AUDITION OCH TRÄNING

Gogmorgon godmorgon!
 
Måndag och skola igen då, herre gud vad den här helgen gick snabbt... Har ju dock hunnit med en hel del så det är ju bra! Igår var jag först nere på kulturskolan i Tumba för inrervju/provsjungning inför ett sommarjobb jag sökte via komunen. Vi var tre tjejer varav jag känner den ena lite gran och den andra har jag alltid hatat utan anledning haha. Men vi sjöng lite och så, och inte för att skryta med jag var ju lätt bäst haha. Tjejen jag inte gilar går i musikklass  men kunde inte sjunga för fem öre. Andra tjejen är medveten om att hon inte är så bra utan gjorde det mesdt på skoj. Dock skulle jag inte säga att jag var grym heller haha. Har ju varit sjuk hela veckan och det märktes på rösten kan jag ju säga... Hoppas dom har överseende med det så man kanske kan få jobbet! Att repa och gigga under tre veckor och tjäna pengar på det vore ju inte helt fel!
 
Efter det mellanlandade jag lite hemma innan jag drog till hallen, första gången på en vecka!! Tränade först småtjejerna och det gick helt okej, vissa var grymma medan andra aldrig vill lära sig nåt haha. Sen stannade jag på min egna träning fast jag inte ska träna på ytterligare en vecka. Och eftersom dom mest körde fristående så stod och och pratade med Rasmus hela tiden typ! Helt ok liksom. Kom fram till att han är fett musklig, vigare än mig på vänster ben (illa!!) och att han är fett taggad på att jag ska fylla 18 haha. Nej men det var trevligt iaf! Drömde förresten om att vi skull ebaka tillsammans, vilket jag nämnde för honom haha. Mys var det iaf.
 
 

BRA DAG OSV

Tjeena!
Är på asbra humör! Som jag skrev imorse så tänkte jag och Max träffas idag, och så blev det! Gick hem till honom (en promenad i stekande sol, och det tog seriöst 50 min att gå dit haha) och det kändes som att vi sågs igår typ. Underbart! Snackade i solen, spelade lite osv sen kom Junior över också. Superhärlig kille! Han går i Max klass och jag har träffat honom någon gång tidigare + att vi gick i samma klass i lågstadiet typ. Vi snacka, garva, spelade fotboll... De skule försöka hitta en killa åt mig haha och tänker dra me dmig på fester osv, så låter ju nice! Sen kom Max brorsa och en kompisa hem också (inte Albin som tur va haha) så där var jag ensam med 4 killar och två katter. Haha. Men aa sen skulle Junior vidare för pardejt typ och Max skulle handla så Junior skjutsade oss och jag åkte hem. Fett najs med bil asså!
Ååh jaa som sagt är på väldigt bra humör efter en lyckad dag med riktiga sommarkänslor. Loveit!
 
 

YESTERDAY

Tjena!
Igår när jag vaknade mådde jag mycket bättre, så var i skolan hela dagen första gången på hela veckan haha. Skönt att vara frisk i alla fall! Eller är kanske inte helt fristk, fortfarande förkyld med inte sjuk på samma sätt.
 
Efter skolan åt jag pizza med pappa och Nilla, Fanny hade tjejmidda här så vi flydde lite haha. Sen gick jag och träffade Jim. Vi gick en promenad upp till vår gamla högstadieskola och gungade och snackade osv, snacka om att det känns som att resa ett par år tillbaka i tiden när man är där. Sen gick vi hem och kollade på sista Harry Potter filmen, standard. Men de är jju så braaa. Tröttnar aldrig. Drog hem vid 11 nånting för var ju trött efter första heldagen tillbaka till verkligeheten liksom.
 
