Hotelrummet

Jag och Fanny delar hotellrum här nere. Jättemysigt är det! Här sover vi nu i 4 nätter, innan vi åker vidare...






Vart är jag..?

Tror inte jag nämnt vart jag skulle, eller har jag fel? 

Jag är i alla fall på västkusten, närmare bestämt i Varberg! På ett jättefint spahotell, med Fanny, pappa och Nilla. Kom hit för knappt en timme sedan, åkte hemifrån kl 8 imorse. Så efter en lång dag i bilen ska vi strax prova spat! Härligt!

Jag har med mig datorn, och interner funkar super, så blogga kommer jag kunna göra. Bra va? Hann ju dock inte blogga något igår. Packade och var även ute på Ensta ö med Annie och Max. Mysigt!




Fullt hus, dubbel bemärkelse!

Tjena!

Nu är det fullt hus som gäller här hemma.. I dubbel bemärkelse; vi är ju rätt många här, och nu ikväll ska vi titta på Fullt hus! Både ettan och tvåan, älskar filmerna.. Det är liksom "vår" film om ni förstår, vi tittade alltid på den tillsammans förut? Så nu kör vi igen, puss!


Taco-time!

Tjena!
Nu står jag, Annie och Alicia och lagar tacos med musiken på högsta volym.. Jim, Fanny och Jennifer är och handlar godgrejer inför kvällen, mys!


Städning

Tja!
Nu är städningen i full gång här hemma.. Efter att ha blivit avbruten ett antal gånger av roliga samtal från Annie, så har jag i alla f all börjat nu.
Det behövs verkligen fixas iordning. Och dessutom kommer Spaniengänget hit ikväll, utom Mattias som är i Danmark.

Nej nu ska jag fortsätta, puss!




Lön

Godmorgon! :)

Hur mår ni? Själv är det rätt bra, känner mig faktiskt utvilad och pigg. Har en del att göra idag, så det lär behövas.. Hela huset måste städas, särskillt mitt rum som är kaos, och dessutom måste jag ta mig till Arbets- och Kompetenscentret! Sista dagen att lämna in papprerna från sommarjobbat för att få sin lön! Wiho! Vet dock inte om jag får pengarna på en gång, eller om dom kommer senare?


På tal om sommarjobbet.. Så saknar jag det grymt mycket! ♥

Back on track

Hej!

Kom som sagt hem idag runt kl 13. Haft en mysig vecka i stugan ute på Saltarö, med bad, en del solning, gosiga katter, spel och filmkvällar.. Ni vet, det man gör när man är med familjen i en liten stuga nära vattnet. Vädret var inte på topp alla dagar, men det dög! :)

Påvägen hem idag stannade vi på en jättebra inredningsbvutik, dör! Så snygga grejer.. Köpte en del grejer till gillestugan som ska göras om, samt en LOVE-tavelram till mitt rum. Var där i drygt en timme, och på den tiden han jag även pajja en av glasprydnaderna där.. Oops!

Resten av dagen, här hemma, har tillbringats med Annie och Jim. Badade och åt Ben&Jerrys. Härlig eftermiddag!


Vi tre, i Spanien. ♥

Home

Tjena!
Nu är jag hemma efter knappt en vecka ute på Saltarö. Hörs ikväll med riktig bloggning! ;)

Svar på tal

Fråga: Sjöng inte du på skolavslutningen? Varför hittar man inte den videon på youtube? :)

Svar: Jo, det är sant. Max spelade gitarr och Annie och jag sjöng. Vet faktiskt inte varför videon inte ligger uppe, men det gör mig ingenting, lät ändå förskräckligt haha ;)


Saltarö

Hejsan hejsan!

Har inte bloggat så mycket men har ändå inte gjort så mycket speciellt, bara tagit det lugnt och haft det skönt;) I förrgår var vi på en loppis här ute, hittade fina grejer men köpte inget. Igår däremot var det dåligt väder, men det hindrade oss inte från att bada!

