18.23

Tjeena!
Kom precis hem, skippade träningen idag pga förkylningen. Måste dock lösa ett problem nu som handlar om måndag... Varför är det så att vissa dagar är helt tomma, medan andra är fullproppade av grejer?


Trött tjej

Hej!
Hemma från en rätt onödig skoldag nu. Klarade mig med endast 15 minuters försening imorse trots busskortsproblemet.. Sen rullade dagen på, ovanligt långsamt. Tittade på klockan var och varannan minut och i tankarna var jag någon helt annan stans än på mattelektionen. Jaja, sånna dagar har vi väl alla antar jag! 


More than this - One Direction



I'm broken
Do you hear me
I'm blinded
Cause you are everything I see
I'm dancing, alone
I'm praying
That your heart will just turn around

And there's a walk up to your door
My eye turns to face the floor
Cause I can't look you in the eyes and say

When you open his arms
And holds you close tonight
It just won't feel right
Cause I can't love you more than this, yeah
When he lays you down, I'm not just dying inside
It just don't feel right
Cause I can't love you more than this
Can't love you more than this

If I'm louder
Would you see me?
Would you lay down in my arms and rescue me?
Cause we are, the same
You saved me, when you leave it scarred again
And then I see you on the street
In his arms, I get weak
My body feels I'm on my knees
Praying

When you open his arms
And holds you close tonight
It just won't feel right
Cause I can't love you more than this, yeah
When he lays you down, I'm not just dying inside
It just don't feel right
Cause I can't love you more than this

I've never had the words to say
But now I'm asking you to stay
For a little while inside my arms
And as you close your eyes tonight
I pray that you will see the light
That's shining from the stars above

When you open his arms
And holds you close tonight
It just won't feel right
Cause I can't love you more than this
Cause I can't love you more than this

When he lays you down, I'm not just dying inside
It just don't feel right
Cause I can't love you more than this, yeah

When you open his arms
And holds you close tonight
It just won't feel right
Cause I can't love you more than this

When he lays you down, I'm not just dying inside
It just don't feel right
Cause I can't love you more than this
Can't love you more than this


-.-

Kul att man märker att syrran lånat busskortet när man kommit till busshålplatsen. Bara att vända hem, leta efter en remsa och förbereda sig på att koma sent. Kul. Verkligen.

Tisdag 08.16

Godmorgon alla!
Tisdag idag, och det blir skola för mig. Är fortfarande förkyld, men nässpray, näsdukar och alvedon ska nog hjälpa mig att klara dagen! Har fyra timmars matte idag, repetition inför nationelle. Puh..!


Tagen på bar gärning


Dear Santa...




Hahaha! Har sett massa liknande, var tvungen att härma.. Det vore nåt, att få dessa i julklapp! Tänk om de skulle ligga där under granen i varsitt jättepaket.. Hehe, skämt åsido.

Här är min riktiga önskelista, den som är ver verklighet om man säger så. Vad önskar ni er..?


Sjuk

Tjena! Hur mår ni? Själv är det sådär.. Gick till skolan imorse, men efter en lektion bestämde jag mig för att åka hem. Är förkyld, inte så kul att sitta i skolan med rinnande ögon och näsa. Och när jag skulle snyuta mig kom njäsblodet också. Jättekul, verkligen.

Är ensam hemma nu i alla fall, med Up All Night på högsta volym. Älska!


'Cause I'm dying just to know your name



Hur kan man vara så beroende av någon man inte känner? Hur kan man bli så glad av en enda blick? Hur kan man vilja göra allt för någon som knappt vet vem man är..?

20.33

Tjena! Ledsen för låg uppdatering, hade fullt upp med annat under eftermiddagen och kvällen. Först övningskörde jag ju, hur kul som helst! Körde dock bara på en parkering, men alltid en början. Sen mellanlandade jag hemma innan jag drog iväg på barngympa, och därefter åkte jag direkt till farmor där en del av släkten var på middag. Och herre gud vilken skrattattack jag fick mitt i! Försökte hålla det inne men det var omöjligt... Tills slut bröt jag ihop och skratta så tårarna började rinna ni vet. Älskar sånna attacker haha!

Nej nu blir det att plugga engelska med Cajsa via facebook... Godnatt!


Övningsköra

Godmorgon!
Usch vad trist väder det är ute... Idag är det ju första advent, nu vill vi ha snö! Eller nej förresten, den får dröja ett tag till för min del. För vet ni vad jag ska göra idag? Övningsköra! För första gången, så det blir på en parkeringsplats. Sen ni nån köra runt i cirklar nånstans så kan det nog vara jag! Önska mig lycka till. ;)


Jag som aldrig kört moppe ens en gång.. Hur ska detta sluta?!

