WE ARE YOUNG

 
Lägger upp denna klockrena video för er att titta på, medan jag ligger på stranden. Videon är skapad av min systers kompisar, och den är riktigt bra! Vet att de har en tävling om antal visningar - så vaför inte hjälpa dom. Grym låt också!
 
 

HEJA SPANIEN

Nu ska jag och Annie ner till den lokala glassbaren för att titta på fotbollsmatchen! Spanien spelar, självklart hejar vi på dom. Hoppas på en härlig stämning, vilket det lär bli. Så länge de inte förlorar. GO SPANIEN!
 

ARLANDA

Om ungefär 40 minuter lämnar jag Sverige!!

Jag och Annie sitter på Arlanda nu, sjukt taggade! Det här blir bäst. Bästbästbäst. Lovar att skriva och visa bilder från allt efter, men under tiden jag är där har jag i alla fall fixt några tidsinställda inlägg.

Ha det bra, för det ska jag!! :)

EN DAG KVAR

Jag kan inte riktigt förstå. De är bara en dag kvar, knappt det, tills jag och min allra bästa vän åker till Spanien tillsammans. Bara vi två, imorgon smäller det. Minns när det var 100 dagar kvar, men nu är vi äntligen här! Väskan är nästan helt färdigpackad och jag irrar runt i huset med blandade känslor. Mest glädjerus såklart! Åh detta kommer bli grymt!
 
Ett år sedan, snart är vi där igen!

INSPIRATION

Har fått ett ryck där jag inte alls gillar mitt rum. Det känns så tråkigt, opersonligt och tomt. Men det ska vi ändra på. Ska iväg en sväng till IKEA nu, så länge får ni lite inspirationsbilder jag gillar!
 
Tumblr_m5sh6h7pki1rrh5sqo1_500_large
 
22_large
 
Tumblr_ls39i9nlha1qd4q01o1_500_large
 
 

MIDSOMMARDAGEN

Gårdagen, dvs midsommarafton, var supertrevlig. Firade hos Moa med hela hennes släkt. Tradition. Mat, fika, sällskapsspel och en sväng på lastbilsflaket ingick självklart. Har svårt att tänka mig att fira på något annat sätt!
 
Denna dag har dock inte varit den bästa. Dåligt väder, trötthet och irritation är några exempel. Har mest slappat och packat, då Spanien närmar sig med stormsteg! Dock är min kameraladdare spårlöst försvunnen. Inte bra. Inte alls bra! 
 
 

SVAR PÅ KOMMENTAR

"Var är nitarna ifrån?" (Ang. inlägget DIY - DO IT YOURSELF)
 
Svar: Nitarna har min syster plockat bort från ett nitskärp, vilket hon i sin tur köpte second hand. På det sättet fick vi dom för en billig peng, tror det var 20 kronor för massa nitar i två storlekar. Annars finns det att köpa i affärer så som Panduro, då är dock priset högre per nit. Så ett tips är verkligen att försöka återanvända nitar från gamla plagg!
 
 

WHAT HAVE I DONE?

Då bloggappen på mobilen inte fungerar, märker jag hur jag blivit sämre på att uppdatera. Den faktorn plus att det är sommar och jag har fullt upp med annat. I alla fall, jag sitter nu framför teven och tittar på fotboll. Kom hem från Max nyss, jag och Fanny var där och spelade in lite grann på en låt han gjort. Den blir grym! Självklart får ni höra sen. Och juste det, måste bara tillägga att hans föräldrar är så otroligt mysiga!
 
Tidigare idag var jag och Cajsa hos Olga, borta i Vallentuna. Helt på andra sidan stan. Men det var trevligt, snackade, åt lunch osv. På tal om att äta så hade vi pizzakväll igår med Annie familj. Supergott! Och välförtjänt efter en springrunda. Puh!
 

DIY - DO IT YOURSELF

 
Bättre sent än aldirg, men här har ni i alla fall mina färdigfixade Levi´s-shorts! Allt som saknas är en knapp. Från att ha varit ett par långa jeans till att bli ett par supersnygga jeansshorts med slitningar och nitar - är supernöjd! De blev precis som jag ville ha dom. Alltid kul att ha gjort någonting själv, så de inte ser exakt likadana ut som alla andras. Vad säger ni?
 

BEHIND THE CLOUDS

Tjenare tjenare!
Just nu sitter jag hemma i soffan, supertrött av någon anledning. Dagen tillbringades i alla fall i stan. Först kollade jag och Olga i lite butiker och sedan mötte vi Cajsa och åkte och satte oss i Rålis. Trots att solen tyvärr valde att gömma sig bakon moln, så var det mysigt!  
 