Idag har vi faktiskt varit ute och sprungit, stolt;) och ännu mer bad såklart:)

Kramar 

Underbart!♥

Hejsan!
Måste bara börja med att säga att föreställninge igår va grym! Inget direkt fail, mitt solo gick bra och jag hade skitkul!! Var inte så nervös faktiskt, det hade man ingen tid för. Sjukt stressigt att byta om mellan scenerna, sprang överallt för att hinna med allt, med det var helt klart värt det!

Här verkligen haft världens underbaraste sommarjobb med härligaste människorna, saknar alla redan! Hade svårt att dra mig därifrån efter föreställningen..

Iallafall, sov aldrig hos Annie innan föreställningen, bestämde oss för att sova hos mig istället. Hade jättemysigt, gjorde egen glass, snackade och lyssnade på musik. När vi vaknade insåg vi att det inte fanns nån frukost hemma, så det var bara att gå till ica och köpa lite smått och gott;)!

Nu är jag iallafall på Saltarö och kommer vara här tills på onsdag tror jag. Uppdateringen kommer att vara lägre, men jag ska ändå försöka skriva så ofta jag kan :)

Så vi hörs senare!
Puss hej!♥


At Annie's place

Tjena!
Nu är jag hos Annie, blir att sova här inatt. Ute i lillboda/lekstugan, mysigt! Måste ju dock upp tidigt imorgon, men det får man ta! Kommer inte träffas på en vecka nästan sen, så man passar ju på. Ha det bra!



Glöm inte föreställningen!

En liten påminnelse till er som är intresserade att se mig och mina nyfunna vänner och arbetskollegor sjunga, dansa och spela teater.. Imorgon smäller det!
Musikalen som man nog kan kalla det, börjar klockan 6. Vill man försäkra sig om platsen bör man komma i  alla fall en kvart tidigare! Föreställningen är ca 45 minuter och är helt gratis för alla.



Packa,packa, macka packa!

(Haha, garva lite för mig själv när jag skrev rubriken.. Macka packa är en figur i ett barnprogram , som vi av någon anledning kollar på på lunchen på jobbet! x))

I alla fall, tror inte jag nämnt det, men på fredag efter föreställningen åker jag med famijen direkt till Saltarö! Det ligger på Värmdö, vi var där även förra året. Ska blir jättemysigt! Dock lär vädret inte vara på topp.. Hm?


Fanny på klipporna förra året. ♥


Nästan korthårig

Hejhej. Haft en bra dag på jobbet även idag, så himla tråkigt att det nu bara är två dagar kvar! Sen är det slut.. Kunde man haft ett roligare sommarjobb med bättre människor? Nej blir mitt svar. Jag tror faktiskt inte det.

Slutade tidigare fick vi göra också. Började gå hem från Tumba, men då är tydligen Fanny och mamma hos frisören så jag blir hämtad och åkte dit jag med. Och klippte mig.. Hatar att klippa mig! Trivs i långt hår, längden jag hade var perfekt.. Men så slitet. Så nu är det kort. Enligt mig i alla fall. Usch. Håret lär vara uppsatt i toffs en lång tid framöver.. Så ser det bäst ut för tillfället!


Liksom hallå, vart tog mitt hår vägen?! :O

Today I wanna look like this;

Idag skulle jag vilja se ut så här!
Det är för varmt för långärmat idag, men ändå.. Tänk den lite slarvigt instoppad i shortsen, och en "lilla my knut" på huvudet. Dör!



Lite halvtaskigt kollage, slängde ihop det nu.

/Fanny

New from Spain

En av dagarna i Spanien, var jag, Annie och Fanny på ett grymt shoppingcentrum! Gillade verkligen kläderna och butikerna. Detta är vad jag fick med mig hem därifrån!


Snygg, tight mörkblå tröja med spetsdetalj. Var på rean.


Vitt linne med snyggt tryck. Även detta riktigt billigt, från Zara.


