Järvsö imorn!

Imorgon ska jag till Järvsö och åka skidor!

Med skolan över dagen då alltså, ska bli sjukt kul. Aldrig varit där förut och han inge höga förväntningar på själva backarna, men kul lär det bli! I stort sett hela klassen ska med, totalt är det typ 9 bussar med Värmdö elever? Woho! Bussarna går dock redan klockan 6, inne från Gullmarsplan. Blir en tidig kväll ikväll med andra ord!



Förra årets vinterfrilufts dag, då med en annan skola, en annan backe...

Naturhistoriska

Tjena!

Dagen spenderades som sagt på muséet. Fick massa frågor om evolution, särskillt människans. Jag måste faktiskt medge att jag tycker det ämnet är lite kul sådär, men frågorna var däremot bara hemskt jobbiga. Men kul avbrott från den vanliga skolbänken i alla fall!


Lång sovmorgon

Godmorgon alla fina!

Har lång, härlig sovmorgon idag. Idag ska vi nämligen besöka Naturhistoriska Riksmuseet och gå på deras utställning om människan. Ska samlas vid ett där ungefär, så ingen stress här inte! Tänkte börja packa lite och så, för vart ska jag imorn..?


Prova på dag

Tjena!

Måndag idag, men dagen har varit rätt annorlunda. Började med att jag mötte upp Emma på tåget och sen Mickis vid gullmarsplan, de var nämligen med mig och min klass på prova-på-dag idag! Roligt, de fick träffa mina galna kompisar osv haha. Sen hade vi dock en ovanligt slapp dag, inga vanliga lektioner vilket kanske var synd. Men kul i alla fall!

Nu ska jag strax bli hämtad av Michaela igen för att åka till hallen. Hörs senare!


Atfer Eight Cupcakes





Jag bakade som sagt igår utifrån resept boken Hello Cupcake! av Leila. Resultatet blev supergod After Eight cupcakes! I stort sätt vanliga, lite extra chokladig muffins med en smält After Eight ovanpå. Mums!

Tränat

KOm precis hem från träningen. Nu ska jag slänga i mig lite att äta, sen blir det att titta på sista avsnittet av Glee sessong 2. Nästa sessong går ju på tv nu, så snart är vi ikapp. Wehå!


Godmorgon

Ledsen för den dåliga uppdateringen. Igår på dagen hände inte mycket, och sen på kvällen var jag med Annie och Max.

Idag har jag inga direkta planer förutom träningen. Får se vad jag hittar på!


12.09

Godmorgon!
Annie åkte precis hem efter att ha sovit här inatt. Hade som sagt en liten julklappsutdelning igårkväll! Fick ett paket Söder Te samt en cupcake bok. Teet har jag redan invigt till frukost, och idag blir det att baka något mumsigt resept från boken!


Minijul

Hejsan!
Sitter hemma i soffan nu med Annie. Har en liten, och väldigt försenad, julafton här! Mysigt. Vad gör ni?


It's Friday!

Äntligen fredag, woho!

Slutade vid tre idag, hade en rätt vanlig dag. Teori på idrotten, lunch på Roberts Cofee och nån konstig reflektion på svenskan. Men nu är det slut, och jag har en helt pluggfri helg! Galet skönt!

Vad ska ni göra i helgen?



Inspitation

Tumblr_lyeqsyc1bd1qdli43o1_500_large

Tumblr_ly9wk7eha71qcsmhlo1_500_large

394017_198542510243850_135119146586187_343174_1624762041_n_large

Tumblr_lyey44fntw1qzyd2oo1_400_large

Vardagsinspiration - bilder från weheartit.com

Earrings



Jag lästa i min tidning här om dagen om en av vårens trender - stora ärhängen! Det är väl inget nytt direkt utan den trenden kommer och går rätt ofta, men jag gillar den. Dock har jag gått från att ha gillat stora ringar till med hängande örhängen likt de på bilden. Använde faktiskt ett stort örhänge i ena örat idag, inspirerad både av tidningen men även av två killar i trean i min skola. De kör alltid på ett långt örhänge, jättesnyggt!

Ny design!

