20.12

Tjena!
Dagen spenderades hemma hos Jim med Annie. Gjorde inget speciellt, vet faktiskt inte var timmarna försvann. Lyssnade på musk och gjorde pannkakor typ! Sen blev det långpromenad på en och en halv timme med Nellie, och nu sitter jag och Annie hos mig. Mysig dag!


Annie, Fleecan och jag just nu i soffan.

Jim & Annie

Godmorgon!
Måndag idag och solen skiner. Dagens shoppingplaner blev ändå framflyttade till på onsdag, och idag ska jag istället träffa Annie och Jim. Får se vad vi hittar på! Ha en bra dag, puss.


.


You light up my world

Godmorgon!
Visst  har ni ställt om klockan..? Så skönt att få sova en timme extra imorse! Idag ska jag i alla fall träffa Annie, lite slappardag sådär, sen ikväll blir det träning. Ska fixa mig nu, sen blir det promenad med Annie och lilla hunden!


High heels, high hopes

302165_260553053980952_212767708759487_682161_1114932292_n_large

253654_200615996650638_140686709310234_583359_5026226_n_large

79475977_3470510_tumblr_lp795onxnu1qio4g3o1_500_large

Tumblr_ltu7sv35j61qhs119o1_500_large

262256_200614903317414_140686709310234_583351_3956982_n_large


Jag. Tror. Jag. Dör.
Klackskor måste ju vara det snyggaste som finns, alla kategorier! Skog kan göra vilken outfit som helst. Synd bara att det är så jobbigt att gå i. Annars hade min skogarderob varit överfull...


Stan

Tjena!
Glömde att säga det, eller rättare sagt s glömde jag publicera inlägget, men eftemiddagen tillbringades i alla fall i stan med Olga och Pegah! Kollade ett par affärer, tog en fika och bara snackade. Trevligt trevligt! Köpte en klänning, ska dock testa i en annan storlek på måndag. Då blir det shopping, med Annie!


Höstlov!

Godmorgon alla!
Antar att det inte bara är jag som har höstlov nu? Så himla skönt! Började lovet igår med pizza och idol med Annie, Alicia, Jim och Jennifer. Mysigt! Blev dock sjukt seg och tråkig mot kvällen, inte okej att behöva gå upp 05.45 på fredagsmornar..
Har i alla fall en del planer för lovet, medan andra dagar än så länge är oplanerade. Ska ni göra något speciellt?


Get the Look - Hayden Penettiere

Tänkte försöka börja med lite med anorlunda och roliga inlägg, mer om mode och quotes osv. Vad tycker ni om det? Tänkte i alla fall börja med ett sno stilen-inlägg!

Visst har Hayden Penettiere snygg stil? Älskar färgklicken byxorna ger, och hur det enkla blir till något lite med personligt. Och till de den stilrena sinjackan och väskan, tufft skärp och så ett par bekväma boots på fötterna. En perfekt höstoutfit för en skoldag eller en heldag på stan!



Vill ni följa Haydens trend? Här finns alternativen - i budgetklass!



Skinnjacka - Jofama by Kenza, 2195 kr
Färgade byxor - smartgirl.se, 300 kr
Slapp t-shirt - H&M 99 kr
Boots - Dinsko, 499 kr
Skärp - Gina Tricot, 79 kr
Väska - H&M, 199 kr

Personligen skulle jag inte tacka nej, särskillt inte till jackan och jeansen! Vad tycker ni? Hiss/Diss?

17.38

Tjenare!
Blev ju ingen uppdatering igårkväll, men jag var på träningen. Den gick ovanligt bra och det var extra roligt, vi fick nya trampetten (stenhård) och körde med den. Blev bättre och bättre för varje hopp typ. Sen gjorde jag en totalt misslyckad volt, men det var bara kul och alla skrattade..

I alla fall. Idag var det skola, lång dag och det hände inte så mycket speciellt egentligen. Jag, Olga och Pegah har insett att vi inte är så normala, vi är typ klassens konstiga. Haha. Men det är bra!

Nu ikväll ska jag fira pappsen, som fyller år på lördag men åker till Usa imorn. Ska bli mysigt! Puss.


Har på mig Annies snygga skjorta idag, och jag och min mattelärare Andreas insåg att vi matchade varandra, haha!

My favorites

Smittan håller i sig, ryktet säger att det inte finns något botemedel... Jag pratar självklart om One Direction-Infection!