Söt blåmönstrad midjekjol. Vad jag minns så var även denna nedsatt?


Jättesnygg byxdress i jeans! Den kostade egentligen ca 300 kronor, men dom glömde ta betalt för den så fick den grattis! Wiho..! :D


Den älskade gula klännigen! Verkligen en ny favorit, älskar färgen och modellen. Ej nedsatt, men så värd pengarna!


Blå väska! Faktiskt köpt på en liten strandaffär eller vad det kallas. Men föll för den direkt!


Glömde fota smyckena, tar det kanske en annan dag. Två halsband och ett armband.

Så, vad tycker ni?

Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt, för nu väntar sängen på mig. Trött som alltid efter jobbdagarna, så måste sova.. Så puss och godnatt, hörs imorgon! ♥


Have some fun, and never worry.

Tjena!
Haft en rätt vanlig, men självklart rolig, dag på jobbet. Repade inför fredag helt enkelt!
Efter jobbet mötte jag Fanny och Annie och vi åkte som sagt in till stan. Han dock bara med att gå in i en second hand butik och ingen av oss köpte nåt, men det var ändå mysigt! Får göras om, då vi har mer tid på oss.

Sen gick vi hem eftersom vi missade bussen, och så skulle jag ta cykel och skjutsa Annie till hennes cykel som stod vid hennes busshålplats. Gjorde det, men vyklade med lite längre. Och så tog vi ett spontant härligt dopp i sjön, i bara underkläderna! Haha, och inga handdukar eller något, så det var bara att dra över kläderna sen efter, de blev inte lite blöta... Men det var så värt det! :)


Second hand

Nu ska jag möta upp Annie och Fanny, och sen ska vi in till stan! Har planerat att för första gången besöka några second hand butiker, ska bli intressant. Gillade ju loppisen förut, så tror absolut på second hand! Att allt skulle vara gammalt och äckligt är ju bara fördomar, man kan nog fynda bara man letar rätt. Så idag kör vi! :)


I don't have time to hate , cause I'm to bussy loving..

Tja!
Haft en lite halvbra dag idag. Den började bra, jobbet var roligt som vanligt. Blir provsminkad och hårstylad inför showen, roligt! Sen åkte vi till scenen vi ska vara på och körde lite där. Har dock fortfarande problem med mitt solo.. Bara takten, men det är ju det viktigaste? Så det blir att pressa den låten ikväll!

Efter jobbet var det ju inte direkt lika lyckat. Jag är helt enkelt inge vidare på att förmedla det jag känner och tänker på med ord, och det leder till missförstånd. Det blev inte som vi tänkt, men det kunde heller inte lämnas ogjort. Inget med om det här..


Ulrik Munther

Visst är jag inte ensam om att tycka Ulrik Munther är hur grym som helst?

Många jämför honom med Justin Bieber, säger att Ulrik skulle vara Sveriges version. Jag gillar båda två, men dem har inget direkt gemensamt? Okej visst, båda sjunger gudomligt och ser ju inte bara lite bra ut, men musiken är olika, och rösterna och utséendet med.

I alla fall, så älskar jag Ulrik och hans låtar! Dessa här under är riktigt bra, de dunkas ur högtalarna så fort jag får tid de här dagarna. Även äldre låtar är grymma, bla Boys don't cry och hans version av Born this way.

Lyssna och titta på båda två, älska! ♥






Mot jobbet

Godmorgon! :)
nu drar jag mig strax mot bussen och vidare till jobbet. Sista veckan nu.. Det enda positiva jag ser med att sluta jobbet är sovmorgonar och lite mer fritid, men annars är ju jobbet så himla roligt och jag hade gärna fortsatt! Men ska njuta av de här sista dagarna och ha roligt! Hörs senare! :)

Spanien, del 1

Nu, äntligen, kommer lite bilder från veckan i Spanien! Blir troligtvis ytterligare en bildbomb, och sen kommer det även dyka upp någon bild i andra inlägg också. :)


Annie och jag på wookbufé resturangen!