Min underbara syster har fixat en ny design både till mig och till henne själv! Vad tycker ni? Själv tycker jag båda blev jättefina, tack min fina!



Klicka på bilden för att komme till min systers blogg!


Nytt schema

Tjena tjena!
Kom hem för ett tag sen. Humöret är inte på topp, förutom tröttheten så fick jag även reda på att mitt shema är lite förändrat. Och inte till det bättre inte! Istället flr ett varannan vecka börja tidigt och sluta tidigt, kommer jag nu börja sent och sluta sent. Usch och fy! Tiden på eftermiddagen är ju mycket mer värdefull än den på morgonen, håller ni inte med?


School

Sitter i skolan nu, hemsk trött... Slutar om en och en halv timme, tiden går långsamt! Det blir ingen träning för mig idag, ska hem och ta igen lite sömn. Och glee avsnitt haha!


Sen vardagskväll

Tänkte bara säga godnatt... Äntligen! Klockan hann bli ovanligt mycket för att vara en vardagskväll hos mig. Hände lite grejer vi var tvungna att ta itu med bara. Men bättre sent än aldrig brukar man väl säga? Godnatt!


SOLO

Godmorgon!
Sovmorgon även idag, börjar 11. Har legat och läst lite i min SOLO tidning nu, fick ju en prenumeration på den i julklapp! Alltid kul med lite tjejtidningar. Och det kom med en mascara, perfekt tajming då min nästan är slut. Det står massor om vårens mode och hur man ska få snyggare kropp.. Åh, jag längtar så mycket till våren och sommaren!

20120123-114002.jpg
Bild från google


17.08

Tjena!
Kom precis hem, mötte Darine i Tumba så vi tog bussen tillsammans. Trevligt! Dagen har varit...speciell. Den första utställningen var kanske inte så märkvärdig, men föreläsningen var verkligen det. Den handlade om respekt, föreläsaren stod och skrek på oss, dansade och spelade nästan lite teater. Eller så gjorde han inte det? Hm.. Mitt i allt det här har det diskuterats kromosomer hit och dit. Riktiga naturare, woho! Nej men vi har prov imorgon och det fanns en hel del oklarheter. Men tror jag fattar nu, yeey!


Södra teatern

Sitter på bussen nu på väg till skolan. Eller rättare sagt, vi ska till södra teatern på en utställning. Efter det blir det föreläsning uppe i skrivsalen. Minns inte vad det skulle handla om men... Kul med lite annorlunda dagar ibland i alla fall!



Sovmorgon

Godmorgon!

Ledsen för den usla uppdateringen igår, blogg.se hade någonting emot mig. Hände ändå inget värt att blogga om så!

Idag har jag i alla fall extra lång sovmorgon, ska vara 11.15 vid slussen. Sitter nu och dricker chai-latte till frukost, mums!


På bussen

Varken blogg.se eller sl verkar gilla mig idag... Det är allt jag orkar säga nu, hörs senare!




Godnatt..

Tänkte bara säga godnatt... Har egentligen inte alls lust att sova, vill bara dansa, titta på glee och stalka One Direction. Vilket liv alltså! Träningen var ingen direkt träning, jag och Gabbi snackade bara om... Kan ni gissa? One Direction! Godnatt på er nu ska jag drömma nån härlig blandning av allt det här. Hörs imorn!

 


Bara för att jag älskar Glee


Lucky (Sam och Quinn)


Marry you (Alla)


The only exeption (Rachel)


Don't go breaking my heart (Finn och Rachel)

Söndag

Godmorgon!
Söndag idag, usch vad snabbt helgen gått... Helgen borde verkligen börja redan på fredagar, borde den inte? Skulle vara galet skönt. Men nu är det inte så. Idag måste jag offra min tid på att plugga och sedan blir at att vara i hallen mellan halv tre och åtta. Hörs!


Gladiatorerna

Gästerna är här och vi har ätit nu, förrätt, varmrätt och efterrätt. Jag är mätt, med andra ord! Nu sitter vi i soffan och ska typ titta på gladiatorerna eller nåt...;)


Lördag 15.38

Hejsan!
Lördag idag, dagen har hittills spenderats med att fixa här hemma med Glee soundtracket på högsta volym! Blev inte så lät att städa när man rycktes med och dansade hela tiden i stället haha.. Men nu är det klart. Duschat och gjort mig fräsch, om ett par timmar ska vi nämligen få gäster. Men innan det ska jag läsa lite biologi hade jag tänk. Hörs!


