Vad händer ikväll..?

Fick lite frågor angående nyår, så tänkte bara berätta lite snabbt vad mina planer är!

Vi är bjudna hem till Jim och Jennifers familj, där massa andra kommer vara också. Även Annie och Alicia då! Jag kan ju inte veta  de exakta planerna, men antar att det blir middag osv. Sen ska vi barn/ungdomar eller vad vi nu kallas sova där. Ser fram emot en grym kväll!


Jag förra nyår, då vi firade inne i stan. Det kommer ytterligare inlägg angående hur jag ska se ut i år!

Gårdagen/natten/dagen

Tjena!
Ledsen att uppdateringen inte har blivit bättre.. Inatt sov jag hos Annie med Jim och småsyskonen, som minsann inte är så små längre. Somnade halv 5 efter film och flera timmars härligt prat. Mysig kväll/natt! Älskar er!

Sen idag har vi firat Nilla, pappas tjej, som fyller år. Fick lite gäster och så, men nu är vi hos mamma. Ha det bra! Det dyker snart upp lite nyårsrelaterade inlägg, håll utkik!


Filmkväll

Ikväll blir det att träffa lite fina vänner för att ha filmkväll. Vet inte de exakta planerna, dom slutade svara på sms... Men kanske sover jag även borta. I övrigt har jag verkligen inte gjort mycket idag! Men det är ju lov, så det är okej. Eller hur?


I'm Back!!

Tjoohoo, jag är tillbaka!

Efter en riktigt mysig vecka i stugan är jag nu hemma igen. Haft en superjul, orkar inte dra allt men bra var det! Det kommer lite bilder senare, och ska även fota julklapparna hade jag tänkt... Håll utkik!

Uppdateringen lär väl komma tillbaka till det vanliga nu i alla fall. Så, vi hörs!


2009-2010-2011








Detta är bilder från december 2009, 2010 och 2011. Vad säger ni? Har jag förändrats, eller är jag mig lik? Oavsett om jag förändrats mycket på utsidan eller inte, så vet jag i alla fall att jag ändrats på insidan. Mognat, vuxit upp ni vet. Jag är ingen liten wannabe någonting längre, men jag medger dock att jag var det i en period. Nej nu är jag några år äldre och det märks. I alla fall märker jag av det. Jag säger inte att jag är vuxen, verkligen inte! Men mycket har händ under de här två åren... Det mesta har blivit bättre. Ny skola, nya vänner, släppt taget om gamla vänner, gamla platser... Visst saknar jag det ibland, men livet går framåt och det blir bara bättre och bättre!!

Vad tycker ni om sånna här inlägg? Vill ni veta mer om sånt här, se fler gamla bilder? Säg vad ni vill läsa om så fixar jag det! :)

Can't you just fall in love with me?


Mellandagsrea

Nu drar jag ut på mellandagsrean!

Antar att det inte bara är jag? Vi ska både till ett utförsäljningsställe och till Kupolen i Borlänge, men vi sprider nog ut det på flera dagar. Ska dock försöka att inte spendera alltför mycket pengar! Har ju faktiskt lovat att shoppa med kompisar när jag kommit hem också, woopsi.. Jaja, får helt enkelt snåla lite grann!


Hm... En vit skjorta skulle ju inte sitta helt fel? Ska letas efter!

GOD JUL!

God jul på er, mina fina läsare!

Hoppas dock att ni gör annat än att läsa min blogg såhär på julafton. Och nej, tro mig, jag sitter inte heller och bloggar nu - detta är såklart tidsinställt! Förmodligen klär jag granen, lagar julmat eller fixar med nåt annat...

Ha en fin dag och kväll!



HAHA, bara för att jag är bäst på att rita i paint ;)

I want to be that girl you can talk with for hours,
I want to be that girl who makes you smile,
I want to be that girl you think about when you wake up in the morning,
And the girl you think about before you fall asleep..
I want to be that girl you hug for no reason,
I want to be that girl you kiss all the time,
I want to be that girl you love...