Stranden! Fotat från var balkong, nära eller hur?


Haha, Fanny och jag. Lite smågalna på väg till Tönners på middag.


Lite mer normal bild, Fanny och jag.


Alla barnen/ungdomarna eller vad man ska kalla oss! Jag, Mattias, Jennifer, Fanny, Alicia, Jim och Annie. ♥


Jag innan vi gick ut och åt på Flamenco reataurangen.. :)

Fler bilder kommer, men så länge kan ni spana in mitt och Fannys album på facebook! ;)

Musik ♥

Hur kan man överleva utan musik? En dag utan att spela, sjunga eller lyssna på musik är ingen bra dag. Detta är några av de låtarna jag lyssnar på just nu, en bra blandning! Lyssna och njut.


Eric Saade - Hearts in the Air


Lea Michele (Glee) - Get it Right


Katy Perry - Last Friday Night


Anastacia - Left Outside Alone

Modiga tjejer

Godmorgon!
Vi skulle ju som sagt sova i tält inatt. Jag, Annie och Fanny. På tomten. Men vad gjorde vi? Jo efter någon timme gick vi in. För det var läskigt haha.. Kl 1-2 en lördagskväll, precis vid en rätt stor väg med busshålplats och grejer. Man hörde ju fulla människor typ precis utanför? Nej fy, kunde inte sova så gick in och la oss istället. Modiga tjejer..

Idag har vi inga direkta planer, så får se vad vi hittar på. Puss!


Spanien.. <3

Resarö

Hejhej, ingen direkt bra uppdatering idag heller för min del. Tog sovmorgon, efterlängtat, och sen åkte vi till min morbror och moster eller vad man ska säga. De bor jättefint ute på Resarö, och vi var där och fikade och åt middag.
Ikväll blir det tältning med Annie och Fanny. Mys!


Svar på frågestund!

Gjorde ni något speciellt?

- Vi gjorde inget jättespeciellt.. Var mest på stranden och umgicks, sen åt vi på en del restauranger. Bla. ett wookställe, och en resturang med ett flamencoframträdande.  Vi var även och shoppade!


Vad gjorde ni en vanlig dag?

- En vanlig dag.. Inga dagar var exakt likadana, men vi gick upp vid 8/9 på morgonen. Då blev det ibland träning, yoga på stranden, et springtur längst vattnet eller trappintervaller. Sen gick man till affären och köpte färskt bröd och åt frukost. Sen var det beachen! Sola och bada fram till lunch, tillsammans med hela gänget. Sen lunch, antingen op en strandrestaurang eller hemma. Sen sova i skuggan, innan man börja bada och sola igen. Var där till 6/7 nånting, sen hem och duscha och fixa sig inför kvällen! Gick ut och åt tillsammans med alla, lika mysigt varje kväll! Sen sova vid 12/1 nånting.


Hur varmt var det? Både i vattnet och på land.

- I vattnet tror jag det var ungefär 25 grader, sjukt härligt! Och på land, så låg det väl på 30 grader i skuggan eller något? Och i solen ännu varmare såklart! Det var inte kallt nånstans, nån gång. Underbart! :D


Vart i Spanien var ni?

- Vi var i Mil Palmeras, en turistort utanför Alicante!


Gjorde ni några utflykter utanför hotellområdet?

- Den enda "utflykten" vi gjorde var att åka till en shoppingcentrum Torvieja. Grym shopping, kommer bilder i helgen! Sen gjorde jag inget mer. Några av oss åkte och tittade på nåt snäckhus och var det var, men jag föredrog stranden. :)


Kan du visa massa bilder, och shoppade du något?

- Jaa, bilder kommer upp så fort jag kolat igenom och valt ut de bästa, tog nästan 1000 bilder! Och japp, vi var och shoppade, jag Annie och Fanny. Grymt bra vra det! Dessutom glömde dom ta betalt för ett plagg. Tur! Bilder kommer.


