättre. Grymt. Berättar mer och bombar med bilder senare! ;)

Förberedelser

Hejsan! :)
Hemma nu och har varit det ett par timmar, hade ju som sagt bara två lektioner idag. Var dock sjukt trött, märkes att jag sovit lite lite i veckan. Jaja. Gick hem och sov en halvtimme, så piggare nu! Nu blir det att tagga till ordentligt inför belen ikväll, wohoo..! ;)

Har fixat klart allt jag kan nu, och om en timme drar jag och Annie in till stan för att bli sminkade! Roligt va? På Body Shop, kommer bli grymmt får vi hoppas.
Sen fortsätter fixningen här hemma, och sen är planerna oklara. Men blir nog att träffa och dra till balen med Max på något sätt. Puss! :)


Balen

Godmorgon!

Idag har vi bara två lektioner, och sen ikväll är det bal!

Jag antar att vi inte är den enda skolan med avslutningsfest för niorna. Bal får vi egentligen inte kalla det av någon anledning, men det gör man ju ändå. Kul ska det bli i alla fall! Massa foton blird et såklart, och ska försäka hinna med bloggen åtminståne i eftermiddag under förberedelserna.
Puss!

Paintball del 1

Okej, det blev en hel del foton från paintpallen igår, så delar upp det i två inlägg tänkt jag!


Hela gänget innan vi började!


Jag, skogsmulle.. ;)


Skulle tro att detta är Jim och Jacob! Mitt på området bland byggnaderna.


Maja och Annie på spaning eller något. :)


Gustav, Eric och Max tror jag, vid vapnena.


Max i buskarna!


En del av gänget mellan två matcher. Vet ni hur varmt det var i overallerna eller?


Eric träffad! Upp med vapnet och av banan fort, innan man blir pepprad igen.. ;)



Mer bilder kommer!

Skön dag

Tjena! :)
Skön och lugn dag idag kan man säga. Skola igen, men hade ingen seriöst lektion utan satt mest ute i solen. Häligt väder, nästan för varmt då man inte badade!
Efter skolan skulle jag och Annie in till stan för att träffa Max som varit på intagningsprov till ett gymnasium. Han hade träffat nån tjej där, så det slutade med att vi satt alla fyra ute i Mörby typ? Roligt i alla fall, satt där nån timme och hon, Lizz, var jättesnäll.
Sen drog vi hem och är alltså hemma nu. Ikväll blir det förberedelser inför balen imorn! Hårinpackning, fixa benen, kolla smycken..
Puss!


Opassande bild, men har bildbrist.. Min syngga outfit från uppvisningen i alla fall! :)

Älskar livet

Shiiit, vilken härlig långhelg jag har haft! :D

Inte haft tråkigt en sekund, bara ungåtts och haft det bäst med de bästa. Orkar inte gå inpå detalj, men det bestod bla av shopping, Grönan, bad och fiske. Med Annie och Max såklart. Älskar livet just nu!

Idag var det paintball i Uppsala med klassen. Också jätteroligt faktiskt! Jag fick inga hemska märken, till skillnad från andra, så grym dag trots att jag första var tveksam. Men roligt var det!

Ska se till att fioxa massa bilder, så väntar er en bildbomb inom ett par dagar. Puss! :)

Gårdagen



Godmorgon!

Lite seg uppdatering nu, men hade i alla fall en riktigt bra dag igår! Började med att jag och Annie åkte in till stan. Köpte lite grejer, visar bilder senare tror jag! Ett par snygga skor i alla fall, dock inga balskor.. Sen kom Max in iaf, eller han var  redan i stan men vi träffa han. Åt i Kungsan och köpte glass på McDonalds. Spillde på min tröja.. Hehe.

Sen kolla vi lite affärer och så, men hitta inget mer. Sen hade vi ett par timmar över, så vi berstämde oss för att köpa massa och sätta oss i Kungsträdgården. Köpte jordgubbar, apelsiner, godis, läsk.. Mums! Satt i solen och myste.