Taggad på livet

Känner på mig att det här året kommer bli grymt. Det har börjat bra, och bättre blir det! Är bara allmänt taggad på livet just nu. Vill bara leva och ha det bra. Träffa folk, åka iväg, dansa och skratta.. Göra nya grejer, testa gränserna och bryta mot regler. Radera gamla tråkiga minnen och skapa nya, roligare och bättre. Är ni med mig?!

Tumblr_lo2y5yncb41qh8ecto1_500_large

Svar på kommentar!



Svar; Åh, tack så mycket! Jo då, det ska fixas! Jag och Fanny har tänkt spela in ett flertal gånger, men det har aldrig blivit klart. Ska se om vi hinner i helgen, håll tummarna! Sen gör jag kanske någon där bara jag sjunger efter det, om ni vill..? Har ni tips på låtar förresten? :)


Fredag 16.33

Tjena!
Kom hem för någon timme sen, fick sluta lite tidigare eftersom datorerna inte fungerade. Sista lektionen var alltså ingen normal lektion, skönt avslut på veckan. Hade förövrigt styrketester idag på idrotten, hemskt. Jag är inte van med vikter, hallå?! Fast det gick okej ändå tror jag. Det är i alla fall vad jag vill tro.


Bilden är från jullovet och inte från idag, men tyckte den passade in! ;)

På tåget

Godmorgon!
Tog en kvarts senare buss idag, börjar nämligen 5 minuter senare den här terminen... Värt! Fredag idag i alla fall, galet skönt. Ska nog träffa lite kompisar ikväll, sen måste jag ju hinna med att kolla på Glee oxå? Hm...

 


16.55

Tjena!
Kom precis hem, skippr träningen idag. Dels måste jag plugga inför ett prov och så känner jag för att ta det lite lugnt.. kolla några avsnit av Glee bland annat, är så irriterande att ligga en sessong efter den som går på tv!


Harry?

Godmorgon!
Sitter ny på tåget på väg till skolan. Smsar med Olga, och hon säger att set sitter en kopia av Harry i One Direction bredvid henne?! Dör lite grann... Åh!


Godnatt!

Tänkte bara säga godnatt på er!
Ska sova nu, har varit ovanligt trött idag.. Sen fick jag dock en liten kick där på eftermiddagen haha, tänk vad en blick kan göra?

Idag hade jag förresten på mig de gulliga tightsen till en stickad kofta. Kände hur det drog blickar till sig ibland, dom sticker ju ut bland alla svarta stuprörsjeans!


Lunch

Tjena!
Sitter på Roberts coffee nu och äter lunch med tjejerna. Eller jag har ätit klart och din fick precis sin mat haha. Nu tänkte vi dra iväg på en liten spontan shoppingtur, kolla rean vart det nu var. Älska stan!


Godmorgon godmorgon!

Börjar 11 idag, alltid lika härligt. Sitter nu och ska boka skidresa faktiskt! På friluftsdagen i skolan kan man välja att åka upp till Järvsö, sjävlklart väljer man det?! Skidor är ju hir kul som helst, och bussresorna brukar inte vara tråkiga dom heller direkt. Tagga!



Pistkartan ser väl inte så jättekul ut, men det duger!

Sång

Nu är det tisdag igen - vilket betyder sång!

Denna gång borde Nahrin komma, ska bli superkul! Längtar galet. Ska antaglien fortsätta med jazz låtarna, får se hur det går. Inte min favorit genre precis, men kul med lite nytt!



Har litre nya smycken på mig idag, halsbandet och armbandet. Fick det från Emma, superfint!

Glee season 2

Åhh, jag är helt kär i andra sessongen av Glee!

Jag och syrran köpte och såg första sesongen i höstas, nu nu håller vi på med andra. Galet bra! Typiskt perfekt serie för mig; musikal, sång, dans, massa snygga killar, lycklig... Helt underbar!