Lyssna på låtarna, kolla in bilderna och du är fast. Därefter kan du ju söka vidare på nätet, de är inte svåra att hitta och ännu lättare att blir beroende av!

Gotta be you



What makes you beautiful



Forever young (cover)





Harry, Zayn, Louis, Niall och Liam. ♥

Tagga samhällsprov!

Godmorgon!
Nu ska jag strax sticka iväg till skolan. Har prov i samhälle idag, demokrati och polikik och grejer. Känns ju verkligen bra, för jag har ju pluggat så mycket... Eller inte. Som tur var är det efter den långa lunchen, så det blir att fixa hjälp då!


17.56

Hejsan hejsan!
Kom hem nyss, har hunnit smälla i mig en panpizza, jag var helt galet hungrig. Skolan var bra i alla fall, humöret var på topp efter morgonen.. ;)
Efter skolan åkte jag in till centrum och köpte present till pappa och sen stannade jag även i Tumba och provade converse storlek. För converse är något pappa måste köpa åt mig i Usa!

Denna kväll kommer som sagt bestå av skolarbete. Samhälle, politik och demokrati närmare bestämt. Prov imorgon, önska mig lycka till!


Klassfoto

Klassfotot har kommit!!

Eller nej förresten, jag har inte fått det än, men det ligger uppe på facebook nu i alla fall.
Här ser ni min fina klass! ♥


Tisdagsmorgon

Godmorgon!
Hur mår ni idag? Själv är det bra antar jag. Skola mellan 10 och 15 idag, sen blir det först något ärende på stan och resten av kvällen blir det plugg. Sången idag är tyvärr inställd, läraren är sjuk.. Nästa vecka får vi se till att vara friska alla samtidigt!


21.07

Tjena!
Måndag idag, vilket denna vecka betydde kort dag i skolan, härligt! Och efter skolan så åkte jag till.. skolan? Nej men jag, Annie och Emma D åkte till vår gamla skola för att hälsa på! Rätt kul, det kändes som det var igår man var där. Hade någon skjutsat dit mig på morgonen hade det nog tagit tid för mig innan jag fattade att det var fel. Snackade med lite lärare, som dock var rätt upptagna, och gick runt och tittade. Allt var sig likt. Och oj oj, vad många minnen som kom upp! Bara av att titta på de tomma bänkarna liksom, herre gud.

Sen åkte jag i alla fall direkt till två timmars ovanligt jobbig barngympa. Därefter var det årsmöte, den lilla tiden där emellan ska vi inta prata om.. Dagen sämsta. Kan säga så här, det är inte det roligaste att bryta ihop inför alla ledare på ett möte!

Nej nu ska jag sova... Puss och godnatt!


Internet tar över?

Hehe, jag märker verkligen hur internet sakta men säkert tar över mitt liv... Skämt osido, men internet tar verkligen mycket tid! Förutom den här bloggen, facebook andra bloggar och minoutfit.se, så har jag nu även blivit medlem på twiter och tumblr. Hehe oopsi! Anledningen är väl mest för att kunna följa andra (läs: One Direction), men ändå. Det är ju en del sidor! Vet inte hur bra det är egentligen, men kul är det ju...


16.18

Tjena tjena!
Hade som sagt tävling idag.. Det gick verkligen inge vidare, ingen medalj någonstans. Blev en del fall och misstag, jag gjorde ett utav dom. Jag var i alla fall med på friståendet och alla hoppvarv, dvs pikvolt, sträckt halvskruv och överslag. Jaja, bättre lycka nästa gång! Nu vänta duschen. Puss!


Tävling!

Vet inte om jag sagt det, men idag är det gymnastiktävling som står på schemat!

Tävlingen är i Södertälje, så det är ju rätt nära ändå. Tror själva grejen drar igång kl 12, men vi gymnaster är ju där mycket tidigare så det blev ingen sovmorgon här inte. Det är en gren- och totaltävling, dvs att medaljer delas ut både inom varje del samt total poäng. Hoppas på medalj i något! Jag är dock inte med på så många varv. Så kan det vara. Men vi tävlar ju som ett lag, så kom igen nu tjejer!!


Sist blev det brons i fristående.