Jullov!

Wooohooo, nu är det äntligen jullov :D

Lov i nästan tre veckor nu, hur härligt?! Och vad är då mina planer? Jo nu blir det först att fiora jul och tillbringa en vecka i stugan i Dalarna, mys! Åker i stort sett nu... Direkt från skolbänken till bilsätet haha. Eller nåt. Har fixat ett par tidsinställda inlägg under helgen, och om internet vill sammarbeta så dyker det nog upp lite direkt bloggning också. Ska göra mitt bästa!

Hoppas ni har ett riktigt mysigt och roligt jullov nu allesammans! :)


Inskickat och klart

Äntligen, nu är allt plugg inskickat och klart för denna termin!

En riktigt härlig känsla haha... Tänkta ta en lång välförtjänt dusch nu, sen är det sovmorgon imorn. Härligt! Godnatt på er!


Onsdag 18.10

Hej!
Är ledsen för att bloggen får lida just nu, men nu är det fokus på att få in det sista arbetet innan jul. Jag tror tyvärr inte att uppdateringen kommer bli sig lik förrän om en vecka, då jag kommit hem från landet!







Just nu, mysstund  med Tjock-Totte! :D

En dag på en "tidningsredaktion"

Idag var klassen på tekniska museet, och där delades vi in i tre grupper. Min grupp fick tidning, och vi bildade alltså en egen redaktion och gjorde en egen tidning! Det var rätt kul faktiskt, jag var kulturreporter. Skrev om musik och så, och självklart en del om One Direction. Skriva om dom under skoltid, inte illa!

Stannade dock lite på övertid eftersom vi inte var klara, mindre kul. Var helt slutkörd när jag kom hem, därav ingen bloggning. Hoppas ni haft en bra dag!

Vill ni titta på resultatet? Klicka HÄR!


Trött

Har haft en anorlunda men rolig dag. Nu är jag dock hur trött som helst och måste plugga, så berättar mer sen!

Tekniska muséet

Godmorgon!
Drömde ni mardrömmar på grund av gårdagens, ehm, vackra bild? Haha, skämt åsido!
Idag ska jag till tekniska muséet med klassen. Ska typ göra tv eller radio? Jag fattar inte riktigt, men det återstår att se! Hörs i eftermiddag, ha en bra dag!


It's okej not to be okej

VARNING FÖR FUL BILD!

Tjena!
Skolan idag var rätt onödig, förutom ett litet betygssamtal på morgonen så gjorde vi ingenting. Hade ju håltimme också då vi drog till Huddinge till Pegah. Han bara vara där i 40 minuter typ men.. Jaja, gratis mat i alla fall!

Nu är jag hos pappa, fösöker plugga men det går inte så bra då jag glömt allt i skolan. Smart! Så nu blir det att hoppa in i duschen istället. Bye!



Pegah.... Denna bild lägger jag upp bara för dig, fattar du? Jag kan visst göra mig ful på bild, här har du beviset, haha! Men herre gud, hoppas du är glad, för detta händer inte igen! ;)

In tha school

Tjena!
Är i skolan nu, har håltimme i tre timmar.. Väntar på Olga nu som har nationella, sen drar vi hem till Pegah och äter. Kommer väl typ bara hinna åka dit och sen tillbaka igen men, haha. Vi får se. Sen slutar jag typ vid tre någonting. Hörs!



Och på tak om ingenting... Vet ni hur mycket jag vill vara i Storbrittanien nu?! Närmare bestämt på en av One Directions konserter, deras turné började igår... Jag dör!

Uppvisning

Så, då var träningen slut för den här terminen! Ska bli skönt med lite vila, tjocka upp sig på julgodis.. Haha. Nej men uppvisningen gick som den gick, det var lite flummigt om man säger så. Jaja! Nu blir det söndagsmys, puss på er!








