Sommaren är på ingång

Tjena. Livet känns båda bra och dåligt idag. Humöret är inte riktigt på min sida, kemin dödar mig.. Men annars är det bra, precis suttit ute i solen nån timme med one direction i hörlurarna. Sommaren är på väg!


Springtur

Då träningen idag var inställd så är jag nu på väg mot spåret för en springtur. Känner mig inte alls taggad, men får hoppas på att jag tar mig runt!


Sunday

Söndag idag. Av gårkvällen spenderades några timmar hos några familjevänner för att fira att ena sonen fyller 18 idag. Trevligt. Men idag är det alltså söndag, vilket i vanlig ordning betyder plugg, städning och träning.

 


Silver

Woohoo! Laget kom hem med varsin silvermedalj runt halsen. Tvåa i hopp av ca 20 lag, inte illa! Satte alla mina grejer, och dagen var allmänt bra utom lite mycket väntan och någon skada.

 


Toppar

Seriöst. Hur snygga är inte de här topparna? Ni som inte gillar One Direction kan ju bortse från vad det står på dom. Men jag tyckte dom var grymt snygga!


Tävling

Idag står tävling på schemat. Vikingacupen ute på Lidingö, ska bli kul! Är en väldigt annorlunda tävling, vilket gynnar oss - men tyvärr alla andra lag också haha. Önska oss lycka till!


Perfekt fredag

Gymnastik på idrotten, A på en presentation och pizza till lunch. Möta vänner i stan, äta middag, The Lucky One på bio. Perfekt fredag!


God gärning

Är i stan med Annie, Fanny och Alicia. Har precis åkt tvärs över halva stan för att lämna en nyckel till en polisstation. Hittelön får vi ingen. Detta kallar jag en god gärning!


Busy

Tjena!
Såg att syster min gjort ett inlägg, tackar! Se haft rätt fullt upp, plugg hela gårkvällen och idag har jag haft två nationella prov. Skriftliga i svenska och muntliga i engelska, kändes okej antar jag!


This is beautiful

Hej! Fanny här. Eftersom jag tyckte uppdateringen var lite låg tänkte jag slänga in några inspobilder från Veras weheartit.

Festival feelings


I'm feeling great!

Godmorgon!
Är på bra humör idag, pigg och glad. Vaknade 06.20 av mig själv, och är nu på väg till skolan. Åkte en bit med en gammal barndomskompis, trevligt trevligt. Bara två lektioner så dagen ser verkligen lovande ut!


20.55

Tjena!
Sitter just nu och tittar på Top Model, efter att ha gett upp med pluggandet. Dagen var lyckad i alla fall. Chearleadningen var rolig, nationella känndes okej, slapp bemöta något awkward moment... Sköt antagligen bara upp den men ändå. Nu ska jag återgå till mitt program, hörs!


Gammal bild.. Vad säger ni om lugg igen till hösten..?

Tidig morgon

Godmorgon!
Uppe tidigt idag för att åka till skolan och träna chearleading. Flera veckor sen sist så det ska bli superkul. Bortsett från träningen lär dagen inte bli så rolig. Nationella, kemi och antagligen en del halvjobbiga diskussioner. Hör av mig senare!


Jobbigt läge

Tja. Jobbig dag idag på alla möjliga sett, herre Gud säger jag bara! Inte nog med att skolan - dvs kemin - är jättejobbig, dagen har varit så sjukt pinsam. Flera gånger! Orkar inte. Asså åh. Hjälp mig.


Måndagsmorgon

Godmorgon!
Sitter på tåget nu efter en halvstressig morgon. Hittade inte min skolväska så slutade med en A&B påse, det får duga för dagen. Fick i alla fall skjuts till tåget som jag för övrigt nätt och jämt han med.

 


Världens bästa syster fyller år

Rubriken förklarar varför jag inte bloggat idag. Min kära lillasyster fyller nämligen 14 år, så vi har firat henne! Först fika hos mamma, sen middag och efterrätt hos pappa. Kan säga att jag har tårta upp i halsen nu!

Tycker i alla fall ni kan kika in på hennes blogg och säga grattis.
fannyfeliicia.blogg.se

Älskar dig Fanny!

 


Årets första

Puuh..! Kom precis hem efter en vända på spåret tillsammans med familjen och Bartos. Sprang hela varvet och det kändes riktigt bra för att vara säsongsstart! Ska försöka ge mig själv tid att fortsätta springa nån gång i veckan. Och just det, övningskörde även hem. Första gången på lite mer offentliga vägar, och det gick också bra!


Trött, glad och osminkad tjej!

Lördag 14.31

Tjena!
Det är lördag och klockaqn är halv tre. Hittills har jag varit ute och övningkört någon timme, alltför länge sen sist. Under dagen hade jag även tänkt ta mig ut och springa, dags att sätta igång där med. Det blir sessongspremiär, vi får se om jag överlever!