Resturang

Tjena! Nu drar vi iväg till Södertälje och äter på en resturang. Pratade om den igår och blev så sugna att vi beställde bord. Firar inget speciellt eller nåt, bara lite vardagslyx. Puss!




Jeffrey Campbell



Jag vet inte hur jag ska börja. Jag älskar dessa skor! Jeffrey Campell är märket, modellerna är LITA och FOXY. Helt klart de snyggaste enligt mig. Skulle göra vad som helt för att få ett par. Den dagen jag har 2000 kronor över, ska ett par bli mina. Kärlek säger jag bara, kärlek!

Tidig lördagsmorgon

Godmorgon! Antar att de flesta sover nu men  tanke på att det är väldigt tidigt för att vara en lördag.. Själv är jag i alla fall vaken, Annie sov här men var tvungen att vara hemma halv 9 för att fira syrran. Gårkvällen spenderades i alla fall hos Wiktor med Annie, Max och Tonie. Mysig kväll trots att vi inte gjorde något speciellt, snackade, tittade lite på Idol och på I'm number 4.
Jag och Annie var tvungna att dra vid halv 12, och väl hemma tittade vi på One directions dokumentär! Sjukt bra, älskar att se att killarna är vanliga killar trots kändisskapet. Det gillas!


Svar på tal - Mitt gymnasieval

Fråga, av Elvira:
Hej sötaste! Jag undrar om är nöjd med ditt gymnasieval?
Du valde ju natur-samhälle, hur fungerar det? Är det mindre plugg än på vanlig natur-natur tror du? Hur lång tid tar det för dej att komma till skolan? (det vill säga från och med att du lämnar dörren till att du kommer fram)?
Vore extremt tacksam för svar! Kram!


Svar,
Hej Elvira! Självklart ska jag svara på detta, jag kommer själv ihåg hur jag desperat frågade alla möjliga bloggare om deras val... Så ska svara så gott jag kan!

Först och främst, jag är sjukt nöjd med mitt gymnasieval! Skolan, linjen och allt. Går ju som sagt natur-samhälle på Värmdögymnasiet på Gullmarsplan i stan. Linjen är jättebra, jag ville gå natur men gillar inte fysik så mycket, och i samhällsinriktningen är det mindra fysik och istället mer samhälle och geografi. Jättebra enligt mig! Men det är dock naturämnena som dominerar, matte har vu ju mycket till exempel. Men det fungerar jättebra, visst är det plugg och så men inte så hemskt mycket som man kan tro.
För mig tar det 50-60 minuter att åka til skolan. Låter som lång tid, men det funkar hur bra som helst faktiskt. Finns folk i klassen som åker ännu längre! Det ända jobbiga är om tågen är försenade, men lärarna brukar förstå.
I övrigt älskar jag min klass. Det blit bara bättre och bättre! Lär känna alla mer hela tiden, men självklart klickar man inte med alla. Men helheten är bra!

Hoppas det var svar på dina frågor tjejen! Jag rekomenderar dig att gå på massa öppet hus, det ger en bra bild. Lycka till med valet! :)

Happy girl

Tjeeena!
Är på helt sjukt bra humör! Vet inte riktigt varför, men det var helt enkelt en bra dag. Matteprovet gick väl sådär, kommer få resultatet senast imorgon faktiskt. I alla fall, hade dans på idrotten, roligt med koregrafin var för enkel för att det skulle blir riktigt kul. Slutade tidigare gjorde vi ju också ja! Redan 13.50, härligt!

Ikväll ska jag träffa lite kompisar, skulle vara med några nu egentligen men det blev kaos så det blir nog nästa fredag. Hörs senare!



Innan jag drar iväg och träffa kompisar, ska jag fixa Fanny inför en fest. Gissa vad temat är?! One Direction, Fanny ska vara snyggingen Harry! Dags att börja locka håret.. ;)

Tagga matteprov...

Godmorgon!
Är ni vakna än..? Själv börjar jag kl 8 idag, med matteprov första timmen och allt. Så sitter redan på tåget på väg till skolan. Vill verkligen inte ha prov, har fått C på de båda förra och vill vekligen ha det igen.. Men vi får se hur det går!


20.19

Tjena!
Haft en bra ledig dag, helt ledig kan man dock inte säga att jag varit! Först var det som sagt plugg med Olga i stan, mysigt som vanligt. Sen var det ju gymnasiemässan! Det var faktiskt jätteroligt! Snackade med massa, och såg även en del snyggingar hehe... Nej men det var ju många där så! Kul var det i alla fall, helt klart värt det.