Hur var maten?

- Alltså, kan inte säga att jag åt någon typisk spansk mat. Inte bläckfisk, paella eller något. Det blev mest kyckling, pastarätter och så. Men gott var det! Gode efterrätter också.. Och världens godaste muffins och chokladdryck, jag dör!


Vad var det roligaste nu gjorde?

- Hm.. Allt var superkul! Men till topp 3 tillhör nattbeachvollyn, flamencomiddagen coh shoppingen. Härliga minnen!


Vart bodde ni? Vilket hotell?

- Vi bodde i en lägenhet som tillhörde ett hotell, men som låg en bit ifrån. Lägenheten var lagom stor, precis det man behöver. Två sovrum, ett badrum, vardagsrum och kök. Och två balkonger mot havet, som var bara några meter utanför! Riktigt fint, det var bara en liten väg mellan huset och stranden. Grymmaste läget!
Dessutom var det bara 2 minuter upp till Bartos lägenhet, och en kvart bort till Tönners.


Hur var vädret under veckan?

- Första halvan av veckan var vädret på topp. Strålande sol och jättevarmt, inte ett moln på himlen och man hade inte en tanke på att frysa. De sista dagarna blev det dock lite sämre. Fortfarande varmt, men rätt molnigt. Men det var ingen katastrof!


Fredag

Hejsan! :)
Idag har jhag varit på jobbet. Nästan lika kul som vanligt, dock var både Linda och Josefin borta.. Och även sångläraren, men tråkigt är det aldrig på mitt underbara jobb! Fick även se vad jag ska ha för kläder på mig, haha säger jag bara.. Inget jag skulle ta på mig självmant direkt, men är det show så är det.

Efter jobbet åkte jag in till stan, mötte Annie, Fanny, mamma och hennes kompis plus son. Fikade i Kungsträdgården, sen kollade vi massa parfymer på Åhlens.. Vill ha en ny som jag spanat in i en tidning, men den fanns inte där.

Hörs senare! Då tänkte jag även svara på spanienfrågorna, men skulle uppskatta ett par till frågor! ;)


Salikons Rosor

Som ni vet, så jobbar jag på Scenskolan Alby Fejm. Vi är ungefär 40 människor, 16-18 år, som tillsammans med ledarna sätter ihop en pjäs. En förestälning. En musikal. Salikons Rosor.
Och vet ni? Ni kan komma och titta på den. Helt gratis. Roligt va? Så  om ni är intresserade, boka in nästa fredag kl 18! Den är på Tumba Scenen, mer information kommer närmare!


Så här ligger det till

Tjena. Jag är hemskt ledsen för den usla uppdateringen.. Vill verkigen blogga och har massa att skriva osv, men har ingen tid! På dagarna, alltså även idag, jobbar jag. Vilket är sjukt roligt, älskar det! Vi snackade om att vi lugnt hade kunnat jobba ett par veckor till, till och med utan lön. Så roligt har vi det, och så härliga människor är det! Älskar mitt jobb.

Sen sover ju Annie här till på söndag, så är med henne mer än med datorn om man säger så. Idag blev vi bjudna på middag hos Tonie, med Max, Wiktor, Daniel och Alice. Grillade och så vidare, men gick tidigt.. Fler anledningar.

Imorgon kommer det upp bilder från Spanien, ska ladda in dom nu tänkte jag, men det lär ta lite tid! Och förresten, fortsätt skriva frågor om resan! :)


Frågestund; Spanien

Jag hade först tänkt skriva ett riktigt långt inlägg om min underbara vecka i Spanien. Hur härligt det var, vad vi gjorde, vilka vi var osv. Men så kände jag att ingen skulle orka läsa det.. Så hur gör vi då?