Juste, Max skrev till mig igåf för första gången på typ ett halvår... Undrade om jag kunde ses, var ju hos Jim så föreslog en anna dag. Så kanske träffar han idag! VOre trevligt, var ju som sagt allt för länge sen. Hade nästan räknat bort honom vid det här laget haha, men vår relation brukar alltid bli starkare ju närmare sommaren vi är! Så är rätt taggad på att träffa honom nu faktiskt.
 
 

HOME AND SICK

Idag gick jag hem efter första lektionen. Jag hatar att vara sjuuuk!! Seriöst, finns inget tråkigare/jobbigare/mer irriterande. Anlednigen till varför jag över huvud taget gick till skolan imorse var för att vi hade spanska nationella, skrivdelen, idag. Kan bara säga att min text sög säkert, helt luddig i hjärnan när man inte mår bra så skyller på det haha... Felipe lär dock inte ha äverseende med det, så nationella kommer ju lätt sänka mig. Kul.
 
Nu kom jag i alla fall precis hem efter en promenad mad pappa och Texas (första gången jag går med texas??) och lunch på Uttrans Thai och Sushi eller var det heter. Och nu hade jag nog tänkt sova bort några timmar, godnatt!
 

EN SÅN DÄR JOBBIG DAG DÅ ALLT SUGER

Den här dagen suger. Det enda bra med den var att jag redan är hemma sedan någon timme eftersom vi bara hade en lektion. Det dåliga är ju dock att den lektionen var spanskanationella, hör och läs. Och man fattade nada. Alltså ingenting. Sååå jah som tänkt satsa på B i spanska känner nu att jag blir glad om jag över huvud taget blir godkänd efter dagens misslyckanden.
 
Dessutom är jag sjuk. Eller inte sjuksjuk, men förkyld och hängig liksom. Inte kul alls. Så det lär inte bli någon sång för mig ikväll. Bara för att klaga lite mer vill jag även påpeka att jag får damp på mitt ben som gör ont hela tiden och håller mig borta från träningen!
 
Åh vad jag skulle vilka lägga mig ner och sova i ca. 2 veckor så benet är bra när jag vaknar och åt minståne en del eximinationer är klara. Jag skulle kunna vakna upp lagom till när Annie kommer hem och vi ska se One Direction. Det vore bra.
 
 

HIGH SCHOOL MUSICAL

Igår har jag gymnastikuppvisning med föreningen! Stört kul var det, dock väääldigt stressigt då jag är både gymnast och ledare i två grupper. Kom fram till att jag är den mest aktiva i hela föreningen typ, haha. Men småtjejerna skötte sig bra i alla fall, och vårt lag med! Fick dock ont i benet så körde inte så mycket hopp. 
 
Temat var ju som sagt High School Musical och mina småtjejer var töntar och vi i RM var cheerleaders. Så bra! Vi var supersnygga i kjol och sportbh och rosetter i håret. Trots shorts under kjolen så kände man sig dock väldigt naken haha, men man vande sig! Kul var det i alla fall!!
 


 
 
 

BLANDADE KÄNSLOR TYP

Freeeedaaaag!
 
Inte för att jag sett fram emot just den här fredagen så särskillt mycket men ändå. Ska väl bara sitta hemma och sova och titta på Let's Dance och äta chips eller nåt. Åh chips...
 
Förresten. Såg precis videor från explosionen i Texas. HERRE GUD. Paniken som uppstår. Det var brutalt, fick ju värsta chocken när jag kolla. Är glad att vi inte har mer än en labb kvar på kemin om man säger så haha...
 
Hoppar direkt från hemskt rill roligt. Imorgon blir en bra dag. Först uppvisning med High School Musical tema (fett taggad, jaa) och sen mysmiddag hos Noran Horan (hahaha assååå bästa om hon gifter sig med Niall i 1D!!) så det ser jag fram emot. Nej nu ska jag gå och ducha och göra mig fräch då ja imorgon ska flasha inför alla i kjol och sportbh. Kuuuul.
 