VIKTIGA ÄRENDEN

Dagen har varit fullproppad av viktiga ärenden och saker att göra. Har bl.a. gått vilse på väg till tandläkaren, köpt saker inför Spanien-resan och ringt till flygbolaget. Nu känner jag mig nöjd, har gjort mycket nödvändigt! Dagen avslutas här hemma med Annie som middagsgäst. Mysigt!
 

SUMMER FEELINGS



Hur underbart fint är inte detta? Är fullkomligt kär i den blommiga bustiern, måse verkligen köpa mig en liknande. Att sedan plocka upp en färg ut mönstret och sätta det på läpparna gillar jag också grovt. Perfekt för en sommardag!

TJEJSNACK

Dagen spenderades i Rönninge hos min vän Emma. Timmarna rullade förbi när vi satt där och pratade. Jag undrar om det är en typisk tjejgrej, eller om killar också kan sitta sådär i timtal.. Trevligt var det i alla fall!


TORSDAG, FREDAG, LÖRDAG & SÖNDAG

Som jag lyckades skriva tidigare så strulade bloggen, därav den uteblivna uppdateringen de senaste dagarna. Tänkte bara dra lite snabbt vad jag gjort de senaste dagarna, då jag verkligen haft fullt upp!

TORSDAG
Skolavslutning!! Ett år i gymnasiet, helt sjukt. Efter skolan blev det fika plus shopping i stan med några vänner. Och senare på kvällen stod det fest på shemat! Min klass, en del parallellklasser och lite annat folk var borta på Flatenbadet. Delvis stelt, men mestadels en rolig kväll! Efteråt sov Olga hos mig.

FREDAG
Olga gick vid ett. Sedan spenderade jag dagen hemma, en slapp början på lovet. På kvällen kollade jag självklart på fotboll. Till och med jag börjar tycka det är kul! Trots förlust.

LÖRDAG
Uppe med tuppen, för att följa med Annie till hemmes sommarstuga! Supermysigt. Hade tänk bada, men pga det kalla vattnet nöjde vi oss med solning på klipporna. Sedan åt vi även middag vid vattnet. Utöver det han vi med ett par promenader med lilla hunden Nellie.

SÖNDAG
Åkte hem vid lunch, och har inte gjort mycket sedan dess. Tänkte träna, men har ont i foten så det går inte. Tyvärr.





UR FUNKTION

Bloggen är just nu ur funktion. Blogg.se renoverar, vilket betyder tt jag inte kommer in på varken datorn eller vi appen. Därför ligger bloggen nere, hoppas det fungerar snart igen!

SOMMARLOV











ÄNTLIGEN ÄR DET VÅR TUR

Idag har jag skolavslutning, äntligen! Långt efter alla andra, men bättre sent än aldrig. Har precis vaknat, jag och Olga sov hos Pegah. Dags att börja fixa sig!


EXPLOSION OCH ÖSREGN

Är nu på väg hem efter terminens sista skoldag. Lunch med vännerna plus Cajsas kompisar, ösregn och kemilektion fylld av eld och explosion. Det är ungefär det dagen bjudit på!


2012-06-13

Godmorgon!

Sista skoldagen idag för mig innan avslutningen imorgon. Endast en lektion, så det är skönt. Sen ska vi också äta lunch för att fira dagens födelsedagsbarn, Cajsa!

Just det. Gårdagens runda på stan gav resultat, fick med mig lite smått och gott hem! Visar senare när jag hittat kameraladdaren.


LEDIG

Eftersom treorna tar studenten idag så är vi andra lediga. Hittills har jag spenderat dagen hemma, städat, tränat och provat kläder till avslutningen. Nu ska jag dock iväg. Ska möta Annie och åka in till stan, nu måste jag hitta en bikini!


SISTA DAGEN MED VÅRA TREOR

Imorgon springer treorna i vår skola ut. Det betyder att idag var sista dagen med dom. Hemskt tråkigt, då flera av dom är otroligt snygga och liksom förgyller våra dagar. Ögongodis är ju aldrig fel.

Imorgon ska dom ha champagnefrukost förresten. Så ljushallen höll på att dukas när vi gick. Superfint!


STADEN

Befinner mig just nu stan. Är här med syster min, och vi letar lite sommargrejer och så. Sen blir det en sväng till rix fm festival! Ska bli kul. Hörs!

 


LÖRDAGSMYS


LITTLE BLACK DRESS









Igår körde jag på klänning i skolan. Trots värmen drog jag dock på ett par tunna strumpbyxor, och så ett brunt skärp i midjan. Enkelt, bekvämt och snyggt. Denna klänning lär användas mycket i sommar!