Men nu blir blir det att kolla igenom det sista på matten, prov imorgon bitti. Och lyssnar självklart på Up all night samtidigt! Puss och godnatt!


Gymnasiemässan

Gissa vart jag är påväg nu? Till Älvsjö och gymnasiemässan! Jag har ju redan valt gymnasium och sådär, men jag och två killar i klassen ska representera Värmdör gymnasium de här sista timmarna för dagen. Spännande, kul att träffa massa folk och peppa de som verkar vara bra till vår skola! Och de som inte verkar bra... Skickar vi iväg. ;)


Typ sähär lär det se ut Detta var alltså vårt stånd typ förra året!

Matteplugg i stan

Tjena!
Nu sticker jag in til stan och träffar Olga, det blir matteplugg på något mysigt café. Matteprov imorgon, tagga... Nej men vi måste plugga alltså! Och jag som inte har pengar haha, hur ska jag ha råd med fika? Det har jag glömt.. Oopsi!

Hörs senare!



Ledig

Godmorgon!
Hur har ni det i skolan..? Själv är jag hemma och ledit idag, sjukt härligt faktiskt. Ska dock inte vara hemma så länge, har lite saker planerat. ;)

Men just nu sitter jag bara här. Det finns typ bara jag och musiken, seriöst... Dör för varje låt på nya skivan! Så grymma. Köp skivan vettja, köp den!


Överlycklig!!

Ni anar inte hur bra humör jag är på just nu!! :D

Inte bara det att skolan var bra, träningen också, utan det bästa kom senare. För gissa vad som väntade på mig när jag kom hem?! En skolkatalog och signerade Up All Night, One Directions nys skiva! Herre gud säger jag bara, kommer dröja länge innan jag kan somna! Som tur är så är jag ledig imorn, då blir det 1D på hösta volym här hemma, yeeeey!


Second hand - news





Snabba bilder på det jag köpte. En blommmig tygväska som både funkar som sidväska och ryggsäck, lite annorlunda men riktigt snygg. Och så en grå stickad tröja med luva. Jag är nöjd, trots min pengakris! Vad tycker ni?

Abercrombie

Tjena! Nu sticker jag iväg till skolan. Som vanligt så slutar jag 5 och tar mig direkt till träningen.
Idag har jag förresten på mig min nya gröna Abercrombie tröja, älskar den!


19.21

Hejhej!
Kom precs hem från skolan. Kollade på film på engelskan och sen var det svenskaredovisning vilket kändes helt okej. Sen satt jag, Cajsa och Katinka och pluggade matte i över en timme, bra jobbat! Och sen var det dags för second hand och modevisning. Jätteroligt! Jag fick med mig en sommrig tygväska och en stickad tröja för totalt 70 kronor. Bra?! Men nu är det dock köpstopp. På riktigt. Fram till mellandagsrean. Påminn mig!


Extra matte och second hand

Tjena! Ha slutat skolan nu, men ska dock stanna kvar! Först blir det matteplugg, sen har vi en second hand kväll här i skolan. Roligt va? Tänkte kolla det, en tjej i klassen ska gå modell där också. Jättekul ju!


Inbakat

Godmorgon!
Börjar klockan 10.15 idag, gick dock upp redan vid 7 då jag ska öva på svenskapresentationen vi har idag. Dessutom kunde Fanny då göra en inbakad fläta på mig. Jag som annars bara har utsläppt eller vanligt toffs, kul med omväxling när man får chansen!



Ofixad tjej, men nu blev badrummet ledigt. Ha det bra idag!

Fullt upp

Tjena tjena. Lite låg uppdatering idag, åkte direkt från skolan till hallen och nu väntar plugg. Dagen har inte varit så jättespeciell, men den var väl bra och gick sjukt snabbt! Hörs imorn, godnatt! ♥


.


Plugg och barngympa

Tjena!
Sitter här och pluggar, det går väl inte super direkt! Tänkte byta ut svenskan mot engelska nu, sen ska jag snart iväg. Ska ta barngympan idag, men tränar inte själv pga benet. Men barngympa blir det då Mickis är sjuk. Och så behöver jag ju faktiskt pengarna. Jag är seriöst pank!


10.09

Godmorgon alla!
Idag är det söndag, vilket som vanligt betyder plugg för mig. Har ju även träning ikväll, vet dock inte om jag kan gå? Jag har nämligen ont i vaden... Låter sjukt, men jag vaknade igår och hade typ sträckt den i sömnen?! Så det gör ont att gå, att springa och hoppas låter alltså inte så lockande. Men vi får se!