14.19

Åh, jag blir galen.. Nej men det har varit lite problem här, jag har fullt i arvodesrapporten för mitt jobb som gymnastikledare, och insåg att lite saker var fel och så. Lapparna måste in idag, så hoppas jag får svar på mailet!
Annars är läget lugnt. Eller nåt.


Fjärde advent

Godmorgon!

Juldagen idag då... Fast nej. Men fjärde advent i alla fall! Vaknade rätt nyss, ska strax äta frukost. Dagen kommer sedan bestå av lite plugg och annat fix, och sen ikväll blir det träning. Sista träningen för terminen, så vi har en liten uppvisning i hallen. Har dock inte kört på en över en vecka, så vi får se hur detta går!


Mysig kväll!

Har haft en riktigt mysig minijul med mamma, Fanny mormor och morbror. Fått lite fina julklappar, ätit gott och haft det bra. Bilder på julklappar tänkte jag lägga upp efter riktiga julafton!

Photoshoot - Profilbild



Jag och Fanny fick en del bra bilder igårkväll under vår lilla photoshoot. Detta är en av dem, som blev min probilbild! Vad tycks?

Idag har jag julafton!

Det finns positiva saker med att ha skillda föräldrar.. Att fira jul två gånger till exempel!

Vi är hos pappa under julhelgen, så idag firar vi jul hos mamma, med allt vad det innebär. Julklappar, julbord, gäster.. Och så julgranen, som redan är uppe. En extra julafton helt enkelt, woho!


Tjejkväll med syster!

Mamma kommer hem senare idag, så nu kör jag och älskade lillasyster tjejkväll. Vad innebär det denna gång..? Jo hög musik, smink och foto! Har ni tur kommer det upp bilder. ;)


Prov hit och prov dit, snart är det över!

Tjeena!
Kom nyss hem, efter en skoldag full av eximininationer.. På morgonen var det muntliga nationella. Det gick helt sjukt dåligt! Kom på direkt utanför klassrummet sen att jag haft fel. Bra där. Förutom matten var det även idrottsprov, en svenskabok att diskutera samt ett spanskaprov som var rättat.
Lunch blev det på Sandy's, älskar matkort!!


Jul- eller nyårslook!

Julen och nyår närmar sig med stormsteg!!

Är du en av dom som ännu inte bestämt vad du ska ha på dig? I så fall, kolla in detta! Grymt snyggt enligt mig, och kanske en liten utstickare bland alla klänningar hit och dit. De röda skorna och paljettoppen gör att man han ha detta båda på julen och nyår! Skulle dock rekomendera att bara ha outfiten på en av tillfällena.. Vilken väljer du själv!


Nationella nu

Nu ska jag ha muntliga nationella.... Hjälp! Fjärde och sista delen i alla fall. Önska mig lycka till!


15.54

Tjena tjena!
Slutade tidigare idag pga att några skulle ha muntliga nationella. Vilket jag själv har imorgon bitti. Dessutom har jag idrottsprov och en svenska bok som ska vara utläst. Dags att plugga med andra ord! Ska dock fortsätta slå in lite julklappar nu. Vi hörs!


I'm in love

Åhh, vad är det med mig och skor?!

Dessa grymt snygga kilklackar hittade jag i lördags på Dinsko. Mocka, 12 cm klack och helt sjukt snygga. Okej, kanske ser ut som vanliga svarta skor för er, men det var något med dom som fick mig att älska dom! Tyvärr säger plånboken nej.. Det brukar ju vara så! De kostar 600, men det är vårens modell så det lär väl inte försvinna i första taget. Kanske blir de mina, till slut!


Nationella provet

Är det några fler naturare/teknikare som haft nationella prov i matte 1c idag?

Provet var ju i 3 delar, totalt 4 timmar. Hemskt! Kan faktiskt inte riktigt säga hur det kändes. Det går upp och ner hela tiden. Men en sak är jag ganska säker på - det blir varken ett F eller ett A. Så som jag ser det borde jag få C i slutbetyg!

Hur gick det för er andra som hade provet idag?