Jo jag tänkte vi kör en frågestund om just Spanien! Så komentera detta inlägg om ni vill ställe en eller fler frågor. Fråga vad som helst. allt från hur vi bodde och vad vi åt, till vad vi gjorde en typisk dag och vad jag hade på mig. Vad som helst, det ni vill ha reda på! Och om ingen fråga, får ni ingenting veta.. ;)



Självklart kommer det även komma upp massa bilder i både bildbomber och lite då och då i inläggen, ska bara lada in dom!


Home sweet home

Tjeeeena!
Jag kom hem från Spanien igårkväll, men då orkade jag inte blogga. Idag har jag jobbat och alltås inte haft tid, och just nu hinner jag inte heller. Hörs så fort jag kan, ville batra meddela att jag lever!

En andra chans

Vet ni att det är andra gången jag är här i Spanien? På samma ställe, med samma människor?

Sist vi var här var 2007 tror jag. Den semestern blev dock inte så lyckad, särskillt inte för min del. tanken var precis som denna gång att våra tre familijer som alla känner varandra skulle vara där och ha roligt och trevligt tillsammans. Och antar att de andra hade det bra, när dom inte tänkte på mig dvs. För gissa vad jag fick göra, första dagen?

Jag fick åka in och sy på ett sjukhus. 7 stygn unger ena foten. Inte det roligaste kan jag säga. Men det var nämligen så att vi hade hus med pool, och kanske tredje gången vi badade där, under första förmiddagen, så skar jag mig. Poolen var täckt av mosaikplattor, och tror ni inte en var trasig och vass? Jag skulle typ skjuta ifrån trappan ner, och så sved det till..

Inte så fräscht med blod i vattnet heller, det ser ju mycket mer ut då. Fy asså, helt hemsk. Ont gjorde det, läskigt var det och jag förstod ju att det inte var bra. Så vi åkte in. Och fick sy. Kommer ihåg sjukhuset så tydligt. Vad dom sa. "Du får inte gå på 7 dagar. Och inte bada på 10."

Och vi skulle vara i Spanien i 10 dagar. Bra. Lysande. Perfekt. Fast nej. Så den sol-och bad semestern, blev bara en sola-och-gå-på-kryckor-semester. Inte ett enda bad i havet. Inte springa runt på stranden. Varken mitt eller andras humör gladdes åt min skada. Vad kan man säga, mer än att semestern blev misslyckad?

Så detta är en revanch. Nu jäklar ska det vara bra! Inga skador, tack. Inget annat heller för den delen. Lyckad semester, det är var vi ät ute efter!


Why can't you se?



Färga håret?

Jag har sagt det förut, men jag säger det igen. Jag funderar verkligen på att färga håret! Antingen direkt när jag kommer hem från Spanien, eller mot slutet av sommaren då det inte skulle blekas lika mycket, eller kanske så sen som  höst.

Har aldrig färgat mitt hår, och är till och från väldigt nöjd med min hårfärg, men vill prova något nytt. Och en toning kan väl inte skada? Vet ungefär vilken färg jag vill ha, det ska vara mörkare än mitt riktiga och gärna en lite rödare ton i det.

Vad tror ni? Något åt det här hållet, vilket ser bäst ut?



Mitt hår i vattnet, när man badar och solen lyser på, är jättesnyggt tycker jag själv. Den hårfärgen vill jag ha, fast även när det är torrt då såklart! Mest av dess fyra gillar jag nog den uppe i högra hörnet.. Vad tycker ni?

 
Här är orginalbilden. Mycket blondare, eller ljusare i alla fal, särskillt i längderna!

En Espana!

Tjeena, hur har ni det hemma i Sverige?

Detta är ett tidsinställt inlägg, men om inget gått fel på vägen och om planet inte crachat, så befinner jag mig just nu i Spanien! Kommer som sagt vara här i en vecka, åker hem nästa tisdag, så uppdateringen lär inte vara på topp denna vecka då jag troligtvis inte kommer ha tillgång till dator och internet. Men har faktiskt fixat massa tidsinställda inlägg till, så bloggen kommer uppdateras fast inte lika mycket! Men lite är bättre än ingenting, eller hur? :)


Hejdå Sverige!