Breaking Dawn, part 1

Idag vid tretiden var jag på bio med mamma och Fanny! Vi såg på den senaste Twilight-filmen, Breaking Dawn. Sjukt bra! Älskar serien, borde läsa dom igen någon gång. Men filmen var grym i alla fall, när bara 10 minuter gått hade jag redan gråtit 3 gånger. Så fin, och så hemsk på samma gång.

Filmen har ju fått dålig kritik från media, men jag tycker inte ni ska läsa dessa resensioner utan istället ta er till närmaste biografoch titta på den ,djag lovar att det är värt det!


You give me so much to remember.

Tjena! Ledsen för den dåliga uppdateringen idag, jag varnade er.. Nej men gårkvällen var hur mysig som helst, älskar när det är vi tillsammans! Sen sov jag hos Annie, och där var jag till 2 idag ungefär. Och vad gjorde vi då? Fangirlade såklart!


Transparent



Halvtransparent skjorta - hittad i mammas garderob
Beige/Grå byxor - Gina tricot
Ear cuff - Ur&Penn

Såhär såg jag ut idag. Gillar mammas skjorta starkt, transparent är ju sjukt snyggt och så är denna lite annorlunda med bara vissa genomskilniga delar. Till denna alltså enkla byxor och smycken. Lägg märke till mina snygga strumpor.

Bugg

Nu drar jag alldeles strax iväg mot Bartos! Det blev en mellanlandning här hemma, andas ut lite efter en lång skoldag. På tal om skolan, så dansade vi bugg idag på idrotten! Hur kul som helst, älskar dans i alla former! Hade jag haft tid hade jag lätt börjat på pardans haha. Hade dock varit ännu bättre om det varit fler killar, typ om vi dansat med parallellklassen som har idrott samtidigt... Hehe. ;)


Svenskalektion

Sitter i skolan på svenskalektion, har ca en timme kvar. Sen är det helg, woho! Ska till Annie ikväll med famljen och Jims familj, mysigt. Tror att jag sover där också, så uppdateringen kan vara lite dålig. 
Ha en bra fredag allihopa!


Pink



Åh, är inte denna väska helt underbart fin? Jag fullkomligt älskar den! Tänk, denna till en snygg svart klänning och klackar klckar i samma rosa på en fest. Galet snyggt ju! Väskan kommer från H&M och kostar 149 kronor. Den finns även i svart, men jag gillar den rosa lite mer! Vad tycker ni?


Torsdag 18.20

Tjena!
Haft en lång dag idag, gått i skolan mellan halv 9 och 4. Hade dessutom kort lunch och tog en omväg hem för att åka med Annie, men det var det värt. Minns inte så mycket av dagen. Men den började bra haha, sen var det en hel dal skrattattacker också. Aldrig fel! Hur har er torsdag varit?


Idag körde jag på lång mysig kofta, halsband från spanien samt knästrumpor. Dock lossnade ena rosetten  från en av strumporna, buhu...

Gårdagens outfit







Allt från H&m.

Såhär såg jag alltså ut igår! Fin svart/transparent klänning i kombination med beige mysig kofta. Jag gillar det!


Tränat

Hejhej! Sitter här och äter pasta, extra gott såhär efter ett långt träningspass. Träningen gick helt okej, och Annie var däär idag så det var kul! Annars har dagen inte varit så speciell, inte vad jag minns. Åt vegetarisk mat med ett tjejgäng från klassen, försökte få med killarna men dom föredrog skräpmat haha. Nästa gång kanske!


Önskelista..?

Har ni tänkt på att det faktiskt snart är jul? Över en månad kvar, jag vet, men denna tid på året brukar ju gå så otroligt snabbt! Julen varar enligt mig under hela december i stort sett. Men nu till saken. Har ni börjat skriva önskelista? Och har ni börjar köpa eller spana in julklappar till era nära och kära? Själv har jag börjat skriva en önskelista, men julklappsshoppingen har inte kommit igång..

Har dessutom upptäckt att mina pengar är slut. Ligger nästan back faktiskt, inte bra.. Jag som tänkte köpa lite grejer, och hur ska det bli med julklapparna? Får stå ut till mellandagsrean innan jag shoppar något till mig själv igen.. Buhu! :(


A smile is the best makeup any girl can wear.

Godmorgon!
Nu sticker jag iväg till skolan. Har på mig den svart/transparenta klänningen (den i headern) samt en mysig tröja. Den är minusgrader ute idag, koftan var ett måste. Bilder kommer senare. Ha en bra dag!