Snygga tjejer.. Haha.


Gårdagen; Lucia + Hard Rock Café

Gårdagskvällen var super!

Först efter skolan köpte jag det sista julklapparna, och senare mötte jag upp resten och vi gick till Adolf Fredriks kyrka. Luciatåget var verkligen jättefint! Så grymt duktiga. Och det blev ännu bättre av att en av killarna var urgullig..

Efter föreställningen åt vi middag på Hard Rock Café, första gången för mig faktisk! Vi var fyre pers som delade på två förrättet, och vi blev proppmätta.... Hur mycket tror dom att man ska få i sig?!


Luciakonsert

Idag är det ju Lucia!!

Vad ska ni hitta på? Baka lussebullar? Sjunga i ett luciatåg? Själv ska jag med familjen till Adolf Fredriks kyrka i stan för att kolla på ett luciatåg, mysigt! Sen äter vi ute någonstans, sen blir det att åka hem och sova direkt. Nationelle prov imorgon ni vet... Ha en fortsatt bra lucia allihopa!


Godmorgon!

Nu sticker jag till skolan. Jag och några till ska frivilligt gå på extramatte nu på morgonen, dukiga vi är eller hur? Sen är det debatt under ordinarie skoltid.. Vi får se hur det går. Och om jag känner mig riktigt duktig, så kan jag även gå på extramatte efter skolan. Men det känns tveksamt..


Snabb bild, nu måste jag sticka!

Nattvollyboll

Tjena!
Nu blir det strax nattvollyboll här, tagga galet! Klä ut sig ska man göra också, vår klass valde Disney-tema. Själv fick jag då vara Belle, ni vet i Skönheten och Odjuret? Haha!
Är ju inte direkt bra på att spela vollyboll, men grymt kul ska det bli. Det slutar vid 2 inatt, och då sover jag coh Olga hos mig. Hörs imorgon!


Vad har jag gjort..?

Tänkte slänga in ett litet kost inlägg och vad jag gjort dagarna då jag inte bloggade. Det hände inget speciellt direkt, men hellre ett inlägg för mycket än ett för lite..?

Fredag: Kommer knappt ihåg..? Men det var hemmakväll i alla fall, fredagsmys framför Idol-finalen. Och Amanda vann, woho! Jag tycker hon är grym!

Lördag: Julklappsshopping i Skärholmen med Annie och Fanny. Och håll i er nu; jag köpte INGENTING till mig själv! Fattar ni hur bra det är för att vara mig? Spanien - Here I come!

Söndag: Pluggade och hade avslutning med andra barngruppen. Sen fick vi gäster, rättare sagt så kom Nillas son och dotter på middag. Första gången jag träffade henne faktisk. Men det var så dags, vi ska liksom fira jul ihop..

Vad har ni gjort i helgen?


Anledningen till den ofrivilliga bloggpausen!

Nu är jag tillbaka, moahahah!

Som ni märkt så har bloggen legat nera under helgen. Jag lovar, det var inte något jag gjorde med flit! Internet hos pappa la helt enkelt av. Och utan internet - ingen bloggning. Jag har alltså överlevt en hel helg utan dator (förutom musik och sims då, hehe..). Men ändå, stolt tjej!

Men nu lovar jag, jag är tillbaka. Ska blogga så mycket jag kan för att gottgöra detta, dock har jag massa plugg att ta tag i också. Men vi hörs, det gör vi!


One Thing

Jag tycker det var länge sen jag la upp något som har med One Direction att göra. Eller det var det kanske inte..? Oavsett, denna video måste ni se! Killarna sjunger deras tredje singel One Thing aukustiskt, så sjukt fint! Och ni som typ bestämt er i förväg att bandet är töntigt eller liknande, sudda bort den tanken och LYSSNA! Värt det, jag lovar.



- So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing


16.52

Tjena!
Kom precis hem från skolan, är helt galet trött.. Skolan var rätt lugn, men sista mattelektionen dödade mig. Vi har nationella prov nästa vecka nämligen, dags att plugga!