Tidsinställt inlägg, men nu ska i alla fall planet lyfta! På flyget sitter en väldigt peppad tjej.. Detta kommer bli grymt! Puss och hejdååååå..!


Mot flygplatsen!

Jobbet är slut för dagen, och jag drar mig direkt mot flygplatsen! Så sjukt taggad, Spanien i en vecka med helt fantastiska människor! Glädjen och förväntningarna är enorma.. Tänk er, massa sol och värme, bada i vågorna, ungmås med nära vänner, solnedgångar över havet, bara njuta av stunden.. Gash var roligt! Tagga..! :D

Ni får ha det så bra (här i kalla Sverige hehe) så hörs vi med riktig uppdatering om en vecka. Men glöm inte att kolla in då och då, det dyker upp lite inlägg jag förberett! ;)




Första dagen!

Tjeena! :)
Är helt sjukt trött nu, men tänkte bara säga att jobbet var grymt kul! Mer som ett läger än ett jobb, men flera roliga människor och bra ledare. Idag var bara en introdutionsdag, vi lärde känna varandra mest. Gjorde även en sångövning till lejnkungenlåten.. Nog för at jag inte sett filmen, men låten har jag i alla fall inte missat! Sen i slutet skulle man i grupper skapa en minishow med teater, show och dans. Våran blev helt kaos, men kul! :D

Direkt efter jobbet åkte jag mamma, fanny ohc farmor och plocka jordgubbar. Inte direkt kul. De var pyttesmå, och jag kunde bara tänka på hur trött och hungrig jag var. N
Så nu blir det snart mat, sen måste jag packa allt. Får se om jag hinner blogga mer, annars säger jag hejdå nu så hörs vi om en vecka! Men kom ihåg, något tidsinställt kommer upp då och då. ;)


Sommarjobba

Godmorgon! :)
Uppe tidigt, skulle gärna lägga mig igen och somna om.. Men det går inte, för idag är första dagen på mitt sommarjobb! Har ju som sagt fått världens bästa jobb, inom Scenskolan Fejm. Kommer (förhoppningsvis) bli grymt! Så som jag förstått det är det vi som ska vara med i själv showen? Och få betalt för det?! Låter lite overkligt, men antar att jag får svar på frågorna idag.
Jag är nervös, men det kommer bli bra! Jag har ju även Linda som fått samma jobb som mig, skönt att inte vara ensam första dagen.
Hörs när jag slutat! ;)


Feedback från Eric Amarillo!

Wiho, såg nu att vi fått lite respons från självaste Eric Amarillo på vår cover av hans låt! Micke la upp videon på hans fanpage, och han komenterade! Hur roligt?! :D


Okej, man ser knappt, vill ni ta en närmare titt så gå in på Erics sida på facebook! Ville bara ha ett litet bildbevis sådär. ;)


Om ni av någon anledning missat låten, här har ni den igen!


Trött och seg

Hejsan hejsan.
Snacka om seg eftermiddag.. Har verkligen inte gjort någonting. Orkar inte göra någonting heller för den delen. Bara legat här i soffan ett par timmar och läst i en av tidningarna.. Sån tid behövs kanske ibland antar jag. Men dags att rycka upp sig snart. Pack måste ju göras, åker i övermorgon och jobbar de två kommande dagarna?!


Hiss för loppis!

Tjaa! :)
Kom precis hem efter att ha varit på loppis. Varför har jag aldrig varit på loppis förut? Varför tänker man alltid att det är äckligt och tråkigt? Nu har i alla fall jag ångrat mig!
Jag vet att jag inte skulle köpa mer innan Spanien, men eftersom jag ändå redan brutit det löftet så.. Dessutom, att köpa för 24 (!!) kronor kan väl knappt räknas?!