Sången är inställd

Tjena tjena!
Dagen har varit helt okej, haft rätt fullt upp. Spanskadagen i skolan var väl inge vidare då datorerna inte fungerade till en början. Jag skutade vid halv 4 och då kom beskedet att min sång är inställd för resten av terminen. Sjukt tråkigt! Då blev det i alla fall lite ändrade planer, kl 7 skulle jag iställer lyssna på Fannys gitarrkonsert. Innan dess tog jag en fika med Cajsa i stan, jättemysigt! Han aldrig hem innan konserten sen, men det förstod jag så det var därför jag stannade i stan istället för att hinna vara hemma bara en stund. Efter uppvisningen fick vi middagssällskap här hemma av farmor. Men nu ska jag sova. Godnatt!


Another World - One Direction



"Words will be just words, till you bring them to life"

Sovmorgon

Godmorgon!
Jag har sovmorgon idag, kan ni gissa hur länge? Till kl 13! Hur skönt som helst, sen är det bara spanska i två timmar. Gick upp halv 9 ändå, och sitter nu här och äter frukost. Sen blir det dushen. Hörs!


Jaa, sitteg sitter faktisk toch äer på golvet.. I hallen om ni ville veta. Varför? Bra fråga!

Måndag 19.41

Tjeena!
Dagen har inte riktigt varit på min sida idag. Jag fick för en gångs skull skjuts till skolan, men aldrig igen säger jag. Vi stod still i kö. I 40 minuter. I en tunnel. Hemskt! Tänk er en blandning av stress och klaustrobobi. Detta gjorde i alla fall att jag kom 45 minuter sent till halvklassen, vilket i sin tur ledde till att jag fick gå på eftermiddagspasset istället. Och väl där skulle vi göra blodprov på oss själva, något jag kände att jag inte grejade då jag började må konstigt när läraren visade. De två övriga lektionerna var heller inte så nödvändiga, engelskan bestod till exempel av killsnack med Cajsa. Så det kan gå.

För att göra lång text kort - onödig dag. Skippade barngympan ikväll och kör istället på lugn hemmakväll. Puss!


When it's all about him.

Tumblr_lmxoe5bdzv1qbpwzeo1_500_large

Crush,quotes,cute,fact,love,true-6240b800217c3eafd8e2a6929d73adbc_h_large

Tumblr_lmpoapef5q1qe31xzo1_500_large

Tumblr_ls19bq3hza1r3wtloo1_500_large

Pics; Weheartit.com

Nailart

Idag målade jag naglarna som på bilden. Tycker det ser riktigt häftigt ut, när det blir bra. Men kan ni gissa hur det blev? Katastrof. Vita nagellacket hade gåt ut och var jättedåligt och då jag inte målade topplack över så är tidningstrycket borta. Lyckat, Vera, lyckat!

Hqdefault_large


Ny väska?

Funderar på att köpa en ny väska. Köpte en i sommras, men det är blå och passa inte så här års. Så nu använder jag en som är ett och ett halvt år gammal.. Är alltså sugen på en ny. Kanske denna, från Whitney Ports kollektion på Bikbok? Grymt snygg, och att den är designad av Whitney är ju ett plus i sig. Vad säger ni?



Såhär ser den ut. Gillar det lite anorlunda mönstret. Det finns även ett långt axelband som inte syns på bilden, vilket enligt mig är väldigt praktiskt och skönt! Den kostar 399 kronor och finns alltså på Bikbok. Ska jag slå till?

Fars dag

Godmorgon!
Idag är det fars dag, det har ni väl inte missat? Själva gav jag och Fanny lite trisslotter och en mjölkskummare. Det första för att vi var lite sent uta med att köpa något och det andra för att vi själva ville ha en. Till mina chai latte till exempel! Haha.
Annars då. Livet rullar på och idag har jag heller inga planer utom träning. Vad ska ni hitta på?


Var ju tvungen att ha en blid på pappa här, hittade dock ingen på oss tillsammans. Älskar dig!

16.58

Hej hej! Denna dag har gått riktigt snabbt. Men det gör inget, det var en sån här skön dag idag. Jag och Fanny åkte ner till Tumba (när vi kommit en bit på vår promenad blev  det för kallt så vi tog bussen) och där lånade vi böcker, köpte snygga underkläder och tog även en sväng inne på second hand affären. Fick med mig en enkel svart t-shirt för typ 10 kronor, så värt det!