I wish it was this simple...

Tumblr_ltanenhwui1r4m7kao1_400_large

Skolan

Sitter i skolan nu och gör ingenting. Har biologi och projektarbete, men jag är klar!

Pegah här! Vera är pro och vi har nyss kickat en i vår grupp för att vi är så fucking pro inte nog med dety , ttjejen som vi kickade fyller år idag xD Asså GUUD vi är fett elaka egentligen.
Nu låter jag Vera skriva! HEJDÅÅÅ

Haha, gästblogg á la Pegah där! Nej men hon sammanfattade vår situation rätt bra tycker jag. Förresten så missade jag typ min livs chans imorse, men det är lugnt... Typ inte. Jag tror jag avlider snart, det kan seriöst inte vara bra för hälsan att känna såhär!


Disneyklassen



Här har ni en bild från nattvolleybollen! En stor del av min klass, dock inte alla. Kan ni gissa vilka alla är..?

Outfit 7/12









Vit skjorta - Lindex (Fannys)
Rosa tröja - JC
Svarta jeans - H&M

Idag körde jag på syrrans snygga skjorta under en av mina faovrittröjor. En av höstens och vinterns trender, all ha skjortor under tröjor på det här sättet. Grym snyggt - och dessutom är det faktiskt varmt! Istället för en ful munktröja helt enkelt. Jag gillar det, vad tycker ni?

Onsdag 09.05

Godmorgon!
Börjar 11 idag, men tvingade upp mig själv vid halv 8 av någon anledning. Är galet trött! Men nu bär det snart av mot skolan. Ingen speciell dag idag vad jag vet. Ingen turnering eller något i alla fall.. Men efter skolan blir det träning till 9.

Ha en bra dag!


Outfit-bilder dyker upp här senare idag!


Kvällen och natten

Så, nu kan jag berätta lite grann om gårdagskvällen/natten!

Som sagt så hände det mycket igår.. Först efter skolan åkte Olga med mig till gympan, och efter det åkte vi in till skolan igen. Skulle fått skjuts, men det bliev lite fel där. Så vi blev jättesena. Var bara med på sista 40 minutrarna av öppet hus, och snackade bara med en enda kille. Duktiga tjejer! Därefter åkte vi till kungshallarna och åt indiskt eller vad det var. Sen till baka till skolan - igen.

Och mellan 22 och 01 var det alltså nattvolleyboll, galet roligt verkligen! I stort sett alla vat utklädda, vår klass hade Disneytema. Själv var jag Belle från skönheten och odjuret.. Totalt körde vi 3 matcher, dock vann vi bara en... Men det var sjukt kul ändå! Älskar min skola för att de hittar på så roliga grejer, och älskar min klass! ♥

När det var slut fick jag och Olga skjuts hem till mig, tack pappa. Sov här, och tog en ledig dag idag.. Hade bara frivillig skola typ, så vi valde att sova istället. Det behövdes efter natten, men det var så värt det!




Bilder från kvällen kommer så fort jag får dom!

I'm alive

Tjeena!
Tänkte bara säga att jag lever. Natten var hur kul som helst, berättar mer sen! Olga sov här, ska åka med henne en bit hem snart. Hörs senare!

Kvällens planer!

Tjeena!
Idag är det ingen vanlig måndag, har massa saker som händer. Nu efter skolan är det först barngympaavslutning, sen ska jag tillbaka till skolan igen. Då ska jag nämligen stå på öppet hus och locka till mig alla (läs: snygga) 96or till vår skola! Det håller på tills 8, men jag ska inte hem efter. Nej då blir det att äta någonstans, sen tillbaka till skolan igen! Och vad blir det då?! Jo nattvollyboll! Ska bli galet kul! Mer om det sen. ;)


Julpyssel

Det märks verkligen att det snart är jul! Förutom att det aldrig kommer någon snö men.. Igår var det julmiddag här hemma och idag blir det julpyssel hos Tönners. Tradition mellan oss, Tönners och Bartos. Stöpa egna ljus, göra tvålar, dekorera krukor, göra små tomtar... Mys!