Ny profilbild @ facebook


Dagen som försvann

Vart tog dagen vägen?
Vaknade ju hos Annie, redan kl 9 faktiskt, men sen dess har timmarna verkligen rusat iväg. stannade hos Annie längre än planerat (så det kan gå hehe...), och NU börjar jag på det jag tänkt göra idag. Plugga. Kom hem för några timmer sen, men har duschat. Duschen blev lite längre än planerat då jag plötsligt duschade i blod. Det där lät äckligt, men jag är alltså förkyld och började blöda näsblod. Inte det mysigaste. Men nu är jag redo, hejdå bloggen och hej plugg!



Hos Annie ♥

Tjena!
Hur är läget? ledsen för att bloggningen uteblev helt igår. Efter en lugn dag i skola, med bla. 3 timmars håltimme, så träffade jag Annie och vi åkte hem hit till henne. Åt middag och så, sen tog vi moppen till Max. Han och Tonie var barnvakt till Max lillasyster Filippa, och så kom Wiktor också. Kollade på skräckfilm... Hjälp! Nej men den var faktiskt rätt bra ändå, fast rädd som jag är så kollade jag bort när det var som värst. Haha.
Nu ligger vi här och bara gör ingenting. Slappar, snackar och kollar på vårat älsklingband. Men snart måste man tyvärr hem och plugga.. Vad gör ni denna lördag?


Naw, jag och Annie för 5 år sedan!

Tidigt en fredagsmorgon

Godmorgon!
Uppe med tuppen idag.. Man måste ju bara älska fredagar. Eller? Nej men morgonen är hemsk, förmiddagen är inte det roligaste men efter skolan är ju fredagen alltid grym! Ikväll blir det att sova hos Annie. Mysigt. Ha en bra dag, puss!


Bad mood

Hej!
Träningen idag gick verkligen dåligt, inget var bra. Trött, ont i magen av hunger och allmänt sur. Bra såhär innan tävling? Nej.
Skolan då.. Den var väl okej. Fick B på en svenskauppsats vilket jag blev nöjd med! Annars var det inget speciellt vad jag minns. Jo vi skrev ju engelskan. Det gick inte super direkt. E räcker bra för mig där alltså.

Nej usch nu ska jag sova. Eller först lyssna lite på 1D och peppa up mig själv!



Fleecan

Godmorgon.
Livet är inte lika super som det var igår. Fick veta igårkväll att Fleecan, mmin katt för er som inte hänger med, ligger hos veterinären! Hon har tydligen feber och urinvägsinfektion, går på pencilin... Grejen är att hon skulle ha gått bort för flera år sedan pga ett njurproblem, och nu riskerar det att komma tillbaka. Nervös till tusen!

Annars då. Skola idag med engelska eximination, ska skriva en uppsats på en timme. Sen åker jag troligtvis direkt til träningen, sista inför yvälingen i helgen!


Life's good!

Tjena!
Grym dag idag av flera anledningar. För det första, låten som spelades imorse var GRYM, så det var helt klart en bra start på dagen! Längtar galet mycket tills albumet släpps!
För det andra, så fick jag massa komplimanger idag, vilket altid är kul. Lät luggen vara utsläppt idag istället för uppsatt i spännen, och det blev tydligen bra. Helt klart peppande för självkänslan!
För det sista, så slutade vi tidigt med endast två lektioner för dagen, och jag åkte hem med Annie.Och för det fjärde så fick jag A på spanskaprovet, och klassen och skolan känns allmänt super just nu! Yeeah!


Glad och galen tjej som nu ska byta om och dra sig mot Salem!
 

Gotta Be You

Godmorgon godmorgon!
Mår bättre idag fortfarande förkyld men kan i alla fall prata. Så det blir skola idag, har ändå bara två lektioner! Men dagens höjdpunkt blir inte skolan. Inte  att titta på träningen ikväll heller. För vet ni vad som händer idag? Om max en timme? Dom spelar One Directions nya låt Gotta Be You på radion för första gången!! Premiär liksom, någon mer än jag som ska lyssna?

Är ni intresserade, klicka här eller på bilden och lyssna vid kl 9 ungefär!


New shoes





Dessa snyggingar köpte jag i fredags på Din sko! Det blev mina för en femhundring, vilket jag tycker var rätt bra för ett par höst/vinterskor. Invigde dom igår, och gillar dom verkligen! Vad tycker ni om dom?

Uppdatering; Fick en fråga om de var varma och fodrade, och mitt svar blir ja! Det är varma, det vita luddet är i hela skon. När den riktiga vinterkylan kommer åker nog Uggsen fram trots allt, den är varmare!


