ESPANA

Hola amigos!
 
Nu befinner jag mig i Madrid, närmare bestämt i en datasal i Annies skola. Har tid att blogga lite osv då hon har prov. 
 
Resan hit gick superbra, och att träffa Annie på flygplatsen var minsta sagt en konstig känsla. Två månader ifrån varandra, det känns både som en evighet sedan men samtidigt är det som om vi aldrig skiljts åt. Bor ju hos hennes värdfamilj, supergulliga verkligen! Och idag är jag alltså med Annie i skolan, sedan är hon ledig. Tagga!
 

NU KÖR VI

Tjena!
Har haft fullt upp det senaste dygnet. Träffat min vän Emma, släktmiddag, Harry Potter kväl hos barndomsvännerna, anmält min gympagrupp till tävling, packat.... Men nu börjar äntligen allt falla på plats!
 
Jag åker vid halv sju ikväll, är så extremt taggad så det finns inte. Nu kör vi!!
 

TVÅ DAGAR KVAR

Om två dagar åker jag. Två dagar, och sedan befinner jag mig i Madrid med min bästa vän. Ser verkligen fram emot den här resan, ska bli så galet roligt! Har inte sett Annie på två månader, alldrig varit i Madrid förut och så ska det bli skönt att slippa dessa minusgrader. Den enda nackdelen med själva resan, om jag nu måste klaga, är att jag reser själv. Och med endast handbagage som packning. Hjälp!
 
 
 

SHOPPING OCH MIDDAG

Dagen har varit toppen, perfekt första-dagen-på-lovet dag. Under dagen var det shopping i stan men mor och syster, och därefter åkte jag ut till Olga och vi två gjorde middag och bara umgicks. Jättemysigt, och hennes brorsa är ju bara för söt. Han fick mitt nummer. Och för er som inte vet - han är liten. Typ nio. Så inget konstigt med det!


RED AS WINE


I KIND OF FORGOTTEN

Tjaba tjena hallå!
Jag hoppade över träningen idag för att plugga, vilkat jag nu inser var ett väldigt dumt beslut. För det är inte lätt att plugga när man klantigt nog glömt alla sina papper och böcker i skåpet i skolan. Hade gjort betydligt mer nytta i hallen om man säger så! Jag hade helt enkelt en glömma-bort-allt-dag idag. Imorse var det marcaran och nu var det plugget. Bra jobbat, Vera.
 

FULLT UPP

Har fullt upp nu med plugg, sång och träningar. Därav har bloggen hamnat i kläm de senaste dagarna. Är allmänt lite stressad, vill bara ha lov... Och stressen, eller kanske glömskheten, gjorde att jag imorse glömde att ta på mascaran. Kul. Puder och kajal är på, men det viktigaste fattas. Bra start på dagen, typ.


WIDE AWAKE - COVER

Igår på dagen var jag och syster min hos min vän Max. Han har en komplett hemmastudio, och vad gör man då om inte spelar in? Jag och Fanny spelade alltså in en cover på Wide Awake av Katy Perry, med Maxs hjälp. Och här har ni den! Hoppas ni gillar den, tycker den är helt okej för att vara inspelad på en dryg timme.
 
 

MIDDAG

Det är lördagkväll och jag och familjen är på middag hos våra kära barndomsvänner. Alla är samlade, utom Annie som befinner sig i Madrid... Konstig känsla!

Men vi skickar varsin bamsekram till dig Annie! Älskar dig!


X-FACTOR GENREP

Igår efter skolan gick jag och min kära syster på genrepet inför X-Factor senare samma kväll. Det var faktiskt superkul! Har inte följt programmet varje vecka, men live-musik är ju aldrig fel. Och desstom vad gruppen FUN. på plats och sjöng sin hit Some Nights. Grymt!
 
Och när jag ändå pratar om X-Factor måste jag ju säga vilka mina favoritet är. Jag vill se Malcom och Awa i final, punk slut. Sedan får gärna gruppen Jem komma trea. Vad säger ni?
 
 
 

YELLOW

 
 
 
Idag kände jag för att matcha höstlöven, då denna senapsgula blus åkte på imorse. Jag upptäckte dock att den hade krympt i tvätten så jag fick ha den uppknäppt med uppkavlade ärmar, men den var minnsan minst lika fin ändå!

MEMORIES ON THE WALL

 
För några veckor sedan skickade jag och min syster in foton för att sedan få som hemskickade, utskrivna på snyggt fotopapper. Och i helgen när jag hade lite tid över, satte jag upp fotografierna på min vägg! Tillsammans med ett par flygbiljetter bidrar fotona med massor av minnen och ett mycket mer personligt rum. Jag älskar det.

PROV OCH BESÖK PÅ BIBLOTEK

Min dag har bestått av ett två timmars långt (och hemskt) fysikprov. Därefter var det språkdag, vilket då innebär spanska för min del, och jag och några tjejer i klassen fick i uppdrag att åka till Statsbiblioteket. Rätt skönt att inte ha vanliga lektioner sådär direkt efter ett jobbigt prov, så att ta sig ut på stan kändes rätt kul ändå.
 
 

FRUKTSALLAD

Jag avslutar denna helg med lite fruktsallad. Äpplen, banan, blåbär, hallon och mandarin. Mums!


DAGSLÄGER

Dagen har spenderas i en gymnastiksal ute på Lagnö. Där hade vi nämligen haft dagsläger med våra smågymnaster! Superkul var det, och bra gick det också. Åh, finns det något bättre än gymnastik?


CHEARLEADING OCH FILM

Dagen har, precis som rubriken säger, bestått av chearleading träning med skollaget och två lektioner med varsin film. Den ena var en halvtrist fysikfilm och den andra var Till vildingarnas land, som vi såg med våra små ettor. Eller små och små, klassen under oss är det i alla fall.


YES SIR


TILLBAKA PÅ FASTLANDET

Efter en rolig helg på Gotland sitter jag nu hemma i soffan, nydushad och helt slutkörd. Tävlingen var delvis rätt lyckad, och det slutade med en total 6:e plats av de 19 lagen i klass C. Det måste jag ändå säga är rätt bra, med tanke på våra förutsättningar inför denna tävling.
 
Så helgen var helt klart lyckad. Hade dock inte tackat nej till ytterligare en dag ledigt bara för att vila upp mig...
 
 
Ovan ser ni en liten printscreen över resultatet!
 

I VÄNTAN PÅ RESULTATET

Då var middagen uppäten och alla varv körda. Sitter just nu med Emma som gjorde illa ryggen, och bara väntar på resultaten. Vi får se hur det går. Konkurrensen var delvis rätt hård, men vi får som sagt vänta och se!


GOTLAND

Nu taggar vi tävling!!

Vi klev precis av båten i Visby. Superkul resa! Nu sitter vi på en buss till skolan t vi ska sova. Peace out!


TRÄNING

Sitter på bussen på väg till träningen. Detta är nästa sista träningen inför helgen, så det gäller att satsa. Har jag sagt det förresten? Att vi ska tävla på Gotland i helgen? Nu har jag det i alla fall. Det ska bli superkul!


EN VECKA FULL AV STESS

Plugga hårt inför spanskaprovet. Plugga hårt inför matteprovet. Träna hårt inför helgens tävling. Allt på en gång. Hatar när det blir såhär, när allt händer samtidigt. Vill kunna fokusera hundra procent på allt men med såhär mycket går det bara inte. Åh. Varför?
 

RSS 2.0