 

KOMINTEPÅNÅGONRUBRIK

Åh vad jag aldrig bloggar längre. Vet inte varför men har typ varken lust eller tid, antar jag... Nu är jag i alla fall på väg till hallen! Ska bli kul trots att jag inte kan träna, och ja ni vet ju varför jag känner så haha. På tal om ingenting så ser jag bokstavligen ut som ett troll i håret idag. Finns ingen värre kombo än regn och blåst för mig hår alltså. Stort och rufsigt och överallt. Usch. Pegah hat ägnat hela dagen åt att prata om sin lover, som hon inte vill erkänna för sig själv att hon gillar. Eller förlåt mig, Jon har inte bara pratat om honom idag utan hela veckan, haha!


MUSIK&DANS TYP

Jag är sååå trött. Vill bara lägga mig nu och sova hela natten typ haha. Nej men ska snart åka till sången, extremt otaggad men vad gör man inte. Senaste dagarna har förresten cirkulerat runt allt som han med musik och dans att göra. Fristående för både mig själv oh de små, cheerleadingträning med laget igår, göra motionsgympapass på idrotten, och nu sång. Mycket som snurrar runt i huvudet nu!!


RM1 GÖTEBORG

Tjabba!
 
Kom hem för några timmar sedan, efter att ha spenderat helgen i Göteborg! Vi tävlade i RM1, riksmästerskapen. Kan ju inte direkt påstå att vi var grymma haha. Friståendet var inte alls lika bra som sist plus att vi fick massa onödigt minus för att det var för kort (!!) och sedan hade vi två fall på hopp och ett på trampett. För min del var det allra tråkigaste dock inte placeringen (vilken vi inte vet än, vet bara att vi kom 11/14 i vår pool), utan det värsta var mitt ben. Alltså mitt lår dooooog. Så stört irriterande ont, så jag var bara med på hälften av de jag skulle vara med på pga att mitt ben inte pallade mer. Buhu. 
 
Annars var det en askul helg med laget! K´Jag blir tajtare och tajtare med Emma, Malin och Ebba vilket as grymt, och de övriga är också schysst. Med några undantag. Ska inte ta allt här, men HERRE GUD vad jag dampar på Alicia!! Och hon har dragit med sin Vendela också. Som tur är hatar Rasmus också Alicia haha, yeah. Om hon plus1-2 tjejer till slutar hade laget varit så perfekt. 
 
Vi tittade förresten på massa gamla gympavideos igårkväll. Liten, ful och dålig kan ju beksriva mig där haha. Somnade vid 3 igår typ efter lite dampning och tjejsnack med den bättre delen av truppen, och imorse åkte vi  vid halv 10. Det var min helg det!
 

 

Hahahaha jag ser ut som ett troll på första bilden!!


AJAJAJ

Tjena tjena. Sitter på tåget nu från skolan till träningen. Vet inte ens om jag kan träna, för i helgen sträckte jag min ena lårmuskel. Jag trodde det gått över igår och skulle köra en rondat flickis, men klarade inte ens att komma till rondaten innan benet dog... Så igår satt jag i tre timmar och tittade typ. Mj men snackade med Rasmus, David, kolla gamla träningsvideor och passade lite saltos på UT. Kul faktiskt, trots att jag verkligen skulle behöva träna inför RM i helgen!! Tagga galet.


WE_CHANGE

Idag var inte bara första dagen i skolan efter lovet utan idag var även dagen då jag hittade min nya förebild och inspiration. Haha, det där lät ju väldigt klychigt, men det är sant! Vi var på någåt som kallas för we_change idag, vilket innebar "föreläsningar" och workshops gällande hållbarhet och drömmar. Förmiddagen var inte särskillt intressant, men eftermiddagen var däremot grym! Ena killen som höll i det hela, Milad Mohammadi, är typ min nya favorit. Han var såååå bra. Han snackade helt fritt, utan hjälpmedel, direkt från hjärtat och det berörde verkligen samtidigt som han var jätterolig. Att kunna berätta en sådan historia som han berättade om sitt liv, med allt från en barndom då han var en mobbad, tjock nykomling till att ha läst två 4 åriga utbildningar samtidigt på endast 3 år till att nu jobba aktivt på massa olika sätt för att förändra världen och framför allt ungdomars syn på den och på oss själva som en medpart. Grymt. Märks det är jag är tagen av allt det här? Nej men det var verkligen ett inspirerande tal, och jag och Pegah gick fram till honom i slutet och snackade och tog kort osv. Så skön människa, verkligen en förebild.
 