Sen vid 7 drog vi oss mot Gröna Lund. Träffade Wiktor och Alice där och var med dom under kvällen. Petter och September var ju där som sagt. Helt okej! Ingen av oss var väl sådär särskillt pepp, men ändå. Drog hem rätt tidigt. Gick hem från Tumba. Och hade typ tvålkrig haha..! Nej men sen gick jag Annie och Max hem hit och var här ett tag. Spela gitarr, snacka.. Sen vid 12 skulle vi gå med honom en bit hem. Men det slutade med att vi gick med hela vägen. Och det var jätteläskigt haha! Blev seriöst rädd för allt, och sen skulle vi gå hem också.

Somnade direkt sen och sov till 10. Skönt! Nu väntar en ny dag, med nya planer.. ;)


Fredag 09.37

Godmorgon! :)
Vaknade för en halvtimme sen, och passar på att skriva nu när Annie är i duschen.
Igårkväll tittade vi på Charlie St. Cloud, jättebra! Och blir ju inte lite bättre av att huvudropllen spelas av Zac Efreon. Hehe.

Idag blir det i alla fall stan igen med Annie, sen kommer Max igen också. Härligt! Efter shoppingen drar vi nog direkt till Grönan, Petter och September är där ikväll. Jag älskar inte direkt Petter och Annie typ hatar September, men ska dit med Max ändå haha! :)

Förretsen, så kom jag på att jag lovat visa bild på födelsedagspresenterna. Men nu är det typ försent. Fick i alla fall pengar, presentkort, "smyckesträd", rak/epilatorgrej och Justin Bieber boken!! :D

Hemma igen!

Hej allihopa! Nu är jag hemma igen efter en mysig dag i stan. Åkte ju in med Annie och träffade Max där. Annies och mitt största mission var att hitta balklänning (det är ju mindre än en vecka kvar nu!) och jag har hittat min! Den första klänningen i den första butiken, hur stora är oddsen?! Annie hittade ingen så vi får åka in imorrn igen och kolla vidare. Vi är nu hemma och sitter och försöker spela gitarr och bara tar det lugnt. Till kvällen är det inplanerad spa-kväll och Zac Efron-film ;D

Bra start på denna långhelg, och bättre lär det bli! ;)


Shopping

Godmorgon godmorgon! :)
Ledig dag idag då, det är väl kristihimelfärdsdag idag eller något sånt va?
Dagens planer består i alla fall av shopping i stan med Annie. Härligt! Man har ju fyllt år också, så har ju både presentkort och pengar att handla för. Och fintfint väder blir det också.

Nej men nu ska jag duscha och börja fixa mig. Hörs senare, puss!


Aktivitetsdag

Tjeena tjena! :)
Idag var det typ aktivitetsdag i skolan. Så slapp de vanliga lektionern i alla fall. Grenarna var brännboll, fotboll, innebandy och någon nutidsorientering. Själv tvingades jag köra både brännboll och innebandy. Kan inte säga att jag var bra på något av det. Tvärt om faktiskt.
Men helt okej dag ändå, lite kul var det ju ibland. ;)

Sen efter så gick jag och Annie hem hit. Sen mötte vi upp Max också. Det börjar ju typ bli en daglig rutin, att vara med dom alltså. Verkligen inget fel med det! :D
Vi satte oss i alla fall ute med gitarren och spela och sjöng. Övad inför skolavslutningen. Gick väl sådär, hakade upp mig jättemycket på min nya vers, fett irriterande haha. Men det fixar sig, och tror det kan bli riktigt bra faktiskt! :)

Förresten, nu är det  ju typ mini-sommarlov? Eller i alla fall väldigt lång helg, snacka om härligt!
Vad har ni för planer? Ska berätta om mina senare! :)

RSS 2.0