I'm free

Godmorgon!
Lördag idag, och jag är helt fri från plugg denna helg. Hur härligt?! Annie åker till Norrköping idag, så dagen tänkte jag nog tillbringa med syster min. Fota liteom vi hittar laddaren, gå promenad till Tumba, spela sims.. Haha. Ikväll skulle det egentligen varit fest med massa ettor från skolan, men den blev framflyttad. Är redan taggad i alla fall. Fast det hade varit ännu bättre om han varit där..


.

264940564_sgx7lpbn_c_large

Fredag 11/11

Tjena tjena!
Fredag idag, så himla skönt. Blir fredagsmys hemma ikväll, taccos och idol och så. Mysigt! Skolan var helt okej, svenskaredovisningen visade sig vara inför smågrupper och på idrotten gjorde vi dans som var anpassad för dagisbarn kändes det som.. Jaja. Nästa vecka blird et pardans, wooho! Bugg har jag för mig, och det är jag ju grym på. Eller nåt. Typ.



11-11-11 11:11

Wooohooo!
Detta händer inte ofta, det är den 11/11 - 11 och klockan är 11:11. Lite smått coolt sådär. Vad ska man då göra..? Alla önskar sig något såklart! :D



Tänk att vara född just denna minut.. Häftigt! Då hade mitt turnummer varit 11 haha.

21.31

Hejsan!
Var som sagt och spelade in idag, jätteroligt faktiskt! Fixade bara versen och lite så, sen blev det lite snack om musikvideo också..? Och självklar lite annan sång vid gitarren och pianot. :)

Nu har jag gjort klart min svenska tills imorn. Eller rättare sagt stressat ihop ett avslut. Den är verkligen inte lyckad, tur att svenskan är sista timmen! Godnatt.


Studion

Tjena!
Sitter här hemma och dricker te med Annie och Fanny. Ska snart gå igen, för vet ni vad jag ska göra..? Jag och Max ska upp till vår gamla skola för att göra klart en låt vi började spela in i våras! Ska bli kul, men är nervös, det var flera månader sen sist.. Men kul ska det bli!

Nej nu måste jag fixa klart svenskan om jag ska hinna gå. Hörs ikväll!


22.08

Tjena!
Dagen har varit bra faktiskt. Fick tillbaka ett samhällsprov, med betyget B, och dessutom gick träningen bra. Plus lite andra små bra saker. Sånna här dagar gillas!
Nej nu väntar duschen, sen ska jag sova. Har en rätt fullbokad dag imorgon. Berättar imorn vad jag ska göra istället för träning!


Get the look - Emma Watson

Det är väl inte bara jag som mer eller mindre avgudar Emma Watson?
Hon har riktigt snygg och stilren stil, älskar det! Hon känns inte riktigt osm alla andra unga stjärnor, trots att hon är superkänd så känns det som hon fortfarande har fötterna på jorden. Det gillar vi!



Gillar ni hennes stil? Här har ni några sno-stilen tips!


Jeans - Bikbok 499 kr
Kappa - H&M 499 kr
Väska - Ellos.se 699 kr
Skor - Dinsko 499 kr
Hatt - Bikbok 199 kr
Solglasögon - Nelly.com 299 kr

Hatt och solglasögon måste ju vara perfekt för kändisar som inte har lust att visa sig, men kanske även för oss ickekända då vi helt enkelt bara har en dålig dag? Dessutom är det riktigt snyggt. Om du vågar - bär hatt!


What would you attempt to do if you knew you could not fail?

                                             


Onsdag

Godmorgon godmorgon!
Onsdag idag, och jag känner mig jättetrött trots sovmorgon. Gick upp 8 för att hinna plugga lite, men det går inte direkt så bra. Slutar sent idag i alla fall, sen bär det av direkt till träningen. Puss.


Gotta Be You - Musikvideo!

O.M.G! One Directions nya musikvideo till deras andra singel Gotta be you har nu kommit ut! Herre gud, vad bra. Låten är fortfarande lika bra och killarna är fantastiska! Ni MÅSTE titta!

MEN VAD HAR DOM GJORT?! DEN GÅR INTE ATT SE I SVERIGE LÄNGRE? PANIIIIK!


Ear cuff

Tjena!
Det var som sagt en riktigt kort dag, väldigt skönt! Provet kändes rätt bra faktiskt, men helt säker kan man ju inte vara direkt.
Nej, nu ska jag försöka slita mig från datorn och One Direction och istället sätta igång med en svenskauppgift. Bara en låt till... ;)


Idag körda jag förresten med en härligt grön tröja och en av mina nya ear cufs. Vad tycks?

Godmorgon!

Idag står det bara en lektion på shemat; matteprov.
Tänkte kolla igenm anteckningarna en gång till, men annars känner jag mig ganska säker, på e-delen åtminståne. Ska i alla fall bli skönt att ha det gjort!