BRONS

Nu är tävlingen klar, och tjejerna fick brons i fristående! Stolt ledare. Superduktiga var dom. Riktigt bra avslut på terminen!


TÄVLING

Idag var jag uppe med tuppen, och jag befinner mig nu i en hall ute på Lidingö. Ska tävla med friståendetjejerna! Hoppas de går bra för dom, önska dom lycka till.


FRIDAY NIGHT

Av denna fredagskväll spenderade jag ett par timmar ute med Max och Wiktor. Åkte longboard, var superkul. De försökte lära mig lite mer, nybörjare som man är. Men det gick bra! Mysig stund var det i alla fall med åkande och prat. Nu väntar sängen, godnatt!



YESTERDAY







Igår körde jag på stilrent - blå jeans med vit t-shirt och vita converse. Ett stort halsband på det.

I TRIED TO MAKE IT SHORT

Dagen har bjudit på mycket, och den är inte slut än!

På idrotten var det fri aktivitet, och jag och ett gäng tjejer hoppade trampolin. Då jag inte hade något ombyte med, så ångrar jag verkligen att jag valde klänning idag. Troschockaren nummer ett liksom. Men killarna bjöd tillbaka genom at köra innebandy shirtless, inte helt fel.

Ännu mer naket blev det på vårshowen. Det startade med att en av skolans snyggaste killar ställer sig helt naken och spelar gitarr, alltså med endast elgitarren som skydd. Inte alla som får se sådant! Showen var helt grym, så mycket fina och roliga nummer. I liked it.

Efter skolan blev det fika i stan med Olga. Skulle letat bikini med kom av oss. Snackade om hur ensama vi känner oss, mobboffer alltså.


LIGHT AS AIR


EN DAG I VÄRLDENS ÄNDE

Dagen till ära åkte familjen till Trosa, tillsammans med Annies och Jims familj. Järngänget, skulle man kunna kalla oss. I Trosa var vi i alla fall och åt lunch, gick runt i den lilla staden, tog en glass och hade det lite trevligt såhär på nationaldagen. Bjuder på lite bilder!










LUNCH I STADEN

Äntligen är det fina vädret tillbaka! Det ska firas med lunch inne i stan med några vänner. Då vi egentligen skulle haft skola idag så gäller även vårt matkort, alltså blir dagens lunch gratis. Älska matkort!

Har förresten på mig mina nya helt vita converse, vad tycker ni?


SPANIEN NÄRMAR SIG MED STORMSTEG

Dagen har tillbringats hemma, då jag har studiedag. Annie kom över och vi planerade lite inför Spanien, tänk att det bra är tre veckor kvar! Helt galet. Så nu är en preliminär packlista skriver, och vi har även börjar tänka på mat vi ska äta. Jag längtar som bara den!


FÄRGGLADA BEN

Någonting jag verkligen går och suktar efter är ett par färgglada jeans. Turkos, aprikos, hallonröd... Listan på snygga färger kan göras lång. Jag drömmar om att hitta de där perfekta byxorna där allt stämmer; färgen, modellen är gärna även priset. Dags att ge sig ut på stan och prova!




GODNATT

Nu väntar sängen på mig. Dags att sova, då jag ska upp relativt tidigt imorgon för att åka till Lidingö och hjälpa mormor att flytta. Sov gott allihopa!


MAXI SKIRT


IDAG SKA JAG FIRAS

Då jag tillbringade min födelsedagskväll inne i stan, så ska vi istället fira mig idag. Hembakad tårta, duk på bordet samt lite släkt och vänner. Hoppas att det livar upp mig och mitt humör, som just nu inte är alldeles på topp på grund av regnet utanför.

Just det, angående förra inlägget. Det var min syster som tänkte göra om här åt mig, men vad jag ser har inget hänt. Än. Men förändring är snart på gång, det kan jag lova!


ÄNDRING

Just nu pågår lite ändringar här på bloggen. Ursäkta om det ser lite rörigt ut så länge!

RM

I eftermiddag/ikväll gäller det! Då är det tävling som gäller, RM1. Då det är hela 108 lag och flera av våra bästa gymnaster inte kan vara med, så tror jag inte på någon superplacering direkt. Men kul att tävla är det alltid!

 


MIN FÖDELSEDAG

Glömde berätta om gårdagen. Bra var det i alla fall! Fick bl.a. en longboard, converse och mobilskal. Och Timbuktu var jättebra, trots regn och att vårt planerat stora gäng slutade med bara tre personer. Men jag är helt klart nöjd med dagen!


RSS 2.0