Gårkvällen

Godmorgon! Tänkte bara säga att gårkvällen var jättetrevlig. Gästerna bestod av några av mammas kompisar, och då även familjen Marklund och Moa. Först var det julfika, och så middag och efterrätt. Mysigt var det i alla fall!






Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan sin glans.

Tjena!
Ledsen för den dåliga och tråkiga uppdateringen - både idag och den senaste tiden i allmänhet. Dagen har spenderats med damsugaren och trasan, och humöret har inte varit på topp. Saker och ting har inte riktigt gått som jag velat nämligen.

Men nu är dte bättre om om någon timme kommer gästerna. Ska sminka mig nu och sen fixa det sista. Bye!


Lördagsmorgon

Godmorgon!
Hade tänkt sova länge idag, men tvingades upp ändå haha. Julbakket är redan i full gång här hemma, och sen blir det storstädning inför kvällen. Det kommer lite gäster då, ska bli kul! Tänkte även hinna  med att plugga lite engelska, men vi får se hur det blir med det.. ;)


Listetta!

Gissa vilket album som ligger etta på svenska topplistan?! Up All Night - One Direction! Beskedet kom idag, helt galet glad! Det är faktiskt första gången sedan 2001 som ett internationell popband toppar listan. Är så stolt över killarna. Kan man vara stolt över några man ínte känner..?



er som inte lyssnat på denna grymma grupp - gör det!! Det ligger ju etta, det kan inte vara dåliga! Här er en "preview" för deras skiva, vill ni lyssna mer så är det bara att söka upp!


Fredag 18.56

Tjeena!
Det har varit en rätt galen dag idag, eller nej bara de senaste timmarna. Skolan var inte jättespeciell, spanskaprov som sagt och körde innebanda på idrotten. Inte min grej alltså.. Efter skolan åkte jag, Pegah och Cajsa in till centralen. Efter ett tag kom två av Pegahs killkompisar in ocksåm och senare ytterligare två. Sjukr galna och roliga! Jag börjar förstå varifårn Pegah fått sen humor... ;)

Men nu är jag hemma och det blir en lugn hemmakväll. Puss, hörs senare!



Gillar ni koftan? Älskar den själv! Lite Zayn Malik-inspirerad... ;)

Spanskaprov

Nu blir det spanskaprov.. Önska oss lycka till! Weeehoo!


I like the way you smile with your eyes

Tjeena!
Är på bra humör, skolan var jättemmysig (hur kan vissa killar se grymt snygga ut även i  myskläder?!), och träningen gick rätt bra. Sen har jag och Pegah gjort upp värsta planerna haha...

Nu är julmusiken på här hemma och det är lussebullsbak. Jag måste dock plugga spanska istället. Mindre kul!





Vinter vs. sommar?

Nu är vintern i stort sett här, det är första december men dock ingen snö här i Stockholm. Men trots att vinterna knappt börjat, har jag redan börjat länga till sommaren 2012! Känner nämligen på mig att den kommer bli grym, har massa planer. Spanien bland annat, woop woop! Här om dagen fickl jag västa rycket när jag var ensam hemma. Bytte om till sommarkläder och klackar, hade musik på högsta volym och dansade loss, lossades att det var sommar i Spanien... Åh, längtar galet!!

Vilken årstid föredrar ni? Vinter eller sommar? Eller kanske hösten eller våren?




Mysdagen

Gissa vad det är för dag idag? Mysdagen!! I alla fall på min skola. Hur mysigt låter inte det?! Alla kommer glida runt i mysdressar, tofflor och vara allmänt ofixade. Eller nåt. Själv kör jag på mysbyxor, tjocktröja och UGGS. Myyyys!

Dsc_0553-1024x685_large

RSS 2.0