Tillbaka till vardagen

Tjena tjena!
Första skoldagen efter ett lov, vilket betyder att man inte direkt är superpigg nu. Men dagen känndes rätt okej trots allt. Att stanna i en och en halvtimme efter för att plugga matta känndes däremot inte lika roligt. Inte för att jag var ensam, halva klassen satt där. Men det var behövligt, imorn väntar prov!


News from USA



I fredags kom pappa hem efter en vecka i Usa. Och han kom inte hem tomhänt! En del skulle egentligen blivit julklappar, men han tyckte det var så roligt att ge bort så det blev tidiga julklappar det här.

Oranga låga converse
Grön långärmad Abercrombie and Fitch tröja
Banana Republik t-shirt
Banana Republik tjocktröja

Dessutom fick vi påsen och ett oladdat presentkort från A&F, bara för synens skull. Och jag klagar inte, modellerna är ju så snygga!

Why am I so afraid to lose you, when you're not even mine?


Let's waste time

Hejhej!
Jag tog mig precis en välförtjänt paus från matteplugget, det snurrar av grafer och olikheter i mitt huvud. Dags att ta sig tillbaka till vardagen, då är matte någon som återkommer i stort sett varje dag.
Men nu blir det paus tills imorgon. Istället blir det tidigt söndagsmiddag i form av pappas dillkött. Slå det om ni kan! Det finns inget godare. Jag kan äta hur mycket som helst. Ska dock försöka att inte proppa i mig, det blir så jobbigt att  träna efter då..


Beställt!





Denna skiva klickade jag hem igår! Sjukt nöjd, 99 kronor för en signerad One Direction skiva. Länge sedan jag kökpte en CD sist, men detta är ju så värt det. Har hört preview versionerna av låtarna, och det ser lovande ut, woho!


Godmorgon!

Godmorgon alla fins, och tack för kommentarerna om designen! Idag är det söndag, vilket betyder att det är sista dagen på lovet. Är inte direkt taggad på skola imorn, men det är inte allt för långt kvar tills jullovet i alla fall. Om man ska vara lite positiv liksom.


Ny design

Jag har tillbringat i stort sett hela dagen med att fixa denna ny, enligt mig supersnygga design! Föst blev det photoshoot med Fanny, därav bilden i headern. Sen är det ju så mycket koder att fixa och trixa med.. Men nu är jag klar, och riktigt nöjd!

Vad tycker ni?


News


Svart/Transparent klänning, H&M 249 kr



Tröja, H&M 249 kr



Linne med djup brottarrygg, Monki 149 kr


Ljus blus, Monki 75 kr (Rea 75%, ett par veckor sedan)



Två stycker ear-cuffs, Ur&Penn 25 kr/st

Detta är vad jag fick med mig hem efte min och Annies shoppingrunda tidigare i veckan! Förutom detta även trosor och vanliga örhängen. Undantag är den ljusrosa blusen som inhandlades för ett par veckor sedan under en lång håltimme. Vad tycker ni?

Lördag 10.08

Godmorgon!
Lördag idag, bara två dagar kvar av lovet. Tråkigt men sant! Ska njuta nu av de sista. Idag tänkte jag tillbringa sörre delen av dagen med Fanny, fota massor och kanske spela in..? Vi får se hur det blir! Sen hade jag tänkt träffa Annie också. Såklart!


17.44

Tjena!
Laserdome idag var skitroligt! Körde tre matcher på 20 minuter var. Jag kan ju inte säga att jag var bra direkt, kom 24 på första, 15 på andra och 11 på sista. Mitt lag vann ändå två av tre, bra jobbat! En rolig dag med klassen var det i alla fall, och för bara 150 kronor, så värt det!

Nu ska jag packa ihop lite grejer sen ta mig till pappa. Hörs senare!


Cybertown

Vet ni vad jag ska göra idag...?

Jag ska köra laserdome med klassen! Ska bli jätteroligt, var flera år sedan jag körde det sist. Minns knappt hur det var, bara att jag tyckte det var läskigt haha.. Men det ska i alla fall bli kul, tror det blir flera omgångar. Vekar som det blir killarna mot tjejerna en gång, får se hur det går med tanke på att vi är dubbelt så många tjejer som killar.

Har ni några planer för dagen?


Yesterday

Hejsan hejsan!
Hade en riktigt mysig torsdagskväll igår. Annie, Max och Wíktor var här och vi kollade på film, lyssnade på musik, snackade, kollade på bilder osv. Mysig kväll, som gick väldigt snabbt! Pllötsligt var klockan halv två så vi gick med killarna en bit hem. Sen sov Annie här, och nu cyklade hon precis hem. Blev med andra ord inte mycket sömn inatt, tänkte nog ta igen det ikväll!