Tänk er att vara med i Glee-club liksom?! Okej, dom är mobbade med ändå! Jag skulle dör för det! Hallå, vart är Glee på min skola lixom...?


08.20

Godmorgon snyggingar!
Är på bra humör idag, startade morgonen med att kolla på lite One Direction videos så... Hoppas det håller i sig! ETt bra humör lär behövas, har svenska heldag idag, 10 till 17. Därefter är det sång igen! Woho!




Svar till Elin som undrade om det var bra att ha samma bilder hela tiden, så är svaret självklart nej! Jag tycker absolut att man som bloggare ska variera och ha nya bilder hela tiden, men det är inte alltid så lätt. Webcam bilder är väl inte så kul, och jag kör ju inte direckt modelljobb varje dag. Så stå ut med lite upprepning ibland!

17.28

Tjena!
Sitter här och lyssnar på hög musik och trycker i mig en toast just nu... Blev senare hem än planerat, tåget släpte av oss i Tullinge? Polisen hade stoppat i Tumba och sen kom en ambulans till Tullinge. Kaos.

Nu ska jag i alla fall strax iväg igen, på barngympa med 6-7 åringarna. Antar att det är upp till bevis nu om vi lärt oss nåt av helgen! ;)


Four colors






Dessa fyra ursnygga färger har jag snöat in på just nu. Kornblått, klaroranget, smaragdgrönt och lysande gult. Helt underbart! Längtar efter att fylla min vårgarderob med bl.a. dessa färger. Eller rättare sagt, jag orkar inte vänta till våren. Jag vill ha nu!


Varning för halka

Godmorgon!
Sitter på bussen nu på väg till skolan. När jag gick till bussen, vilket är bara typ 150 meter, så halkar jag två gånger... Haha, skulle inte tagit de här skorna! Klack är inte bra på vintern. Bara varnar er!


Jag är hemma igen!

Jag kom hem för en halvtimme sen, så nu är uppdateringen tillbaka som den ska igen! Helgen var helt okej, kan inte säga att det var själv kursen som gjorde det men. Bra att ha gjort, nu öppnas massa dörrar. Eller åt minståne efter andra delen.

Ikväll får vi gästet i form av pappas tjejs äldre barn. Ska väl bli trevligt och så, är dock sjukt trött och hade hellre sovit bort mina sista timmar av helgen.






Godnatt

Tjena!
Ligger just nu på en jättetunn madrass på golvet haha... Min rumskompis var borta så gick till Emma och Michaela. Haft en lång dag med utbildning både praktiskt och teoretiskt. Och det fortsätter imorn... Sen satt vi från Salem kvar i matsalen till 12, då blev det läskigt haha! Godnatt!


Utbildning

Godmorgon!
Tror jag missat att säga det, men i helgen ska jag iväg på ledarutbildning! Ute på Värmdö är det, tillsammans med 5 andra från föreningen. Hoppas på att internet där så jag iaf kan mobilblogga! Annars höra vi på söndag.


One Thing - One Direction

Har tidigare visat er den akustiska versionen, men här har ni den riktiga! Musikvideon släpptes för en halvtimme sen, helt stört bra!! Ni som redan gillar dom kommer älska dom, och ni som inte gillar dom, tror mig, ni kommer ångra er efter denna! JAG ÄR KÄR!


Stress

Godmorgon! Hade lite sovmorgon idag, men han dock aldrig blogga... När det var 15 minuter kvar tills bussen gick var jag helt ofixad, stress!! Så vi hörs ikväll.


Ville bara säga grattis...

Idah fyller Zayn Malik, en av snyggingarna i One Direction, 19 år!! Grattis till honom! Ville bara säga det, antar att han inte ser dett men... Ändå. Nu har jag gjort det i alla fall!


Gallerian

Tjena!
Ledsen för den tråkiga mobiluppdateringen... Nu är jag i alla fall i Gallerian, helt själv och väntar på mamma och syster. Vi ska typ till moderna museet och kolla på en utställning, hoppas det blir kul! Har förresten hittat ett par jeans jag är sugen på att köpa... Ska jag slå till?


Träning

Sitter på tåget nu, på väg till träningen. Första efter lovet, hur ska detta gå? Men först blir det friståendeträning med småtjejerna. Kommer komma i tid för en gångs skull!