Gamal bild, dags att ta fram kameran!

Tacobar

Efter att ha tillbringat en håltimme i Nacka forum för lite ärenden, sitter vi nu på tacobar för lunch. Bra dag!


Ett prov klart - tusen kvar...

Äntligen är denna skoldag slut. Endast tre lektioner med superlång håltimme så var rätt lugnt. Förutom det faktum att jag hade min muntliga presentation i svenska nationella. Men det fick okej faktiskt, blev dock lite långt. Jaja, nu är det klart i alla fall, jätteskönt!


Mot hallen

Tja. Dagen har varit lite halvt emot mig. Eller nej men har haft fullt upp och lite för många tankar i huvudet. Och det är i te slut än... På väg till hallen för barngympa nu sen bär det av hemåt igen för plugg. Kul liv.


Gör om, gör rätt!

Godmorgon!
Börjar sent idag, men är uppe tidigt ändå. Sittet nämligen och skriver om hela mitt tal inför svenska nationella imorgon. Det förra blev så osammanhängande och gick inte att rädda, så jag gör om det helt. Det känns redan bättre, det gäller bara att jag hinner förbereda mig ordenligt tills morgondagen. Lär skippa träningen ikväll för detta, men skolan går faktiskt före i sådana här fall!


17.00

Tjena!
Hade som sagt heldag med kemi idag. Labbdelen var för en gångs skull rolig och gick bra, men räknedelen var minst sagt seg. Då ingen lärare var där fick vi inte så mycket gjort om jag säger så...

Nu är jag på väg hem i alla fall. Eller rättare sagt, på väg till min gamla skola! Ska göra lite grejer där, vet knappt själv vad.. Hörs!




Tisdag 17/4

Godmorgon!
Den här tiden ska jag egentligen vara i skolan på chearleadning, men idag skippade vi faktiskt den. Behövde dels vila - och plugga inför nationella. Men andra ord så börjar jag 10.10 idag och det blir en heldag med kemi. Bara att bita i det sura äpplet, som man säger. Sen ikväll har jag en grej att göra, får dock se om jag hinner med det eller inte.


Tillbaka till vardagen

Godmorgon!
Antar att det är fler än jag som idag går tillbaka till skolan efter ett skönt påsklov. Känns lite halvtrist sådär, särskilt med tanke på de nationella proven som sätter igång nu. Men ska se det positivt, snart är det ledigt igen!


Dagsläger

Tjena!
Dagen har återigen spenderats ute på Värmdö i en gympahall. Träningsläger stod på schemat, denna gång var kg ledare för mindre barn. Rätt roligt och det gick bra, nu är jag dock hur trött som helst...


Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt. Avslutade kvällen med sista delen av Harry Potter, med en supergod milkshake i handen som Fanny fixat. Mums!




På väg hem

Tjena!
Är alldeles strax hemma. Filmen var bra, rolig i alla fall... Kul att träffa Olga och snacka lite. Och just det, såg Kenza och hennes kompis! Så himla fin. Livet är orättvist.


Bio

Tjena!
Jg står just nu och väntar på tåget. Ska in till stan och träffa Olga, och så ska vi se på bio! Det blir American Pie Reunion haha, får se hur den är. Ska bli kul att träffa Olga i alla fall, har inte setts sen innan lovet. Ha en bra lördagskväll!


Nostalgi

Tjena!
Dagen har varit väldigt nostalgisk... Spenderade den hemma tillsammans med syster min, och vi ängade större delen åt tv-spel haha! Sjöng ett gamalt Disney-singstar, dansade dansmatta, spelade Harry Potter osv. Rätt kul ändå! De var galet länge sen. Till middagen pratade vi dessutom massor om barndomen, och nu ska vi avsluta kvällen med ytterligare ett barndomsminne, nämligen High School Musical maraton med Annie och Alicia!


Gårdagen

Godmogon!
Hann inte berätta om gårdagen igårkväll, fastnade framför Harry Potter. Men dagen var bra i alla fall! Mötte Emma på tåget, vilket inte var så lätt då vi hamnade i olika vagnar först haha, sen åkte vi in till centralen. Gick runt i butiker, snackade, åt lunch, gick runt lite mer, provade värsta balklänningarna haha och avslutade med fika innan vi drog till träningen. Mysigt!




Mot staden

Godmorgon!
Torsdag idag, och dagen ska tillbringas inne i stan. Ska möta upp Emma, en kompis från träningen, på pendeln. Trevligt! Får se vad vi hittar på. Sen ikväll drar vi i alla fall direkt till hallen för gymnastik. Ha det bra!


Brown manchester





Dessa outfitbilder hittade jag när jag bläddrade igenom kameraalbumet. Ett par veckor gamla, men bättre sent än aldrig tänkte jag. Jag gillar i alla fall kläderna starkt! Dessa shorts är grymma till strumpbyxor såhär på vårkanten. Borde använda dem oftare!