20.06

Tjena tjena!
Träningen idag var väl inte den bästa enligt mig, körde hopp precis som jag ville men bra gick det ju inte. Men i alla fall, har precis duschat och maten är snart klar. Sen kommer Annie och vi går och möter Max, blir väl film eller något här. Mysigt!


Träning

Tjena! Dagen har bara försvunnit, har som sagt städat och så blev det lite plugg. Har dock inte hunnit med allt jag tänkte, hm.. Men nu blir det i alla fall träning. Annie hänger inte på idag. Har för mig att vi ska köra hopp idag, ska bli kul! Puss hej.


Hemmadag

Godmorgon!
Eller morgon kanske var fel ord. Jag vaknade kl 11 idag, väldigt sent för att vara mig! Kan bero på att jag var uppe vid 5, hela huset vaknade av att katten skrek.. Kattbråk precis utanför dörren, mindre roligt. Dagen spenderas hemma, måste städa och plugga osv. Tänkte åka in till stan för att träffa Madde som är här över dagen, hon bor i Norrköping, men eftersom jag vaknade sent och har träning 5 så hinner jag inte. Tråkigt!

Nej nu ska jag ta tar i badrummet.. Sen blir det en välförtjänt dusch!


.

Tumblr_ltyywloygd1qbpwzeo1_500_large

En bra dag.

Tjena tjena!
Blev inte direkt mycket bloggande idag, har haft fullt upp. En riktigt bra dag faktiskt! Dagen tillbringades som sagt i stan med Annie, shoppade en del (ska dock tillbaka in på lördag, vi han inte med allt..) och åt på ett pastaställe. På väg hem tog vi båda hål i öronen! Annies har ju varit igenväxta så hon fixade två nya, och även jag gjorde två hål. Nuy har jag tre hål i höger och två i vänster öra.

Efter shoppingrundan var vi hemma i någon timme, innan vi båda åkte iväg till Salem för träning! Annie provtränade alltså hos oss, och bra gick det! Hon hänger troligtvis med även imorn. Skojj!

Bilder på shoppingen dyker upp imorgon.

Taggad för shopping

Godmorgon alla morgonpigga!
Själv är jag uppe och vaken sedan ett par timmar tillbaka. Ska alldeles strax gå mot bussen, ute i lagom god tid och riktigt sugen på en shoppingrunda på stan. Vad ska ni hitta på denna onsdag?



Feber och infektion är inte alltid dåliga grejer!

Hejhej!
Kom precis hem från Moa. Blev en rolig kväll med middag, efterrätt, genomgång om Moas klass och så började vi kolla lite på Justin Biebers film. Måste köpa den alltså. Känner hur Bieber-fever kommer tillbaka, dock är One Direction-infection större för tillfället!

I alla fall. Imorgon är det shopping som gäller! Jag är sjukt taggad, länge sen jag shoppade, men min shoppingkamrat Annie är inte lika peppad.. Jaja, jag kan nog få henne taggad på väg in! Godnatt!


Bild från arkivet. Måste ut och fixa nya bilder nu känner jag!

It's gotta be you

Tjena tjena! :)
KOm precis hem från stan, drog ju som sagt in och träffade Olga. Pegah kunde inte, hon dissade oss för att plugga matte med Gunnar.. Haha! Men jag och Olga satte oss i alla fall på Wayn's med varsin chailatte och bara snackade. Det blev en hel del killsnack kan jag säga.. Vi är lika i så mycket har vi kommit fram till, när det gällde killar tycker vi lite olika faktiskt.

Ikväll blir det middag hos Moa och hennes familj. Grymt länge sen, så det ska bli trevligt! Ha en bra kväll, puss!


November ♥

Hej!
Riktigt seg och mysig morgon idag, långfrukost och galet bra klipp på Youtube! Nu blir det att börja göra iordning sig för att sedan dra in till stan och möta Olga. Får se om vi är riktigt duktiga och tar fram matten, känns ju inte så jättekul på höstlovet, men det behövs. Prov om en vecka..
Är ju första november idag förresten, förstår inte riktigt var oktober tog vägen. Jaja, för min del gör det ingenting att hösten går snabbt!


Vet ni förresten, på tal om höst och höstlov, att det var precis ett år sedan jag klippte lugg..? Sparar ju ut den nu igen, men vi får se, den kanske kommer tillbaka senare!

RSS 2.0