Skolan

Tema! Kom precis till skolan, har sovmorgon. Sitter här i ljudvallen och spanar snyggingar haha... Älska min skola!


20.38

Sången var superkul, dock så kunde inte Nahrin komma! Hennes bussar krånglade, så hon skulle inte hinna... Synd, men vi ses nästa vecka!
Sjöng lite jazz idag i alla fall, det ska tydligen vara sångtemat på vårföreställningen. Får se hur det går!


Sång

Efter knappt två timmar hemma drar jag nu iväg igen - mot Tullinge för att sjunga! Började ju hos en sångpedagog i höstas med en kompis, men hon blev jättesjuk och ställde in förra terminen.. Men nu kör vi igen, ska bli superkul!


Hittade en fin bild från sommarjobbet! Nahrin som jag sjunger med, sångläraren Sandra och Sara, en tjej från jobbet!

På väg hem

Tjena! Sitter på tåget på väg hem från skolan nu... Rätt onödig skoldag, kollade på en dålig film typ hela dagen. Fish tank, någon som har sett den?

Nu måste jag åka förbi pappa och leta reda på ett papper... Nackdelen med skilda föräldrar; det är lättare att tappa bort saker!


Tillbaka till verkligheten

Godmorgon!
Taggade för att komma tillbaka till skolan idag, om det är idag ni börjar? Inte jag! Har inget problem med skolan så, men man föredrar ju att vara ledig. Men det ska bli kul att träffa kompisarna igen, att kunna spana in skolans alla snyggingar haha... Tyvärr börjar vi terminen med 2 timmars engelska. Mindre kul!




20.25

Barngympan gick kanon! Kul att vara igång igen. Nu tänker jag spendera resten av kvällen i soffan, sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt!


Barngympa

Nu blir jag alldeles strax hämtad för att åka till hallen och ha barngympa. Terminstart, woho! Ska bli lite kul att träffa de söta barnen igen. Kan dock tänka mig att dom är lite smått stökiga såhär första träningen..


White

Någonting som är otroligt snyggt enligt mig är en vit bikini på en snyggt brun kropp. Det är något jag ska införskaffa mig till sommaren, dock är det ingen jag kommer använda i början av sommaren då man fortfarande är för vit själv! Vita bikinis kan man använda i slutet av solsemestern eller sommarlovet. När man fårr lite färg helt enkelt.

Här är några av H&Ms vita bikinis som finns ute nu. Själv älskar jag den i mitten, funderar på att köpa den trots att sommaren är långt ifrån nära!


Sista lovdagen

Godmorgon!
Har ni lov fortfarande, eller började ni skolan idag? Själv är detta min sista lovdag, skolan börjar imorgon. Min sista lovdag ska spenderas med några av mina finaste vänner, kan det bli bättre? Sen ikväll drar barngympan igång.
Vad ska ni göra idag?


Ledarmöte

Tjena tjena, kom precis hem från Salem efter terminens fösta ledarmöte! Fick ut en hel del utav det för en gångs skull. Har förövrigt hur mycket gympagrejer som helst nu i januari och februari, ledarutbildningar, möten, tävlingar osv. Visst är det väl rätt kul, men det tar ju lite värdefull tid!


Jag mitt i en volt för ett antal år sedan. Lägg märke till de otroligt omatchande byxorna!


3 sätt att bära jeansskjortan

En, eller flera, jeansskjortor är något jag tycker alla ska ha i sin garderob. Själv har jag en som jag använder flitigt, samt så händer det att jag lånar från mamma och syster min. Jeansskjortor finns ju dessutom i ett stort utbud, det finns i olika färger och nyanser, både figursydda och raka samt med en del extra detaljer.

Nedan ser ni 3 olika sätt att matcha och bära upp en jeansskjorta. Låt dig inspireras!


Gör som Kenza - matcha jeans med jeans. Se bara till att de två jeanstyderna inte skär sig med varandra! Snyggt att matcha med bruna detaljer.


Sofi Farman fixar den enkelt den söta stilen, och matchar jeansskjortan med en kjol. Helt klart någonting jag kommer satsa på i sommar!