Did you know..?

- Om jag kunnat födas på nytt, hade jag velat bli en grym cheerleader på något lyxig high school, ni vet så som det är i filmer? Dock skulle jag helst inte beté mig som de alltid gör i filmerna!

- Jag är rädd för fåglar. Inte de små som äter ur fågelbordet, men de stora. Påfåglar och tuppar är det värsta jag vet, går en emot mig så springer jag!

- Jag har lätt att falla för killar. Men sen tar det stopp. Har otroligt svårt att ta första steget, något jag önskar jag kunde förbättra!

- Innan jag dör vill jag ha varit i varje världsdel. Jag vill se både de kända och fina platserna så som New York, Angel Falls, Venedig och Kinesiska muren, men jag vill även besöka fattiga delar i t.ex. Afrika och Indien.

- Jag har lätt för att gråta. Inte det att jag kan pressa fram tårar med flit, men gråter lätt så fort jag blir arg, besviken, glad eller förvånad.

- Min drömkille har brunt långt hår, gärna lite lockigt eller självfall. Har vanligtvis svårare med blonda killar, men det finns väl undantag.


Sjuk

Godmorgon!
Min morgon var dock inte den bästa. Vaknar och inser att rösten är helt förstörd, halsen gör ont och näsan rinner. Blev förkyld redan i lördags, men efter skrikande på gympabarnen igår så blev det tydligen inte bättre. Så det blir ingen skola idag för mig. Usch, tror jag missar en viktig dag. Aldrig kul att behöva ta igen senare!


Sjuk tjej, snyggt!

Måndagkväll

Tjena!
Just nu ligger jag här på golvet med fönen bredvid, min ovana. Eller kan det kallas för ovana om man själv gillar det? I alla fall. Dagen var bra antar jag, är dock förkyld vilket inte gillas. Får se till att friskna till snabbt, det är mycket träningar nu i veckan!


Usa

Om någon vecka ska pappa åka till Usa. Han har bett mig och Fanny skriva varsin liten önskelista på vad vi vill ha däirfån, då det både finns billigare och ofta snyggare saker där borta. Men det går inte så bra med min lista.. Det enda som just nu står där är ett par orange converse. Så min fråga är om ni kan hjälpa mig. Om ni fick beställa något från Usa, vad skulle det vara? Hjälp!


Svar + Länkning

Vem är det som tar dina outfitbilder? Eller tar du dom själv med stativ och självutlösare? Vore kul att få veta!

Svar - Hur jag fixar mina outfitbilder varierar lite, ibland blir dte klassiska spegelbilder, ibland självutlösaren (dock har jag inget stativ, brukar bli ett bord eller liknande) men oftast får jag hjälp av min syster. Tack för det, Fanny!

Och när jag nu nämner Fanny, kan jag ju passa på att säga att hon har skaffat blogg! Hon gjorde det för ett par veckor sen, och nu är det dags för en länkning till henne tycker jag. Så klicka på bilden eller här för att komma till min fina systers blogg!



Yesterday

Det blev ju aldrig nån uppdatering igårkväll, så tänkte bara berätta lite kort vad jag gjorde. Träffade ju Max ute först, satt vid gamla skolan och bara snackade. Jätteskönt att bara snacka sådär, påminnde mig om sommaren. Fast det var lite kallare.. Såg Annie kort när hon spelat klart. Sen drog Max och jag och Annie pt middag här hemma, innan vi tog moppen till Max igen. Tonie och Wiktor kom också, och vi kollade på Paranormal Activity 2. Eller asså bara sista halvtimmen, dom hade börjat på den förut. Skräckfilm asså, herre gud... Ingenting för mig!


Nejmen titta vad man kan hitta.. ;)

Körkurs

Godmorgon!
Jag är uppe denna söndag. Skulle verkligen vilja krypa tillbaka ner i sängen, men är vaken av en anledning. Om en halvtimme ska jag till trafikskolan för körskolekurs! Tror det är en teorikurs för att få övningsköra hemma. Ärligt talat har jag ingen riktig koll..


Bild från arkivet. Ska fixa nya bilder, men kameran har för tillfället inget batteri!

See u later

Nu drar jag ut och träffar Max! Annie kommer senare, hon har match nu. Blir inte bort hela kvällen, så hörs senare!