 
Heeeemsk bild på mig men whatever.Här har ni får fan-bild i alla fall haha!

7 TIMMARS GYMNASTIK

Gormorgon!
Idag är det måndag och för de flesta är väl det här första dagen i skolan efter lovet. Men inte för mig, vi börjar inte förrän imoron! Har dock en hel del att plugga idag då jag skjutit upp allt under hela lovet... Hm.
 
Helgen har i alla fall bestått av gympa, gympa och mer gympa. Haha, åh nej vad jag hatar ordet gympa, gymnastik säger man ju. I lördags tränade vi ju som sagt i Tullinges nya hall, den var bra osv utom tumblinget som sög. Usch vill inte ens tänka på det. Igår var jag med Emma W och vi gjorde äntligen klart friståendet till våra smågymnaster! Har friståendeträning med dom ikväll, längtar tills dom kan det helt. Igår tränade jag även dubbelpass, 4 timmar. Gick väl ganska bra på hopp, och fråståendet okej det med. Sträckte dock lårmuskeln så kunde inte satsa ordentligt för då gjorde det stört ont. Så där gick jag runt och stank linement, haha.
 
Har en kort skolvecka framför mig. Ingen skola idag, imorn ska vi på studiebesök typ, onsdag sovmorgon, torsdag vanlig dag och fredag går jag efter halva dagen för att åka till Göteborg. Att jag har två fysikprov och spanskainlämning behöver vi ju inte tänka på.. Typ.
 

LÖRDAG

Godmorgon!
Vaknade precis, hemma hos Malin. Vi och Emma hade High School Musical kväll igår haha, åh vad jag älskar dom filmerna! Idag väntas tre timmars träning. Imorn fyra timmar till, tagga. En vecka kvar till RM och vi suger så kan ju vara bra! See u.


SOL, KOMPISAR OCH IRRITERANDE TRÄNING

Tjenamors!
Idag har jag varit inne i stan igen. Träffade Cajsa och vi gick runt och tittade och satte oss sedan på en bänk i solen och åt glass. Såå mysigt, riktiga vårkänslor!
 
Från stan åkte jag direkt till tärningen, vilken jag kom sen till pga att tåget vägrade åka ut fårn tc. Kul. Träningen var väl rätt dålig förresten, särskillt med tanke på att vi tävlar i RM nästa helg. Hur kul är det då att över halva gruppen sitter vid sidan om, medan jag och två tjejer till springer fram och tillbaka som galningar? Alla är så oengagerade. När gymnasterna blir det så blir ledarna det (Rasmus var fett lack idag) och sen när dom slutar bry sig bryr vi oss ännu mindre. Ond cirkel det där, inte bra.
 
Nu ikväll har Fanny en kompis hemma, så jag håller mig lite undan haha. Har även tagit en kvällspromenad med min gamla barndomsvän Rebecka, som jag inte träffat annat än på bussen de senaste åren. Så det var kul!
 
Godnatt och puss och kram, vi hörs!
 

STADEN

Gårdagen spenderades inne i stan tillsammans med syster min. Vi njöt av vädret, fotade en del och tittade i affärer. Gick bland annat inne på NK och suktade efter både väskor och skor. Jeffrey Campbell Litas och Micheal Kors väska skrevs direkt ner på min önskelista kan jag säga! Hur som helts så hade jag en jättemysig dag!
 
 

RSS 2.0