PAUSE

Jag bloggar inte nu, vilket ni kanske märkt. Försöker fokusera på annat; skolan, kompisar, träningen och så. Att blogga tar ju faktiskt upp en del tid - och dessutom har jag tröttnat. Säkert bara tillfälligt. Det får vi se! 
 
Men nörd som jag är, så klarar jag mig inte utan socaial medier. Ni hittar mig som vanligt på Instagram @VeraLinns, och nu även på Twitter! Yes ni läste rätt, jag har börjat twittra. Hehe. Kolla in vettja, @VeraLinnB !
 

FEM VECKOR KVAR

Tjabatjenahallå!
Ytterligare en skolvecka är slut, nu är det bara fem kvar innan vi får jullov. Ska bli härligt, julen är alltid lika mysig. Skrev för någon månad sedan en text om julen på svenskan, och då kändes den oerhört långt bort. Men idag, när jag fick tillbaka den efter rättning, insåg jag att det faktiskt inte är en evighet till jul längre. Några veckor med slitsamt plugg till - sen blir det belöning!
 
Men trots att julen är en mysig högtid kan jag inte låta bli att längta till sommaren. Ta mig tillbaka!
 
 

LEDARUTBILDNING

 
Hejsan!
Ja, som ni kanske har märkt så bloggar jag inte alls lika mycket längre. Men än så länge har jag ingen plan på att sluta, jah´g kommer köra på i det här temot ett tag och sedan får jag se om det blir mer igen.
 
Igår var jag i alla fall på ledarutbildning! Trampett steg 1 var det, den började igår och fortsätter i helgen. Det gick bra, när jag väl hittat dit. De tre timmarna gick otroligt snabbt - och det gick verkligen upp för mig att tiden går snabbare när man ha roligt! Är lite smått taggad inför helgen nu, då vi kommer köra mer praktiskt. Woho!
 
 

IT'S FRIDAY

 
Har inga planer för kvällen, tänkte bara ta det lugnt. Just nu sitter jag och lyssnar in mig på One Directions nya album, det låter verkligen lovande! Ge mig någon vecka och jag kommer sjunga med i låtarna hela tiden.
 
Inspirerad av musiken satte jag mig förresten förut med gitarren en stund. Älskar att spela och lära mig, dock tar jag mig aldrig riktigt tiden vilket är synd. Borde spela oftare för att bli bättre. Men jag kämpar på!
 
 

LITTLE THINGS

Ytterligare en One Direction låt att lägga ut på bloggen. Men denna är inte som alla andra. Den här är speciell. Helt otroligt bra, videon är simpel och lagom seriös, och låten är fantastisk. Kan bero på att det är Ed Sheeron som har skrivit den.
 
Det jag försöker säga är; lyssna på den. Oavsett om du är ett fan eller inte, den här är bra. Bra musik, ni vet.
 

LEDIG

När klassen igår upptäckte att alla dagens lektioner var inställda blev vi minsta sagt överlyckliga. Det hade inte kunnat bli mer passande. Dels så behövde jag ta igen lite sömn efter lovets packade schema, och så behöver jag all tid jag kan få för att plugga kemi inför torsdagens prov. Så jag säger bara det, tack!!


SÖNDAGSÅNGEST GÅNGER TUSEN

Inte nog med att det är söndag. De är dessutom sista dagen på lovet OCH jag är tillbaka i kalla tråkiga Sverige igen. Efter min superhärliga tid i Madrid med världens bästa känns morgondagens skola allt annat är lockande. Hej söndagsångest.


PURPLE


WE GOT THE TICKETS!

Jag. Dör. Typ. Nu.

Vi har fått biljetter till One Directions konsert i Stockholm i maj!! Är så otroligt överlycklig! Går inte att beskriva. Ska äntligen få se och uppleva en grym konsert med mina absoluta favoritkillar. Lycka!


YOLO


JUEVES

Hola!

Idag är det torsdag, och vi tog lång sovmorgon efter en sen kväll igår. Madrid har hittills varit helt fantastiskt! Igår fick vi även reda på att självaste One Direction var i Madrid. Hur stor är chansen liksom? Åkte till deras hotell för att fangirla lite, dock såg vi dom aldrig. Men kvällen var inte förstörd för det!


RSS 2.0