 
Blåa pilotbrillor 10 kr, Tidningar (några är Fannys) 1 kr styck, Jacka 10 kr.

Kommer helt klart hålla utkik då nästa loppis kommer, och funderar även på att besöka någon second hand affär? Har ni tips på sånna i Stockholm? :)

Ändrade planer

Tjena!
Tog bort det förra inlägget eftersom det blev ändrade planer. Alltså drar vi inte ut med båten idag ändå. Istället blir det att packa osv, och kanske ska vi även iväg på någon loppisgrej? Och så borde man kanske ta sig ut och springa också.. Hm.


Packa inför Spanien

Nu blir det smoothie som fina syster har gjort i ordning, sedan blir det att börja packa inför Spanien! Bara 3 dagar, sen är vi där.. Och lär inte hinna packa mycket de kommande dagarna då jag är rätt upptagen, så dags att sätta igång!


Det är choklad på toppen, det syntes inte direkt på bilden. Där såg det bara äckligt ut, men jag lova, sjuuukt god! :)

What doesn´t kill you makes you stronger.

Tjeena!
Eftersom det var så sjukt varmt idag, så gick jag, Fanny och Max ner till bryggan och badade i nån timme. Sedan dess har vi bara suttit är utanför i en park och snackat om allt mellan himel och jord. Blev lite deeptalk där, seriösa grejer.. Sen gick Max typ nyss. Nu gör jag verkligen ingenting speciellt, ligger på golvet död av värmeslag och hungernöd. Trevligt.


Tittade igenom bilderna på datan för att hitta en passande bild tilli nlägget, och hittade denna. Max för nån vecka sen som lekte lite med min webcamera! ;)

10.40

Godmorgon! :)
Fint väder idag, hade för mig att det skulle bli regn? Men jag klagar inte!
Förresten, var det bara jag som verkligen inte kunde sova igårkväll? låg vaken i mer än en timme, bara vred på mig och tänkte.. Fastnade i en tanke. En inte så glad tanke. Kanske delar med mig av den här på bloggen, men kanske inte. Den är lite halvt privat, man kanske ska ta det öga mot öga om ni förstår vad jag menar?


Bild från förra sommaren, på Åland.

Om sanningen ska fram

Nu är videon klar!!

Här har ni den, inspelad under de senaste veckorna. Kom ihåg, ta det med en nypa salt... ;)



Vad tycker ni? Sprid vidare!

18.30

Hejsan hejsan. :)
Detta har varit en typiskt slappardag. Riktigt seg, har verkligen inte gjort någonting.. Köpt en tidning jag tänkte läsa på flyget på tisdag, men vill öppna redan nu! Haha, men lovat mig själv att vänta.
Chattar förresten med Micke nu, en MM lärare i skolan, närmare bestämt han som fixat inspelningen jag och Max gjort. Musikvideon kommer upp senast kl 22.00 ikväll, tagga! :D


Jag kom in!

Som ni säkert redan vet, i alla falla alla 95or, så får man sitt gymnasiebesked idag!

Kollade på nätet imorse, och jag kom in! Så i höst, och sedan i tre år framöver, kommer jag gå natur samhälle med global profil, på Värmdör gymnasium på Gullmarsplan i Stockholm. Låter bra! Hoppas jag. Lär bli lite tufft med mycket plugg och lång resväg, men det ska nog fungera! Tänk, allt nytt.. Nya vänner, ny plats, nya lärare, nytt allt.. Bra eller dåligt? Jag är alltid skeptisk till förändraingar, vill inte släppa det gamla, särskillt inte alla vänner! Så de ska jag absolut behålla. :)



Everything you do, and the words you say, you know that it all takes my breath away...

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen, sov alltså rätt länge för att vara jag.. Men i alla fall, vad har hänt med vädret? Solen är ju borta, buhu.. Ska tydligen bli sämre i en vecka nu tror jag. Skönt att man drar till Spanien på tisdag då! :D




RSS 2.0