Även här gör Kenza helt rätt, och tar med sig jeanskjortan till stranden. Lätt att dra på över bikinin om du bränt dig eller bara ska iväg och köpa glass.


Förutom dessa alternativ, tycker jag man kan matcha sin skjorta med i princip vad som helst. Till en enkel svart outfit, med en stor mysig halsduk, över sommarklänningen... You got it!


I'll make it better

Tjena!
Igår fixade jag alltså blogg.se appen - och den verkar ju fungera fint! Härligt, nu kan jag uppdatera er lättare och oftare. Vet dock att mobilinlägg inte alltid är lika roliga som riktiga, så ska inte låta appen ta över.

Nu är jag i alla fall riktigt taggad på att ta tag i bloggen! Funderar på lite fler modeinlägg, mer musik (kanske när ja själv sjunger, who knows..) och mer nytagna bilder. Hoppas ni kommer gilla det!



Jag och Annie för några dagar sen.

.

9406882_dd4qxti6_c_large_large


Hm, detta är nog något jag ska sträva efter i år, vad säger ni om det? Göra massa saker, inte bara tänka vad jag vill eller borde göra. Jag önskar inte bara att gå på en One Direction konsert - jag ska gå. Jag önskar inte bara att få bra betyg - jag ska få bra betyg. Bara några exempel! Vad sägs?


På tal om ingenting, är med och tävlar om att bli veckans blogg, här, hos sarah!

Test

Testinlägg, från min iPhone!


En dag på stan

Tjena!
Ledsen att jag inte uppdaterade nåt imorse.. Hade fullt upp  med min iPhone! Nu är det fixad och klar, sitter här och laddar ner appar; tumblr, twitter, instagram mm. Ska även fixa en bloggapp så jag kan blogga oftare, bra va?

Sen tillbringade jag dagen på stan med Annie och Jim, mysigt! Dock köpte jag ingenting.. Fattar ni, ingenting?! Lite tråkigt, och framför allt olika mig. Jaja, antar att det är bra att spara lite! Det ända jag la pengar på idag var mat på Subway och SL-kort..


My own quotes... ♥




Övningskört och träffat släkt

Tjeena!
Sorry att jag inte bloggade tidigare, hann inte! Har både hunnit med att övningsköra idag, och nu kom vi precis hem från våra kusiner. Min kusin som bor i skåne var där med sin familj, då även deras 1 åriga son! Villeman heter han, första gången jag träffade honom. Så söt! Älskar små barn.


Ingen mobil tills imorgon!

Ville bara säga att vi nu fixat med min nya iPhone, viken innebär att jag inte har någon fungerande mobil tills imorgon bitti. Så om någon vill nå mig idag, antar jag att ni antingen får skriva på facebook eller ringa till mammas mobil eller hemtelefonen! Just so you know.


Spanien!

Vet ni vad jag och Annie gjorde imorse? Kan ni gissa?!

Vi beställde flygbiljetter till Spanien!!

Elva dagar i sommar, utanför Alicante, i hennes mormor och morfars lägenhet vid stranden... Bara vi två, kommer bli helt galet roligt! Längtar som bara den, har redan börjat tänka på vilka skor jag ska ha med mig osv. haha! Nej men är sjukt taggad, men det är så långt kvar... Får hoppas att vårterminen går lika snabbt som höstterminen. Men gosh, vad jag längtar!!








Galna tjejer

Tjena!
Kom precis hem från den lilla tjejmiddagen eller vad man ska kalla det. Kul var det i alla fall! Snackade, lagade tacos, lyssna på musik, körde sanning eller konka... Haha.

Togs en del galna bilder, dock är hälften på Cajsas kamera... Men här har ni ett par stycken!





Okej... Resten av bilderna var för fula för att visas, sorry! ;)



Tjejmiddag

Hejsan!
Annie sov här inatt, jättemysigt! Nu har vi precis tagit lite snygga bilder haha... Ni lär få se några! Men nu måste jag fixa mig, ska ta bussen straw till Huddinge. Då blir det tjejmiddag med några fina klasskompisar! Mys!