Tränat

Tjena!
Kom hem från en rätt lyckad träning för ca en timme sen, och nu sitter jag med familjen och myser framför teven. Har kommit in i en period där träningen känns extra rolig - och det går dessutom framåt! Sånt gillar vi, speciellt då det närmar sig tävling igen. Tagga!


11.27

Godmorgon!
Vaknade då klockan visade 9, men insåg att jag glömt ställa fram den till vintertid. Klockan var alltså 10, och där förlorade jag en hel timme av dagen. Så kan det gå! Idag lutar det i alla fall åt att träffa lite vänner, och ikväll står träning på schemat. Ha en bra dag!


Svenska nationella

Tja!
Ligger här på golvet och försöker skriva på mitt tal till nationella provet i svenska... Aldrig är man helt fri från plugg! Kan inte säga att det går superbra direkt, men känns skönt att ha börjat då presentationen ska hållas nästa vecka. För er som inte vet, så är årets tema relationer, och jag tänkte prata om skilsmässor då jag ju har lite erfarenhet... Vi får se hur det går med det!




Klippning och sång

Tjena!
Tisdag idag, ungefär en vecka kvar på lovet. Tyvärr verkar det bli trist och regnigt väder hela veckan, så synd! Dagens planer är i alla fall att klippa mig och därefter bege mig till Tullinge för dubbelpass med sången. Sången ska bli superkul, äntligen får jag träffa Nahrin, men klippningen ser jag inte direkt fram emot. Visst, mitt hår är otroligt slitet, men jag kommer sakna längden...

image description


På väg hem!

Tjena!
Ledsen för påskhelgens uteblivna uppdatering, men tog helt enkelt ledigt från bloggen. Nu sitter jag i alla fall i bilen på väg hem mot Stockholm igen! Så uppdateringen återgår till sitt normala. Vi hörs!


14.48

Tjena!
Medan resten av min klass just nu har matteprov, så sitter jag i bilen efter en liten shoppingtur. Kom upp till stugan igårkväll, och idag har vi alltså varit en sväng i ett stort köpcentrum. Hittade dock inte mycket pga tidsbrist. Bilder kommer!


Sista dagen

Godmorgon!
Onsdag idag, vilket betyder sista skoldagen för min del! Ikväll, direkt efter skolan, åker vi nämligen till landet. Ska vara där över själva påskdagarna vilket ska bli supermysigt!


Video från helgens läger

Första gången jag lägger ut en egen video, eller hur?

Klippte i alla fall ihop en video lite snabbt idag, en video från lördagens dagsträningsläger! Vet inte om ni tycker det är intressant, men den är väldigt kort så titta gärna haha.

Såhär kan det se ut på våra träningar/läger!


En dag på Skansen

Tjena!
Ni anar inte hur trött jag är. Sov en havltimme, man hade nog kunnat sova ändå tills imorn om jag fått. Dagen har tillbringats på Skansen men klassen, pralellklassen och två klasser i tvåan. Årskursblandad aktivitet, kallades det. Var väl inte superkul, särskillt inte med tanke på vädret, men helt tråkigt var det inte! Det var en slags tävling där man skulle gå runt och göra lite olika uppgifter. Jag var tillsammans med Pegah och två killar i tvåan, funkade rätt bra tycker jag!

Nu är jag hemma och borde plugga och packa. Senare ska jag in till skolan för utvecklingssamtal.. Hörs!


Måndagskväll med te och kemiplugg

Tjena tjena!
Sitter här just nu med en kopp te, och pluggar. Skriver en labbrapport som ska vara klar på fredag, men då jag åker till Dalarna på onsdag är jag lite smått stressad. Så här sitter man en måndagskväll och har tråkigt. Och inte bara det; resten av klassen och skolan är på väg mot skolan och nattfotboll! Precis som vi hade natvollyboll i höstas är det forboll inatt.. Hade gärna varit med - men pluggandet och packandet går före. Tyvärr.


07.52

Godmorgon!
Sitter på tåget nu på väg till skolan. Bara några dagar kvar nu! Är ledig på torsdag, så de här 3 dagarna ska jag nog klara av. Synd bara att vädret blivit sämre, förra påsklovet var det ju hur varmt som helst! Shorts och linne, inget jag förväntar mig nu..


Repetition med sången

Tjena!
Just nu befinner jag mig i Alby och har repetition inför vårens show. Nahrin är inte här, så är lite forever alone. Nej men känner igen en hel del och alla är snälla! Hörs när jag kommit hem.


Första april

Herre gud....! I 20 långa minuter förstod jag inte att detta var ett skämt! För det är det väl...?



Louis är för crazy alltså... That's why we love him.

RSS 2.0