Lördagsmorgon

Godmorgon godmorgon!
Lördag idag, och för en gångs skull måste jag inte tillbringa hela dagen med plugg. Tänkte istället få mitt rum färdigfixat, så kan jag fota och visa er sen? Senare ska jag träffa lite kompisar också, länge sen så det ska bli kul.
Nej nu ska jag dra igång dagen, byts om och äta frukost. Hörs!


Minoutfit.se

Har ni någonsin kikat in på sidan minoutfit.se?
Det  är en svensk modesajt, där man som medlem kan ladda upp sina outfits och även rösta på sina favoriter hos andra. Sidan drivs även av modebloggaren Elin Kling.

I alla fall, det jag egentligen tänkte säga var att jag nu blivit medlem! Så om ni har lust, kika in på min sida även där! Det är bara att söka på Vera Linn och klicka vidare.


Fredag!

Jag lever!
Jag tog mig runt spåret idag trots allt. Vi var sist in, och gick kanske mer än vad vi sprang, men vi kom runt på den tiden man skulle, woho!
I övrigt så var dagen okej antar jag. Inte sådär jättespeciell. Eller jo, jag klarade mig utan mobil hela dagen. Glömde den hemma, kom på det när jag var på väg till bussen men då han jag inte vända. Så det blevlite knas när jag skulle få tag på Annie sen efter... Men det löst sig!

Fredag idag, vilket för mig betyder fredagsmys. Ska bli riktigt skönt med en ledig slapp kväll. När hade jag det sist? Lördags? Hoppas ni ockås får en bra början på helgen, oavsett vad ni hittar på!


Haha, jag och Annie för några veckor sen! Gillar Annies blick, typ äh vad gör hon?!


Jag kommer att dö.

Jaa, bli inte förvånade om rubriken blir till sanning... För idag på idrotten ska vi springa 7 km!! Har aldrig sprungit så långt, någonsin, och nu har jag dessutom inte konditionstränat något sen i sommras. Och jag som har sämst kondition. Bra där!
Ska vara runt på en timme, får se hur det går. Ska självklart försöka, men ett E räcker bra för mig på detta!


Tror detta är längan vi ska springa. Årstaviken runt.

Älska SL

Tjena!
Kom precis hem från träningen. Blev dock bara en timmes träning för min del då det tog TVÅ TIMMAR att komma från Gullmarsplan till Salem. Jo men visst älskar jag sl?
Träningen var roligt i alla fall, gick inte så bra men mycket skratt! Alltid något. Puss!



Förrsten, såg nu att jag fick C på alla delar i matteprovet, fett nöjd! :D

Gymnastik

Nu drar jag till hallen och där stannar jag till klockan 9 ikväll. Tävling snart, så nu gäller det att tagga till!


Jo men vi är helt normala..


Det är mycket nu!

Godmorgon.. Inte så god morgon egentligen för min del men. Har kemiprov idag, vilket inte känns sådär superbra, och dessutom massa annat tills imorgon och fredag, som jag inte kommer hinna ta tag i ordentligt pga träningar. Det blir att läsa på tåget! Puss.


Sång

Nu sticker jag iväg till Tulling för en timmes sång! Ska bli roligt, ett avbrott från all kemi som just nu snurrar runt i huvudet.. Som vanligt har klassen fullt upp med att skriva ut sin ångest i vår lilla klassgrupp på facebook, så brukar det se ut innan våra prov. Vem sa att naturare kan allt?! Nej nu släpper jag kemin för ikväll, puss!


17.20

Tjena!
Som ni kanske märkte så blev det inte så mycket bloggande idag trots den långa sovmorgonen. Fixade outfit-inlägget, men sen var jag tvungen att plugga. Vilket jag ska göra nu också. Puss!


Gårdagens outfit





Senapsgul skjorta-BikBok  Stuprörsjeans-H&M  Kilklackar-DinSko

Såhär såg jag ut igår! Första gången i nya sjkortan, och jag gillar den verkligen. Jag vet att många har svårt med just den hät gula färgen, men jag gillar det och det är jag som har den på mig eller hur? Kilklackarna åkte på då vi hade kort dag. De är verkligen ett par favoriter, men mina fötter vill inte ha dom varje dag direkt. Och så det svarta tighta jeansen, som aldrig kan bli fel!