Älskar dig ♥

15.54

Tjena!
Sitter här och väntar på Annie, hon borde komma vilken minut som helst hoppas jag. Hon ska sova här, alltför länge sen sist! Ska även träffa Max senare, mys. Även det otroligt länge sen, då det inte blev något i måndags. Men bättre sent än aldrig!


The Holiday



Tittade ni på The Holiday igår? Det gjorde jag! Så himla söt film, man får nästan lite ångest.. Kan inte säga annat än att Jude Law, en av huvudrollerna, är så himla gullig i den här filmen! Vill ha en egen sån. Åh. Varför finns dessa killar bara i filmer? För enligt mig är det i stort sett omöjligt att hitta en kille man gillar som är både snygg, snäll och dessutom tillgänglig... Någon som håller med mig?!

Isn't it ironic..?

Tumblr_lvfluf1hpv1r656uyo1_500_large

Ny jacka





Denna snygging fick jag med mig hem från H&M igår - för bara 200 kronor! Galet bra för en jacka. Halva priset, klart man köper, hade dessutom presentkort så fick den i stort sett gratis. Och gratis är alltid bra, eller hur?

Jag har faktiskt ingen höst/vårjacka, bara två i tyg som är flera år gamla.. Har varit sugen på en svart skinkjacka, men alla har redan det, så denna är mer ovanlig! Vad tycker ni om den?

Nationella - betyg

Woohooo..!

Gissa vem som just fick veta att hon fick B på nationella i matte?! Jaaag! Överlycklig tjej här, trodde jag skulle få D. Så nu blir det minst B (okej no way att jag får A) i kursbetyg!! :D


Övningsköra

Tjenare!
Tisdag idag, och inga speciella planer direkt.. Morgonen har spenderats med att lägga pussel haha, och nu ska jag ut och övningsköra. Wihoo! Önska mig lycka till.


Vad jag fick i julklapp...

Jag känner att jag aldrig kommer fota mina julklappar, trots att jag lovat... Hm! Men allt ligger liksom utspritt i två hus, skulle ta ett tag att samla ihop och fota allt. Men fick bla. en sjunkt god body butter, en One Direction kalender, mysdress, tofflor, saker till rummet, pengar... Och årets största julklapp - en iPhone 4s! Woho! Har dock inte installerats än, väntar på att nya simkortet ska komma..


I think you know who you are.

paulinamarey:  ..

Nytt i garderoben





Bruna manchestershorts - Vit stickad kofta - Mönstrade leggings

Tre nyheter till nin garderob ser ni ovan! Det inhandlades uppe i Leksand på en slags utförsäljning, och delas med syster min. Billigt och bra! Vad tycker ni..?

2012-01-02

Godmorgon!
Sov lite längre än planerat idag... Att vända tillbaka dygnet rätt var tydligen inte så lätt! Idag är i alla fall planen att först dra ner till Tumba en sväng, sen träffa kompisar. Annie, Wiktor och Max denna gång, länge sen! Ska bli kul!



Bjuder på en hoppbild från Leksand. Glad tjej!

Nyår i bilder













Lite bilder från igår! Kameran var dock inte med hela kvällen riktigt, men här har ni ett smakprov. Men som jag sagt, en grym kväll med de bästa! ♥

Nyårslook







Såhär såg jag ut under nyårsnatten! Klänning från förra året, eller förrförra blir dte ju nu till och med... Bytte skor också, från beiga till svarta. Och så mitt hår! Fanny fixade en snygg uppsättning a la Vanessa Hudgens, vad tycker ni? :)

Första januari tvåtusentolv

Tjeena tjena!

Hade ni en bra nyår? Trötta nu? För mig är svaret JA på båda frågorna! Kvällen/natten var grym, finaste människorna, god mat, deeptalk, fyrverkerier... You get it. Jag, Annie och JIm somnade halv 7 imorse haha, och vaknade vid 13 idag. Är det nyårsdagen så är det, antar jag!

Nej nu ska det laddas in bilder. Känner att jag ligger efter på den fronten. Men det kommer, det kommer!



Hahah, detta är mitt hår just nu! Galet krulligt!


Gott nytt år!!

20121_large

2011 var grymt, men 2012 kommer bli ännu bättre!


RSS 2.0