Pressad av tid

Godkväll, som man säger på nyheterna. Nej men hej på er. Kom hem för en halvtimme sen efter ett antal timmar i hallen. Som ni kanske märker tillbringar jag rätt mycket tid där, totalt med egna och barnens träningar är det 7 träningar i veckan. Över 10 timmar i veckan. Det är inte lite tid inte!
Men nu ska jag sova. Börjar inte förrän kl 13.15 imorgon, så förvänta er inlägg på förmiddagen! Godnatt!


Tjena!
Har precis slängt i mig lite mat, och snart tar jag bussen till Salem får två timmars barngympa plus ledarmöte på det. Slutade vid halv 2, men hade mentorssamtal och dessutom var tåget försenat så att jag missade bussen. Så min tidiga dag blev sen ändå!


BOBBY'S

Är det någon som använder eller har testat Bobby's shampo och balsam? Själv använde jag det för andra gången idag, och jag måste säga att jag är lite besviken... Det sägs ju vara superbra, används av kändisar osv. Men När jag använder det känns håret mer strävt än lent och balsamet gör knappast håret lättborstat. Konsistensen är väl inte den bästa heller tycker jag, den är så rinnig.

Så under tvättningen känns det hemskt, ändå blir resultatet rätt bra. När är torkat och genoomborstat är håret bra, trots tvekan jag kännde under tvätten. Har alltså delade åsikter om dessa produkter. Vad tycker ni om dem?



En typisk söndag.

Godmorgon!
Söndag idag, det vill säga plugg- och träningsdag. Tänkte starta dagen med en välbehövlig dusch nu, sen väntar kemiboken på mig. Vad gör ni en söndag som denna?


Next summer...

Vet att det var sommar för bara några månader sen, men det är aldrig för tidigt att planera nåt eller hur?

När och och Annie inte fastnade framför One Direction, så planerade vi nästa sommar. Vilken kommer bli hur underbar som helst! Som det ser ut nu blir det Spanien i ungefär 2 veckor, bara vi två. Hur härligt?! Funderade på Usa, men det var rätt mycket dyrare om vi säger så.. Hellre ha mycket fickpengar i Spanien än inga i Usa!
Det är ju väldigt långt kvar tyvärr. Så jag känner att jag kan berätta med vid ett närmare tillfälle!


Jag och Annie i sommras i Spanien, snart är vi tillbaka!


Jag tror jag fått en infektion.

Tjena!
Har haft ett jättehärligt dygn med min fina Annie. Kännde hur min livsenergi kom tillbaka, behövde en mysig tjejkväll. Vad gjorde vi då, som gjorde oss på så bra humör? Alla vakna timmar tittade och lyssnade vi på våra nya älsklingar.. One Direction, som jag skrev om igårkväll. Kollade derar videodagböcker från X-factory, lyssnade på deras framträdanden och funderade till och med på att köpa biljetter till en konsert. Men så långt kom vi aldrig. Sjukt bra är dom i alla fall, längtar till 13 November då deras skiva släpps! Glöm Justin Bieber-fever (okej, glömma var väl att överdriva,) men nu är det One Direction-infection som gäller!


Bara titta på dom... Vad finns det att inte älska?

Ny favorit

Måste bara börja dett inlägg med att säga; TACK ANNIE!

Hon har tjatat i en vecka på att jag ska lyssna på denna låt, men jag har inte gjorde det och bara undrat hur bra en låt kan vara. Men oj, vad fel man kan ha!
Detta är en solklar favoritlåt, sjukt härligt och fin video, med snyggaste killarna också! Måste tittas på!



De två killarna som sjunger i början... Asså jag dör, så söta! Vem är din favorit?

Livräddning

Tror jag glömde sämna det, men idag har vi varit i simhallen med klassen. Inte direkt något jag längtat till. Klassen delades på två, och jag hamnade i livräddningsgruppen. Skulle hämta upp en tung docka från botten samt boxera en kompis i en livboj lver hela basängen. Men det gick okej! Om två veckor ska vi dit igen, men då väntar simning... 1000 meter, 40 längder?! Herre gud... Kommer jag överleva?



Svenska

Tjena!
Nu är det svenska igen, vilket betyder facebook, bloggen och Ulrik Munther i hörlurarna för min del. Härligt! Skriva kan jag göra hemma.
Ikväll ska i alla fall Annie sova hos mig, ska planera lite grejer och så blr det antagligen massa girltalk eftersom vi inte snackat så mycket på flera dagar.




Kokilolloleror-game!

Kan ni läsa rövarspråket? I så fall kan ni säkert läsa rubriken. För er andra, idag började Killer-game i vår skola!

Det är en lek eller ett spel som körs på flera skolor, dock var och en för sig. Spelet går i alla fall ut på att man får varsitt offer, en bild de själva valt samt klass och namn. Man dödar sitt offer genoma att ta personen på axeln och säga kokilolloleror, och då är denne ute ur spelet och du tar över dennes offer. Ingen vet vem någon annan har, och spelet har ingen direkt tidsgräns. Sist kvar vinner!

Något att föreslå till din skolas elevkår/grupp kanske? ;)



Uppdatering; Fick en fråga om hur man vet vem som är sist kvar, och ärligt talat så vet jag inte! Kanske vore smart att ta reda på det...!

-.-

Bloggar mer senare, just nu är jag fett sur och ledsen och på allmänt dåligt humör... Och så måste jag plugga på det. Kul liv. Hejdå.

Träning

Nu bär det av mot träningshallen! Nu väntar först frisåtendeträning med nioåringar, därefter blir det egen träning. Lite smått taggad sådär, har inte tränat själv på en vecka. För bara några månader sen tränade jag ju tre gånger i veckan... Hur han jag det?!


School

Nu blir det skola, bye!


Sånglektioner!

Tjena!
Har som sagt haft fullt upp idag, kom i stort sett hem nu! Hade Matteprov, vilket gick sådär, sen håltimme då vi åt lunch sen åkte hem till en tjej i klassen och sen var det friluftsliv som stod på schemat... Var väl inte det roligare jag gjort direkt; sätta upp tält, orientera och koka tallbarrste. Sen han jag hem och kasta i mig mat, innan jag åkte till Tullinge...

...Och vad gjorde jag där? Jo jag sjöng! Jag och Nahrin, från sommarjobbet, har börjat på sånglektioner hos vår dåvarande ledare och sångcoach, jätteroligt! Det var första gången idag, men det kommer hålla på varje tisdag! Roligt va?


Tisdag 07.56

Godmorgon!
Idag väntar en lång dag, dock med värsta håltimmen i mitten. Matte prov först, hjälp! Sen hål då jag inte vet vad vi hittar på, och sen ska vi ha friluftsliv. Sätta upp tält, vandra och grejer. Slutar 5 pga det, så det blir en kort vända hem innan jag åker iväg igen! För vart ska jag då...?


Matte, matte och mer matte

Tjena!
Har så mycket pågång nu alltså... Därför jag inte hunnit blogga, ledsen! Hade skola som vanligt, stanna längre och plugg matte. Har prov imorgon. Usch! Men lite kul var det att stanna ev en anledning... ;)
Sen var det barngympa och nu matteplugg. Ingen vidare måndagskväll, hade hellre satt på ett Glee ansnitt och myst framför det! Men plugget kallar....


Jag vet, jag SKA fixa bild på håret... När jag har tid!!

Skinnjacka

Jag vill ha en skinnjacka...! Har två tygjackor som funkar men vill ha en i skin. Kanske lite tråkigt då verkligen alla har en, men det är ju så snyggt! Allra helst vill jag ha en från Jofama by Kenza, men denna från H&M sen inte så dum ut den heller, eller vad säger ni?




Förresten, har du blogg? Klicka här och bli medlem helt gratis! http://www.bloggriket.se/


Fullt upp

Godmorgon godmorgon!

Just nu sitter en mörkhårig tjej häär och äter toast till frukost. Håret blev jättebra, ska visa bilder senare! Men först ska jag iväg till Ikea. Sen står det även plugg och träning på shemat, full dag med andra ord.


Dagens och kvällens planer;

* Plugga matte

* Annie kommer hit vid kl 3 och vi tonar mitt hår, yeeah!

* Jim kommer hit

* Vi åker och köpte mat och grejer till kvällen

* Vi, och Fanny och Alicia, lagar middag och kollar film hos Annie och Alicia


Känner på mig att kvällen blir mysig, men ska plugga nu så jag får min belöning sen!!


10.51

Godmorgon!
Gårkvällen var absolut lyckad, jättekul att träffas trots att flera inte kunde. Åt hur mycket som helst, taccos och sen godis och tårta på det. Vi firade en tjej som fyllt år! Kollade idol och pratade massa. Mysig kväll! Måste göras om!



Juste, förutom några jobbtjejer så var även två andra tjejer fårn 9a där. Roligt!

RSS 2.0